Fanoušci vyslyšeni nebudou, Mihajlovič ve Fiorentině zůstane

23.10.2011, 17:08
Aktuality
Fiorentina v letošní sezóně zatím stále marně hledá ideální formu, což potvrdila také včerejší remízou s Catanií. Kouč Siniša Mihajlovič se ale o svou práci bát nemusí. Majitel Andrea Della Valle totiž potvrdil, že mu i nadále plně důvěřuje.

Proti Catanii sice Fiorentina hned dvakrát vedla, pokaždé ale inkasovala a nakonec se musela spokojit pouze s bodem. To fanoušky Fialek pochopitelně velmi zklamalo, a tak se v závěru zápasu nesly z ochozů stadiónu pokřiky požadující Mihajlovičovo odvolání.

"Do konce sezóny zbývá ještě hodně zápasů, a proto si myslím, že všechna ta kritika byla přehnaná a nespravedlivá," prohlásil po včerejším duelu 42letý srbský lodivod.

"I nadále však zůstáváme v klidu a budeme pokračovat v naší práci. Pokud lidé cítí potřebu mě kritizovat, pak samozřejmě mohou. Zároveň bych je ale rád vyzval, aby toho ušetřili hráče," dodal Mihajlovič.

K celé situaci se vyjádřil také majitel Fiorentiny Andrea Della Valle. "Z toho výsledku jsem pochopitelně zklamaný a rozčarovaný, ale o odvolání Mihajloviče rozhodně jednat nebudeme. Nyní se všichni musí soustředit na nadcházející zápas proti Juventusu," uvedl Della Valle.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre Jovetiča v Intere

Reagovat
Tomanatura

Ma Inter 40 mega na jednoho hrace?

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to 40 o to sa nebojim inter da 20 a je tam

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Tomanatura

Jj, proto tedka podepsal novou smlouvu na 5 let, aby odesel za cenu nejakeho Quaresmy.

Reagovat
lnterista

asi by se naslo kdyby se chtelo ale tohle uz neni nase politika

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej zaňho, resp. za takú istotu vysoliť 40 mil eur na rozdiel od experimentovania s Quaresmami, Alvarezovcami a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým so chcel povedať len to, že táto investícia by sa oplatila. A potom kľudne za 5 rokov, ako 27 hráča, by sme ho mohli za minimálne rovnakú sumu streliť smer nejaký "šejk klub".

Reagovat
Tomanatura

Myslim, ze Inter potrebuje posilit i na jinych mistech a vysolit tolik penez za jednoho hrace, kdyz je ten post obsazeny Sneijderem, by nebylo to prave orechove.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ale kdyby prodali Sneijdera za 30+ a přivedli Joveho, tak by to bylo parádní posila. ( Ale samozřejmě, chraň Moggi )

Reagovat
smazaný uživatel

Ono čakať od nášho vedenia, aby vysolilo v našej súčasnej situácii, 40 mil eur za jedného hráča je utópia sama o sebe.

Reagovat
panca

2. pro hernanese v ac

Reagovat
Pipo123

3. pre cenu 40 mega za Hernanesa

Reagovat
panca

klidne

Reagovat
Pipo123

jojo to by som aj bral, ale stejne je to nereálne, vy moc love na neho nedáte a on ani sám asi nemá potrebu prestúpiť. To skôr ten Ganso by k vám prišiel

Reagovat
smazaný uživatel

10. pro Calcio tedesco

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele