EURO v kostce č.3: Máme tu nového Collinu?

28.06., 14:06
Aktuality
István Kovács (© AFP)

Na tenhle zápas se bude dlouho vzpomínat. Tolik výrazných momentů, tolik kontroverzních rozhodnutí a na závěr velké zklamání. Kdo byl na stadionu, nějaký ten čas z paměti nevymaže ani tu brutální atmosféru, kterou jak při zápase, tak po něm, vytvořili turečtí fanoušci. Škoda, že hlavní roli si pro sebe v zápase Česko - Turecko vzal Rumun...

Nebudeme tu vyplakávat, že nám turnaj zkazil sudí, Kovács pískal příšerně na obě strany. Češi se navíc po vyloučení semkli a hlavně ve druhé půli hráli ještě líp než v 11 lidech, takže kdo ví, jak by to vypadalo v plném počtu.

Proč ale nešel ven i Yildiz? Proč rozhodčí naprosto bezprecedentně nenechal běžet hru po domnělém faulu (nebo snad ruce? netuším...) Kuchty před gólem na 2:1? Hořkost a ještě jednou hořkost. Rumunský sudí, jehož nominace samotná byla taktéž diskutabilní zápas absolutně nezvládl, nechal se pohltit bouřlivou atmosférou a konkrétně u první žluté Baráka zjevně reagoval i na "pokyny” z tribun.

Nemyslím si, že dalších 20 let budeme říkat legendární hlášku "Kovács nemá Čechy rád”, avšak paralela s Pierluigim Collinou, proslulým sudím, jenž naši repre vyprovodil z šampionátů 2000 i 2004 (ve druhém případě bez kontroverzních rozhodnutí) se nabízí.

Naproti tomu český fanoušek určitě nebude mít rád Turky. Potřetí během posledních 16 let jsme nezvládli závěrečný duel ve skupině EURO - a potřetí jsme dokokrhali v zápase s nimi. Letošní tým Vincenza Montelly byl co do individualit určitě kvalitnější než ten náš. Pořád si ale myslím, že naší nátuře vůbec, ale vůbec nevyhovuje ta turecká vášnivost, s níž řádí jak na hřišti, tak na tribunách.

Fanouškům (kromě těch bláznů, co se šli rvát do našeho sektoru) chci složit poklonu, ale hráči, ti se teda fakt nepředvedli. Jak jsme si stěžovali na chování Makedonců v přáteláku, tak musíme kroutit hlavou i nad Turky. Dělali vše, co ve fotbale nesnáším a je s podivem, že se nechal vyprovokovat až Chorý v samém závěru. Po tom, co na trávníku ukázali, se nelze divit názorům některých fanoušků, kteří tvrdí, že takový mančaft na evropský šampionát nepatří.

Do jisté míry se určitě nechal vybláznit i chudák Tonda Barák, s jehož přehnanou kritikou mimochodem absolutně nesouhlasím. Ano, turnaj se mu vůbec nepovedl, ale dělat z něj obětního beránka je mimo mísu. Chybu může udělat každý. A postavil se k tomu jako chlap.

Na rozdíl od Tomáše Pešíra, jehož výlev ve studiu právě na Barákovu adresu byl jeden z nejnižších a nejostudnějších, co jsem v televizi ve fotbalovém prostředí zažil. Bez ohledu na to, jestli měl pravdu, nebo ne...

A teď už pojďme na tradiční kostkový souhrn.

TOP 3 GÓLY

Tenhle výběr trochu bolel, ale těch krásných gólů tentokrát nepadlo moc, takže jsme do top trojky museli dát i Turka. O nejlepší trefě kola není sebemenší pochyb:

1. Mattia Zaccagni (Chorvatsko vs. Itálie)

2. Ferran Torres (Albánie vs. Španělsko)

3. Hakan Calhanoglu (Česko vs. Turecko)

TOP HRÁČI PODLE LIVESPORT.CZ

1. Kylian Mbappé (Francie) - 8.7

2. Alejandro Grimaldo (Španělsko) - 8.5

3. Chviča Kvaracchelija (Gruzie) - 8.3

4. Jamal Musiala (Německo), Aymeric Laporte (Španělsko) a Dan Ndoye (Švýcarsko) - 8.2

IDEÁLNÍ SESTAVA

(©Livesport)

Gólman: Giogri Mamardašvili (Gruzie): Fantom z Valencie zničil naděje Česka na postup, a pak i naděje Portugalců na 100% bilanci ve skupině. Další fenomenální výkon, kvůli němuž jsme se skřípáním zubů museli z ideální jedenáctky odstavit i vynikajícího Poláka Skorupskiho. Mamardašvili totiž opět lapil 2-3 čisté góly a kromě postupu byl odměněn i čistým kontem.

Pravý obránce: Endre Botka (Maďarsko): Pevná maďarská defenziva udržela skotské nájezdníky, celých 100 minut také čisté konto - a několik dní i postupové naděje. Ty zhasly až po šokující výhře zmíněných Gruzínců. Botka, nejlepší z obránců Magyarok, řídil své kolegy po levici a připsal si i řadu výtečných zákroků.

Pravý stoper: Manuel Akanji (Švýcarsko): Švýcarsko je turnajovou konstantou, která zásadně postupuje ze skupiny - a zásadně končí už v prvním vyřazovacím kole. S Akanjim v obraně však osmifinále stopku znamenat nemusí. Už proti Německu totiž generál defenzivní řady silné Němce deptal a s Itálií to bude podobné. Zářným momentem budiž blok proti střele Musialy.

Levý stoper: Riccardo Calafiori (Itálie): Smolař utkání se Španělskem je jedním z objevů skupinové fáze. Ve dvaadvaceti letech se definitivně vryl do mozkových závitů i těm, co nesledují Serii A. S míčem na noze si tyká, vyniká svým přehledem a ne nadarmo je v očích italských fanoušků brán jako nástupce Paola Maldiniho - a to nejen vzezřením. Proti Chorvatsku stál u zrodu vyrovnávací branky Zaccagniho.

Levý obránce: David Raum (Německo): Po příchodu na hřiště rozhýbal levou stranu i myšlenkové pochody trenéra Nagelsmana. Mittelstädtovi se proti Švýcarsku vůbec nedařilo a Raum se naopak zaskvěl - po jeho skvělém centru Němci vyrovnali a zajistili si první místo ve skupině.

Pravý střední záložník: Dani Olmo (Španělsko): Na jeho pozici hrají Pedri a Fabian Ruiz, což znamená, že v osmifinále asi začne na lavičce. Svým výkonem proti Albánii ale určitě zamotal De la Fuentemu hlavu. Nádherně asistoval u jediného gólu zápasu a celý duel hrál s mimořádnou jistotou. Distribuce míčů, kličky i nebezpečí před brankou soupeře, všechno tam bylo.

Defenzivní záložník: Granit Xhaka (Švýcarsko): Hrát proti Gündoganovi, Kroosovi nebo Musialovi s Wirtzem - a přesto ovládnout střed pole - to už chce pořádnou formu. Granit Xhaka v nesmírně těžkém utkání dominoval, precizně odebíral míče a měl výraznou zásluhu na tom, že se Němci během celého utkání nedostali do tempa.

Levý střední záložník: Marcel Sabitzer (Rakousko): Jestli jsou Rakušané Českem (2004) letošního šampionátu, Sabitzer je takový Pavel Nedvěd. Hýří neskutečnou energií, podniká výpady do ofenzivy a proti Nizozemsku byl odměněn i vítězným gólem. Motor zálohy nejpříjemnějšího překvapení EURO 2024.

Pravé křídlo: Ousmane Dembélé (Francie): Tolik kritizovaný - a přesto proti Polsku nejlepší francouzský hráč. Dembélé konečně prodal své největší přednosti, tedy rychlost, driblink a schopnost přejít přes obránce. Závěr skupinové fáze mu vyšel skvěle, byl nezastavitelný a vybojoval i pokutový kop.

Útočník: Baris Yilmaz (Turecko): Jeho bílá hlava svítila na hřišti víc než by si čeští fanoušci přáli. Individuální kvality Yilmaze, který se v utkání často stahoval na pravé křídlo, byly většinou pro naše bránící borce příliš. V soubojích 1 na 1 si poradil ve čtyřech případech z pěti, a i když nezaznamenal gól ani asistenci, svými přihrávkami vytvořil xA v solidní hodnotě 0.66.

Levé křídlo: Chviča Kvaracchelija (Gruzie): Nejzářivější hvězda Gruzínců se zjevila na obloze v pravý čas. Před zápasem s Portugalskem nikdo reálně nevěřil, že se právě otloukánek skupiny zapojí do bojů o postup. Ale díky skvělé akci neapolského křídla z úvodu utkání se tak stalo. Jeho rychlost a technika budou dělat potíže i Carvajalovi v osmifinále.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (111)

Přidat komentář
Me2win

Kňůů ...

Reagovat
BaggioRoberto

Az na to, ze Collina umel piskat. Tady to je rozhodci na urovni tech sasku z MS v Koreii a Japonsku. V okresnim preboru by neodjel.

Reagovat
Langi

přesně tak...

Reagovat
Salfovic

Collina byl děsnej čurák, kterej se strašně rád stával středem pozornosti, což je to poslední, co by měl rozhodčí dělat.

Reagovat
C-M@ster

Jak Ondra Novotný v Survivoru.

Reagovat
Me2win

Reagovat
Mass

Nejlepší rozhodčí jsou ti, co nejsou vidět.

Reagovat
BaggioRoberto

S jeho vzhledem a mimikou to neslo jinak. Nahodou taky je to unikat rozhodci celebrita.

Reagovat
Mass

To i třeba Anthony Taylor, přitom je hroznej.

Reagovat
oli9

Reagovat
Csaplárova past

Žijeme v éře, kdy by postup z třetího místa ve skupině byl považován za úspěch ... nakonec je dobře, že jsme nepostoupili. Alibisticky by se jen omílalo jak jsme "Splnili cíl" po tom, co bychom trapně vypadli s někým jiným. Nikdo na ty naše nákopy do tmy není zvědavý ...

Reagovat
Herry31

Až na to, že pokud by se vyhrálo, tak by to pravděpodobně bylo 2.místo.

Reagovat
Csaplárova past

Až na to, že je to každýmu u prdele. Cíl byl postup ze skupiny a nikdo neříkal z jaké příčky. Kdyby tomu osud přál, ti naši #*#*#* by brali s Turky i remízu všemi dvaceti a šli by klidně dál se dvěma body

Výhře snad nevěřil ani ten Sivok s Poborským a Kadlecem ... ale co taky měli do tý kamery říct

Reagovat
Seydou Doumbia

nic se nikdy nezmění pokud budou repre plnit své cíle...to máš jako ms v hokeji, jaká je šance že ta top 6 nepostoupí ze skupiny? nulová...a čtvrtfinále je vždy daleko menší neuspěch než zahučet ve skupině, ale jeblý formát nedovolí zahučet

Reagovat
Witcher

Už bych o tom euru nic nepsal když skončilo

Reagovat
Seydou Doumbia

neskončilo, právě naopak ted teprve začíná...skupiny jsou jen trénink

Reagovat
Csaplárova past

Snad se zápasy v týdnu rozhodnou už po 90 minutách. Prodloužení vždycky kurva zaspím, každé ME a MS ... a záznamy mě sledovat nebaví, tak se kouknu na výsledek a jsem pak nasraný ještě víc

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to já si klidně prodlužko v záznamu dám...horší že jsem jednou šel ven v domění že zápas skončil, ale neuvědomil jsem si že přišlo vyrovnání a jak jsem přišel domů tak se kopali penalty...dezorientovaný

Reagovat
houdic

On nás Collina podle mě v roce 2004 zařízl mnohem víc než v roce 2000, kde ta penalta byla podle mě docela jasná. Proti Řecku neustále pískal ofenzivní "fauly" Kolerovi a to naší hru dost ovlivnilo.

Reagovat
lampas

Reagovat
Lojd

Na Collinu serte, spis se zamerte na to, ze kdyz zacnete s nejakyma profilama tymu, at to ma nejakou kulturu. Doted tam neni Cesko ani Slovensko. Jakej to ma potom vyznam? Nehlede o tom, ze tymovy statistiky jsou taky ve fazi "tato stranka neni pripravena". Driv to fungovalo perfektne a bylo skvely si to projizdet. Kdyz uz to delate, tak to dokoncite aspon. Nebo to tam nedavejte vubec. To si pak clovek pripada jako za casu fotbalportalu 2005. Proc to driv slo a najednou to nejde? Jestli je to ale nejaka reakce na to jak funguje ceskej fotbal, tak v poradku, povedeny.

Reagovat
Raul=Real

Tam budu nejake interne nezhody\konflikty, od kedy to prevzal flashscore, alebo kto ich to kupil

Málo redaktorov alebo málo platení redaktori

Reagovat
Lojd

jako jasny, to beru, ale kdyz vim, ze sme banda kokotu, tak se do takovych veci nepoustim a delam jen to, co zvladnu, ne? to prece neni tak slozity

Reagovat
Raul=Real

No zdravy rozum vraví tak

Obavam sa ale, že tu sa skôr riadia heslom "lepšia práca na 50%, ako žiadna práca" ...kliknutia nejake boli, kazdy okrem citatelov je spokojny...

Uz len to, ako neskoro začali predstavovať mestá a tímy, bolo na kopanec ten výtlak mohli mať oveľa lepší a kopec zaujimavych článkov pohltila kvantita

Reagovat
Lojd

Prave. Jasne, nemusim sem chodit, kdyz s tim nejsem spokojenej, ale je to strasna skoda vzhledem k tomu jak pocitivy to byvalo.

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně ty propracovaný věci od místních autorů byly vždycky jedna z mála věcí, co si člověk přečetl. Nějaký blbý preview nebo spekulace o přestupech sere pes. O článcích, kde na tebe vyskočí podcast ani nemluvím.

Reagovat
fabec1222

Ma to byt hotove do EURA...Ale nebylo receno, do jakeho

Reagovat
fenixLFC

asi mysleli prijatie eura v cesku

Reagovat
kattos

Češi se navíc po vyloučení semkli a hlavně ve druhé půli hráli ještě líp než v 11 lidech, takže kdo ví, jak by to vypadalo v plném počtu.

Češi měli v 11 dvě šance a jednu tutovku. Turci se nedostali do vápna.

Reagovat
EURO2024

Takhle se piskalo od roku 2010 do roku 2018 pro Plzeň. Pohoda.

Reagovat
GrimeBaller98

Cikan pomaha cikanum, jak jinak

Reagovat
Maximm9

Tak misto toho, aby se resilo jakou sracku ten tym hral, tak se kazdy den bude resit co rozhodci pisknul a nepisknul

Barak jasna cervena, ten Turek to bylo za me 50/50. Takovych situaci bylo v Anglii nekolik, kde to cervena nebyla a argumentovalo se, ze to nebyl umysl a hrac nekoukal kam doslapuje.

Loket na Coufala ? To myslite to liznuti ? takovych kontaktu ve vapne je nekolik, jen to Coufal zahral, protoze vedel, kdo to udelal.

A ty nepisknute fauly Krejciho na konci zapasu, kde to vypadalo na wrestling ?

Reagovat
Godwinson

Co ty jsi za tupy decko? Na Coufala to byla jasna zluta, o ktery nemuze pochybovat ani nejaky idiot, co ze vzdoru fandi proti nasi repre.

Reagovat
oli9

Reagovat
Kucka

Reagovat
okokolo

Reagovat
Odborný diskutér

I Poborský řekl, že tohle na žlutou spíš nebylo a ten tomu asi trochu rozumí, seš proti?

Reagovat
0:1

Nerozumí. Je typicky česky papežštější než papež. Hraje si na intelektuála. Je v tom nevěrohodný, ale lidi mu to žerou.

Reagovat
Odborný diskutér

Intelektuála mu taky nežeru, je to typický polodement z jižních Čech se zasunutou čelistí (Koller to má taky, tam je to běžné - asi degenerační prvek). Ale v tomto mu věřím víc, než vemenu z EF.

Reagovat
0:1

Spíš věř sobě. Když to vidíš stejně jako on, nemusíš se schovávat za něj. Řekni to za sebe.

Reagovat
Odborný diskutér

No za mě žlutá na Coufala ne, sorryjako.

Reagovat
C-M@ster

Jedním dechem dodal, že na Hranáče měla být redka, ne?

Reagovat
Odborný diskutér

To si skoro nepamatuji, pak už si vzal slovo Pešír a já měl oči jen pro něho.

Reagovat
Me2win

Reagovat
Maximm9

Rozdilny nazor, ale jsem tupe decko + idiot, ktery fandi proti CR repre

Kazdy mame ty hranice asi jinak nastavene. Za me ten loket na zlutou nebyl. Takovych situaci je ve vapne hromada. Jen Coufal vedel, kdo to byl, tak tomu takhle pridal, takze to vypadalo hur, nez ve skutecnosti bylo.

Reagovat
Jordi Alba

Je to od něj hezký, že hned nepoužil slovo kokot, ačkoliv ho to muselo hned napadnout.

Reagovat
Seydou Doumbia

mohl taky použit dement takže byl ještě mírný no

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Reagovat
Freedo

Reagovat
Marisic

Reagovat
Me2win

Reagovat
okokolo

Ten tým hrál sračku? V kterým zápase konkrétně? Proti Portugalsku, kde prohráli až v nastavení s papírově mnohem lepším soupeřem? Nebo proti Gruzii, kde byli po většinu doby lepší a nedarilo se pouze zakončení? Nebo myslíš s Tureckem, kde byli o 10ti celý zápas vyrovnaným soupeřem? Zkus to detailně rozebrat, rád si to přečtu.

Reagovat
Maximm9

Ano, za me to byla sracka. Jestli ty jsi spokojeny a vlastne tohle EURO beres za uspesne, tak prosim. Mne se ta predvadena hra proste nelibila, nemelo to nic. Hromada ztracenych micu, od Stanka nakopavane mice, zadna kreativita od zalohy az po utocniky...

Hraje se na goly, nezajima me, ze Cesko melo vice % drzeni mice proti Gruzii, taky se ten zapas mohl i prohrat a muzeme byt radi za tu remizu.

Portugolasko a Turecko rozhodly individualni chyby (Stanek - Barak), ale na kdyby se nehraje.

Jestli jsi spokojeny z predvadene hry CR repre, tak prosim. Jestli si myslis, ze CR repre nepostoupila kvuli rozhodcim na trurnaji, tak prosim. Tvuj nazor. Mne to prijde proste srandovni

Reagovat
okokolo

A došlo ti třeba, že Portugalsko je třeba mnohem silnější než naše repre a k chybám tě donutí? Nebo že ti tvořit nedovolí? Sportoval jsi někdy?

Reagovat
Maximm9

Mas pravdu, Portugalsko donutilo Stanka vyrazet mice takhle pred sebe. Proto jsem napsal, ze to byly individualni chyby, stane se.

Ale proste z celkoveho pohledu, vsechny nase zapasy na EURU ( + ty posledni kvalifikacni), byly z nasi strany otresne.

Reagovat
naheCZ

EURO bylo neúspěšné, ale nějakou sračku jsme nehráli.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Neri04

Co rekl Pesir na adresu Baraka ve studiu?

Reagovat
Seydou Doumbia
Reagovat
GrimeBaller98

Clovek, co jako fotbalista vubec nic nedokazal a jako utocnik skoro v zadnym angazma nedal pres 10 golu bude neco hodnotit

Zapsklej, slizkej a nechutnej clovek, na co Pesir ve FACR sahnul, to zkurvil a ted se msti

Reagovat
Seydou Doumbia

My jsme taky jen nou nejm gaučáci co jsme ve sportu piču zvládli, ale děláme tu experty. V tom problém není. Problém je spíš v tom že ho ČT zve do studia. Když ho tam pozve, dává mu šanci komentovat fotbalové dění. Kdyby ho tam nezvala, nemá ten dosah. Když tam zvou experty, kteří melou nesmysly tak to taky není jejich vina, vina těch co je zvou. To že ti lidi nemají potřebné dovesnosti jde za vyšším vedením, které rozhoduje o tom, kdo tam bude. Nebo ne?

Reagovat
oli9

Reagovat
mistr129

To jako někdo nemůže být kvalitní expert/trenér/novinar/manazer, když sám nekopnul do balonu!

Reagovat
mistr129

*?

Reagovat
C-M@ster

V zajíci se bavili o tom, že málokdo má tak špatnou pověst jako on.

Za mě je problém ta jeho zaujatost a že se promítla do jeho „expertízy”.

Reagovat
mistr129

Já to nerozporuju, tedy byť ani jeho ani Poborskýho rád nemám, tak to ve studiu řekli dobře, ale jinak to rozhodně není sympaťák.

Ale určitě není měřítkem pro kvalitu experta to, kolik sám dal gólů

Reagovat
oli9

Reagovat
EURO2024

Řekl svůj názor. A co jako? Konečně v českém málem dementnim rybnicku, kde kazdy leze každému do prdele, řekl někdo svůj názor. A hned je z toho poprask. V Německu, v Anglii atd., se běžně říká, co si myslíš. Kdyby byl Roy Keane Čech, tak by se musel odstěhovat asi. Tady prostě lidé řeknou radši milion omáčky, aby si nikoho nerozhnevali. Pešírovi za odvahu

Reagovat
GjøvikFF

To není názor, ale žlučovitá zapšklost člověka,kterej využil tuhle příležitost k tomu, aby si vyřídil účty. Člověk k zblití.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
eder

Roy Keane i Čech to jsou zrovna bezpáteřní zrůdy Par excellence...

Reagovat
oli9

No spíš z něj mluví zapškkoat a zloba... On nikdy totiž nic nezhodnotil objektivně... Za něj repre stala za úplnou píču.. Jediné + bylo že odlezl sám

Reagovat
pingla

Reagovat
Neri04

Diky za link.

Za me nerekl nic hrozneho, proste vyjadril svuj pohled na fungovani narodaku. K Tondovi Barakovi to nebylo nic sileneho.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo jenže tu pešíra nikdo nemá rád i když ho jen vidí na obrazovce, takže logicky když řekne něco kontroverzního tak ho každý bude hejtovat...kdyby to řekl nějaký jejich oblíbený komentátor tak by k tomu osazenstvo přistoupilo zase jinak

Reagovat
ACSeRw!n

Pesira radi nemame, ale tohle vyjadreni je za me ok.. jasne trosku kolem sebe kope, za to ze ho vyhodili, ale s tim Barakem bude mit nakonci dne spis pravdu

Reagovat
Seydou Doumbia

jenže lidi přistupují k tomu co ostatní říkají a dělají jinak, pokud člověka už předtím nesnášíš nebo předtím miluješ...jestli je názor ok nebo napiču tedy nerozhoduje na tom co člověk řekne, ale jaký máš postoj k člověku už předtím...tzv ohybani reality

Reagovat
Me2win

Že to je sympaťák a z červený se rychle oklepe .

Reagovat
okokolo

Ten tvůj věčnej hloupej sarkastickej výsměch

Reagovat
Me2win

Copak ?

Reagovat
okokolo

Tohle je fakt všechno co umíš?

Reagovat
Me2win

Však tě jenom škádlim.

Reagovat
Jason_

nezaslúži si pomenovanie nový Colllina, nikdy jeho uroveň nedosiahne,Collina ublížil čechom , tento bude v každom druhom zápase niekomu ubližovať

Reagovat
Filip12

Collina ať byl jaký byl tak za mě Grande legenda mezi sudími

Reagovat
0:1

On byl tak populární jen kvůli tomu divnému vzhledu. Jinak nebyl nijak vyjímečný.

Reagovat
oli9

Mě fascinuje jak někteří pořád píšou, že se brečí. Přesně kvuki takovým lidem ten fotbal vypadá jak vypadá a vás zicot taky. Sklopit hlavu a držet hubu... A nechat si to líbit..

Ať proti Portugalsku nebo Turecku nás rozhixi5 prostě poškodil.... Můžete hrát sebevetsi hovno. Nedostatek se za půlku ovšem rozhodčí nastaví nějaký metr a nemá ovlivnit zápas což u nás ovlivnil hodně.. 2x...

Ozvat se je normální... Ono by stačilo aby se piskal rovina..

Hovno hrají Maďaři, Angličani, Turci,Belgie i to Dánsko.. Nikdo z nich nezari.. Nikdo je ani nezarizl ani nejde dal..

Já bych si také přál změnu na poště trenéra ovšem ti kluci fakt makali, senkli se... A je dost nespravedlivé co je potkalo. Ten kdo sportuje nebo sportoval ví, chápe co se je sere..

Reagovat
0:1

Když se za sebe ani neumíš postavit nestojíš za nic. Po zápase s Portugalskem si třeba na sudího ani nikdo nepostěžoval. To za nás museli prvně Němci a jiní cizinci. A když vidím na jaký úplný hovna si stěžují jiní. I ten virvál v závěru po Turecku proti rozhodčímu nestál za nic. Dokážete si tam představit Srby, Turky v roli ukřivděného, Argentince nebo nedej bože Velšany. Konstatovat něco neznamená hned brečet.

Na druhou stranu shazovat hlavní vinu na rozhodčího brečení je. A nepomůže to ničemu.

Reagovat
Me2win

Poslední větou jsi to zachránil.

Reagovat
0:1

Mamrdzachvili asi zatím nej. gólman Mistrovství co? Ptám se, protože jsem viděl tak polovičku.

Reagovat
Me2win

hodně kvalitní mamrd.

Reagovat
oli9

Krásné turecké oslavy před Chorym..

https://x.com/DenikSport/status/1806347419862323281

Reagovat
pobody's nerfect

Respekt choremu, že toho zamrdance pořádně nenakopal do kouli.

Reagovat
EURO2024

Tohle udělá v lize až v derby

Reagovat
Seydou Doumbia

karma za to jak se chove v lize by napsal každý kdyby šlo o plzen a nějaký pohár v lize třeba

Reagovat
Neri04

Myslim, ze to je reakce toho hrace na nejake predchozi chovani Choreho. Vzdyt ten hrac primo bezi za nim a nasel si ho. To by imho nedelal, pokud by tam predtim neco nebylo.

Reagovat
oli9

A to ti přijde v pořádku? Navíc jsou to domněnky kdežto tohle chován je na kooqcku do držky a to píšou i všude v zahraničí na diskuzi

Reagovat
Grupma

Ale nestranný fanoušek se musel královsky bavit.

Reagovat
eder
Reagovat
lampas

Colina udělal záměrný úder, ještě se smál Nedvědovi do ksichtu. Tenhle byl kretén, který by v naší lize byl na stejný úrovni, jako všichni ostatní (jako by se poslal Sziksay pískal zápas Rumunsko-Madarsko).

Zásadní redku udělil bohužel správně (proti velkýmu státu by si to nedovolil), zbytek byla komedie, kterou nezvládl.

Reagovat
EURO2024

Chory do Slavie. Tvl, začínám si myslet, že ty fotky Sadka a Tvrdika nebyly jen tak. Tam se určitě něco peče. Jinak by nepustili důležitého hráče takhle k rivalovi.

Reagovat
Me2win

Prodat tohohle zmrda za 50 mega ve 29 letech se Šadkovi vyplatí, zároveň se to ale vyplatí Slavii, která ho potřebuje .

Reagovat
EURO2024

Fakt za 50 mega? Konec

Reagovat
Me2win

Můžeme si dovolit

Reagovat
Mass

Nechci, radši bych dal druhou šanci Filovi.

Reagovat
Me2win

Však ten minut bude mít dost, jestli budeme hrát na dva vepředu ...

Reagovat
Greny

No koluje částka 75

Reagovat
Me2win

Uvidíme, 75 bez hráčů směrem do Plzně by taky dávalo smysl.

Reagovat
C-M@ster

Tak ale pro Plzeň byl poměrně klíčovej a hraje se o přímej postup do LM.

Reagovat
Abstinence

Je za tím Berbr

Reagovat
ACSeRw!n

zapas sem nevidel, ale objektivne nas rezali? nebo jen klasickej brekot?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele