DEPORTIVO POVEDE LOTINA
Novým trenérem Deportiva La Coruňa byl dnes jmenován Miguel Angel Lotina. Bývalý kouč Celty Vigo na konci minulého týdne odešel ze San Sebastianu a na lavičce galicijského celku vystřídal Joaquina Caparrose...
"Jsem velice šťastný a už se těším, až v Deportivu začnu. Jsem potěšen tím, že si pro tuto práci vybrali právě mě. Jsem tu sice jenom na jeden rok, ale nejdůležitější není smlouva, ale pocit, že se zúčastním projektu, který začal již před nějakým časem," prohlásil Lotina.
Lotina nezažil právě úspěšnou sezonu, když nedokázal odvrátit sestup San Sebastianu z Primera Division. Štastný ročník nezažili ani v La Coruni. Deportivo podruhé za sebou nevybojovalo účast v evropských pohárech, což neunesl Joaquin Caparros a na svou funkci raději rezignoval.
"Jsem velice šťastný a už se těším, až v Deportivu začnu. Jsem potěšen tím, že si pro tuto práci vybrali právě mě. Jsem tu sice jenom na jeden rok, ale nejdůležitější není smlouva, ale pocit, že se zúčastním projektu, který začal již před nějakým časem," prohlásil Lotina.
Lotina nezažil právě úspěšnou sezonu, když nedokázal odvrátit sestup San Sebastianu z Primera Division. Štastný ročník nezažili ani v La Coruni. Deportivo podruhé za sebou nevybojovalo účast v evropských pohárech, což neunesl Joaquin Caparros a na svou funkci raději rezignoval.
Komentáře (8)
Přidat komentářTak sakra snad zas po sussich letech prijde obroda !!! Bez posil to tedy samozrejme je nemozny, takze i tak ... snad pujdeme nahoru
Podivejte se na moje stránky: www.liverpool.xf.cz
Ahoj doktore, tak Ti posílám recept na ten tvůj oblíbený švestkový koláč jak jsem Ti slíbil. Je to fakt mňamka.
Hlavně bacha na to máslo.
200 ml bílého jogurtu
100 g cukr krupice
2 vejce
5 lžic oleje
100 g hladké mouky
80 g hrubé mouky
1/2 balíčku kypřícího prášku
1 sáček vanilkového cukru
tuk na vymaštění
500 g švestek
Drobenka:
60 g polohrubé mouky
50 g cukr moučka
50 g másla
Příprava
Drobenka (pro ty, co nikdy nepomáhali v kuchyni):
Máslo nechte změknout, společnš s prosátou moukou a cukrem promněte. Máte drobenku.
Koláč:
Jogurt rozšlehejte v míse s cukrem, vejci a olejem. Přidejte mouku prosátou s kypřícím práškem, vanilkový cukr a vše lehce promíchejte. Těsto nalijte do vymaštěné, moukou vysypané koláčové formy, povrch uhlaďte tak, aby těsto bylo na okrajích poněkud vyšší. Položte na něj půlky nebo čtvrtky švestek (slupkami dolů), posypte drobenkou a pečte ve středně vyhřáté troubě.
Kyslík přidává do toho Koláče ještě odvar z ronaldinhových ponožek.
Doufám, že nejen pro Dr.Kyslíka!!!
Určitě to taktéž vyzkouším...
Kyslík je dobře živenej barcelonskej kulinář? Prý dokonce vaří ve "Hvězdě".
A teď mi došlo který je to ten Kyslík
. To je ten černovlasý z tel. Prima. Z toho pořadu "kluci v akci"
"Kyselo" je drrrsňááák.
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.
Registrace nového uživatele