Empoli znovu mění trenéra, na jeho lavičce už počtvrté končí Andreazzoli

15.01., 18:16
Aktuality

Aurelio Andreazzoli si opět připomněl, jaké to je být propuštěn z pozice trenéra Empoli. Italský klub je na předposledním místě tabulky Serie A a vedení se rozhodlo pro další rošádu na lavičce.

70letý Andreazzoli prostředí Empoli velmi dobře zná a v září loňského roku na jeho lavičku usedl už počtvrté. Za čtyři měsíce s ním vyhrál jenom tři utkání a vydoloval třináct bodů, aktuálně Empoli nezvítězilo osmkrát za sebou a klub proto jedná.

Andreazzoli byl podobně jako jeho spolupracovníci propuštěn a povinnosti převezme Davide Nicola. O dvacet let mladší kouč za sebou má angažmá v Livornu, Bari, Crotone, Udinese, Janově, Turíně a naposledy Salernitaně, bez práce byl jedenáct měsíců.

"Empoli FC oznamuje, že vedením prvního týmu byl pověřen Davide Nicola. Trenér podepsal jednoletý kontrakt s opcí na další sezonu, první trénink povede zítra odpoledne," stojí v prohlášení.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele