Ekvádor povede bývalý pobočník Sampaoliho, do funkce byl zvolen Beccacece

02.08., 09:35
Aktuality
Sebastian Beccacece (© AFP)

Novým trenérem reprezentantů Ekvádoru je Sebastián Beccacece. Třiačtyřicetiletý Argentinec nahradil Félixe Sáncheze, jenž byl před měsícem propuštěn po vyřazení ve čtvrtfinále Copy Américy právě s pozdějšími vítězi Argentinci.

Beccacece v minulosti trénoval doma Racing Club či španělské Elche a v letech 2017 a 18 byl asistentem tehdejšího trenéra argentinské reprezentace Jorgeho Sampaoliho.

Podrobnosti k jeho smlouvě Ekvádorský fotbalový svaz nesdělil. Poprvé nicméně Beccacece své nové svěřence povede 5. září proti Brazílii v kvalifikačním utkání o postup na mistrovství světa.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
veikko

Dobrá volba

Reagovat
Di Stéfano

Vedel som že prvý komentár bude od teba

Reagovat
KubaM

Také jsem se těšil na hodnocení

Reagovat
veikko

Ještě přijde, chystám v blízké budoucnosti něco o mladých jihoamerických trenérech.

Reagovat
Di Stéfano

Čím viac článkov o juhoamerickom futbale , tým lepšie . Aspoň teda pre mňa .

Reagovat
Nieuwendyk

nejen. Veikko je Pán

Reagovat
veikko

To je jak monty a ženský fotbal, no. Jinak o angažmá Beccaceceho jsem věděl už z ekvádorských médií.

Reagovat
Nieuwendyk

To nejde úplně srovnávat, i když exotika to je taky

Reagovat
Seydou Doumbia

Veikko, brý den pane. Kdo podle tebe udělá z těchto hráčů díru do světa? Rozjiždím za Paris FC kariéru, asi si slyšel že je bude Red Bull sponzorovat a rád bych tam nějakého jihoamerika přivedl, ale chci aby i v realitě za něco stál a neprojebal svůj talent. Vím že někteří už v Evropě jsou, tak to třeba rozděl na 3 části, 1 komu věříš nejvíce že se prosadí, 2 že tomu celkem věříš a 3 že vůbec. Nebo pár jmén vypichni, jak chceš

Oscar Cortes (Lens)

Anthony Valencia (Antwerpy)

Joel Ordonez (Club Bruggy)

Juan Mina (Estrela)

Agustin Ruberto (River Plate)

Christian Ordonez (Velez Sarsfield)

Emilio Aristizábal (Atletic National)

Oscar Perea (Strasburg)

Juan Arizala (Medelin)

Catriel Cabellos (Lima)

Tobías Rubio (Defensa)

Elián Irala (San lorenzo)

Jhon Solís (Girona)

Gustavo Puerta (Hull City)

Obed Vargas (Seattle)

Lukas Romero (Almeria)

Yaimar Medina (Independiente)

Benja Domínguez (Bologna)

Ian Subiabre (River Plate)

Agustín Ruberto (River Plate)

Santiago Castro (Bologna)

Reagovat
veikko

Haha, ty jo, většinu těch hráčů jsem viděl tak jednou-dvakrát na mládežnických turnajích. O Medinovi jsem tu už psal, u něj si myslím, že pokud ho neskolí zranění nebo slabší mozková kapacita (na to úplně nevypadá), tak bude špičkový wingbek. Pereu ze Štrasburku si taky pamatuju, že v tom jednom zápase, co jsem viděl, se mi hodně líbil, ale byl to jeden zápas, no, to samé Subiabre.

A pak se ti můžu vyjádřit tak k Valenciovi a Joelu Ordónezovi. Valencia je solidní šikovné křídlo s dobrou střelou, ale trochu mu chybí intenzita, mi přijde. Nejsem si jistý, jestli to nebude spíš nadstandardní hráč pro MLS, Mexiko a tak... Něco mu prostě do té špičky chybí. Naopak Ordonez má na to být špičkovým stoperem lepším než Pacho i Hincapié, po něm a Medinovi bych na tvém místě šel. Ordonez má dobrou defenzivu i schopnost rozehrávat akce, potenciálně špičkový komplexní stoper, navíc s dobrými fyzickými parametry na rozdíl od Hincapiého.

Já tak nějak přemýšlím, kdo ti tam ještě třeba potenciálně chybí a hlavně nevím, od jakého věku tam ti hráči jsou. Protože jestli už třeba od 15, tak běž do dvojčat Edwina a Holgera Quinterových, to jsou noví wonderkidi z Independiente del Valle. Z Kolumbie třeba ještě (z těch "starších") Yaser Asprilla, ten je taky super.

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky za rozbor. Na toho Ordoneze a Medinu se tedy speciálně zaměřím, na Zambrana se podívám, ten mi nějak proklouznul. Asprilla byl v hledáčku, ale ted šel do Girony v létě a nepříjde mi reálný že by ho salzburg 2.0 alias Paris FC kupoval, ale možná do budoucna by se dalo zařídit. Hele na ty Quintany bych se podíval, ale mladší hráči 16 let ve hře nejšou a i těch 16letých je jen pár. Hraju na fifě 24, injekce finanční 50 mega, dovedu první ročník 10 nových hráčů a pak to budu udržovat další roky. Ani nevím proč mě napadli jihoameričani, asi jsem chtěl další trh mimo francouzé a africké hráče a přišlo mi to zajímavý spojit s jižní amerikou i když to iq týmu půjde rapidně dolů, protože ani jihoameričané ani afričané nejsou velcí myslitelé, píš horká krev.

Reagovat
veikko

Quintero, ne Quintana, ale ti tam tím pádem stejně nebudou. No jako Francie se dá fotbalově úplně v pohodě přirovnat k Senegalu, to už jsme řešili, takže ono to taky s nějakým fotbalovým IQ není zase tak horké. Jinak ještě teda se mi líbili někteří Uruguayci, ti ti taky z toho seznamu nějak vypadli: třeba Luciano Rodríguez, Franco González, Rodrigo Chagas a Sebastian Boselli.

Reagovat
veikko

*ještě jsem si vzpomněl na Óscara Zambrana z Hullu. Vynikající defenzivní deep-lying playmaker. Problém je, že asi dostane na 2 roky ban za doping, no, ale zatím mu to arbitrážní soud zrušil, tak uvidíme...

Reagovat
Kucka

Reagovat
7kaka7

Ani jsem neveděl že Martin Abrahám trenuje a ještě na takové úrovni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele