ETO´O: PRO HENRYHO TU MÍSTO JE

21.06.2007, 17:58
Aktuality
Podle Samuela Eto’a by se v útoku Barcelony místo pro Thierryho Henryho určitě našlo. Katalánský celek má o kapitána Arsenalu stejně jako před rokem velký zájem a spekulace o možném přestupu stále sílí...

Příchodem do katalánského klubu by trenérovi Franku Rijkaardovi nadělal hodně vrásek na čele, protože v týmu už působí ofenzivní hvězdy jako Messi, Ronaldinho nebo právě Eto’o. Kamerunsky útočník ale žádné obavy nemá a pevně věří, že by se Henry v Barceloně mohl objevit už v nadcházející sezóně.

"Henry? Strávil jsem s ním chvíli, když zrovna odlétal do USA na finále NBA. Je to skvělý hráč, můj přítel a budeme hrát spolu. U nás je místo pro každého," prohlásil trojnásobný nejlepší fotbalista Afriky. Ohledně vlastní budoucnosti se Eto’o vyjádřil jasně a chce zůstat v Barceloně a odmítl tvrzení, že by mohl přestoupit do Liverpoolu nebo AC Milán.

Letošní sezónu měl problémy jak s Ronaldinhem, tak s koučem Frankem Rijkaardem, ale potvrdil, že ani to jeho rozhodnutí nezmění. "Já jsem vlastníkem své budoucnosti a mám jasné představy, co já chci. Tým mě nemůže do ničeho nutit. Mám velmi dobré vztahy s klubem i s jeho prezidentem, takže si nemyslím, že bychom projednávat o mém odchodu. Jsou tu lidé, kteří se zajímají o můj přestup. Vím to. Až nebudu mít co Barceloně dát, půjdu pryč a trenér to ví," dodal Eto‘o.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*ETo

at Eto nekecá hlouposti.... Henry zůstan v Arsenalu a uděláš líp

Reagovat
HOST*M11

ach jo... to by nebyl tyden kdyby tu nebylo neco ohledne Henryho a Barci... nevim co furt delaji kdyz je jasne ze zustane v Londyne

Reagovat
HOST*CeceFCB

Tak to teda jasne vôbec neni!!! Teraz je jeho prestup na spadnutie!

Reagovat
HOST*M11

ten je naspanutie uz asi dve sezony

Reagovat
HOST*mysman

za ty uz si spadnul na palici

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
HOST*madridcan

jasne,ze pre henryho miesto je...Samuel si sadne na lavicku a mu ho uvolni

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
HOST*Cracker j.

Rotace ti asi nic neříká vid

Reagovat
smazaný uživatel

rotace nic neříká hráčům jako Eto´o a Henry...

Reagovat
HOST*Cracker j.

Tak proč ho Etoo chce do týmu, navíc Etoo ještě bude pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd do Barci, pojd hodnej Henry

Reagovat
HOST*M11

Fuj Barca Fuj je to

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Slejdy

( jako křením se tomu vcelku) ale uz idu spat hola borci

Reagovat
HOST*bruce

Henry by mohl jít do Tottenhamu - krýt záda svaté dvojici - Keano-Berbatov......a samozřejmě že zadarmo......protože Henry je "hidden" yido......-)

Reagovat
Slejdy

no a pak ses probudil ne ???

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Pčesně tak, Samy, pro Henryho u nás místo je. Já ho prostě chci . Ikdyby jen proto, že by dva roky vychovával střeleckej talent v Krkičovi. Přecejenom mě nenapadá, kdo by mohli bejt lepší učitelé střeleckejch schopností než Eto´o a Henry ... . Kdyby si z každýho z nich něco Bojan vzal a přidal něco svýho, tak se máme na co těšit (a obrany soupeřů též )

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*patrik

KLIDNĚ AT HENRY JDE DO BARCI ALE AT NAM DAJ ETO"A

ARSENAL-ARSENAL-ARSENAL-ARSENAL-ARSENAL-ARSENAL-ARSENAL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele