Elche znovu mění trenéra, Almirón byl odvolán

07.11.2022, 10:44
Aktuality
Jorge Almirón po necelém měsíci končí na lavičce Elche. Jednapadesátiletý trenér doplatil na pokračující trápení, valencijský klub okupuje poslední místo LaLigy...

Elche v sobotu prohrálo 1:2 s Realem Valladolid, jako jediný tým soutěže dosud nevyhrálo a se ziskem pouhých čtyř bodů se nachází na dně tabulky.

Vedení klubu se proto rozhodlo odvolat trenéra Jorgeho Almiróna, jenž při druhém působení v Elche získal dva body z pěti zápasů. Minimálně v zítřejším utkání vloženého kola s Gironou se na lavičce objeví technický sekretář Sergio Mantecón.

Pro skromný celek jde o druhou trenérskou změnu v sezoně, na začátku října byl propuštěn Francisco Rodríguez, jenž Elche dovedl k záchraně v uplynulém ročníku LaLigy.

Autor: Jiří Vojík / mundodeportivo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
kris_kros

Kto namiesto neho? Mozno Grealish

Reagovat
miguel bain

Kdyby tu sranda ligu stáhli na 18 týmů nic by se nestalo. Stejně se hraje nejvýše o 4. flek.

Reagovat
Messiáš

Nechces si jit blit do sekce sve marketingove vyhypovane ligy, kaspare?

Reagovat
Phillipinho

Tobe narostly kridla

Reagovat
Jordi Alba

Křivda ze sezóny 19/20 furt bolí, snad tyhle zmrdi spadnou tak hluboko, jak to jen jde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele