Di Vaio ze sestavy nevypadne, zdůraznil Pioli

25.11.2011, 11:55
Aktuality
Marco Di Vaio se letos střelecky trápí, přesto se nemusí bát, že by přišel o své místo v záladní sestavě Boloně. Trenér Stefano Pioli prohlásil, že jej vůbec nenapadlo zkušeného útočníka posadit na lavičku.

O blížícím se posazení Di Vaia spekulují italská média, jelikož má v letošní sezoně na svém kontě jediný gól, navíc z penalty. Pioli to ale odmítá.

"Nic takového se nestane. Ani mě nenapadlo udělat z něj náhradníka, Altafiniho roli nedostane," prohlásil Pioli, který měl na mysli bývalého útočníka Joseho Altafiniho. Ten vynikal schopností střílet góly jako žolík. Coby střídající hráč vstřelil i šest branek za sezonu, tento rekord vyrovnal až v roce 2006 Alessandro Del Piero.

Di Vaio hraje za Boloňu čtvrtým rokem. V předchozích třech sezonách byl vždy nejlepším střelcem klubu a Pioli věří, že na své výkony naváže. "Je v optimální fyzické kondici a jeho střelecká čísla hovoří za něj. Di Vaiovi stačí dva balóny za zápas, aby z nich dal dvě branky," dodal kouč na adresu 35letého hráče.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Filip12

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Forma sa vrati

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš ten druhý nezmiňovaný, Acquafresca. Ten zatím vůbec nepřesvdčil o svých kvalitách...Di Vaio tam má pořád dobrý momenty a i když nedá gól, tak se mi jeho hra líbí.

Reagovat
terry

Výměnou za Carraciola jsem si výrazně pomohl!

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini si nemyslí, že má letos jeho tým na vítězství v Lize mistrů. Zatímco domácí ligovou soutěž Citizens v úvodu zcela opanovali, na evropské scéně, kde jsou nováčkem, se jim nevede. "Měli bychom být realističtí - nemyslím si, že máme tým, abychom letos vyhráli Ligu mistrů. Real Madrid, Bayern Mnichov, Barcelona a Inter mají mnohem zkušenější tým než my," prohlásil Mancini, který však stále věří, že se Manchester City může probojovat do osmifinále. K tomu ale musí v posledním zápase porazit Bayern a doufat v zaváhání Neapole.

Je to borec ,Pravděpodobně si říká o další finance na nákupy . Je to velký klikař , šejci jsou zřejmě dost velcí pitomci , tohle je zkrátka sen každého manažera .

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by mě zajimalo kdy bude připraven

Reagovat
fantomas

Proč sou šejci pitomci?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nepijou alkohol, kouří černý tabák a nejí slaninu.

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Mancini má materiál papírově na to , aby vyhrál skupinu , už dva roky má toho na koho si ukáže . Když už ne před , tak po tomhle výroku bych ho okamžitě vyhodil .

Reagovat
smazaný uživatel

s tym kadrom co ma musi byt favorit na vyhru hadam vsetkeho najblizsich 10 rokov ... hold asi bude neschopak

Reagovat
smazaný uživatel

neschopak to je, ale skor ma na mysli, to ze ten tim tak ako je pokope, nema spolu vela skusenosti s takymi narocnymi zapasmi.... verím, že ak prestane nakupovat, tak o rok moze tu LM prevalcovat ... mozu teda spravit podobny progres ako v PL tento rok oproti minulej sezone

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja to samozrejme chapem , ale to muzstvo uz predsa je po kope niaky ten rok dva , cez leto sa len doplnilo par hracmi takze zohrati by uz podla mna mali byt ... jedina ich smola je ze v LM sa dostali do skupiny smrti , inak si myslim ze uz by mali postup v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele