El Khannouss si vydupal přestup do Leicesteru City, Genk může utržit až 25 milionů eur

29.08., 22:53
Aktuality
Bilal El Khannous (© Leicester City F.C.)

Dvacetiletý ofenzivní záložník Bilal El Khannouss se vydává poprvé mimo Belgii a vyzkouší si zahraniční angažmá. A bude mít rozhodně složitý úkol potvrdit, proč za něj Leicester City na stůl položil dvě desítky milionů eur. Dosud si na profesionální scéně vyzkoušel angažmá v Genku, teď se pokusí prosadit u nováčka Premier League. Smlouvu podepsal na čtyři roky.

Belgický celek by podle informací belgického listu Het Laatste Nieuws mohl inkasovat až 25 milionů, pokud tedy budou naplněny podmínky pro vyplacení bonusů, 20,5 milionů má jinak jistých, přičemž z případného budoucího prodeje získá 15 procent. Tak jako tak se pro De Smurfen jedná o vyrovnání historicky nejvyššího prodeje. Genk svůj klenot dlouho nechtěl udávat pod cenou, v posledních dnech ale nakonec Lišky přece nabídly sumu, kterou protistrana akceptovala.

Spekuluje se o tom, že vedení klubu z Jupiler Pro League chtělo za hráče utržit až 35 milionů, taková nabídka však na stůl nepřicházela. El Khannouss, vázaný smlouvou do roku 2027, na každý pád chtěl odejít v průběhu tohoto léta. V pondělí se dokonce rozhodl pro protestní akci, vyprázdnil si skříňku v kabině a opustil pondělní trénink s týmem. O pár dní později nicméně nakonec přece našli bafuňáři potřebnou shodu.

Genk už v minulosti transfer v obdobné výši uskutečnil. Norský defenzivní záložník Sander Berge se v lednu roku 2020 rovněž stěhoval na Ostrovy, a to do Sheffieldu United. Tehdy za něj anglická strana vyplatila 23 milionů, další 2 miliony pak doplatila v bonusech. El Khannous odehrál v dresu limburkské družiny 94 utkání ve všech soutěžích a nastřílel 4 branky, v marockém nároďáku si na své konto zapsal 14 startů.

Autor: Patrik Sandev / hln.be

Komentáře (216)

Přidat komentář
mr.Silver

Alex Crook: #AFC in talks with #AFCB over a loan move for goalkeeper Neto. The Gunners are holding off on signing Aaron Ramsdale paperwork for his #SaintsFC move until they have secured their replacement

Well, to bude ještě dobrá sranda

Reagovat
SunFells

Edu se nechce ohnout, což je dobře, nebo chce prostor pro někoho velkého jako Osimhen, což je hodně dobře jedná se o to první, ale člověk může snít.

Reagovat
Hachim Mastour

Aku ball control ma Osihmen? Či to nie je náhodou drevak

Reagovat
SunFells

Divokou, solidní. Od magických doteků po těžký dotek, ale i po něm většinou je u míče první nebo zbourá a vystraší život z čehokoliv, co je tam dřív.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Ragnar Lothbrok

Mnohem lepší než ten Španěl za 30 mega.

Reagovat
Hachim Mastour

sympaťák na prvý pohľad

Reagovat
Bandita_Harry

Presne

Reagovat
pesky passer-by

But not the most punchable face

Reagovat
Kucka

Reagovat
Seydou Doumbia

to každý s takovým jménem

Reagovat
Kixi Syhimour

Smíšené zprávy o zájmu o Varelu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nahhh, tak Pearce nesouhlasí, tak asi nic.

Reagovat
Bakary3

Docela se divím, že se ty kluby perou o borce, co takhle trucuji, že si vyklidí skříňku a odejde z tréninku... Neznám všechny detaily, na čem mohl být s klubem domluvený, ale když nemáš ve smlouvě vykupku, tak musíš čekat na shodu klubů.

Obecně bych takový neloajální pitomce nechtěl

Reagovat
Bakary3

... Senderos - končila mu smlouva snad v servette Ženeva, chtěl ho Arsenal, ale on prodloužil s tím, že jestli mě chcete, tak mymu klubu zaplatíte.

Frajer. Pro mě by takový hráč měl hned větší cenu.

Reagovat
Bandita_Harry

Mal by väčšiu cenu, to je pravda

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kucka

Reagovat
Seydou Doumbia

dnes - 3 měsíce nehraješ a si na tribuně, aby ti skončila smlouva a ty si mohl jít zadarmo, protože prodloužit smlouvu a pak tě nikdo nebude chtít nechceš riskovat

Reagovat
Čenda

Reagovat
kilobyte

Tak často jsou to náctiletí floutkové, co si myslí, že musí být po jejich, protože kolem nich všichni běhají a starají se o ně. Zas na druhou stranu, když podepisují v klubu smlouvu, tak jim vedení často naslibuje hory doly. Ale když pak na to přijde, tak začnou výmluvy. Mě přijde, že tohle je často práce agentů, kteří mají největší profit z přestupu. Takže logicky vždy tlačí na přestup.

Reagovat
Bakary3

To tak může být, ale ten hrac mu pořád může říct prostě nechci. A agent se může třeba posrat.

Reagovat
kilobyte

Jasně, ale kdo se v mládí chová rozumně? Navíc mi přijde, že spousta fotbalistů dospívá ještě déle, protože nežijí "normální" život. Navíc ten agent je často jako třetí rodič těch kluků, takže mu věří a dají na jeho rady. On jim asi neřekne "dělej problémy", ale když mu řekne, že pro něj má super nabídku, ale musí donutit klub, aby ho prodal.

Navíc jak už jsem psal, tak často mají hráči nějaké slovní dohody s vedením, že když na ně přijde dobrá nabídka, tak je pustí. Porušení takové dohody je podle mě podobné, jako nepřijít na trénink.

Tímhle nechci obhajovat takové chování. To je vždycky špatně. Ať už tím řeší skoro cokoliv (asi by se našli extrémní výjimky). Jen jsem chtěl napsat, že ne vždycky je to celé jen vina hráče.

Reagovat
Bakary3

Ale jo, může být... O to cennější pak takový hráč musí být, když má trošku svou hlavu a nedělá hned problémy

A ty agenti musí být často hrozný kurvy.

Tady jsem i na začátku psal, ze neznám podrobnosti jestli tam třeba nebyla dohoda s klubem, tak nechci soudit.

Ale ona často ta dohoda může být, hráč může slíbit udělám tu aspoň 2-3 roky, najednou vystřelí a přijde nabídka po roce, kterou těžko může odmítnout...

To samy, klub může říct v době, kdy ten hráč nemusí mít velkou hodnotu, že když za něj dostane třeba 2nasobek, pustí ho bez řečí.

A najednou ten hráč může mít hodnotu třeba několikanásobnou a zas je po dohodě...

Jak jsou v tom prachy, často pak dojde na "nojo, ale my jsme nečekali, že..."...

Reagovat
Sandstorm

Jestli se Chelsea něco povedlo, tak je to prodej Mounta. Fakt zbytečný a dráhy hráč pro nás. Příští rok půjde za 20 mega někam do Fulhamu.

Reagovat
iamek

Napoli reach total agreement with Al Ahli for Victor Osimhen!

Club to club deal done for €75/80m total package, Al Ahli have already booked a medical.

Four year contract worth €25/30m per season net to Osimhen + RELEASE clause.

Reagovat
Svatej

❤️ sakra jo

Reagovat
iamek

Sancho time

Reagovat
Talker

Vůbec, my potřebujeme hrota.

Reagovat
Swarley

Sancho time

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hlahart

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Seydou Doumbia

Opicamen do Al Ahli? Wow to bych nečekal, spíš PSG

Reagovat
Čenda

uf

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
RKBoy

konkurenčný fans sú radi, že nepodpíšeme top hrota o ktorom roky básnime a tunajšia komediálna Chelsea smotánka to palcuje ako dobré správy, to nevymyslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejlepší hrotový útočník momentálně dostupný na trhu, ty reakce vůbec nechápu.

Reagovat
Talker

Kupodivu se shodneme.

Reagovat
RKBoy

my sme niekedy mali nejaké nezhody?

nemyslím to zle, ale ja veľa vecí filtrujem.

Reagovat
Talker

Přijde mi, že celkem jo, ale možná si to pletu.

Reagovat
RKBoy

tak teda... prepáč.

Reagovat
SunFells

tipéři

Reagovat
Miguel19

Furt se čeká na Osimhena, ale je jasné, jak to dopadne. Snad teda

Reagovat
Svatej

Dostal co chtěl - generační jmění, tak snad nebude rozmýšlet dlouho, vic uz mu dat nejde..

Reagovat
guestikor

Nakonec na to kývne a u vás skončí Toney, kterého mají Saudi taky rozjednaneho

Reagovat
Talker

Demence, my zoufale potřebujeme hrota. Nemůžeme jít do sezony s Jacksonem jako undisputed jedničkou a k tomu v záloze Guiu, který je na úrovni juniorky/hostovačky.

Osimhen není ideální volba, ale furt je to nejlepší útočník k dispozici.

Reagovat
Svatej

Ten chlap ma za poslední 4 roky 10, 14, 26, 15 v lize

- Obecně přelezl 15 ligovych branek 1 v životě ve svych 25

- 18 branek celkem ve všech soutěžích překonal 1 v životě

- Zároveň ani nejde obhajovat tim, že odehral 15 zápasů a v nich dal 15 branek.

- Ani herně to není zadny dělo ve stylu Kanea, co pokryje x dovedností a je all around hrot

Ja nevim, tak je patrně trh na utocniky kratkej, ale ja fakt nevidim upgrade za 100 míčů a to nemluvim o tom, co provedou ty ukradnuty minuty Jacksonovi

Reagovat
RKBoy

on tých 100 mega stáť ani nebude, že..

hovorí sa o čiastke 65-75 milionov eur čo je naprostá krádež ked si vezmeme, že výkupku má 130 milionov a ešte aj pred ňou zaňho Neapol žiadal cez 100 milionov..

toto fakt nemôže byť ani debata či sa oplatí za tie peniaze zobrať alebo nie, to fakt musíš byť nejaký futbalový analfabet ked si myslíš že Osimhen nie je upgrade a top hrot.

btw. Jackson mi vždy prišiel ako hráč ktorému vyhovuje hra viac z krídla, on nie je klasický hrot ako Osimhen ktorý ti dokáže proste ako kladivo v 16. búchať goly a aj niečo ustáť.

v lige má v 108z - 65g - 12a čo mi prídu ako super čísla, ťažko nájdeš hrot čo ich má lepšie v rámci top líg.. ked si zoberiem kolko sa utratilo za Moratu, Wernera či koľko dalo PSG za Muaniho ,MU za Hojlunda alebo Atletico za Alvareza je toto fakt super deal.

Reagovat
Svatej

Třetinu tech cisel si nahrabal v jediný sezóně, kde opravdu 100 míčů stal, jinak má reálně statistiky, který jsou docela na hovno na to, ze tam strávil 4 roky.. Navic to není ani 21letej kluk, co to ničí od 17

Raději bych sel do toho s Jacksonem, kterej udělal progres jak hovado.. srovnání s jinyma hrotakama necjci, protože absolutně vsichni z nich stali za hovno a tenhle přístup mi přijde hrozně nespravnej..

Reagovat
RKBoy

a zrovna v tej jednej sezone ukázal ten svoj plný potenciál, pomohol vystrielať titul Neapolu a stal sa nejlepším strelom ligy..

Jackson progres spravil ale stále je to palič a horká hlava a ako píšem, viac mu sedí hrá z krídla, ani by som sa nečudoval keby tam začal hrávať po príchode Osimhena alebo iného top hrotu.

Reagovat
vitasrp

Jacksonovi více sedí hra z křídla - to je souzeno podle jednoho nebo dvou zápasů, co tam odehrál v loňské sezóně?

Navíc na křídlech pro něj moc není místo. Jackson je normální hrot, co má super pohyb, je solidní v mezihře, jenom to klasicky celý bude shazovat jeho zakončení a pohyb ve vápně, no.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jenže my nekupujeme Osimhena 23/24, my kupujeme Osimhena.

https://www.reddit.com/r/chelseafc/s/aOMKoDc5Yc

Horka hlava je někdo, kdo podstřelí xg o 3? První full sezóna a hned v nejnáročnější soutěži ve světě, ale přesto ho chceš odstřelit, když dodal největší útočnou naději od Costy, ja ti nevim no.

Je mu 25, měl jednu jedinou top sezonu v životě a Jackson ho klidně může přerůst uz tenhle nebo příští rok, přičemž už teď je herně skvelej, mezitim co Osimhen je prostě akorát zakoncovatel.

Na kridlo ho chces cpat jen z nouze, protože je strašně kontraproduktivní mít 2-3 levý kridla (Mudryk Sterling Neto) a stejně tam cpat hrota, kterej by mohl hrát poharovej zapas za 3 dny znova.

Reagovat
Dale89

Jackson prakticky vyrovnal ve své první sezoně PL všechny sezony Osimhena, teda až na jeho jednu životní ustřelenou v naprosto dominantní Neapoli. Jeden je palič a druhý dělo. Chelsea by tu částku asi i dala, ale nechce mu nasypat raketu na platu, za kterou nestojí. Někde na úrovni ostatních posil by odpovídalo. Rozhodně není výkonnostně tak ustřelený, aby bral dvakrát tolik co zbylí hráči sestavy.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

OK, Jackson není palič.

Reagovat
Dale89

Víme, že to jsem nehodnil?

Reagovat
Talker

Hele nevím, co ti říct. V první sezoně dal 14 golů, Osimhen dal 15.

K tomu ber v potaz, že 3 goly byly proti Spurs v 9 hrající vysokou linii, což je brutální inflace toho čísla, kterou už v životě nedostane.

Reagovat
Dale89

Co to má za souvislost? Jaký vliv má v zakončení, kolik dalších hráčů je na hřišti? Buď tu branku dá, anebo nedá. Taky nepitvám, že Osimhen si navyšuje čísla brankami proti Sassuolu, kterému poslední dvě sezony nasypal vždy hattrick.

Když přistoupím na tvou hru, tak je to 15 branek - 3 penalty - 4 branky tragickému Sassuolu. Takže celkem 8.

Reagovat
Talker

Protože když jdeš 5x sám na golmana, protože soupeř hraje na půlce v 9, tak z toho nějaké goly dáš, i když jsi Jackson, že jo.

To není tragické Sassuolo, to je 9 hráčů na hřišti.

Končím s tebou, tohle očividně nemá smysl.

Reagovat
Dale89

Nemá. Když dá 3 branky z 2.64xG, tak to není žádná anomálie, kterou je nutné ignorovat.

Reagovat
vitasrp

Jenže to se dělá snad jenom u nás, že se napíše - dal hattrick tomuhle týmu, to se nemá počítat. U jiných útočníku jsem tohle nikdy nezažil.

V tom zápase šli sami na branku i Sterling nebo Cucurella, ale branku nedali, Jackson tam aspoň ty fíky dal, i když další dvě šance nedal.

Ale to k němu patřil, je to prostě high volume hráč, co toho v zápase hodně vyprodukuje, ale zároveň taky hodně zazdil nekvalitním řešením.

Reagovat
Talker

Hele takhle - hrát proti devíti, kteří to nezabetonují, ale naopak vysoko presují a obránci jsou na půlce je fakt absurdita, kterou jsem snad v lize nezažil. To prostě není replikovatelné.

Reagovat
vitasrp

Jj a West Ham na Stamford Bridge hrál úplný hovno, takhle strašně zahraje málokterý tým v lize, takže ty dvě branky bych mu ideálně také odečetl.

Jak říkám - šance tam měli i ostatní, nedali je, Tottenham dělal v tom zápase hovadiny, ale aspoň někdo to dokázal - byť až na konci zápasu - využít.

Navíc je to jedna anomálie v rámci 38 zápasů v lize v sezóně. Pokud by Spurs zalezli do vápna, třeba by dal jen jeden gól, ale zase o dva zápasy v nějakém jiném. Tohle jakože odečítání gólů je prostě sračka.

Reagovat
vladis271

A nie je on skor ona season wonder? Kde mas istotu, ze by daval 20+ v lige a nie 10-15?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Progres jak hovado bych to nenazval. Nebyl tak mizerný jako na podzim, ale ve výsledku (když už chceš brát goly jako jediný ukazatel), tak má 14 golů za 2800 minut. Z toho 3 goly proti týmu, co hrál o devíti vysoký presing.

Reagovat
Svatej

co jinyho je progres? Vsak jeho podzim a jaro i z hlediska samotny hry bylo tak rozdílný, ze pusobil dojmem jinýho hráče

Reagovat
Talker

Přeformuluju to. Progres to je, ale z pozice mizerného útočníka v rámci PL (první půl rok) na průměrného/lehce nadprůměrného útočníka v rámci PL.

K tomu už prvních pár zápasů ukázalo, že prostě bude furt stejnej. 2 goly neuznané, protože byl v ofsajdu, k tomu několik velkých šancí, které netrefil.

Za mě fajn žolík a hráč do rotace, ale být jedinou variantou je strašně hloupý, protože potřebujeme útočníka, který bude ty šance proměňovat. On bude zase kolem těch 15 golů a spálí hromadu šancí.

Reagovat
Svatej

Uff... Asi tyhle úrovně pragmatismu nejsem schopnej. Pochopim se zahmourenim oka u Mudryka, kterej u nas krouti konec druhyho roka a udělal skoro zapornej progres. U Jacksona, kterej patřil k tomu nejlepšímu od nás a progres byl jasne viditelnej za velmi kratkou chvili, mi to přijde jako šílenství.. i kdyby zas udelal aspoň podobnej krok vpřed, tak je z něj za rok totálně OK hrotak pro klub z top4, za další rok i víc...

Reagovat
Talker

Já nechápu co je špatného/přílišně pragmatického na tom chtít druhou rozumnou variantu na hrot, když jediný náš útočník je brutální palič.

Reagovat
Svatej

Protože oba vnímáme soucasnyho Jacksona i soucasnyho Osimhena významně jiným způsobem

Nevěřím, že Osimhen udělá vyraznej rozdil v utoku, dokonce bych se nebál říct, ze s nim bude horší buildup a s tim i hra ofenzívy utrpí v určitých ohledech, byť se to treba vyváží pár ackama navíc.

Reagovat
Talker

Furt mi neodpovídáš na otázku, proč je špatně přivést kvalitního útočníka, když jedinou alternativou za Jacksona je teenager, co je na úrovni juniorky/hostovačky.

Reagovat
Svatej

Protože přivést Osimhena jen proto, že není zvucnejsi alternativa tohle léto, je za me picovina a radeji bych si rok počkal na něco lepšího než One season wonder, kterej ma naprosto neakceptovatelnej přístup kdykoliv se na nej nekdo jen blbe podívá nebo jak vnímá otazku peněz.

Všechno na tom typkovi je zle, vyjma jedny jeho sezóny.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Talker

Jak říkám, není to moje vysněná posila. Osobně bych radši i jiného útočníka, ale ta situace je taková, že pokud je to Osimhen/Toney/nic, tak beru Osimhena, Toneyho a pak nic.

Za mě prostě je klíčové pro tuhle sezonu, abychom tam nějakého dalšího útočníka měli. Nemůžeme jít do sezony s Jacksonem a ničím jiným, to je sebevražda. Jedno zranění, případně výpadek formy, kdy dá za 10 zápasů 1-2 goly (na což bych si vsadil, že se minimálně 1-2x stane letos, že bude mít podobnou serii) a budeme to lepit Felixem nebo Nkunkuem nebo teenagerem, který je někde mezi juniorkou a hostováním kvalitou a potřebuje rok-dva-tři, aby se dostal na úroveň dvojky vůbec.

Osimhen je za mě kvalitní útočník a pokud se dohodneme na nějakém rozumném platu, který bude sedět do té struktury, tak budu spokojený.

Reagovat
Dale89

Zvláštní, že porovnáváš u Jacksona úplné minimum a u Osimhena bereš úplné maximum kdyby vše sedlo. Oba by to pro letošní sezonu byli útočníci na úrovni 15 branek a pak je jen nějaká pravděpodobnost, že by byli ještě lepší. Zcela objektivně je ta pravděpodobnost vyšší u Jacksona. Kolik myslíš, že třeba nedá kvůli ofsajdům branek Osimhen? V pomalejší lize se zataženějšími bloky si neumí pohlídat ofsajd prakticky dvakrát tolik co Jackson.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Tohle je čistě subjektivní téma, kdy mají lidé různé názory, takže nevím, proč tvůj pohled je "zcela objektivní" Tohle je absolutní blbost.

Za mě je to otázka nějaké pravděpodobnosti. Uznávám, že Jackson je lepší do mezihry a něco i vytvoří. V tomhle je to super útočník.

Na druhou stranu prostě hromadu šancí spálí (14 golů z 20xG je prostě reálně jeden z nejhorších výkonů, co můžeš udělat) a bude mu pár let trvat, než bude útočníkem, který má potenciál na 25-30 golů, protože on spoustu situací řeší hloupě, zvlášt když má čas.

Osimhen za mě je hráčem, který ten potenciál na 25-30 golů má teď. K tomu máme hromadu hráčů pod ním, kteří jsou schopní tvořit.

Reagovat
Dale89

Objektivní proto, že má za sebou jednu sezonu v PL, bez penalt dal 14 branek a měl jasný progres. U Osimhena není zatím žádný argument, že by těch 25-30 branek dal. Dobrá otázka je taky motivace obou hráčů. Jackson je na minimálním platu a aby dostal přidáno, tak musí podávat výkony. Osimhen přijde a bude mít životní smlouvu. Myslíš, že bude mít motivaci předvést 2-3 životní sezony za sebou, co se mu zatím povedlo jednou? Nevím, nevím. To u nejlépe placeného hráče prakticky vyžaduješ, jinak nemá cenu jej řešit. Podobně dopadl Sterling.

Reagovat
Talker

To, že hraje v PL z toho nedělá nic objektivního, je to furt subjektivní názor a to, že hraje v PL je argument.

Těch 14 branek se dá hodnotit i tak, že relevantních je tam 11, protože nejspíš už nikdy nebudeme hrát proti týmu v 9 lidech, kteří hrají vysokou linii na půlce.

Co se týče té smlouvy, tak samozřejmě záleží. Za mě ideál, pokud se dohodneme na 200k/w+ výkonostní bonusy, které ho mohou dostat třeba na těch 300-350. Tam by pak ta motivace měla být.

Reagovat
Dale89

Podle mě je adaptace na Premier League důležitá. Jackson ji zvládl a v průběhu roku se posunul. I kdyby z podprůměru do lehčího nadprůměru. U Osimhena je to proměnná, kterou musíš vzít v potaz.

Co to prosim tě je za argument, že se 3 branky nepočítají? Jedeš tu línii, že Jackson je palič, a pak schválně chceš ignorovat povedený zápas. Když jde sám na brankáře, tak je docela jistě jedno, jestli je za ním 8 nebo 10 hráčů, ne? Vždy je to o zakončení v daný moment. Dal za sezonu 14 branek a tečka. Osimhen dal ze hry 12, tři penalty a další 2 nedal.

Reagovat
Talker

OK, jsem s tebou done.

Reagovat
Svatej

Ty vole,.on koukam ten 23/24 jeste navic kopal 5 penalt (navic 2 nedal)

Reagovat
Svatej

Vedle.. nevadí

Reagovat
Talker

Je vtipné, že jsi udělal 4 body z jedné či dvou statistik, kdy bereš čistě goly v lize a goly ve všech soutěžích (což povětšinou vychází z golů v lize).

- Loni 15 za 2000minut, předloni 26/2600, rok předtím 14/2000, předtím 10/1500.

- To je 120minut/gol, což není špatný. Přihod si 10 asistencí během té doby a máš 105 minut na gol/asistenci.

- Jackson měl loni 14+5 za 2800 Minut. Tj 200 minut na gol (tj o 66% horší) a 150 minut na ga (o 45% horší).

- Kane měl pro zajímavost 105 golů za 14700 minut v posledních 5 sezonách za spurs. Tj 140minut na gol.

- Isak v Newcastlu má 31+3 za 3800 minut, velmi podobná čísla. V Sociedadu měl 31+5 za 6000 minut.

- Porovnej si ho s jakýmkoliv PL útočníkem a statisticky ti prostě v minutách na gol/asistenci vyjde jako absolutní špička kromě možná pár hráčů.

Je to moje vysněná posila? Ne. Je to obrovský upgrade na Jacksona? Rozhodně.

Reagovat
Mato178178

plus sa treba pozerat aj na ine statistiky. mozno v tej titulovej sezone neapol valcoval a dostaval sa do viac sanci. ja co som ho par krat videl tak bol aj herne vyborny. udrzal tazke lopty, pekne rozohral atd.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Svatej

Jj a z dobrýho důvodu, nechtěl jsem rozjíždět sekundární tema o tom,.jak je možný, ze odehraje za sezonu tak málo minut, protože to samo by melo bejt totální no-go zóna pro tym, kterej uz na tohle odporně trpi i bez něho takže tady máš duvod

Jen pro doplnění, Lukaku měl ty cisla pred prestupem k nam v Interu ještě daleko lepší než Osimhen a pak nam udělal ve 44 zápasech 15 gólů, fakt nemám chuť trpet na stejnou slepotu

Obrovsky upgrade na Jacksona..uff, no uz kvuli tomuhle škodolibě doufam, že dorazí a za rok si o tom pokecáme, protože jsem si na 1000% jistej, že budu nasranej a veselej najednou, ze zjevných důvodů

Reagovat
Talker

Lukaku doplatil na to, že si kolem sebe vytvořil toxickou atmosféru a brečel o Interu, k tomu se absolutně nehodil do Tuchelova fotbalu. To je trošku něco jiného.

Hele sorry, Jackson je herně platný, ale jeho neschopnost udržet ofsajdovou linii je naprosto neuvěřitelná a jeho zakončení je mizerné. Tam fakt nemůžeš downgradovat.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Svatej

To je hezký, jenže i pred tou "situaci" na konci prosince mel do ty doby jen 5 gólů a 0 áček

Propad z jeho SA cisel do PL čísel bez toho shitstormu tam byl krásně vidět..

Navic nevim, kde beres přesvědčení, ze Lukaku v Tuchelove fotbalu byl horší než bude Osimhen v Enzove, vsak tam je to riziko úplně stejný, Osomhen není Kane

Reagovat
Svatej

Moje chyba, nerekl jsem to kompletní, tech 5+0 bylo jen v PL

V LM mel 1+1

Reagovat
Talker

Zase tohle. On měl sice 5+0, ale taky byl zraněný a odehrál asi 10 zápasů v lize, cca 800 minut. Mimochodem měl celkově 8 golů za 1600 minut, což odpovídá Jacksonovi, co se týče efektivity.

Hele nevím, zatím to vypadá agresivnější a rychlejší. Pod Tuchelem to bylo vyloženě "zatluč soupeře do vápna a pak se něco vymyslí".

Reagovat
Svatej

Však to je právě to o hovne. v Interu mel vic jak bod na zapas, v PL byl jak verze z wishe, proč by měl bejt Osimhen jinej, když Romelovy čísla nikdy nemel ani v peaku a teď ještě klesnul?

To jses dost velkej optimista, za me je to furt celkem sracka bez pohybu, akorát bez ty funkční obrany

Reagovat
RKBoy

tak treba sa pozrieť aj na využitie toho hrota, že..

Lukaku bol najvyužitelnejší v dvojčlennom útoku kde šprintoval na obranu a sekundoval mu Martinez (a z toho vyplývali aj jeho dve najlepšie sezony v kariére).. Osimhen hral vždy ako osamelý hrot kde dostával lopty do 16. a hlavne pod Spalletim sa jeho hra zlepšila aj chrbtom k bráne.

Lukaku napriek svoje postave neustával súboje a jeho prvý dotyk bol a je priam strašidelný čo z neho robilo nepoužitelného hráča do toho čo chcel hrať Tuchel.

k tomu xG

Jackson

23/24 - 19.86xG a 14 golov - 2818 minút

Osimhen

23/24 - 17.08xG a 15 golov - 2015 minút

https://understat.com/player/5322 - Jackson

https://understat.com/player/10048 - Osimhen

ked si to zhrniem, Jackson mal jednu sezonu kde zahodil čo mohol a dalšiu kde vyložene prestrielal svoje xG čo je dosť anomália a dlhodobo neudržatelné, naopak Osimhen sa vždy drží okolo tej hranice xG čo sa týka strelených golov s tým že v jednej sezone už ukázal kde má ten potenciál a pri správnom systéme a väčšom počte vytvorených šancí ho má šancu dosiahnuť zase..

Osimhen je rozhodne top hrot či ti príde sympatický alebo nie, čím hlbšie ho analyzuješ, tým viac je to vidieť.. za tú sumu je to no brain kúpa, otázka je aký plat mu ponúkame, rozhodne súhlasím s tým že by nemal dostávať napr. to čo teraz Sterling alebo mal Lukaku, ale taktiež je to už overený top hráč takže mu ani nemôžeme capnúť 150 000 tyždenne a čakať že to s radosťou zoberie.

Reagovat
RKBoy

to označenie linkov má byť samozrejme naopak, už by sa tu mohli zaviesť opravy komentárov aspoň do nejakého času od pridania.

Reagovat
Svatej

Jj, poradil jsem si, pohoda

Reagovat
Svatej

Děláš jak kdyby snad Osimhen neměl žádnou podporu

Navíc u nas bude mit diky vysunutym podhrotum naopak partaky, taky pro něj půjde o změnu z hlediska prostoru i hráčů okolo.

Všiml sis taky tech zábavných věcí z tvych statistik?

Osimhen taky podstřelil svoje poslední xg, ve výsledku je mezi nima rozdil 3xg a závěr z toho je, ze jeden je palic vesmírných rozměrů a druhej golova jistota úrovně daní a smrti

Ten týpek nedělal monstrozity ve stylu Lewandowskiho x let, měl doslova jednu top sezónu a to je celý, navic ani neni schopnej odehrát stabilně celý ročníky, jeho plat doslova musí bejt v základu na 150, jinak jsme totálně zešíleli..

Reagovat
Svatej

Jinak frajer v tom roce kopal 5 penalt bych jen zminil, Jackson nekope žádný

Reagovat
Talker

Jenže tohle můžeš říct u každého přestupu prostě.

Reagovat
Svatej

U každého úplně ne, tohle je wannabe premium přestup a ty si zaslouží tyhle detailní náhledy.. u nějakýho D. Fofany nebo Jacksona ledacos prehlednes, ale u tech premiovek je opravnenej skepticismus dobrá věc..

Reagovat
Talker

No reálně můžeš.

Reagovat
Talker

Jinak jak jsem psal, není to za mě ideální posila. Jenže prostě potřebujeme kvalitního útočníka a Osimhen je prostě nejkvalitnější dostupný hráč.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
pingla

Reagovat
Miguel19

Washington prej za 21 mega do Strasburku

Reagovat
Busby babes

nothing to see here

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Ffp deepthroat

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

tak Sterling prej bud zustane nebo do Arsenalu

Reagovat
Svatej

Hlavně si ho nejak rozeberte, dik

Reagovat
Swarley

At si ho vezme zachrance karier

Reagovat
Golasso

Jen ať zůstane

Reagovat
Sandstorm

Jj Arteta s ním má prý velmi dobrý vztah do působení v City.

Reagovat
Svatej

❤️❤️❤️mam rad dobrý vztahy

Reagovat
Busby babes

tak to si Sancha zamilujes

Reagovat
Eichel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mistr129

Tam je důležitá otázka za kolik, v City se mi líbil, ale už mi přijde dost vyčpělý

Reagovat
Error

Kluby prijaly nabidky na Osimhena i Toneyho od Al Ahli. Podepisou urcite jen jednoho, druhy dost pravdepodobne do Chelsea. Ale levne to nebude ani nahodou tvl

Reagovat
LaVolpe

Ten Sterling by dokázal zahrát i na pravým křídle?

Reagovat
vodka

úplně v pohodě

Reagovat
j_mrazik

Tam by teoreticky mohlo být jeho jediné místo, ale já ho tak sakra moc nechci. To bych tam radši viděl nějaký no-name z juniorky.

Reagovat
guestikor

Merino prý zranění na tréninku. Zítra bude chybět v nominaci

Reagovat
LaVolpe

No už ten jeho první trénink byl individuální.

Reagovat
guestikor

Možná to je takticky kvůli repre pauzy

Reagovat
SunFells

Nemyslím, že by povolávali hráče, který neodehrál od dovolené jediný zápas. Totéž u nás, na lavičce by zítra byl leda tak jen nasát atmošku.

Reagovat
Miguel19

Jako pokud má být další volba DCL, tak radši zaplaťte Osimhena

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea are edging closer to an agreement with Manchester United over the signing of Jadon Sancho after further talks. Permanent and loan options are still on the table.

Ideally, Chelsea need to offload players - with Raheem Sterling one of a number of players being offered to clubs. While United remain open to the idea of Sterling joining, they are not actively pursuing him.

#MUFC [@skysports_sheth]

Reagovat
vladis271

Reagovat
RKBoy

za tých 30 milionov eur to nemusí byť zlý deal, aj ked ho vôbec nepotrebujeme no.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

*

Reagovat
RKBoy

30 milionov za Sancha ti príde veľa?

ako píšem nepotrebujeme ho, tým pádom tento prestup nechápem, ale tá cena je vzhladom na ten vek a ten talent, čo v sebe rozhodne stále má, naozaj málo.

Reagovat
Talker

On je spíš problém v tom, že ho prostě nepotřebujeme, spíš naopak je tam na ty podhrotové/křídelní role přetlak jak blázen i bez Sterlinga.

Reagovat
Svatej

Vždyť je to Mudryk vol2, to je hráč, kehoz potenciál proste uz nenaplnis, dokonce ma snad Michajlo i lepší statistiky nez Sancho pri ty jeho "bomba" sezone v BVB. Akorát zas zacpeme levou stranu o dalsiho hráče, co topka nebude..

Reagovat
avicii

neuveriteľné ze sa nájde ešte niekto kto obhajuje tieto prestupy Chlesea

Reagovat
RKBoy

kde ten prestup obhajujem? píšem len o dobrej cenovke za ktorou je doslova hned napísané, že ho nepotrebujeme.

Reagovat
fenixLFC

tak co je potom na tej cenovke dobre?

Reagovat
RKBoy

fakt sa snažím prísť na to, ako ti na túto hlúpu otázku odpovedať a potom som sa pozrel na nick a radšej som sa rozhodol pre tento uštipačný komentár, ktorý ti musí stačiť.

Reagovat
fenixLFC

hlupy je ten tvoj nazor. to ze je cenovka sama osebe "nizka" z nej nerobi dobru cenovku. ked je to suma za hraca ktoreho nepotrebujete tak su to vyslovene vyhodene peniaze, ergo nezmyselna cenovka.

Reagovat
RKBoy

tá cenovka je daná pevne pre každého, ergo dobrá cenovka za hráča stále v dobrom veku.

ale s kým sa to bavím ,že? pekný večer.

Reagovat
fenixLFC

bavis sa s niekym kto sa vie veci pozerat v kontexte a logicky. ale chapem, strata casu ti cokolvek vysvetlovat. pokojne si zi v omyle ze to je dobra cenovka

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Edgar Davids

no ty pico

Reagovat
PanAu

Ok, osinehema bych nějak rozdychal a dal mu šanci, ale tohohle debilka nedám vždyť hraje úplný hovno a my vysvobodime United?

Reagovat
Svatej

Ještě nakonec skoncime se Sterlingem, Sanchem a DCL

Reagovat
vladis271

uplne sialene, ze ho niekto chce. Nielenze si na nohu uviazete obrovsky balvan, ale este ho odviazete z nohy MU.

Reagovat
EZ

Nepozna ho aj maresca zo city?

Reagovat
Svatej

Tohle by byl fajn argument kdyby Hall něco hrál

Reagovat
EZ

Nerozumiem celkom, ako do toho zapada Hall ?

Reagovat
Svatej

Dewsbury Hall se s Marescou taky zna a je úplně hroznej

Reagovat
EZ

Ahh, mne napadol Lewis Hall

Reagovat
EZ

Kdh bude dobry, ked maresca pretlaci svoj system

Reagovat
SunFells

Asi jen z chodby, v áčku se nepotkali

Reagovat
EZ

Asi sa mi to pletie, myslel som ze trenoval nejaky dorast alebo u21

Reagovat
SunFells

Vždyť jo, proto říkám, že v áčku se nepotkali.

Reagovat
Hlahart

Plzeň a Mourinho (Fred)

Reagovat
iamek

A Pellistri

Reagovat
Mato178178

ten hraje za panathinaikos nie paok

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Tak Amrabat

Reagovat
iamek

Rangers home

Porto away

Paok home

Fenerbahce away

Bodo home

Plzen away

Twente home

FCSB away

Zajímavý los

Reagovat
KnoxXx

klasicky dost cestovania ...

Reagovat
Hlahart

Kromě Feneru je to všechno v pohodě. Žádnej Karabach hlavně

Reagovat
j_mrazik

Hustý. Plzeň si doma zahraje s ManUtd.

Reagovat
Busby babes

remiza s Portem a Fenerhbahce a zbytek musi byt za 3 body no

Reagovat
Busby babes

sehnat listky na Plzen bude asi nemozny, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Když rychle zvýší kapacitu stadionu tak třeba jo

Reagovat
iamek

Sehnat jde vše. Záleží vždy na penězích.

Reagovat
Busby babes

tak uplne ledvinu za to davat nechci no

Reagovat
Ligter

ne, ale vážně, má někdo přehled o tom, jakou pálku by za to člověk dal?

Reagovat
iamek

Já max 3k. Ale teď jsem kupoval lístek na NBA za 5k ty nejhorší místa :/. Než dávat třeba 5k na plzen, tak raději zajedu na OT.

Reagovat
Ligter

to asi jo, no

Reagovat
Busby babes

tipuju okolo 3K

Reagovat
Salfovic

Spíš tak 5K+

Reagovat
Busby babes

Slavka loni chtela asi 2,5K

Reagovat
EZ

Ja som teraz impulzivne kupil permanentku na slovan sebe a frajerke kvoli LM uz zacinam lutovat, lebo ani miesta nie su nic moc

Reagovat
Busby babes

jo, to jsem taky koukal jestli jeste jde, ale asi uz u Plzne nejde

Reagovat
Salfovic

Část permanentkářů to určitě střelí ne ebay, tak máš šanci.

Reagovat
Salfovic

Už se těším, až si dědek Koubek namaže na chleba ten Haga

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Reagovat
FC Porto FC

Wtf

Reagovat
SunFells

ty vole

Reagovat
iamek

Wow. Při první větě jsem si myslel, že se jedna o Hughes family. Uff.

Reagovat
A Seleção

Uff? Ty ses fakt čůrák bez mozku. Nicméně dá se to pochopit - Ostrava

Reagovat
iamek

Pochopení textu nula. Gratulace. Tragédie to je neskutecna. NHL sleduju cely život, ale když fandím Jersey, tak logicky si člověk oddechne.

Reagovat
iamek

A nejsem z Ostravy. Tak snad priste

Reagovat
A Seleção

Já napsal, že jsi z Ostravy? Pochopení textu nula... Tvůj koment s "uff" je velmi nešťastně podanej.

Reagovat
iamek

Nicméně dá se to pochopit - Ostrava. Jo takhle. Jen si proste z legrace plácnul nějak město

Reagovat
A Seleção

Ano, stejně tak se dá pochopit - "uff" tak super, že umřel tenhle týpek a ne Hughesove. Jen jsi prostě z legrace udělal ze sebe debila

Reagovat
icemike

Jdi do prdele

Reagovat
patas92

Hrozné. Obzvlášť k okolnostem svatby jejich sestry

Reagovat
Svatej

Která je následující den... Uuuuf

Reagovat
Ligter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

RIP Johny Hockey

Reagovat
A Seleção

To je vazne silenost!

Reagovat
Salfovic

Šílenost? Jen u nás zabijou ožralí řidiči desítky cyklistů.

Reagovat
A Seleção

Aha. To kompletně mění můj pohled na svět. Díky

Reagovat
Busby babes

per

@skysports_sheth

- As it stands, Sancho's move to Chelsea is a stand alone deal.

- #mufc explored a possible move for Carney Chukwuemeka in a separate deal.

to by asi byl pro nas dobrej deal

Reagovat
Svatej

Uuuuuf, se kurva posrali?!?!?

At jdou do prdele

Reagovat
Hlahart

Reagovat
RKBoy

u nás si Chukwuemeka nekopne kedže máme v zálohe pretlak (ako všade ), dobrý deal preňho aj MU.

Reagovat
Grahf

a ten chuk a gek je kdo?

Reagovat
Grahf

23/24 = 6 injuries (2 significant knee), 194 days, 38 games missed.

tak to jo, ten by k nám pasoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele