Eredivisie - souhrn 9. kola: PSV dál neohroženě vládne

21.10.2023, 20:57, aktualizováno 22.10.2023, 18:37
Komentáře a souhrny
Radost hráčů PSV (© AFP)

PSV Eindhoven sice v závěru inkasovalo zbytečnou penaltu, ta však už pouze korigovala skóre na konečných 3:1 a PSV připravila teprve třetí obdržený gól v sezoně. Sobota se i dále nesla v duchu úřadujících obvyklých podezřelých - Pavlidis zazářil hattrickem za Alkmaar a při demolici Waalwijku se za Feyenoord i poosmé v řadě trefil Giménez. Naopak pokračuje trápení Ajaxu.

Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam 0:0

22.10.2023 16:45

Góly: -

Nedělní dohrávka 9. kola Eredivisie předpovídala velmi vyrovnaný průběh a tyto prognózy se nakonec vyplnily. Oba soupeři jsou považováni za možné adepty na pohárové příčky, nicméně teď ve vzájemném utkání toho příliš nepředvedli a v ofenzivní fázi se spíše trápili. Go Ahead po druhém nerozhodném výsledku v sezóně poskočilo na páté místo tabulky se čtrnácti body, rotterdamský vyzyvatel má na kontě o dva body méně a je sedmý.

Svěřenci trenéra Jeroena Rijsdijka vstoupili do tohoto střetnutí o něco lépe a první větší možnost si vytvořili po necelé čtvrthodiny hry, avšak prudkou hlavičku Lauritsena ze středu pokutového území skvěle zneškodnil pozorný gólman De Lange. Neuběhlo ani další pět minut a Spartu hodlal poslat do vedení Kitolano, ale jeho bombu ze střední distance opět brilantně zneškodnil připravený strážce Go Ahead.

Největší šance úvodního dějství se zrodila ve 32. minutě, když z hranice pokutového území napřáhl agilní Lauritsen, nicméně jeho kroucený pokus jen orazítkoval levou konstrukci. Po změně stran se obrázek hry přeci jen změnil a výběr vedený koučem Reném Hakem zvýšil aktivitu.

V domácím dresu se postupně chtěli prosadit Edvardsen, Adekanye a Willumsson, ale ani jeden z nich nedokázal vyzrát na vynikajícího brankáře Olije. Přesně v polovině druhé části mohl skórovat Linthorst, jenomže ten z větší vzdálenosti pálil příliš vysoko. A když minutu před vypršením základní hrací doby minul Willumsson levou tyč o několik decimetrů, tak se výsledek neměnil.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - PEC Zwolle 2:4

22.10.2023 14:30

Góly: 39. Julian Baas, 84. Troy Parrott - 47. Younes Namli, 66. Apostolos Vellios, 73. Lennart Thy, 81. Apostolos Vellios

Excelsior až do tohoto utkání předváděl konstantní výkony, v dosavadních osmi duelech totiž jen jednou prohrál a s třinácti body se nacházel na fantastickém pátém místě ligové tabulky. Do nedělního zápasu se Zwolle vstupoval jako favorit a po prvním poločase vedl, jenže ve druhém dějství inkasoval hned čtyřikrát a nakonec se musí smířit s nečekanou porážkou 2:4. SBV kleslo na šestou pozici Eredivisie, PEC naopak poskočilo na deváté místo s deseti body.

Hosté vstoupili do tohoto utkání aktivněji a během úvodních dvaceti minut si vytvořili dvě solidní možnosti, avšak pozdější střelec Younes Namli nejprve pálil o kousek vedle pravé tyče a krátce po odehrané čtvrthodině zlikvidoval jeho tvrdou střelu pozorný brankář Van Gassel. Svěřenci trenéra Marinuse Dijkhuizena z ničeho nic prorazili ve 39. minutě, jelikož Julian Baas po pasu Horemanse z pravého křídla hlavičkoval i v pádu přímo k bližší konstrukci.

PEC však zahájilo i druhé dějství mnohem lépe a kýženého vyrovnání se dočkalo ani ne po dvou odehraných minutách. Prosadit se dokázal právě aktivní Namli, jenž si po přihrávce Van den Berga přehodil míč na pravačku a z hranice pokutového území uklidil svůj přízemní pokus k protější tyči. Výběr vedený koučem Johnnym Jansenem rozhodl o svém překvapivém úspěchu v rozmezí 66. - 81. minuty, kdy skóroval hned třikrát.

Vývoj dokázal otočit jednatřicetiletý řecký forvard Apostolos Vellios, neboť po parádní kolmici Buurmeestera vůbec na nic nečekal a z mírného úhlu se trefil přesně do vzdálenějšího spodního růžku. Neuběhlo ani dalších sedm minut a rozdíl ve skóre byl dokonce dvoubrankový, protože zkušený německý útočník Lennart Thy si po skvěle načasované přihrávce Velanase seběhl do levého rohu brankového území a křižnou ranou pokořil bezmocného Van Gassela.

O osm minut později přidal definitivní pojistku Vellios, který zaznamenal svůj druhý gól tohoto klání pohotovou tečí z pěti metrů doprostřed branky po finální pobídce Thye z levé strany - 1:4. SBV sice ještě korigovalo výsledek v 84. minutě díky přesnému voleji Troye Parrotta po přímém volném kopu Baase, ale ve zbývajícím průběhu se již na nic dalšího nezmohlo.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - FC Twente 2:2

22.10.2023 14:30

Góly: 69. Mario Engels, 88. Sven Sonnenberg - 11. Daan Rots, 32. Sem Steijn

Favorizované Twente až do tohoto nedělního střetnutí zvítězilo hned sedmkrát z osmi případů a vše nasvědčovalo tomu, že si připíše na konto další tři body, jenže poločasové vedení 2:0 neudrželo a musí se tak smířit s nerozhodným výsledkem 2:2. V Almelu tedy zaznamenalo svou vůbec první remízu tohoto ligového ročníku a v tabulce Eredivisie kleslo na čtvrtou příčku s dvaadvaceti body, naopak nováček drží solidní osmé místo s dvanácti body.

Svěřenci trenéra Josepha Oostinga vstoupili do tohoto zápasu s velkým elánem a první větší šanci si vytvořili již po necelých pěti odehraných minutách, ale střela Daana Rotse byla na poslední chvíli sražena do zámezí. Neuběhlo však ani dalších šest minut a celek z Enschede se přeci jen radoval z vedení, protože právě Rots obdržel finální pobídku do volného prostoru od Ugaldeho a levačkou z deseti metrů pohotově zamířil do bližšího spodního růžku.

Hosté od tohoto okamžiku kontrolovali průběh a druhý důležitý gól přidali krátce po půl hodině hry. Tentokráte měl přesnou mušku Sem Steijn, k němuž propadl přízemní centr Sampsteda z pravé strany, jenž svou závěrečnou přízemní střelu ze šesti metrů usměrnil k protější tyči do protipohybu bezmocného brankáře Brouwera. Stejný hráč zahrozil do přestávky ještě jednou, jenže v tuto chvíli mířil o kousek vedle levé tyče.

Po změně stran se však obrázek hry naprosto změnil a domácí na trávníku nečekaně dominovali. Hned v úvodní minutě druhé půle hlavičkoval do levé tyče Ouahim, stejný hráč po necelé hodině hry netrefil pravou konstrukci o několik centimetrů a vzápětí pálil příliš vysoko.

Heracles přeci jen vykřesal naději na bodový zisk v polovině závěrečné části, neboť Mario Engels vypálil z voleje pod levou šibenici. V 88. minutě nakonec zařídil konečný nerozhodný výsledek německý obránce Sven Sonnenberg, když po prudkém pasu Nankishiho zblízka trefil zcela odkrytou branku.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - AFC Ajax 4:3

22.10.2023 12:15

Góly: 44. Ryan Flamingo, 48. Mike van der Hoorn, 71. Jens Toornstra, 90. Oscar Fraulo - 53. Kristian Hlynsson, 55. Kristian Hlynsson, 64. Steven Bergwijn (pen.)

Ajax zažívá asi nejhorší vstup do tohoto ročníku Eredivisie v historii, jelikož tentokráte utrpěl už svou čtvrtou ligovou porážku v řadě za sebou a s pouhými pěti body v sedmi odehraných utkáních se propadl na sestupovou sedmnáctou příčku. Nyní v Utrechtu sice smazal dvoubrankové manko a chvíli vedl, jenže závěr mu vůbec nevyšel a po divoké porážce 3:4 tak opět musí zpytovat svědomí.

Amsterdamského giganta letos potkává jedna katastrofa za druhou - už dva jeho duely nebyly dohrány a teď se k tomu schylovalo znovu, protože střetnutí bylo v závěru za stavu 3:3 na chvíli přerušeno kvůli vhozeným předmětům z hlediště na hrací plochu a pár minut dokonce hrozilo, že i toto klání bude předčasně ukončeno. Ajax navíc nechtěně překonal historický rekord, protože ještě nikdy se nestalo, že by čekal na výhru v osmi po sobě jdoucích zápasech.

Naopak Utrecht se postaral o obrovské překvapení - v předchozích osmi případech hned sedmkrát prohrál a jen jednou zvítězil, díky druhému tříbodovému zisku tohoto ročníku prozatím opustil poslední místo tabulky a je šestnáctý se šesti body. První poločas přitom žádné přestřelce nenasvědčoval, protože až do 44. minuty se průběžný stav neměnil a k vidění nebylo ani mnoho vyložených příležitostí.

Hosté byli přeci jen o něco aktivnější, avšak dvě nebezpečné rány Kristiana Hlynssona i nepříjemný pokus Stevena Bergwijna skvěle zneškodnil brankář Barkas. Svěřenci trenéra Rona Janse z ničeho nic prorazili ve 44. minutě. Do nečekaného vedení je dostal obránce Ryan Flamingo, jenž se po odvráceném centru z levého křídla opřel do balónu z hranice šestnáctky, a jeho skákavý volej zapadl přímo k levé konstrukci.

Utrecht vstoupil do druhého dějství naprosto báječně, neboť jeho náskok zvýšil kapitán Mike van der Hoorn, který po rohovém kopu hlavičkoval ze sedmi metrů a brankář Gorter vytahoval balón svou levačkou až několik centimetrů za brankovou čarou - 2:0. Hosté však po této inkasované trefě přidali a v rozmezí 52. - 55. minuty bleskově srovnali krok díky dvěma zásahům Hlynssona.

Teprve devatenáctiletý islandský záložník nejprve snížil naprosto kuriózním způsobem, jelikož nepříliš povedený nákop Sosy usměrnil svou hrudí přímo pod břevno. Neuběhly ani další tři minuty a Hlynsson měl přesnou mušku podruhé, když si po parádním centru Sosy z levé strany seběhl do středu šestnáctky a z první zavěsil pod horní tyčku - 2:2. Ajax dokonce otočil vývoj tohoto bláznivého představení v 65. minutě.

Hugo Novoa totiž ve vlastní šestnáctce evidentně podrazil unikajícího Brobbeyho a rozhodčí Higler bez váhání nařídil pokutový kop. K němu se postavil Bergwijn a s naprostým přehledem zamířil pod levou šibenici do protipohybu Barkase. Utrecht se však v žádném případě nehodlal vzdát a za dalších šest minut srovnal krok. Jeho třetí trefu zaznamenal Jens Toornstra, který se po zpětné nahrávce Flaminga trefil po zemi doprostřed branky.

Hosty potkala další velká pohroma v 74. minutě - kvůli zranění musel odstoupit Gorter, a protože brankářská jednička Rulli se dlouhodobě nachází na marodce, tak se mezi tři tyče postavil německý mladíček Ramaj, jenž při své premiéře v Eredivisii nakonec čisté konto neudržel. V 90. minutě totiž inkasoval rozdílovou branku na 3:4 z pohledu Ajaxu po ukázkovém lobu střídajícího dánského záložníka Oscara Frauleho z mírného úhlu.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - SBV Vitesse 4:0

21.10.2023 21:00

Góly: 7. Calvin Stengs, 37. Santiago Giménez, 49. Lutsharel Geertruida, 85. Antoni-Djibu Milambo

Obhájce mistrovského titulu po nepovedeném vstupu do tohoto ročníku momentálně ukazuje kvality a po reprezentační přestávce znovu úřadoval, jelikož konkurenční Vitesse porazil hladce o čtyři branky. V nejvyšší nizozemské soutěži tak zvítězil již posedmé za sebou, v devíti duelech nebyl ani jednou poražen, a v tabulce Eredivisie zůstal na třetí pozici s třiadvaceti body, přičemž za vedoucím PSV delší dobu zaostává o čtyři body.

Na rotterdamského giganta již ve středu čeká velmi důležitý zápas Ligy mistrů s italským Laziem a do něj tedy půjde ve velmi dobré náladě. Hosté naopak nenavázali na zlepšené výkony z předchozích dvou ligových duelů, kdy vybojovali čtyři body, a v tuto chvíli jim náleží až nelichotivá čtrnáctá příčka se ziskem sedmi bodů. Feyenoord dominoval na trávníku od samého začátku a o svém úspěchu rozhodl již v prvním poločase, kdy skóroval dvakrát.

Ani ne po sedmi odehraných minutách se prosadil Calvin Stengs, který po finální kolmici Timbera vůbec na nic nečekal a ze šesti metrů uklidil svou ránu přímo do bližšího spodního růžku kolem dívajícího se brankáře Rooma. Stejný hráč chtěl navýšit vedení svého celku krátce po půlhodině hry, jenomže jeho dělovka z dobrých dvaadvaceti metrů jen narazila do břevna.

Jasný favorit se přeci jen mohl uklidnit zhruba deset minut před přestávkou. Již svou třináctou ligovou trefu této sezóny zaznamenal aktuálně nejlepší střelec Eredivisie Santiago Giménez, neboť po přesně načasované nahrávce agilního Stengse se nebál jít do skluzu a z hranice brankového území obstřelil naprosto bezmocného Rooma. Tlak Feyenoordu neopadl ani po změně stran, ve 49. minutě definitivně potvrdil jeho vítězství Lutsharel Geertruida.

Třiadvacetiletý obránce se po tečované střele z dvaceti metrů, zákroku hostujícího strážce a závěrečném pasu Giméneze ocitl před zcela prázdnou brankou a tu z bezprostřední blízkosti nemohl minout - 3:0. Od tohoto okamžiku tempo hry výrazně opadlo a bylo jasné, že k senzačnímu zvratu v žádném případě nedojde. Výběr vedený koučem Arnem Slotem naopak přidal ještě jeden zásah.

V 85. minutě uzavřel gólový účet střídající Antoni-Djibu Milambo. Teprve devatenáctiletý záložník navíc skóroval hned při premiéře v Eredivisii, když po vynikajícím pasu Sauera z levého křídla se štěstím tečoval balón do sítě patou. Ihned nato se mohl prosadit také japonský navrátilec v sestavě Ueda, nicméně jeho nepříjemný pokus z osmnácti metrů pouze orazítkoval pravou tyč.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - SC Heerenveen 3:0

21.10.2023 21:00

Góly: 11. Vangelis Pavlidis, 59. Vangelis Pavlidis, 76. Vangelis Pavlidis

Alkmaar se v letošním ročníku nejvyšší nizozemské soutěže nachází ve skvělé formě a tu teď potvrdil také po reprezentační přestávce, jelikož bez větších potíží přehrál Heerenveen, když ho i díky hattricku nezastavitelného řeckého kanonýra Vangelise Pavlidise porazil hladce po výsledku 3:0. Domácí celek si tak připsal na konto už své osmé vítězství z devíti utkání a s pětadvaceti body je stále druhý o dva body za stoprocentním PSV.

Pavlidis v této ligové sezóně již vsítil téměř neuvěřitelných třináct gólů a v tabulce střelců celé Eredivisie se dotáhl na mexického snajpra Feynoordu Santiaga Giméneze. Hosté naopak prohráli už pošesté z uplynulých sedmi zápasů a tabulkou se propadli na nelichotivou patnáctou příčku. Domácí začali velmi aktivně, nicméně k důležitému vedoucímu gólu jim pomohla pořádná dávka štěstí.

Pavlidis si na levém křídle udělal prostor ke střele, a i když ta se mu příliš nepovedla, tak bránící Thom Haye tečoval míč hodně smolně, protože ten zapadl k pravé tyči do protipohybu bezmocného brankáře Nopperta. Domácí celek hrál od této chvíle ve velké pohodě a Heerenveen téměř k ničemu nepouštěl. Druhý důležitý gól vstřelil po necelé hodině hry, neboť se podruhé v tomto střetnutí prosadil Pavlidis.

Tentokráte si po parádním pasu Daniho de Wita z levé strany elegantně zpracoval balón na prsa a nikým nehlídán chladnokrevně propálil hostujícího strážce z pěti metrů. Čtyřiadvacetiletý řecký reprezentant zkompletoval hattrick za pětašedesát minut necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem, jelikož po krásné přízemní kombinaci spoluhráčů na pravé straně obdržel finální zpětnou nahrávku do volného prostoru od Sugawary a šajtlí za sedmi metrů zamířil přímo do bližšího spodního růžku.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - Almere City 1:1

21.10.2023 20:00

Góly: 69. Magnus Mattsson - 35. Yann Kitala

Nováček z Almere získal v úvodních šesti zápasech jediný bod, ovšem od konce září se dostal do vynikající formy a nyní dokázal bodovat již potřetí za sebou. Po dvou předchozích výhrách si teď odvezl cennou remízu z Nijmegenu, i když neudržel vedení z první půle a závěrečných dvacet minut dohrával v početní výhodě. Na druhou stranu i tak může být relativně spokojen, protože se posunul na třinácté místo se ziskem osmi bodů.

NEC naopak nevyhrálo už potřetí v řadě a na konto si připsalo druhý nerozhodný výsledek 1:1, s devíti body se momentálně nachází na desáté pozici. Úvod duelu probíhal ve velmi opatrném duchu. K prvnímu vážnějšímu ohrožení došlo krátce po dvaceti odehraných minutách, jenomže tečovaná střela Magnuse Mattssona minula levou tyč o několik decimetrů. Hosté z ničeho nic prorazili zhruba deset minut před přestávkou.

Prosadit se dokázal Yann Kitala, jenž si po přímém volném kopu Koopmeinerse z pravého křídla udělal místo hned mezi třemi bránícími protihráči a přesně umístěnou hlavičkou pokořil marně se natahujícího gólmana Roefse. Domácí s přibývajícím časem zvyšovali obrátky a kýženého vyrovnání se dočkali v polovině druhé poločasu, jelikož agilní Mattsson si po famózní narážečce Dosta seběhl do středu pokutového území a zcela osamocen uklidil balón do bližšího spodního růžku.

Nijmegen si zkomplikoval svou situaci v 73. minutě, neboť byl po druhé žluté kartě vyloučen dvaadvacetiletý obránce Bart van Rooij za evidentní přistrčení Manela Roya ve slibně se rozvíjející akci. Početní výhoda Almere sice nebyla na trávníku příliš znát, i přesto mohl mírný outsider rozhodnout ve druhé minutě nastavení, neboť razantní hlavičku střídajícího Hansena zneškodnil až brilantní Roefs.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Fortuna Sittard 3:1

21.10.2023 18:45

Góly: 19. Guus Til, 55. Ramalho, 78. Johan Bakayoko - 90+4. Kaj Sierhuis (pen.)

PSV ani po reprezentační přestávce neztratilo své kouzlo v nejvyšší nizozemské soutěži a po deváté výhře v devíti případech zůstává stoprocentní. Se ziskem sedmadvaceti bodů tedy vévodí Eredivisii a před druhým Alkmaarem si udrželo dvoubodový náskok. Nyní nemělo větší potíže s tápající Fortunou a i přes inkasovaný gól v nastaveném čase zvítězilo hladce po výsledku 3:1.

Svěřenci trenéra Petera Bosze se navíc skvěle naladili na úterní vystoupení v Lize mistrů na půdě francouzského RC Lens. Do tohoto sobotního střetnutí vstoupili naprosto fantasticky a již krátce po deseti odehraných minutách rozvlnili síť, avšak zásah kanonýra Luuka de Jonga nakonec neplatil kvůli předchozímu zpracování rukou. Jasný favorit se však přeci jen dočkal vedoucího gólu v 19. minutě zásluhou Guuse Tila.

Pětadvacetiletý záložník si po skvělém pasu z levého křídla a parádím sklepnutí Johana Bakayoka seběhl před hranici brankového území a z první propálil naprosto bezmocného brankáře Pandura. V následujícím průběhu prvního poločasu už k ničemu zásadnímu nedošlo, eindhovenský gigant navýšil svůj náskok deset minut po změně stran. Vůbec poprvé v tomto soutěžním ročníku skóroval André Ramalho.

Zkušený jednatřicetiletý brazilský obránce si po rohovém kopu Joeyeho Veermana udělal místo k hlavičce a z deseti metrů ukázkově zamířil k přední tyči kolem marně se natahujícího strážce Fortuny. Domácí pak vůbec nikam nespěchali a hráli s velkým klidem, o svém úspěchu definitivně rozhodli zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem.

Třetí trefu PSV přidal aktivní belgický křídelník Bakayoko, jenž si navedl balón od pravého rohu pokutového území blíže do středu, a jeho závěrečná rána z hranice pokutového území zapadla přesně do pravé šibenice. Ve zbývajících minutách se duel již spíše dohrával, celek ze Sittardu se alespoň dočkal čestného úspěchu ve čtvrté minutě nastavení.

Střídající Tilman totiž ve vlastní šestnáctce naprosto zbytečně atakoval Griffitha a rozhodčí Dieperink bez váhání nařídil penaltu. K té se postavil tradiční exekutor Kaj Sierhuis a s naprostým přehledem ji proměnil střelou do pravého spodního růžku.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - FC Volendam 2:1

21.10.2023 18:45

Góly: 43. David Min, 90+2. Yassin Oukili - 89. Benaissa Benamar

Volendam po minulé překvapivé výhře nad Utrechtem (1:0) chtěl potvrdit zlepšující se náladu i po reprezentační přestávce na půdě Waalwijku, jenže i přes vyrovnávací gól minutu před vypršením základní hrací doby na bodový zisk nedosáhl a kvůli inkasované trefě ve druhé minutě nastavení tedy prohrál 1:2. V tabulce navíc klesl na úplně poslední osmnácté místo se čtyřmi body, naopak RKC se vyhouplo na jedenáctou pozici s devíti body.

Domácí celek naposledy utrpěl překvapivou porážku 0:1 v Almere a teď si přeci jen vylepšil reputaci, nicméně jeho sobotní vítězství se rozhodně nerodilo lehce. První poločas neoplýval ofenzivní podívanou a za celých pětačtyřicet minut byly k vidění jen tři přímé střely na branku, avšak svěřenci trenéra Henka Frasera se i tak dostali do vedení díky brance Davida Mina z 43. minuty.

Čtyřiadvacetiletý útočník totiž po přihrávce Meijerse předvedl nádhernou individuální akci na levé straně šestnáctky a naprosto úchvatnou střelou z mírného úhlu parádně zavěsil do protější šibenice kolem plachtícího gólmana Backhause. Po změně stran mohli domácí navýšit náskok, jenomže Kramer po přímém volném kopu mířil o kousek vedle pravé tyče a pak razantní hlavičku Gaariho skvěle zneškodnil pozorný Backhaus.

Hostující vyzyvatel nečekaně vyrovnal v 89. minutě. Prosadit se dokázal šestadvacetiletý marocký obránce Benaissa Benamar, jenž si po vynikajícím pasu střídajícího Johnsona z levé strany udělal prostor k hlavičce na hranici brankového území a bez problémů pokořil gólmana Houwena. Ovšem domácí favorit rozhodl o svém úspěchu ve druhé minutě nastavení, protože skóroval Yassin Oukili přesnou křižnou ranou z dvaceti metrů do levého spodního rohu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
9
9
0
0
30 : 3
27
2
AZ Alkmaar
9
8
1
0
25 : 4
25
3
Feyenoord Rotterdam
9
7
2
0
32 : 6
23
4
FC Twente
9
7
1
1
19 : 6
22
5
Go Ahead Eagles
9
4
2
3
17 : 15
14
6
SBV Excelsior
9
3
4
2
16 : 15
13
7
Sparta Rotterdam
9
3
3
3
10 : 13
12
8
Heracles Almelo
9
3
3
3
14 : 19
12
9
PEC Zwolle
9
3
1
5
11 : 16
10
10
NEC Nijmegen
9
2
3
4
14 : 16
9
11
RKC Waalwijk
8
3
0
5
7 : 15
9
12
Fortuna Sittard
9
2
3
4
8 : 17
9
13
Almere City
9
2
2
5
8 : 19
8
14
SBV Vitesse
9
2
1
6
6 : 15
7
15
SC Heerenveen
9
2
1
6
10 : 21
7
16
FC Utrecht
9
2
0
7
8 : 20
6
17
AFC Ajax
7
1
2
4
11 : 16
5
18
FC Volendam
8
1
1
6
8 : 18
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
M.Vaza

Tvl Ajax jede jiný bomby, CSM styl potop slavný klub..

Reagovat
jáá

neni to úplně optimální

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele