Do dvou týdnů budeme stoprocentně připraveni, slibuje Priske po debaklu z Lisabonu

29.07., 09:51
Aktuality
Brian Priske (© AFP)

Feyenoord včera večer nastoupil v Lisabonu a přátelský zápas proti Benfice přinesl do jeho řad velké rozčarování. Nizozemský celek prohrál vysoko 0:5 a mohl za to především mizerný start, nový trenér Brian Priske moc dobře ví, že je co zlepšovat.

"Po individuální stránce to nebylo dostatečně dobré. Hráli jsme špatně, obzvláště v defenzívě. A daleko k dokonalosti měla hra i po taktické stránce, vůbec nefungovalo především napadání. Všimli jsme si spousty podivných věcí, které jsme během prvních týdnů neviděli. Bolí to, ale musíme všechno napravit, mojí prací je zůstat v klidu a klid přenést i na kabinu," prohlásil Priske.

Feyenoordu vůbec nevyšel úvod a už po osmnácti minutách prohrával o čtyři branky. Střelecký účet otevíral Gianluca Prestianni, dvakrát se prosadil Vangelis Pavlidis a pasáž plnou hrůzy z pohledu rotterdamského klubu zakončoval Jan-Niklas Beste. Popáté se skóre měnilo až minutu před koncem, konečnou podobu výsledku dal Arthur Cabral.

"Náznaky pozitiv tam byly. Je zde nový trenér, který si přivedl nový tým a vyznává jinou filosofii, v takových případech to vždycky chvíli zabere, než do sebe všechno zapadne. Mysleli jsme si, že jsme na správné cestě, dnešek ale přinesl zklamání a víme, že je na čem pracovat. Vypracovali jsme si několik šancí, s výjimkou inkasovaných gólů pak soupeře do dalších příležitostí moc nepouštěli. Není to jenom o výsledcích, tohle byl pouze přátelský zápas. Musíme se dívat dopředu," nabádá Priske.

Feyenoord do této chvíle v přípravě sbíral jen vítězství a porazil Dordrecht, Genk a Cercle Bruggy. Nizozemská nejvyšší soutěž začíná za necelé dva týdny a svěřence Briana Priskeho do té doby čekají ještě dva těžké duely - ve středu poměří síly s AS Monaco, generálkou bude nedělní souboj o Superpohár proti PSV Eindhoven.

"Teď se zaměříme především na taktickou přípravu, někteří hráči samozřejmě budou muset zapracovat na fyzické kondici. Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko, Justin Bijlow a Santiago Giménez odehráli svůj první zápas po dovolené. A to není výmluva, je to fakt, další fotbalisté zase mohli odehrát jen šedesát minut. Tohle nebyl nejdůležitější zápas sezony, do dvou týdnů budeme stoprocentně připraveni. Dobrým testem pro nás bude zápas proti PSV," vyhlíží Priske 4. srpna.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (93)

Přidat komentář
M.Vaza

V zimě do Slavie

Reagovat
Modi6

Vše tomu zatím nasvědčuje!

Reagovat
mistr129

To by ho pan Tvrdík nejdřív musel naučit, jak se na lavičce chovat

Reagovat
Sigma Olomouc

Houšťa si ho vezme na starost.

Reagovat
zorz767

V zimě bude rád, když ho Friis vezme do Sparty na místo 3. asistenta.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
mayday

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Vy jste fakt jak zhrzený patnáctky.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Modi6

Připomíná to Viking Stavanger.

Je otázka, zda ve Feyenoordu budou mít tolik trpělivosti jako ve Spartě.

Reagovat
Luka3enko

Vždyť je to zápas přípravy proboha zatím mu snad nikoho ani nepřivedli

Reagovat
Me2win

Už přivedli asi 5 posil.

Reagovat
Crustyq

Priskeho Feyenoord

Reagovat
Greaber

Tak kdo poletí první? Priske, Slot, Kompany, Flick, Maresca nebo Franta Straka?

Reagovat
Luka3enko

ja tipuju franta, protože je to na něj moc brzo a posrere se to nejpozději v únoru

Reagovat
dantetomas

Franta poleti este predtym, ako vsetkym ostatnym menovanym zacne ligova sutaz

Reagovat
ACSeRw!n

Slot

Reagovat
John Obi Mikel

Maresca

Reagovat
Greaber

Minulý rok ta příprava nevypadala špatně, ale sezóna nebyla ideální. Letos je příprava zoufalá, tak asi pojedeme na titul

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Ta dětská naivita

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Me2win

No jó, Priske je na debakly a výbuchy expert. To se ještě bude Feyenoord divit, co si to tam natahal za exota. V Evropě to bude klasicky ostuda, uvidíme co v lize... Když tam nebude Křéťa, kterej by mu zacáloval sudí podobně jako v naší sranda lize, tak mu moc šancí nedávám. V Zimě se bude stěhovat někam do Sonderjyske .

Reagovat
Luka3enko

Dvakrát tady vyškolil Jindru, ale je to exot no Divím se že tu ještě sešívaná letka nebrečí na Plzeň, když měla ze dvou zápasů dvě penalty.

Reagovat
Me2win

Trpišovský ho pochcal 4:0 jak malýho kluka. Jediný co Priske umí je dřepnout na kolena v kanceláři, aby mu Křéťa zašel do kabiny rozhodčích domluvit penaltičku. V Evropě se pravidelně ukazuje co je Priske za neschopný nemehlo.

Reagovat
Luka3enko

To ještě o nic nešlo a Priske mu dával náskok, aby ho pak mohl zesměšnit. Jestli si myslíš že se rozhodčí ovlivňují při zápase, tak to musíš věřit i na chemtrails ne? Sparta měla snad nejvíc červených v historii, tak má očividně ty sudí pošéfované. Nevím kdo loni brečel na sudí v Evropě, že jsou na ně oškliví a dávají jim červené karty

Reagovat
Me2win

Jediný zesměšnění je Priskeho fetiš na debakly. 4:0 se Slávkou, 4:0 s Plzní, 5:0 s Benficou, 6:1 a 5:1 s Poolem, nemluvě o ostudách v předchozích angažmá. Jakmile by se provalilo ovlivňování sudích a Spartě by vzali tituly, a Priske by tak byl za největšího podvodníka českých dějin, tak by bylo zle. Naštěstí už z toho klaunskýho klubu utekl. Kdo by taky chtěl každej týden hrát před fanouškama s dentální hygienou bezdomovce a inteligenčním kvocientem 37 dohromady.

Reagovat
Luka3enko

Počkej počkej s tím ovlivňováním, nějak zapomínáš, že když byl u Vás strejda Nezmar tak měl horkou linku k Berbrovi...díky své práci jsem si mohl přečíst ty přepisy rozhovorů a jako fakt nejel na oranžovou, ale na jasnou červenou. Dokonce se tam vyjadřují o Spartě jako o sviních co nechtějí platit, takže už je spíš fotbal konečně čistý a chápu, že to se ti nelíbí. Nevím který klub najednou zapomněl zaplatit mega Berbrovi za to že získal titul Pořád tu valíš rádoby morální hovna, ale máslo na hlavě má z posledních let Slavia.

Reagovat
Me2win

"Díky své práci." Budu hádat - uklízeč z toaletný ? Nebo pošťák? Prosím tě, vím že je těžký fandit klubu, kterej byl protěžovanej komoušema a byl nejvíc zkorumpovanej v celý zemi, ale takhle přehánět s Nezmarem, když majitel toho tvýho klubu naprosto v pořádku zajde do kabiny rozhodčích když se nedaří? A od tý doby penalta za penaltou? To fakt chce odvahu. Ale jak říkám, fanoušci Sparty, to je opravdu ta největší močůvka a spodina celýho národa, bohužel, jakmile se spravedlivě po dobu 10 let válí v bahně a utrácí největší sumy v historii ligy a přesto je pochčije kde kdo, tak se nevyhnutelně vytvoří komplex, kterej tu názorně dokazuješ.

Reagovat
Luka3enko

Víš koblížku já jsem advokát, takže dokonce i rozumím tomu co se v těch odposleších píše a dokážu je analyzovat. To je fakt odvaha být takový trouba jako ty, ale chápu vy jste teď všichni šílení konspirační teoretici. Spíš ty tu máš komplex, protože 3 roky jste nevyhráli titul a najednou za to můžou sudí, počasí, zranění a všechno ostatní než, že někdo ten fotbal dělá objektivně líp. Hele bylo to fajn si tu s tebou psát, bohužel já musím za chvíli na jednání, tak si užívej prázdnin a ber to víc v klidu, protože škola ti brzo začne a radši běž někam k vodě, dokud nemusíš pracovat .

Reagovat
Front hell

Reagovat
Neutron

A ako advokat by si nemal drzat picu a nepisat to na forum? Iba zo zaujimavosti, neviem ako to bezne chodi.

Reagovat
fenixLFC

Akoze sa advokat nemoze k nicomu vyjadrovat na sockach? plus teda realne povedal iba ze rozumie co sa v nich pise, neuviedol co sa v nich pise

Reagovat
Neutron

Nejak mi z toho vyslo, akoby bol v tom zainteresovany

Reagovat
Freedo

Reagovat
Me2win

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Mrvinho

Bola pls

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Kiwi-21

Předminulá sezóna byla od Sparty haluz a i rozhodčí uřadovali

Vloni vyhrála naprosto zaslouženě

Reagovat
Mr.Mike

Jako ze rozhodci mohl za tu tuzku co hrala Slavka v Teplicich nebo treba Budejkach? to me neprestane bavit

Reagovat
mistr129

Ve vzájemných zápasech vyrovnaný (když započítám Spartě výhru v prodloužení), v lize dvakrát lepší Priske, v Evropě dvakrát lepší Trpiš, v MOL Cupu 1:1. Školení si tedy představuju jinak

Reagovat
Covadonga

Slušnej mindráček.

Reagovat
srbic13

skoda, ze ti ten naratvi pokazil tema titulama a tim doublem

Reagovat
Me2win

Nikdo střízlivej jim ten koupenej titul s penaltama v každým zápase, kde to vypadalo bledě nepočítá. Druhou sezónu se jim to hrálo s neomezeným rozpočtem od zrůdy Křetínskýho. Ono se pak ukáže jak na tom jsi mimo naší zkorumpovanou ligu, když dostaneš 11 gólů od Poolu .

Reagovat
Luka3enko

Tak vy jste dostali od ultra marného AC 7 gólů

Reagovat
Me2win

Tak chápu, že matematika je těžká věda, ale 3:7 a 2:11 je přece trochu rozdíl. Nehledě na to, že jsme hráli oba zápasy v 10. Co ale zažila Sparta za ostudu i v médiích, to se opravdu nedá srovnávat...

Reagovat
Luka3enko

To bys musel ale porovávat dvě stejné věci abys je mohl sčítat a odečítat. Dostat 7 gólů od loňského AC je pořádný trapas. Já AC docela fandím a pravidelně sleduju a nechápal jsem jak je Slavia trapná.

Kdybyste neprasili, tak nehrajete o deseti, ale chápu v Evropě to nejde jak v lize.

Reagovat
Me2win

"V Evropě to nejde jak v lize" - to by si Sparťani s celkovým počtem 3 zubů měli dát pod logo na čepici. Je otázka jak by s tím béčkem Liverpoolu zahrál AC Milán s Leaem, Pulisicem, Reijndersem atd. Nebo třeba Sparta v 10 . Ale dobře, hádat se s iq tykve tvého typu není jednoduché.

Reagovat
Luka3enko

ty si fakt klaun, :D užij si fakt ty prázdniny a odpočiň si, fakt to potřebuješ.

Reagovat
naheCZ

Jste klauni oba, jak to tady tak pročítám.

Reagovat
kilobyte

Nepřerušuj je.

Reagovat
GabrielBatistuta

On je nepřerušuje. Jeden je na jednání a druhej už je u vody

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
kilobyte

Ale jednou se vrátí a bylo by dobré, když by si psali spolu a neměli tolik času prudit jinde.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Y.Cabaye

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Martin2626

Pionýrskej vedoucí.

Reagovat
Me2win

Někteří mě tu špatně pochopili, já jakožto obdivovatel Feyenoordu mu úspěch samozřejmě přeju, ale vůbec bych se nedivil, kdyby to byl naprosto ostudnej výbuch, podobně jako si to myslí většina fans Feyenoordu. Ona naše liga zas takový měřítko úspěchu není, nejdřív musíš něco dokázat v Evropě, aby se ukazálo, že na to máš, což prostě Priske nikdy nedokázal - viz Viking, Liverpool, ostudy v Antverpách, s Midtyjlandem atd. No, modlim se za Feyenoord, aby nenastalo po Slotovi temný období.

Reagovat
Pablos

Myslím, že všichni pochopili, že se za tebe musí snad i stydět slávisti, neskutečný hovna sem sereš

Reagovat
Me2win

Pravda holt někdy bolí. Bohužel nežijeme v růžovým světě někde na obláčku. Nebo snad k tomu něco máš a dokážeš to vyvrátit?

Reagovat
KKralik77

Mlčeti zlato

Reagovat
Bakary3

je to ještě retardovanejsi reinkarnace newmiho, a to byla taky kapitola

Reagovat
Covadonga

Reagovat
verv

Reagovat
delfin

Reagovat
Zephyr

Reagovat
doshcz

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
mayday

Opět zas a znova, nereagovat, reakce jsou jeho potrava.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Já se k němu raději vůbec nehlásim a to má stejné oblíbené kluby

Reagovat
acko_bez_naflusu

To se nedá číst, masakr

Reagovat
Y.Cabaye

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Werkrider

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Nieuwendyk

Ty jsi podle mě největší hovado na EF

Reagovat
10adam

Reagovat
Rimmer77

Co hulíš sešitej klaune, byli jste třikrát druzí a letos vás klepne i Plzeň. Po pátku budete min. -4

Reagovat
Me2win

To určitě ne.

Reagovat
Mr.Mike

Ale uhral predkolo proti udajne nejlepsimu tymu stredni Evropy

Reagovat
Me2win

Po pofidérním rozhodnutí sudích. Zároveň aby pak měl jedno z nejhorších skóre ve skupině LM vůbec .

Reagovat
kydl

No jo no, voni si tam místo trénování hrajou kvízáka a jezděj na raftech a pak se divěj, že nejsou připravený

Reagovat
Me2win

klauniáda pod Priskeho taktovkou.

Reagovat
Witcher

Vyhoří jako se Sraltou

Reagovat
Mr.Mike

Jo tak snad takhle u nas vyhorej dalsi

Reagovat
DieFohlenBMG

Remíza doma s nováčkem. Ten bude do dvou měsíců zpátky na Strahově

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele