Drogba se rozhodne do konce příštího týdne

27.07.2008, 19:42
Aktuality
Útočník Chelsea Didier Drogba stále neví, jaká bude jeho další budoucnost - zda zůstane v Chelsea, nebo půjde za štěstím jinam. Podle svých slov by ale o své budoucnosti měl rozhodnout během příštího týdne.

O 30letého kanonýra je ve světě zájem, především o milánském AC a španělské Barceloně se mluvilo jako o možném dalším působišti obávaného forvarda, jenž do Chelsea přišel v roce 2004 z Marseille.

Reprezentant Pobřeží slonoviny během loňské sezony několikrát prohlásil, že je v Londýně nespokojen a chce odejít. Jenomže s příchodem letní přestávky změnil názor a vypadalo to, že v Chelsea setrvá. Spekulace se opět vyrojily poté, co s týmem neodcestoval na předsezónní turné do Asie. Příčinou ovšem nebyl přestup, nýbrž zranění.

Drogba nyní odhalil, že jeho zástupci budou v Londýně jednat v nejbližších dnech, konečné rozhodnutí by pak mělo padnout do konce týdne.

"Příští týden bude hrát klíčovou roli v mém rozhodování," řekl Drogba pro Sunday Mirror a dodává: "Momentálně jsem zraněn. Lidé, co říkají, že nejsem, mě neznají. Já chci totiž hrát vždy, když je to možné."

"Je jasné, že mám platný kontrakt s Chelsea, ale definitivně se rozhodne poté, co se moji zástupci sejdou s vedením klubu."

Autor: Ondřej Holzman / skysports.com

Komentáře (311)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele