DOLL V HAMBURKU SKONČIL

01.02.2007, 09:11
Aktuality
Krize Hamburku v letošní sezóně má očekávané vyvrcholení. Vedení německého klubu včera odvolalo trenéra Thomase Dolla poté, co tým pouze remizoval s Energií Cottbus a propadl se na samotné dno bundesligové tabulky...

V Německu se v poslední přestupní den spíše propouštělo než přestupovalo. Ve středu skončili hned tři trenéři, stejný osud jako Dolla potkal také Felixe Magatha z Bayernu Mnichov a Juppa Heynckese z Borussie Mönchengladbach.

O Dollově odvolání se hodně mluvilo již v zimě, tehdy ale vedení klubu dalo na hráče, kteří se za svého kouče postavili.

Hamburk zažil fantastickou loňskou sezónu, v níž nakonec obsadil celkové třetí místo a zajistil si tak účast v Lize mistrů. I ta letošní sezóna nezačala špatně, když se klub kvalifikoval do základní skupiny nejprestižnější klubové soutěže. Jenomže to je zřejmě jediný úspěch v této sezóně. HSV je již dávno venku z Německého poháru, v Lize mistrů nestačil na trio Arsenal, FC Porto a CSKA Moskva a nedaří se ani v Bundeslize, kde ho čeká boj o záchranu.

Další blamáž přišla včera. Hamburk v AOL Areně v utkání proti Cottbusu sice rychle vedl, když pokutový kop za zákrok Mitreského na Jarolíma proměnil Sorin, hosté však brzy srovnali a bod za remízu si pohlídali až do samého závěru utkání.

Ihned po konečném hvizdu zasedlo vedení Hamburku a rozhodlo o odvolání trenéra Thomase Dolla, ten byl o svém konci v německém klubu informován krátce před půlnocí.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*sweet

Bylo na čase

Reagovat
Shevchenko

za dva dny tři trenéři v Bundeslize propuštěni

Reagovat
HOST*1860

Konecne!!

Reagovat
HOST*Skibe

pozdě,ale přece snad Magath zvládne záchranu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele