Drogba byl z přijetí fanoušků dojatý, zklamalo ho ale vyřazení

19.03.2014, 16:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vždyť jsi hrál s Chelsea.

Reagovat
Hector17

Drogba

Reagovat
Didier Drogba

Didier

Reagovat
smazaný uživatel

LEGENDA

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mi ho bylo včera líto. Jeho spoluhráči byli naprosto neschopní. Tak tragický výkon, jako včera předvedl Galatasaray, jsem dlouho neviděl. Ti hráči tam jen neschopně pobíhali, nedokázali si skoro ani přihrát, jednoduše to nemělo vůbec žádný systém. Nechápu co v tom osmifinále dělali.

Reagovat
smazaný uživatel

U nich doma to vypadalo trošku jinak.

Reagovat
celeb

najtragickejsi bol samotny Drogbic. Stracal lopty v subojoch, nezmyselne nahraval a v 2. polcase uz sa len prechadzal.

Mancini mal dat proti fyzicky fantasticky pripravenej Chelsea niekoho mladeho do utoku a slona poslat na travnik az v 60. minute. Privital by ho ohlusujuci potlesk, do konca by vladal behat a mozno by aj nieco strelil.

Takto to bola chodiaca 36rocna mrtvola pol zapasu a Galatasaray hral v 10tich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je idiot, to je vec druha

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

jakože Burák nebo Snajpr tam běhali, co...Celý Gala bylo tragický a jen Drogba by to tam neutáh..třeba v hlavičkovejch soubojích byl tradičně úspěšnej, ale neměl komu ten balon sklepnout, když tam nikdo nechodil....Nejvíc mě dostalo to, dyž šli v 70´ za stavu, kdy jim stačilo dát dva góly, do útoku a v pásmu 30m od branky byli 3 hráči Gala na asi 7 hráčů Chelsea....prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky tak...Neviděl sem horší výkon od týmu v LM snad (pokuď neberu nějakýho nováčka vs nějakýmu favoritovi soutěže, viz třeba Barca s Plzní tehdy)...A jak se tam Mancini jeste smál na lavičce, bylo mi z toho blivno...Jasně, někdo může říct že to bylo hrou Chelsea, kterak to tak fakt asi z větší míry bylo, jejich hra byla disciplinovaná a v defenzivě téměř dokonalá, jenže na Gala nebyla vidět ani snaha...něběhali, byli už od začátku odevzdaný, jakoby první utkání vyhrála Chelsea 3:0, prostě mi z nich bylo na blití.... zvlášť když jsem měl vsazeno +2,5g a už od začátku druhýho poločasu a další nečinnosti Gala mi bylo jasný, že jinak než 3:0 to nepůjde, žel už se Chelsea nemusela pro ten výsledek honit :/ ikdyž Torres měl gólovku, ale prokazuje že neni prvotřídní útočník dneška....

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Co napsal tak hrozně špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

já sázel, tak si myslí že mě přišel výkon Gala na blití jen kvůli tomu....

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem ještě nezažil, že by odpurci chelsea někdy napsali, že vítězství chelsea bylo zasloužené a to díky svému výkonu . Bud je to haluz, stesti, neschopnost soupere nebo spatne posekany travnik

Reagovat
Radikal

naprosto jsi to vystihl!

Reagovat
Glonden2

Pár jich bylo tak jedině po letošní výhře proti ManCity.

Reagovat
Free_player

škoda, že je nesestřelil

Reagovat
ACSMan

Přímaček

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele