Di Nataleho cílem je MS v Brazílii. Bude to unikátní, říká

25.06.2013, 21:45
Aktuality
Antoniovi Di Natalemu bude příští rok, kdy se bude konat světový šampionát v Brazílii, už šestatřicet let, ale útočník Udinese svůj věk neřeší a rád by se největšího fotbalového svátku účastnil jako hráč. V aktuální nominaci trenéra Cesareho Prandelliho, který je se Squadrou Azzurou na Konfederačním poháru, však nefiguruje...

Zkušený útočník by se přitom nyní Prandellimu více než hodil. Turnaj totiž kvůli zranění musel opustit Mario Balotelli. Di Natale nicméně i přesto věří, že mohou Italové dopadnout v Brazílii, kde se Konfederační pohár koná jako generálka na mistrovství světa, dobře.

"Balotelliho absence bude cítit, protože se z Maria vyklubal skvělý hráč, ale musíme věřit Albertovi Gilardinovi, ten si v této roli také umí vést dobře," předpovídá Di Natale, který v posledních čtyřech sezónách nastřílel v Serii A 103 gólů a je jedním z nejspolehlivějších střelců v zemi.

Naposledy Di Natale skóroval v reprezentačním dresu na loňském evropském šampionátu a rád by měl tu možnost i příští rok v Brazílii. "Můj cíl? Chci být na mistrovství světa 2014 a pokud mě Cesare Prandelli povolá, doufám, že budu moct hrát," prohlásil Di Natale, který i přes zájem velkých mužstev stále zůstává věrný Udinese. "Světový šampionát v Brazílii bude něco naprosto unikátního," předpovídá.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (21)

Přidat komentář
Kenneth

I přes svůj věk lepší útočník než ten Balotelli.

Reagovat
CubONE

Oni su uplne rozdielne typy. Balotelli je momentalne pre repre ovela pouzitelnejsi a hlavne nenahraditelny. Perfektna deviatka.

Reagovat
Ragazzo d'oro

100 Kennethu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Juve se prý dohodlo na Tevézovi! Přeju vám, budu radši když seženeme Hondu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to pravda, tak je to naprostá bomba .. Lepší varianta v tuto chvíli snad neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, talianska repre, to boli vzdy osobnosti...dufam, ze ma to este niekedy tak chyti, to prezivanie turnajov... pamatam si casy kedy boli vsetci starsi odomna, teraz niekto vyleti a ja sa citim ako jeho stryko

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto chápu, byť věkově je ještě poměrně dost hráčů starších než já, ale také jich je dost mladších. O to víc si cením a připomínají mi ty časy třeba Pirlo, Buffon, Di Natale.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale je mi sympatický. Doufám, že ho Prandelli na MS teda nominuje. Přál bych mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný útočník, i přes jeho věk nepochopím, proč není v reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

103 gólů za 4 roky v lize, která těžce tlačí obranu....nevím, jestli tohle zvládne i Messi

"před důchodem" ...DiNatale ideálně zaskočil za ikonu Del Piera jak v repre, tak v lize

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby měli Italové proti Španělsku k dispozici Tottiho a di Nataleho tak bych jim i fandil popravdě

Reagovat
olis

co myslite je aspon mala sanca ze by mohol ist Insigne na MS v Brazilii ?

Reagovat
Elliasson

Mám ho hodně rád, ale asi ne-e.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si udělá na palici číro, opali se trochu u moře a da aspon 15 golu a 12 asistenci, tak by moh.

Reagovat
GEGE

Zajímalo by mě jestli ten zájem o něj ze strany ACM byl těd opravdový nebo to byla jedna s mnoha pohádek vytvořených novináři...

Reagovat
paver

Řekl bych, že Di Natale je dost nedoceněným útočníkem. Dávat každou sezonu téměř 30 branek v defenzivně laděné lize je skutečně ohromující počin

Reagovat
FUnk

Di Natale snad si to MS vybojuje

Reagovat
smazaný uživatel

zreje ako víno

Reagovat
jany kozak

neskutocny borec

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Di Natale by měl být jasnou jedničkou před Balotellim i El-Shaarawyim. Jako kdyby Anglie na MS vzala třeba Walcotta, Welbecka a nevzala Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně dělejte všichni chytré. Prandelli o něm moc dobře ví a Di Natale sám nechtěl hrát kvalifikaci, protože v jeho letech jsou to zbytečná soustředění a zápasy navíc v už takhle nabité sezóně. Tonda nehrál ani kvalifikaci na Euro 2012 a pak ho Cesare stejně vzal. Počítám s tím, že pokud bude mít stejně jako před Eurem výkonnost, tak ho neopomene.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele