FABREGAS BY ŠEL S WENGEREM

24.04.2007, 13:15
Aktuality
Arsene Wenger sice jen těžce zkousával rezignaci viceprezidenta Davida Deina, všechny hráče a fanoušky však ujistil, že funkci manažera Arsenalu nesloží. Alespoň tedy ne po letošní sezóně, francouzský kormidelník má na Emirates Stadium smlouvu jenom do léta 2008 a jeho případný odchod by znamenal i ztrátu Cesca Fabregase...

"Chci dodržet svůj kontrakt, ale moje budoucnost je bezpochyby závislá na Arsenu Wengerovi. To on mě bránil, když se mluvilo o mém možném odchodu a on mě sem přivedl, když mi bylo šestnáct let," projevil španělský reprezentant loajálnost ke svému manažerovi.

Fabregas by v té pro fanoušky Arsenalu nejkrajnější variantě odešel společně s Wengerem. Do stejného klubu zřejmě nikoliv, skončilo by ale jejich působení v Londýně. Sám 19letý záložník v něco podobného však nevěří.

"Má smlouvu do roku 2008 a i napříč tomu, co říkají lidé, jsem přesvědčen o tom, že zůstane," nepochybuje Fabregas.

Fabregasovi je sice stále teprve 19 let, přesto už patří mezi světovou špičku. Fotbalově vyrostl ve Španělsku, kam by se také jednou rád vrátil.

"Až skončím v Premiership, rád bych si zahrál španělskou ligu. Láká mě filosofie několika tamních klubů a bylo by pěkné se jednoho dne vrátit," prozradil Cesc.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Matej

Potom sa vrat do Barcelony, ved si rodeny Katalanec bude to io teba pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Wengera jsme za trenéra nechtěli...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne do barcy!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Len nech Wenger odíde. To bude koniec Arsenalu

Reagovat
HOST*

sa uvedom co pises! Ohhh to be a gooner!

Reagovat
smazaný uživatel

ja si práve myslím že on vám to tam všetko drží. keď odíde on tak vám odídu všetci francúzi a budete budovať nové mužstvo.

Reagovat
HOST*

arsenal je viac nez jeden clovek..vyhrali sme tituly predtym nez prisiel arsene a vyhrame aj potom co odide..

(tym nechcem podcenovat wengera..urobil toho pre klub viac nez ktokolvek iny..)

COME ON GUNNERS!!

Reagovat
HOST*

Arsene Wenger udělál pro Arsenal víc než hodně ale to se ukáže až za pár let protože to se teprve naplno ukáží mladí talenti které do Arsenalu přivedl. Myslim že bude chtít sklidit nějaký ten tituul . . .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele