Dukla prodloužila se zkušenými hráči. Po návratu do první ligy zůstává Mešanović

04.07., 17:30
Aktuality
Muris Mešanović (© Dukla Praha)

Dukla Praha oznámila na webu prodloužení smlouvy s několika oporami. V týmu z Julisky bude pokračovat kapitán Jan Peterka i další zkušení hráči Jakub Hora, Tomáš Vondrášek nebo David Kozma. Kouč Petr Rada může počítat i s bosenským útočníkem Murisem Mešanovićem, jenž na jaře v týmu vítěze druhé ligy hostoval a nyní přestoupil po konci kontraktu v polském celku Puszcza.

Dukla zveřejnila délku nových smluv jen u některých hráčů. Třiatřicetiletý záložník a dvojnásobný ligový šampion Hora prodloužil o další rok s možností opce. Na jednu sezonu podepsal šestatřicetiletý obránce Vondrášek, jenž si všech 346 utkání v nejvyšší soutěži připsal v dresu Teplic.

"Vážím si toho, že ve mně Dukla stále věří. Jsem moc rád, že budu mít možnost si ligu zahrát. Těším se, že se budeme moct porovnávat s nejlepšími týmy na stadionech s velkou diváckou kulisou. Budeme chtít dokázat, že jsme se do ligy nedostali náhodou a ukážeme, že fotbal hrát umíme," řekl kapitán Peterka, jenž si ve 34 letech vyzkouší nejvyšší soutěž poprvé.

Třiatřicetiletý Mešanović, který v české lize nasázel za Jihlavu, Slavii a Mladou Boleslav 44 gólů ve 136 utkáních, je druhou letní posilou nováčka nejvyšší soutěže. V pondělí Dukla oznámila příchod slovenského gólmana Matúše Hrušky.

Autor: ČTK, Jiří Vojík / fkdukla.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Ak87

“s Peterkem” Kdyžtak s Peterkou

Reagovat
dinss

Jsem zvědav, zda Dukla ještě někoho přivede. Na duo Matějka/Mešanovič jsem zvědavý.

Reagovat
Coutinho10

na Murise se v Edenu hodně těším

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele