Dočkal a Ondrášek si v norské lize připsali první góly v sezoně

02.04.2013, 12:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
cetto

...už ani v Rosenborgu nehraje v základu

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to? Vždyť byl hvězda ligy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi došlo na Typkova slova

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, on je vlastně slabý 1v1. Tak to je pak jasné.

Reagovat
zelda

Reagovat
cetto

No vrátil se Mikkelsen, navíc tam mají plno mladejch Norů. Já bych řekl, že si místo v základu opět vybojuje, ale podle mě by měl pro své vlastní dobro za půl roku odejít.

Reagovat
exse

V prvním zápase hrál základ a přihrál na gól, takže bych zase nedělal závěry z jednoho zápasu ve kterém seděl, třeba měl nějaký zdravotní problémy. O tom že herně to není ono ví každý, ale gólově produktivní je pořád, takže ho podle mě nechaj hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

produktivní je ale fotbal hrát neumí. Podobně jako Kovařík.

Reagovat
smazaný uživatel

na žádnej gol nepřihrál tak přestan lhát!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kardous

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš o tom nic a píšeš takové kraviny, v prním zápase v základu byl a doma dostal šanci Tobias Mikkelsen, který došel z Fürthu a je to dánský reprezentant, který má určitě daleko lepší slmouvu než Bořek a navíc tréňa má rád "severní hráče". Bořek bude muset pořádně makat, ale o základ bych se zase tak nebál pokud bude střílet góly jako minulý rok

Reagovat
cetto

A co nevím? Vždyt přesně tohle jsem napsal

Reagovat
Hiko

Mikkelsen hrál v obou zápasech základ, v Oddu byl problém v tom, že nemohl na celý duel nastoupit Elyounoussi, což je jedna z největších hvězd RBK.

Reagovat
REPLIKATOR

Dočkal je taky jedna z největších hvězd Rosenborgu.

Reagovat
Hiko

Ano, to bezesporu, ale Tarik je v současnosti ještě větší, toho si z výkonnostních důvodů na lavičce představit vůbec neumím

Reagovat
REPLIKATOR

Aha. Tak to není moc dobrý, pro Dočkala. Snad budou hrávat spolu a na lavce nechá někoho jinýho.

Reagovat
Hiko

Tarik je jedním z základních kamenů sestavy, společně s Reginiussenem a Dorsinem, nikoho z těchto trenér na lavici neposadí. Bořek se do sestavy dostane, protože rozhodně má týmu co přinést. Problémem je možná nový systém 4-3-3, kdy je BD na pravého záložníka ve tříčlenné záloze už moc ofenzivní a na pravé křídlo ještě moc málo ofenzivní.

Reagovat
cetto

V té tříčlenné ofensivě pr něj není podle mě místo. Nakonec fakt přijde na slova Typka, že jeho ideální pozice je ve středu zálohy. Sice je fakt, že ve hře dozadu to není ono, ale pokud by v té tříčlenné záloze zaujal roli toho kreativního hráče (něco jak Horváth), tak v tom nevidím problém. Vezměme si, že Plzen taky nehraje na klasický DM. Na tom postu je právě Horváth, jehož defensivní přínos je přinejmenším diskutabilní...

Reagovat
Hiko

Střed zálohy byl samozřejmě jednou z pozic, na které trenér Bořka zkoušel. Nyní se tam usadil Dán Jensen, kterému ty úvodní zápasy vyšly, tak tady není potřeba nic měnit. Navíc Bořek je pro post středního záložníka asi až na třetím místě, před ním podle mě je ještě Diskerud.

Reagovat
REPLIKATOR

Vždyť hráli teprve druhý zápas a ten první odehrál skoro celý

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ani nevěděl, že Ondrášek měl v první sezoně v Norsku tak skvělé statistiky. Možná by nebylo od věci ho také vyzkoušet v reprezentaci. Možná by si to zasloužil víc než Pekhart s Teclem.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
exse

Tak minimílně vyzkoušet si zaslouží stoprocentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Když dostal šanci takový Ordoš...

Reagovat
smazaný uživatel

30 zápasů a 15 gólů nic oslnivého neni..

Reagovat
Filipow

Na naši reprezentaci ne no, my máme totiž šutéry samý.

Reagovat
Hiko

V ofenzivě RBK je v současnosti konkurence a Bořkovi neuškodí, když bude muset o sestavu v konkurenci tří nových Dánů bojovat.

Mě ale hodně mrzí, že dal po svém vstřeleném gólu neslavením (když spoluhráči kolem něho skákali jak blázni) najevo, že si myslí, že PJHansen je pitomec a nerozumí tomu, koho do základu stavět. Norové to teď probírají v diskusích a jen u málokoho má BD zastání Svou pozici v klubu si rozhodně nevylepšil, trenér s ním měl mít po zápase nějaký rozhovor na toto téma. No ale doufám, že dělám z komára velbouda, třeba to nebude tak horké.

Reagovat
JacoBee

Jen ať Dočkal přestoupí někam pryč :)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Konkurence mu může uškodit. Předtím měl jistý základ a hrál skvěle a dával spoustu branek.

Reagovat
Hiko

ale pak byl taky v období září - listopad v klubu dost tragický, a tehdejší trenér si jej nedovolil nenapsat do základní sestavy, i když by si tehdy zasloužili šanci mladí vlčáci z lavičky (Svensson, Midtsjø, Berntsen, Selnæs)

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal rozhodně do repre že nehraje v klubu základ ? Od kdy je to v naší repre podmínka

Reagovat
JacoBee

Ježiš on neodehraje jeden zápas od začátku a už je tu halo

Reagovat
cetto

Nemyslím si, že je potřeba mít v repre jen hráče, kteří hrají základ. To by tam z těch současných borců nebyl skoro nikdo...nehledě na to, že takový Rosický, ač nehrává pravidelně v základu, tak je našim nejlepším hráčem. Pokud ten hráč pravidelně trenuje s týmem a aspon čas od času se dostane do hry, nevidím v tom problém. Ale pokud je furt zraněný (Jiráček) a nebo nehraje fakt absolutně vůbec (Kadlec) a je to dlouhodobý stav, tak potom by jeho povolání do repre mělo být zváženo...

Reagovat
REPLIKATOR

Někteří hráči nemusejí být rozehraní, aby měli pro repre přínos (Rosický, Čech). Naopak jiní rozehranost a formu k povolání do repre přímo potřebují (Jiráček, Gebre).

Reagovat
cetto

U Gebreho vidím problém v tom, že když byl v Liberci, tak nehrál typického beka, ale hrál opravdu nadstandartně ofensivně, kolikrát si sbíhal aji až někam skoro do středu zálohy. Když přišel do Werderu, jeho úkoly byly jiné. Nemohl tolik podporovat ofensivu a měl mnohem víc defensivních úkolů, díky čemuž vyšly najevo jeho slabiny - on totiž v tý obraně až tak skvělej není. Je to totéž jako Rajtoral. Ten taky podle mě kdyby šel do ciziny a počítalo by se s ním na beka, tak by pohořel.

Reagovat
smazaný uživatel

oběma by seděl spíš tým z nadprůměrný ligy, co hraje o titul anebo o poháry. V týmu co hraje na dně tabulky víc vyniknou jejich nedostatky a méně využijí své přednosti

Reagovat
smazaný uživatel

To mi úplně uniklo, že Kadlec v Leverkusenu skoro nehraje. Není to tak dávno, co na něj šly ódy, že je to nejlepší levý bek ligy. Kdo hraje místo něj?

Reagovat
OnderCZ

Místo něj nastupuje na levém beku Sebastian Boenisch, bohužel pro Kadlece se mu tam zatím daří.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele