Fantasy Euro - Tipy, triky a karetní strategie

09.06.2021, 21:43
Aktuality
Zaujalo nás
Mistrovství Evropy se sice rozběhne až v pátek večer, ovšem náruživí příznivci doprovodné fantasy hry již do šampionátu zabředli až po uši. Právě nyní na začátku celé soutěže je klíčové nejen stanovení své vlastní soupisky, ale také určení turnajové strategie k dosažení nejlepšího možného umístění. Nastal tak nejvyšší čas se na jednotlivé možnosti podívat a přihodit i pár postřehů, které mohou leckomu rozcupovat zdánlivě perfektní sestavu.

Tohle zkrátka není Euro jako každé jiné a to samé tudíž platí i pro naši oblíbenou "fantu". Nejen proto, že se odehrává s ročním zpožděním a jak je vidno u španělského či švédského národního týmu, zůstává i nadále výrazně ovlivněno koronavirovou pandemií, ale navíc nemá ani konkrétního hostitele.

Specifičnost tohoto šampionátu


Tento nezvyklý formát tak do jisté míry zvýhodňuje hned několik národních týmů, které si přinejmenším na úvod šampionátu zahrají na domácí půdě. O koho se jedná? Výhodu domácího prostředí po celou skupinovou fázi mají Itálie, Dánsko, Anglie, Nizozemsko, Španělsko a Německo. Trio Rusko, Skotsko a Maďarsko pak doma odehraje alespoň první dva zápasy. Jestliže tedy budete na pochybách, kterému národnímu týmu věřit více, podpora tribun může být tím rozhodujícím jazýčkem na vahách.

Tyto vědomosti lze rovněž aplikovat i ke snížení očekávání výkonů papírových favoritů: zatímco na "obyčejném" šampionátu by protřelý fantasy manažer očekával suverénní výhry Belgie nad Ruskem či Portugalska nad Maďarskem, výhoda domácího prostředí v případě obou zmíněných outsiderů může s průběhem utkání přece jen zamíchat, obzvláště když budapešťská Puskás Aréna bude podle předpokladů naplněna na 100 % své kapacity.

Za zmínku také stojí, že stejně jako v evropských pohárových soutěžích bude i na Euru možné vystřídat během zápasu až pět hráčů. Větší hráčská fluktuace jen nahrává tolik frustrujícím stažením našich fantasy oveček před 60. minutou, kvůli čemuž se pak hráči nezapočtou body za alespoň hodinovou účast na trávníku či čisté konto. Pokud je to tedy jen trochu možné, snažte se do svého týmu nacpat lídry jednotlivých národních týmů, kteří obvykle na trávníku stráví celých 90 minut a šance na bodový přísun je tak u nich jistější.

Karetní strategie


UEFA pro toto mistrovství obdařila hráče fantasy nejen klasickou Wildcard, tedy divokou kartou, ale také tzv. Limitless chipem, pro který se v češtině nabízí slůvko všemocný. Zatímco první možnost nabízí hráči jednou za šampionát permanentně přeskládat svou soupisku bez bodových postihů, se všemocnou kartou odpadává pro jedno vybrané kolo nutnost hlídat si rozpočet a napráskat tak do sestavy jednu superhvězdu za druhou. V kole následujícím se pak vaše soupiska vrátí do původní podoby.

Vzhledem k tomu, že celý šampionát čítá pouhých sedm kol a jak před kolem prvním, tak tím osmifinálovým máme možnost provádět neomezené množství přestupů, pro využití těchto dvou pomůcek zbývá pět možností. A upřímně řečeno, ve skutečnosti jsou ty možnosti spíše čtyři. Před finálovým zápasem je totiž možno provést pět přestupů zdarma, což by mělo dostatečně pokrýt předešlé omyly, a navíc zde postačí mít jen jedenáct aktivních hráčů, neboť se střídáními ani výběrem kapitána již nijak manipulovat nepůjde. Jaké strategie se tedy nabízí?

Bombastický start: Velmi populární bude jistě vyplýtvání obou karet hned v druhém a třetím kole, a to v jakémkoli pořadí. Výhodou je skladba precizně vyladěné sestavy na každé kolo dle aktuální formy a losu všech týmů, což by mělo přinést bodové žně. Ve vyřazovací fázi už ale nezbude žádný prostor pro chybu, neboť před čtvrtfinálovými duely lze zdarma vyměnit pouhopouhé tři fotbalisty.

Únik z rotace: Obvyklým rysem závěru skupinové fáze je výrazná obměna základních sestav, neboť o (ne)postupu již leckdy bývá rozhodnuto. Proto může být obzvláště výhodné sáhnout na třetí kolo po všemocné kartě, naplnit si soupisku hvězdami těch týmů, jež stále mají o co hrát (např. Německa do případného zápasu o všechno s Maďary), a divokou kartu si naopak nechat v záloze na zrádné čtvrtfinále. Není však jisté, zda právě v třetím kole půjde naplno využít neomezeného rozpočtu a mírný postupový klíč nahrává tomu, že obávaná rotace nemusí být tak čitelná či nepříjemná.

Mazaný můstek: Při bližším prozkoumání zápasového harmonogramu lze najít hned několik předních národních týmů, které mají papírově nejsnadnější los v prvním a třetím kole. I s ohledem na zmiňované domácí prostředí je tak lákavé vsadit na reprezentace Španělska či Dánska, přidat našlapanou Belgii, okořenit sestavu pár dalšími tahouny s příznivým úvodním duelem a druhé kolo s těžšími protivníky jednoduše přeskočit pomocí všemocné karty. Jelikož ve druhém kole zcela jistě nebude o ničem rozhodnuto, neomezený rozpočet je zde potenciálně cennější než v případě třetího kola. Nevýhodou je však značné riziko, že se vám v mezičase soupiska rozpadne ať už zraněními či rotací, a pouhé dva transfery zdarma to již nezachrání. V takovém případě by pak bylo potřeba sáhnout po divoké kartě, která může scházet později.

Mocný finiš: Komu se podaří precizně namíchat soupiskový koktejl na první kolo, může u svého fungujícího týmu zůstat s pomocí dvou volných přestupů na kolo i po zbytek skupinové fáze a těžký kalibr si nechat až na vyřazovací zápasy. Výhoda pozdějšího využití všemocné karty spočívá ve vyšším možném počtu hráčů z jedné reprezentace - zatímco v základní skupině lze vybrat pouze tři reprezentační spoluhráče, ve čtvrtfinále toto číslo narůstá již na pět, což opět otevírá pravý potenciál neomezeného rozpočtu. Na semifinále by se pak sice soupiska proměnila v zastaralou osmifinálovou podobu, ovšem použití divoké karty by smazalo i tento neduh.

Jak už to tak bývá, každá z výše uvedených strategií má svá pro i proti. Záleží jen na vás, která z nich je ta pravá právě pro váš tým.

Tipy a triky na závěr


S přestupy ani střídáními nespěchejte! Termín uzávěrky každého kola či možnosti manipulace s týmem mezi jednotlivými hracími dny je vždy souběžný se zahajovacím výkopem, což znamená, že máte hodinové okno, kdy znáte základní sestavy aspoň dvou týmů, v třetím kole dokonce čtyř. Můžete tak předejít situaci, kdy zbrkle nasadíte do hry hráče/kapitána, který se nakonec vůbec neobjeví v sestavě.

Nenechte si uzávěrku nikdy utéct! Díky mobilní aplikaci jak pro Android, tak Apple máte úpravu týmu vždy na dosah, a navíc si zde můžete nastavit i automatické notifikace pro všechny termíny, které by vám jinak mohly snadno uniknout. Tuto možnost vám aplikace pravděpodobně sama nabídne, případně ji naleznete po kliknutí na svůj uživatelský profil.

Pozor na překrývající se dny zápasů! Díky možnosti střídat a měnit kapitánskou pásku v průběhu kola je více než kdy jindy důležité seskládat plnohodnotný kádr patnácti stálic základních sestav, který navíc bude rovnoměrně rozložený do všech hracích dní. Pokud nemáte v plánu sáhnout po karetní strategii Bombastický start, věnujte při skladbě týmu pozornost nejen prvnímu kolu, ale i těm dalším. Např. cenově dostupná brankářská dvojice Hradecký-Krul si sice zpočátku nijak nepřekáží, avšak v třetím kole odehraje své zápasy v tentýž den a nepůjde tak mezi sebou prostřídat.

Pořiďte si hvězdu na každý den! V návaznosti na předešlé tipy je namístě zdůraznit, že vedle sladěné soupisky dle zápasového rozpisu se vyplatí mít co možná nejširší rozpětí pro udílení kapitánské pásky. Jinými slovy, mít kvarteto tahounů ve složení Lukaku-De Bruyne-Mbappé-Ronaldo se do značné míry míjí účinkem, protože dvojnásobek bodů mohou přinést jen dva z nich.

Jen pro připomenutí, kód ke vstupu do Eurofotbalové ligy, která je volně přístupná všem, zní 84LZAWY908 a vložíte jej v sekci Leagues do okénka po kliknutí na pole "Join a league". Pokud jste již zaregistrovaní a máte sestavený vlastní tým, můžete také kliknout na tento odkaz, který by vás měl do naší EF ligy automaticky přihlásit. Uzávěrka sestavení soupisek je stanovena na počátek mistrovství, tedy úvodní výkop utkání Turecka s Itálií v pátek 11. 6. v 21:00.

V případě jakýchkoli dotazů a nejasností se neváhejte ozvat v diskusi níže. Hodně zdaru!

Autor: Martin Kantor

Komentáře (440)

Přidat komentář
Dominator

tipy, triky, taktiky...a aj tak to vyhra niecia priatelka

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Mám sem nasdilet její sestavu ať level stresu ještě stoupne?

Reagovat
Counter

Až po uzávěrce raději, jinak to všichni obšlehneme.

Reagovat
Liveral

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Dej sem zatim její fotku

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Klasickej Counter, zase vsechno vykeca.

Reagovat
Counter

Náhodou, takovýhle článek vydávám prvně

A je to dobrá taktika, teď si můžu přisvojit úspěch kohokoli, kdo EF ligu ovládne!

Reagovat
smazaný uživatel

tak diky, ted abych to zas cele prekopal

Reagovat
Counter

Reagovat
andrew96

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Mazaný můstek asi Ale fakt nevím. To využitý toho novýho free hitu mě vrtá hlavou snad víc než samotnej výběr týmu

Reagovat
smazaný uživatel

*využití

Reagovat
Xaviercreus

Můstek už jsem skládal, přijde mi to jako nejlepší strategie, ale nemůžu poskládat zálohu, se kterou bych byl spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Btw byl by zájem třeba i o placenou fantu EURO ? Jako jsme to měli u FPL ?

Asi by to nebylo moc lidí ale tak aspoň malé zpestření fanty

Reagovat
Coutinho10

Miguel by to snad zorganizoval, jak psal ve fanta diskuzi, ale zatím nás je asi málo no

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já jsem něco registroval. Ale pak jsem zapomněl diskuzi kde to bylo. No kdyby nás bylo aspoň třeba 10 tak by to možná mělo smysl...ale mám pocit že to bude asi těžký někoho sehnat.

Reagovat
Coutinho10

zkus to tam omrknout nebo třeba tam k tomu ještě něco napsat, ale asi tomu taky tolik už nedávám no

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim kde ta diskuze je...myslím že to bylo někde v nějakým starým článku

Reagovat
Coutinho10

https://www.eurofotbal.cz/clanky/houllier-barcelonu-neuvidi-28104/?forum=1#post12529896

já vím jenom o tomto nebo jestli něco nepadlo v prvním článku o fantě od Countra nebo představení účastníků Dánsko, jak jsem založil tu EF miniligu

Reagovat
Miguel19

Už není čas...

Reagovat
Rakoid

jj, serem na to, nakonec to ani sám nestíhám pořádně

Reagovat
Coutinho10

j no aspoň ušetříme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já bych do toho šel, kdyžtak pak napište.

Reagovat
smazaný uživatel

Miguel1910.06.2021 09:59#

Už není čas...

asi nic no

Reagovat
smazaný uživatel

Ledaže by se toho ujmul někdo jiný no. Mě se do toho teda nechce to pořádat, já bych to vytuneloval Ale byl bych rád no. Mám absták jak jsem nehrál dvě sezony FPL. Přeci jen ty miniligy o peníze jdou zábavnější. Kdyby se sešlo aspon deset lidí a každej by byl ochotnej dát nějakou částku tak by to bylo fajn. Ale už je asi pozdě no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď koukám do diskuze k fantě kde se příhlásili 3 lidi včetně mě, takže to asi už fakt nevyjde

Reagovat
božský John

Pockat pockat pockat - takze kdyz je prvni hraci den roztahanej od 11. do 15., tak muzu kapitana menit kazdej den? Jakoze prvni den to soupnu nakymu Italovi, druhej den Belgicanovi, treti den Anglanovi, pak Spanelovi a na zaver treba Portugalci? Samozrejme pokud je mam v tymu...(jakoze nemam )

Reagovat
Liveral

Je to tak

Reagovat
božský John

Achjo. No tak holt prace bude muset pockat

Reagovat
Honda

Pokud ti ale udela Ital nebo treba Belgican 40bodu, tak uz nic menit nemsusis pak

Reagovat
Pablos

počkat, takže to počítá každej den nového kapitána za dvojnásobek jo ?

Reagovat
Liveral

Nope, jenom jednoho, kterej má pásku na konci kola. To jestli to necháš celou dobu hráčovi z prvního hracího dne, nebo to budeš každej den měnit, protože nebudeš s těma bodama dostatečně spokojenej je na tobě...

Reagovat
Pablos

no takhle jsem to myslel, jen ten příspěvěk Hondy mě zmátl... já něják z toho vyčetl, že myslí, že mu udělají ty body dva kapitáni ...moje blbost no

Reagovat
božský John

Reknu ti tajemstvi: Insigne mi 40 bodu neudela a Belgicana nemam zadnyho, takze asi tak

Reagovat
Honda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

no ale riskuješ né ? Jestli ti už ten Ital udělá hodně a ty pak vybereš někoho jiného co ti udělá prd.. tak si to posral. Jestli si to myslím dobře teda

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale podle mě je fakt ideální mít na každý den někoho na volbu kapitána. Zase ti nikdo nemusí nic udělat a na konci ti to může zachranovat třeba Ronaldo proti Maďarům

Reagovat
Pablos

tak ale to vidíš, dáš si kapitána vždycky k tomu kdo hraje nejdřív a pak už víš... jasný sbírat hovna, tak klidně pojedu až na poslední zápas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liveral

Pak to samozřejmě nezměníš. Pokud ti dá Italskej obránce 2 goly a udrží čistý konto, tak mu to céčko už necháš. Ale dobrý je vědět, že tu možnost máš až ti ten Ital dostane 3 góly a k tomu žlutou

Reagovat
Pablos

No já bych obránci céčko nikdy nedal, nejsem blázen Např. mám tam Immobileho, dá mi 2 góly jako kapitán ...a teď další den tam mám Lukaka ...a už bych teda váhal a spíš už ani pásku nepřendal na něho.

Reagovat
Liveral

Když ti dá někdo dva goly tak už pásku nepřendaváš v drtivý většině případů. Ale každej hrací den prostě nemáš top útočníka v sestavě. A když dá obránce gol/assist + čistý konto, tak už je to taky na to mu to nechat

Reagovat
Pablos

tak to mi příjde jako chyba nemít dobrého útočníka v sestavě na každý den.

Reagovat
Pablos

i když beru zpět... na každý den tam nemám no ...ale na 3

dny jo

Reagovat
božský John

To bude zas strasnej pruser achjo

Reagovat
Pablos

Jo to asi jo... a nebo se chytnou všichni tři a já stáhnu jednoho středáka... a všichni mi udělají kotel ...je to risk no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale každej hrací den prostě nemáš top útočníka v sestavě. - já na matchday 1 ano

Reagovat
Liveral

Pro Oba. První kolo se hraje 5 dní a útočníky máš v sestavě 3, takže jste docela kouzelníci ale ne, letos jsou takový "útočníci" docela netradičně i záložnících, jakože Jota atd... Takže jestli tam počítáte i ty tak to pak jde no

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně počítám i úderný křídla. Plus samozřejmě Suka

Reagovat
Liveral

Jasně, pak je tam těch hráčů spousta ... letos do těch záložníků dali dost útočnejch hráčů. Ale pamatuju i edici ve který hráči typu Carrasco, kterej hrál krajního beka byl vedenej jako útočník a do zálohy fakt nejlepší co šlo vytáhnout byly hráči typu Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju taky no. Teď nevím jestli to bylo MS nebo EURO 2016. Letos je to docela vyvážené v tomhle směru. v záloze je třeba i Gnabry který myslím v Německu hraje hrot snad dokonce.

Zinchenko je taky třeba mimo pozici.

Reagovat
Liveral

Jj, jen to pak tu potenciální ultra ofenzivní zálohu dost prodražuje

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijdou ty ceny za křídla v pohodě. Většinou kolem 8m. Útočníci mi přijdou předražení. Ale to byli vždy no.

Reagovat
Liveral

Jop, tak je to vždycky. Jsem ze zvyklosti začal tím, že tam narvu 3 TOP hroty a pak se posouval dál, ale zjistli jsem že s těma pěknejma možnostma v zákoze to tak letos nebude fungovat a v útoku se musej dělat kompromisy

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Já si ale stejně nedovolil nevzít aspoň dva hráče z tý smetánky útoku - Lukaku, Kane, Ronaldo, Depay, Lewa, Mbappé aspol.

Reagovat
Liveral

To já taky, ale původně jsem chtěl 3 a to prostě nevyšlo, pak mi na zálohu nezbylo skoro nic

Reagovat
Liveral

Ale ono to zejtra večer ještě stejnak překopu až místo Chiesy nastoupí Berardi, což mi ušetří milion a vyměnim kvůli tomu dalších 10 hráčů

Reagovat
vacin

Presne tak clovek vymeni jednoho hrace a je ja mam jeste 0,5 mega navic, tak to muzu vzit nekoho lepsiho, ale toho vzit nemuzu, protoze uz mam z toho tymu moc hracu, tak koho z nich dam pryc? nakonec clovek rozjebe celej tym a ten koho dal pryc jako prvniho, tak mu tam stejne zustane

Reagovat
Counter

Přesně jsi popsal to, co dělám posledních několik dní, a co budu dělat ještě několik dní následujících.

Reagovat
božský John

Muj tym je jako New York Islanders - zadna velka hvezda, co udela hodne bodu. Takze to budu menit do aleluja a prd se stane

Reagovat
Pablos

Moje strategie je... v jednoduchosti je síla, takže se v tom nechci až moc překombinovaně hrabat a špekulovat moc A další hlavní motor mého skládání je ....není důležité vyhrát, ale zúčastnit se

Reagovat
božský John

Hele, ja nad tim stravil asi hodinu o vikendu a vzdy kdyz sem nekoho chtel vymenit, tak jsem tam misto danyho spielera dal tri jiny, abych nakonec skoncil u toho puvodniho, takze to Tvoje neprekombinovani je asi nejlepsi pristup

Reagovat
Hokaido

Jen aby z toho pak nebylo Toronto.

Reagovat
Pablos

A co když využiju tu kartu na tu výměnu týmu na jedno kolo (nevím z hlavy jak se jmenuje) před 3. kolem skupiny ...kde na osmifinále stejně skládám celý nový tým ? Je to takhle možný, že z ní de facto udělám takovej jen free transfer a vlastně se mi nemá co vracet, když pak sestavuji znovu ? A nebo si to poseru a pak se mi hodí do vyřazovačky ten tým z 2.kola skupiny a já se úplně zamrdám tím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Před OF máš free transfers...to samý co máš ted na začátku turnaje.

Reagovat
Pablos

no to vím právě. Já jen jestli to nemá vliv něják ta karta, že ten tým je pak uzavřenej co se mi vrací, ale to asi je teda blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to na to vliv.

Reagovat
Pablos

dík

Reagovat
Counter

V takové situaci budeš mít megahvězdy na třetí kolo a před osmifinále budeš mít zpátky svůj tým z druhého kola. Ale jelikož jde před osmifinále dělat neomezený počet přestupů, tak si ten tým můžeš úplně v pohodě normálně upravit dle libosti.

Reagovat
Pablos

jak mega hvězdy ? Tvl jak to skládáte, já mám tři lepší hráče a jinak nemám na to prachy

Reagovat
Pablos

jo počkat, teď tu čtu dole Mannyho ještě ....takže mám dokonce k tomu i neomezenej rozpočet jo ?

A sorry za přitroublý komenty ...článek víš jak ...jsem ehm... no moc úplně nečetl

Reagovat
Counter

V pohodě, jsem zvyklý.

Ano, Limitless = bez rozpočtu → megahvězdy

Reagovat
Pablos

Doma bych si ho asi přečetl... ale v práci jsem ho přelítnul. A hlavně jak není čas se tolik soustředit, tak je to nejlepší metoda zapamatování, se prostě ptát a dostávat odpovědi Ale díky

Reagovat
vacin

Seru na to.

Kdybych mel dostat body za hrace, ktery jsem uz v sestave mel, tak mi muzou dat rovnou hlavni cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu dobře, že limitless je zároveň i Wild card? Jakože můžu s tím neomezeným rozpočtem udělat i úplně nový tým, nebo mám jen neomezený rozpočet, ale počet volných přestupu jako při normálním kole (2)

Reagovat
Counter

jj, neomezený rozpočet i neomezený počet přestupů. Akorát je to jen na jedno kolo, pak se ti vrátí soupiska přesně taková, jakou jsi ji měl v předešlém kole (jako že i kdybys třeba udělal dva přestupy zdarma a teprve pak aktivoval Limitless, tak se prostě ty dva přestupy zdarma smáznou a vrátí se ti v příštím kole původní tým).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Moje maličkost

Takže nejlepší strategie je tato: Wilda v druhém kole a Limita ve třetím.

Předpokládaná sestava (4-4-2):

G: Dodnaruma | Krul

D: Bonucci - Alderwiereld - De Ligt - Torres | Bednarek

M: Insigne - Tielemans - De Jong - Pedri | Alaba

F: Lewandowski - Kalajdžič | Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba a De Jong ti moc bodu neposbiraji. Vymenil bych je.

Reagovat
smazaný uživatel

ofenzivni hrac ve slabsim tymu > defenzivni hrac v silnejsim tymu

Reagovat
Moje maličkost

Jde jen o první kolo, kde Rakousko hraje s Makedonií a Holandsko s Ukrajinou. Pak to stejně díky wildcards přehážu.

Reagovat
fantomas

Ukrajina je dá

Reagovat
Moje maličkost

Pak budu tedy doufat, že se mýlíš. Mimochodem na Tipáči kurz na UA 5,82, dáš na to barák?

Reagovat
fantomas

Barák ne, ale určitě bych to za pár kaček zkusil. Dyt je proboha trénuje podvodník De Boer.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak obrana a utok mi prijdou ze maji pomerne jasny template.. jmena se mohou lisit ale filozofie jak tyhle rady skladat a kolik do nich investovat mi prijde pomerne jasna. Nejvetsi variabilitu ma rozhodne zaloha, takze tam se asi bude rozhodovat.

Reagovat
Counter

Mně ta záloha přijde slabá/nevýhodná. Obvykle je to ve fantě hlavní bodový přísun (aspoň teda v PL), ale tady silně zvažuju jiné rozložení rozpočtu.

Reagovat
mistr129

za 4 hráče mám momentálně 26,5m, pak tam mám ještě Bruna, ale ještě zkusím najít místo, kam investovat 2m a Bruna bych pak vyměnil za Jotu

Reagovat
Liveral

Tak jsou tam letos hráči typu Jota který ti udělají defacto 4. útočníka a mohli by udělat víc bodů než právě útočník ve stejný hodnotě. Problém vidím v tom že dost z těch 7-9mil křídel vedených jako záložníci nemá vůbec 100% jistotu základu, takže jsou dost risk za hodně peněz....

Reagovat
Honda

Zas bych asi úplně nepředpokládal gólový hody v té skupině (kromě Maďarska).

Reagovat
Liveral

Jojo, Jotu píšu jako příklad útočníka, kterej je vedenej jako záložník. Neříkám že vhodnej na to si ho koupit

Reagovat
Counter

Právě. Portugalsko má navíc těžkou skupinu a i kdyby Jota nastupoval v základu, tak pravděpodobně zápas co zápas půjde okolo šedesáté minuty dolů.

Reagovat
Liveral

Jasně, zrovna Jota byl blbej příklad, mě napadl jako první. Lepší je třeba Angličani, ty křídla nějaký pěkný body imho posbíraji, všichni jsou vedeni jako záložníci, ale vůbec netuším kdo z nich bude hrát vlastne,.a jestli na druhej zápas nekoho neprotocej atd... takže i přesto že by mohlo být fajn tam někoho mít, je to riziko příliš velký...

Reagovat
smazaný uživatel

Jota nejspíše bude v základu. Ale bude to pravdepodobne fakt první hráč na holení co se týče střídání. Těch možností tam je víc kdo bude hrát no. Jako z útoku jsou jasní Bruno, B. Silva a CR že budou hrát podle mě. S tím že Cristiano nestřídá

Reagovat
Counter

A právě proto se chci dražší raději záloze vyhnout, je to šílená nejistota

Reagovat
Liveral

Je to tak no

Reagovat
Counter

Docela mě překvapuje, že sem víc lidí nedává své dosavadní soupiskové výtvory, asi to všichni berete vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepotřebuji, aby se mi tu lidi vysmivali me sestavě s maehlem a buscanem

Reagovat
Counter

Reagovat
Pablos

mně s Králem hlavně Kterýho jsem už 3x prodal a znovu dal zpátky ...že to ještě všem ukáže nakonec

Reagovat
Moje maličkost

Maehlenovi jsem taky přemýšlel.

Reagovat
Pablos

tak samozřejmě

Reagovat
jacobT

Aj by som ju sem hodil, ale ešte som sa ani nezaregistroval

Reagovat
Counter

Reagovat
Honda

Záložník za 6m?

help a brother out

Reagovat
Moje maličkost

Pedri?

Reagovat
Honda

Právě nevím, jestli něco risknout jako dorostence, který ani možná nebude hrát, nebo třeba Elmase, který hraje solidně a celkem útočně, ale zase je šance, že Makedonci nedají gól za euro..Nebo na jistotu Jorginha, který je jasný základ, ale kromě penalty mi body neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Yazici a pul mega jeste usetris.

Reagovat
Moje maličkost

A zas to pak bude muset celé přeskládat, seš fakt kámoš

Reagovat
Honda

asi jo

Reagovat
Pablos

jo toho taky mám

Reagovat
mistr129

Mám Llorenteho, otázka jestli bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho bych si dal pozor, protoze byt je ve fante zaloznik, tak Lucho ho nejspis bude hrat jako pravyho beka, coz vyrazne limituje jeho bodovy potencial.

Reagovat
Honda

Reagovat
mistr129

Tak to upravím, díky

Reagovat
C-M@ster

Jensen

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust!

Reagovat
Counter

Pokud bude hrát, tak Berardi.

Reagovat
Honda

Já mám zatím Žoržiňa s tím, že snad kope pecky, ale jinak mi body udělat nemůže, tak hledáám

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba ( kope přímáky a rohy myslim), Hojbjerg se občas ukopne, tak proti Finsku by mohl, Yazici, Jankto (v přípravě nic moc ale do těch šancí se dostával). Nikdo další mě nenapadá.

Reagovat
Honda

Asi zkusím Yaziciho Našim nevěřím na to, abych je tlačil normálně a ještě je měl ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jakou máš strategii. Pro mě je Yazici k hovnu protože budu hrát limitless druhý matchday. Takže proti Talošům ho fakt nechci Ale proti Walesu a Švajcu by mohl být dobrý. Navíc hraje vždy hned první den tak ho můžeš klidně odstavit hned když nic nedá.

Reagovat
Honda

limitless na druhý kolo,jo.

Já toto právě ještě úplně nedomyslel, jako není to špatný, škoda, že portugalsko má němce ale jinak se to z těch favoritů poskládat dá no a pokud třetí den už někdo bude trochu rotovat, tak to bude trochu risk nechávat až na později.

Reagovat
smazaný uživatel

Matchday 3 nějak seru no. Tam fakt nevim co se bude dít. Je možný že týmy jako Belgie, Nizozemsko, Taloši, Angláni už budou mít jistej postup

Reagovat
Honda

kdy hraješ WC?

Reagovat
smazaný uživatel

na ČF

Reagovat
Counter

S ohledem na postupový klíč půjde o hodně i v třetím kole. Rotace asi u pár týmů bude, ale většina bude mít stále plnohodnotně o co hrát a pojede bomby.

Reagovat
Pablos

tak proč je ti k hovnu v prvním kole, kde přesně jak říkáš hraje první, tak ho odstavíš kdyžtak ? Když se ti bude vracet na 3.kolo a tam už mu věříš

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho chtěl primárně na Wales. Na první kolo kde nevěřím v bodový zisk je mi k ničemu, proto ho nechci.

Jako můžu ho kdyžtak odstavit ale to jsem spíš psal jako záložní variantu. Já chci mít hráče jen takové které nebudu odstavovat

Reagovat
Pablos

no zase pak máš neomezenej rozpočet né, to už bych si tam asi Yaziciho nedal v tomhle případě, teď jsem volil cenou no hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Yaziciho nechci na limitless no. On zase takový terno jako není. Ale z těch hráču do 6m může být dobrý...

Reagovat
Pablos

ale jinak jasný, chápu každej máme nějákou strategii

Reagovat
$dolar$

Alaba

Reagovat
Rakoid

V rámci tipů a triků bych ještě potřeboval vypsat pravděpodobné kopáče penalt u všech týmů

Reagovat
Coutinho10

to by hodně pomohlo

Reagovat
vacin

Tak jdu s kuzi na trh

Donnarumma, Hradecky

Florenzi, Kjaer, Castagne,Cancelo, Puchacz

de Jong, Eriksen, Baumgartner, Alaba, Insigne

Lewa,Depay, Wind

Reagovat
božský John

Donaruma Krul

Bednarek Castagne Stones Cancelo Florenzi

Mount Yazici Alaba Insigne Jota

Lewa Yilmaz Poulsen

Reagovat
Counter

Nejsem si jistý, jestli má Castagne jistotu základu, dva Rakušani dopředu je docela risk. Ale jestli pak chceš bombit karty, tak pohoda.

Reagovat
Pablos

mám taky dva Rakušáky a já na ně teda použiju normálně free výměnu ...kolik máš po každým kole... dvě ?

Reagovat
smazaný uživatel

2 a jeden transfer jde přenést.

Reagovat
Pablos

paráda

Reagovat
Counter

Máš sice dvě, ale je lepší mít nějakou rezervu. Vždycky se někdo zraní, někdo nechá vyloučit, někdo zazáří a budeš ho chtít koupit atd.

Reagovat
Pablos

no to se nesmí nechat vyloučit a nesmí se zranit ...jen ať šlapou, když jsem jim dal tu důvěru

Reagovat
Moje maličkost

Mé zdroje tvrdí, že Castagne v základu hrát úvodní zápas nebude.

Reagovat
vacin

Prave na to druhy kolo planuju limitless a proti Makedonii by mohly prinest zajimavy body.

s tim Castagnem taky nevim,je to risk, ale na druhou stranu krajni bek z Belgie se hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

hod sem zostavu a nie tito omacky tu som strateny

Reagovat
Counter

Vzhledem k tomu, že ji neustále měním, tak si můžeš leda tak říct, kterou z posledních deseti verzí chceš zveřejnit

Reagovat
smazaný uživatel

to sa ti cudujem, ja som tak nerozhodny v tejto fante, ze tam dam 2 hracov a idem robit radsej nieco ine lebo to je moc rozmyslania este ked clovek moze striedat 3x? za kolo

Reagovat
Counter

jj, takhle je to ještě náročnější

Reagovat
mr.Silver

Donnarumma, Hradecký

Shaw, Florenzi, Tierney, Kjaer, Bednarek

Mount, Souček, Yazici, Jota, Nego

Ronaldo (C), Lukaku, Immobile

Reagovat
Counter

Pásku dej do začátku někomu z Italů!

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Rakoid

dej to Yazicimu, Counter neví

Reagovat
mr.Silver

Portugalsko hraje proti Maďarsku, ten by měl být jako kapitán lepší než Immobile ne?

Reagovat
Pablos

ale to už právě budeš mít tu výhodu si to určit po tom co Itálie se ti už odehraje zítra a Portugalci až v pondělí nebo kdy. Tak to přesuneš tu pásku kdyžtak.

Reagovat
mr.Silver

Aha, to je teda pěkná hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitány můžeš měnit.

Reagovat
Rakoid

jde o to, že tu pásku můžeš postupně mezi jednotlivými dny přehazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka, Vaclik

Coufal, Skriniar, Kalas, Kaderabek, Pekarik

Jankto, Hamsik, Soucek, Benes, Barak

Schick, Mak, Hlozek

Reagovat
Pablos

a to máme jako věřit jo ? Když můžeš mít od jedné nárdnosti max 3 hráče

Reagovat
DrQQ

To má na tu bezlimitku, nie? :-)

Reagovat
Pablos

jo takhle, že by si to hodil hned na to první kolo... no vidíš to, to mě nedošlo, jdu se mu omluvit

Reagovat
Pablos

tak jestli si použil kartu, tak sorry to se ti omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

ale nehodil stoplo ma to obmedzenie, to bych mohol spravit iba v sazke zakladnu 11

Reagovat
Hokaido

Fanta o prachy: Klidně bych to zorganizoval, nezabere to skoro žádný čas. Buy in by byl litr, na odměnách bychom se dohodli po prvním zápase, až bude jasný počet lidí. Detaily pak ideálně dořešit na group chatu na Messengeru. Takže kdo by měl zájem (a je schopný do pátku poslat lipo ), tak ať hodí pod tenhle příspěvek JEDEN palec. Sami se rozhodněte, jestli jsem dost důvěryhodný na to, abyste mi poslali peníze.

Zároveň mě teda napadá udělat Charity Event. Buy in třeba 500. Pravidla stejný, akorát výhra by byla taková, že vybraná částka se pošle na charitu/organizaci/žirafu/dítě z tvýho okolí - prostě cokoliv dobročinného. Každý by řekl, za koho/co vlastně hraje a všechny peníze se pošlou na charitu toho vítěze. Kdo by měl o tohle zájem, ať dá DVA palce.

Reagovat
smazaný uživatel

Charitu nevím. Sám jsem charita Si to můžu rovnou nechat

Ale money liga určitě. Akorát nevim jestli to lidi stihnou poslat do pátku no. Já s tím nemám problém, ale možná bych to nechal jeste během prvního matchdaye...ale to aby zase někdo nekalkuloval no a po prvním matchdayi nepovedeným si to nerozmyslel

Reagovat
Hokaido

Ty vole já hlavně myslel, že je tak pondělí. To by ten termín asi prodloužit šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já klidně pošlu prachy teď no jestli chceš hrát i s rizikem že v tý lize budeme třeba za 4 A můžeš založit ligu

Reagovat
smazaný uživatel

* třeba 4

Reagovat
Hokaido

Počkáme do večera, jo? Když nás bude večer alespoň pět, tak bych do toho klidně šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pět by nás měl být co jsem koukal do diskuzí tak zájem měli Coutinho, Rakoid + možná tedy Miguel a Counter. Takže pět lidí by to případně hodilo kdyby teda měli ty lidi zájem hrát i v takhle malým počtu. Ale když dáme vítěz bere vše tak by to mohlo být zajímavý i v takovýmhle omozeným počtu.

Reagovat
Hokaido

Plus jestli Taigerovi mamka půjčí litr, tak by si s náma určitě zahrál taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Případně zkusit ještě rychlo nábor pod článkama

Reagovat
Hokaido

Naházím to někam. A možná bych měl třeba dva lidi od sebe, co by měli zájem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Hele tak můžeš hrát sám na sebe.

Reagovat
Rakoid

Já asi nakonec vynechám, je to takové moc narychlo a ani já sám nemám moc čas koumat sestavy. Každopádně do dalšího ročníku PL mi přijde lepší jet klasicky litr vklad, přičemž se stanoví, že například 200,- z každého vkladu jde někam na charitu. Takhle je to hrozně komplikovaný a do té charity se i zapojí méně lidí, když to pojedeš takhle rozděleně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Chápu, je to fakt narychlo.

Reagovat
jacobT

Dve ligy sú podľa mňa blbé, skôr jednu ligu s tým, že nejaká časť z banku (napr. 50%) by sa poslala na nejaké dobročinné účely.

Reagovat
Liveral

Reagovat
$dolar$

na charitu ti mrdam

Reagovat
$dolar$

Ale ne, s vama to nema smysl, kdyz to budu hrat letos poprve, to vam to muzu rovnou darovat, tak na to mrdam. Dam treba PL pristi rok, jestli bude misto.

Reagovat
Hokaido

Tak nic, je náš fakt málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Hele, ja to budu hrat poprve a nejak porad nechapu system. Ani z clanku jsem to nepochopil.

Takze tym kterej ted vybiram, vcetne lidi na stridacku, mam pro cele prvni kolo 11.-15.? Co znamenaji ty substitutions po prvnim zapase?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ofiko stánce mají docela krátce a dobře to vysvětlený https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/info/EURO.FANTASY.RULES/0

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tým vybíráč teď na skupinovou fázi....během matchdayu (https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/matches) budeš mít k diskozici ještě přestupy...Po prvním 2 a po druhám matchdayi zase dva (přenést můžeš jen jeden přestup).

Strřídat můžeš po konci dne....kohokoliv z lavičky a i kapitány.

Reagovat
$dolar$

Hele zeptam se jako blbec.

Vyberu si zaklad a hrace na lavicku. To mi plati po cely kolo 11.-15.?

Po kazdym dnu muzu vymenit hrace z lavicky za hrace ze zakladu? Libovolne?

Po kazdym dnu, muzu udelat dva prestupy? Nebo 2 prestupy na 11.-15.?

Diky moc za odpovedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele vyměnit z lavičky můžeš ale už nemůžeš pak vrátit toho hráče když odehrál zápas zpět do týmy jestli rozumíš jak to myslim ?

nn po matchdayi. Matchday je něco jinýho než jakoby ten kalendářní den (https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/matches) tady je to dobře vidět.

Kdyžtak ti to vysvětlí Counter možná lépe

není blbá otázka hele když to hraješ poprvý tak je lepší se blbě ptát než pak si zkazit tu hru...je to jedno za dva (4) roky tak hlavně aby tě to bavilo no a tady se fakt můžeš ptát i na relaitvní píčoviny.

Reagovat
$dolar$

Aha, uz to asi chapu.

Co se tyce lavicky -

Takze treba budu mit Itala v utoku, ten gola neda, tak ho nahradim Belgicanem, ale o body toho Itala jsem uz prisel.

Co se tyce prestupu, tak ja si vybiram tym defakto na vsechna 3 kola, akorat mezi 1. a 2. kolem muzu udelat dve vymeny a mezi 2.a 3. kolem dalsi dve vymeny.. Pak to bude neomezene pred osmifinale. Plus jsou tam nejaky ty wildcards a limitless.

Chapu to teda spravne?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Po OF budeš mít jen tři přestupy na ČF...pak 5 přestupů navíc před semifinále a dalších 5 před finále...tak asi nejideálnější je šetřit si wildcard na ČF nebo pozdější fázi....ale to je na kždým jak bude hrát chipy no

Reagovat
$dolar$

Jeste teda nechapu co jsou ty chpy, cim se lisi od wildcards.

Reagovat
$dolar$

Jo aha. Chips = wildcard + limitless.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

aha, tak já zase nevěděl že můžu free přestupy dělat už pod každém dni... já myslel, že až po celém kole... no vida

Reagovat
$dolar$

No prave po celem kole. Po kazdem dni muzes jen free menit hrace z lavicky.

Reagovat
Pablos

jo tak dobrý ...to už bych moc překopával

Reagovat
Pablos

Záleží na datumu zápasů. Dám příklad: V základní 11 máš třeba Itala v bráně, v záloze a v útoku (hrajou jako první ze všech, zítra jako jediní a Turci samozřejmě) no a ty pak Ital mi nahrál 3 body, tvl to víc věřím tomu Belgičanovi na střídačce ...mrdám na Taloše, šoupnu tam ještě před zápasem Belgie místo něj ze střídačky radši toho Belgičana. No a Belgičan ti pak nahraje 1bod a ty budeš nasranej, žeš ho hodil do základu... tak takhle to v praxi pak funguje

Reagovat
Zark

co to vidím, dolar je zpět ti skončil ban nebo sis zažádal o odblokování?

Reagovat
$dolar$

Skončil desetiletej BAN.

Reagovat
Zark

tak vítej zpět, ve starém kabátě

Reagovat
fabec1222

Za co byl?

Reagovat
Counter

Herní základy byly vysvětlované v předešlém článku. Prostě máš svých 15 hráčů, s nimiž můžeš během kola šachovat (vystřídat toho, kdo už hrál, za toho, kdo má zápas ještě před sebou). Přestupy jsou vždy na další kolo, ne na to probíhající.

Reagovat
Pablos

A ještě pleas dotaz, vy hodně sledujete ty PL tak budete mít přehled i o Anglii... hrajívají základ Shaw a Stones ?

Reagovat
Liveral

Stones bude hrat na 100 %, Shaw to má za mě 50 na 50 s Chilwellem (reálné má jeden z nich větší šanci hrát, ale to bude muset říct někdo povolanejsi). Druhýho stopera by normálně hrál Maquaire ale ten je doubt takže imho minimálně prvni zápas bude hrát Mings kterej je za 4,5. Taky Anglie může klidně hrát na 2 nebo 3 stopery (třetího by hrál Walker a RWB James nebo trippier) , ale podle přípravy bude hrát imho na 2...

Reagovat
Pablos

oká dík... náhodou mi to pomohlo, v základu mám totiž Shaw a Stones na lavičce, tak je prohodím... a Shaw půjde fakt kdyžtak z nouze a nebo ho střelím za Bendarka třeba... jdu se mrknout, kolik stojí.

Reagovat
Liveral

Podle mě Shawa za tu cenu vs to riziko že nebude hrát v sestavě mít nechceš vůbec...

Reagovat
Pablos

no už ho tam vůbec nemám... máš pravdu a ještě jsem tam měl jeden nesmysl, kterýho jsem si díky tomu všiml, tak tam jsem taky udělal změnu

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier je docela oblíbenec ne Southgatea ?

Reagovat
Liveral

Řekl bych že jo, ale když bude hrát na 4 v zadu tak bych si tipl že na RB bude Walker, ale fakt těžko říct...

Reagovat
Kongo

No vsadil jsem na to, že moc gólů padat nebude, tak spoléhám spíše na obránce a možná je budu zkoušet že začátku jako kapitány. Protože spoléhám na to, že poslední zápas v prvním kole mě kdyztak zachrání Ronaldo.

Reagovat
Pablos

Jinak čím víc se to blíží tím větší propadák z toho svého týmu cítím

Reagovat
Counter

To je zcela normální pocit. A po prvním kole zjistíš, že byl pravdivý.

Reagovat
Moje maličkost

*po prvním zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Strávil jsem teď nad tím víc času, než obvykle, takže to bude o to větší propadák

Reagovat
Pablos

před vteřinou jsem to překopal... a naopak se teď cejtím dobře Takže průser jako kráva a ti hráči co jsem vyházel budou hrát neskutečný bomby

Reagovat
Kornovec

Mate nejakou ligu i pro Tipovacku a dalsi hry na oficialkach?

Reagovat
Counter

Ne, fanta bohatě stačí. Ale jestli chceš, klidně tady něco založ a třeba se někdo přidá

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten cas co tu tolik lidi stravilo psanim o tehle hre se mohl nekde vysbirat park od odpadku nebo uklidit detske hriste...

Reagovat
naheCZ

BAN

Reagovat
Honda

naprostej souhlas.

Lidi vypnete internety a bezte sbirat injekcni strikacky

Reagovat
berat3

Donnarumma, Hradecký

Kjaer, Mæhle, Denayer, Bednarek, P.Torres

F.Torres, Mount, Alaba, Insigne, Souček

Kane, Lukaku, Depay

Reagovat
Counter

Dobrá sestava

Reagovat
berat3

To doufám :D už jsem to asi 15x překopal :D

Reagovat
VTID94

Po prvý krát takto :

Pickford,

Pekarik, Kounde, de Vrij, Robertson

Barella, Bruno, Grealish

Immobile, Kane, Weghorst

Subs: Dubravka, Llorente, Gravenberch

Reagovat
Counter

Koundé nejspíš nebude v základu, tak ho vyměň za někoho, kdo by měl stabilně hrát. Grealish to samé.

Reagovat
VTID94

Jasné že boli zmeny. Torres za Pekarika. Rodri za Llorenteho. Donnarumma za Pickforda. Plus cash a Diaz základ

Reagovat
VTID94

Inak Grealisha musim. Je to jasné no verím že sa ukáže. Pred zostupom som si myslel že odíde práve k vám.

Reagovat
DrQQ

A doplň si lavičku. :-)

Reagovat
VTID94

Brankár plus 3 nie?

Reagovat
VTID94

Ahaaa obrancu som nedopisal

Reagovat
Spejbl

Jste tu někdo zapojený ještě do nějaké jiné zajímavé miniligy (kromě Counterovi EF ligy, samozřejmě)?

Reagovat
jacobT

Nejaké ligy budem určite hľadať, tak keď tak môžem dať vedieť. Akurát teda neviem, čo považuješ za zaujímavé.

Reagovat
Spejbl

Každá miniliga, ve které to můžu projet na plný čáře, je zajímavá.

Reagovat
jacobT

Nakoniec nestíham hľadať, takže môžem nazdieľať len The Athletic (kód: 10H27J7A02) a ML od týpka z Pečeněho twitter ligy (kód: 69APBJUN03)

Reagovat
Pablos

OT: hoši jako je UEFA EURO Fantasy ...tak jsem založil i ligu na UEFA EURO Match predictor:

https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020matchpredictor/groupjoin/6DFBTWXL1X

tak kdo máte i tipovačku... tak šup přidejte se.

kód ligy: 6DFBTWXL1X

Reagovat
Spejbl

Reagovat
jacobT

Tak idem na to, akurát čas na registráciu, rýchly výskum a prvá fanta bez niekoľkonásobného prekopávania zostavy môže začať

Reagovat
C-M@ster

Jsem chtěl vydat video ještě k fantě, ale moc nestíhám...

Ale stejně ho sem asi hodím tak za hoďku.

Reagovat
Counter

Reagovat
Moje maličkost

Reagovat
VTID94

Skúšam to po prvý krát. Tak sa snáď aspoň zabavím

Reagovat
Counter

Úplně vidím, že se konečně doklikám k nějaké solidní sestavě, a pak zjistím, že Berardi není v základu a bude potřeba to znovu celé překopat

Reagovat
smazaný uživatel

Je v zakladu!

Reagovat
smazaný uživatel

a chiesa neni me jebne

Reagovat
Counter

Můžeš ho vyhodit za Berardiho a pak překopat celý tým, abys utratil ten mega navíc

Reagovat
Counter

Uf.

Ale stejně vůbec nevím

Reagovat
C-M@ster

Hej, tak jsem to video dostříhal a vydal, ale je to dost narychlo... navíc než se dorenderovalo, začal jsem zvažovat do útoku Winda, když stojí jen 6 a hrajou s Finama...

Sázím na ofenzivní obranu na úkor třetího world class útočníka, což je možná špatně

https://youtu.be/ILSkj7m3yag

Reagovat
Counter

Sdílejte, než to smažou!

Moje rady v článku si s těmi tvými nepřekáží, protože ty se soustředíš na první kolo, zatímco já řeším dlouhodobou strategii, o které jsi podezřele pomlčel...

Reagovat
C-M@ster

Dvě kola potahají a na třetí používám tu specialitu.

Reagovat
smazaný uživatel

mam v tymu tri dany jestli da pukki gol, tak jsem v prdeli

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

ACHTUNG! je tu nekdo?, countere? jankto nebo james nebo masicko nebo kdo do zalohy za 6,5??

Reagovat
smazaný uživatel

elmas?? ale to stopro fantomas prehanel v preview, ze je tak dobry co?

Reagovat
smazaný uživatel

Me se v sestave nekolikrat protocil Tielemans (byt ve finalni sestave ho nemam). Nevim kdo dalsi tam je ale pokud chces jeste mega usetrit, tak Yazici/Alaba za 5,5. Pripadne Berardi za 6, pokud ho nemas.

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem zamenil chiesu za berardiho, takze mam 7.5, ale ti hraci jsou snad jeste horsi nez za tech 6..

Reagovat
Counter

Záleží, jak moc se ti chce riskovat. Za 7 je třeba potenciální bargain Carrasco, který nejspíš proti Rusům bude v základu na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

toho mam, asi dam barellu, i kdyz zas 3 italove....

btw stones nebo shaw?

Reagovat
C-M@ster

Stones.

Reagovat
Counter

Barellu ne, ten není moc gólový. Kromě impových nápověd mě napadají ještě Mount, Malinovskyi a Zielinski. Všechno ofenzivní záložníci, kteří by měli hrát.

Reagovat
Counter

Raději Stonese, Shaw to nemá tak jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

tak konecna:

schmeichel, krul

cancelo, mbabu, kjaer, maehle, stones

carrasco, mount, berardi, malinovskij, soucek

lukaku, depay, immobile

Reagovat
Counter

Schmeichel - Krul je blbá kombinace, protože jejich zápasy se v druhém a třetím kole překrývají. Navíc Krul ani nemá jisté, že bude chytat, vyhoď ho za někoho jiného. Jinak mi to přijde dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

dal jsem wojtu, tak doufam ze krul vychyta nejake penalty

Reagovat
jacobT

Sakra,neviem vybrať len 3 útočníkov

Reagovat
Counter

Je to náročné no

Reagovat
VTID94

4 body za základ

Reagovat
Counter

Blbý VAR, už mohl mít Spinazzola body za vybojovanou penaltu

Reagovat
jacobT

Spinazzola bol fantastický, to sa ti tých 9 bodov môže celkom máliť. Som zvedavý, či mu teraz necháš pásku alebo to riskneš.

Reagovat
Counter

Už mu ji nechám. Aby to CR nebo Lukaku přebili, museli by dát aspoň dva góly, což je sice reálné, ale ne vyloženě jisté.

A i v takovém případě by to byl posun z devíti bodů na deset

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Klasika - naplánuju si dopodrobna pět kapitánů na celé kolo, a pak zůstanu hned u toho prvního

Reagovat
C-M@ster

Já taky klasika, Spinazzola kapitán a pak to dám Berardimu, že mu věřím víc

Reagovat
Counter

Třeba díky tomu teďka narazíš na kapitána, co napálí hattrick, a budeš spokojený, jak dobře jsi to vymyslel

Reagovat
C-M@ster

Kéžby.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc M. Llorente? Predpokladam ze vis, ze bude pravdepodobne hrat pravyho beka?

Reagovat
Counter

jj, ale za 5 mega tam nikdo lepší není i tak. Prostě takový lepší Nego I z RB může nějakou asistenci ušmudlat, teoreticky by v případě Busovy absence mohl i do zálohy. A pokud tohle kolo půjde dobře, tak ho můžu s klidným srdcem nechat na lavičce.

Obecně všichni ti mí Španělé jsou risk, ani jeden nemá místo jisté. Ale jestli budou v základu, jsou to potenciální bargainy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumim no. Skoda, ze si tam nekde nedokazal najit pul mega navic. Za 5,5 tam je aspon ten Alaba.

Reagovat
Counter

Alabu jsem zvažoval, ale soupisku jsem si udělal s důrazem na domácí týmy (Španělsko, Dánsko, Itálie, Nizozemsko, Anglie mi dělají 10 hráčů, Belgie další dva) na GW 1 +3 s Limitless pro 2, a Alaba je dobrý tak akorát na první kolo, jinak už Rakušákům nevěřím. Teoreticky by šel vystřídat spolu s CR, ale raději si nechám prostor pro transfer někoho zraněného, vyloučeného nebo nehrajícího.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mame uplne stejnou taktiku no. Tym sestaveny na GW 1+3 s Limitless v GW2. Akorat ja teda si tam Rakusaky dal hned 2 (Alaba a Hinteregger).

Reagovat
Counter

Mně se tahle strategie líbila nejvíc, ale je to samozřejmě trochu risk, protože v třetím kole to může vypadat všelijak.

Reagovat
smazaný uživatel

To samý no. Já myslel že bude lítat spíš Florenzi a ta druhá strana no Ale ten byl propadák. Vůbec nedivím že po půli šel dolů.

Reagovat
C-M@ster

Já nechápu, proč pro přehlednost není pod hráčema napsaný kdo kdy hraje. Však to bejvalo, ne?

Reagovat
naheCZ

Však se tam dá přepnout, co chceš zobrazit.

Reagovat
C-M@ster

Ajo, dík borci, nevšiml jsem si.

Reagovat
Moje maličkost

Dole pod sestavou máš výběr: Price, Fixtures, Date

Reagovat
Jardin

Díky za tip.

Reagovat
Counter

Mají to udělané docela debilně no, úplně v pohodě to mohli narvat do jednoho zobrazení bez přepínání mezi třemi možnostmi.

Reagovat
Pablos

OT: hoši jako je UEFA EURO Fantasy ...tak jsem založil i ligu na UEFA EURO Match predictor:

https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020matchpredictor/groupjoin/6DFBTWXL1X

tak kdo máte i tipovačku... tak šup přidejte se.

kód ligy: 6DFBTWXL1X

Reagovat
Hafna

Moje první fantasy, snad nebudu poslední Když má kapitán za včerejšek 12 bodu je to dobrý nebo mám riskovat s jiným? Díky za normální radu

Reagovat
VTID94

Ja tiež prvy krát. Ani neviem ako som dal tú zostavu dokopy a mal som Immobileho za kapitana s 18 bodmi

Reagovat
Hafna

To je krásný No já mám kapitána Dunaruma, ale v útoku mi ještě čeká třeba Mbappe a Lukaku, takže nevím

Reagovat
naheCZ

Já to budu dávat na Lukaka, taky jsem měl Donnarummu a to hlavně pro to, že hrál ten první zápas. Nepřijde mi těch 12 bodů dost

Reagovat
Counter

Jestli jsi dal pásku hráči, který uhrál šest bodů, tak si myslím, že to ještě risknout můžeš. Obzvláště v prvním kole, kde je pět hracích dní, tzn. pokud sis dobře složil soupisku, měl bys mít další čtyři solidní možnosti.

Reagovat
Hafna

Díky všem za rady

Reagovat
VTID94

Lukaku Mbappe super. U mňa dúfam zaboduje ešte Kane. A kapitana budem po dnešku meniť asi

Reagovat
smazaný uživatel

Last minute operace Donnarumma, Berardi, Spinazzolva <-> Bachmann, Insigne, Ristovski se asi podařila (ještě uvdíme no ).

Akorát mě štve že jsem nedal Spinazzolu kapitánem. Hrál fakt skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi trošku líto že nemám Insigneho, ale mít zálohu - 9M, a třikrát 8,5M už bylo asi fakt moc

Reagovat
Pablos

OT: hoši jako je UEFA EURO Fantasy ...tak jsem založil i ligu na UEFA EURO Match predictor:

https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020matchpredictor/groupjoin/6DFBTWXL1X

tak kdo máte i tipovačku... tak šup přidejte se.

kód ligy: 6DFBTWXL1X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm tak se to nakonec nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Byt z toho nemam radost, tak Lukaku dneska kapo. Ted trochu lituju, ze nemam Eriksena. Ten 50% ownership u Lukaka me desi.. i kdyz da treba 4 goly, tak to ve vysledku nebude nic znamenat, protoze ho stejne ma kazdy druhy.

Reagovat
Counter

Eriksen je pro mě nepochopitelný no, 6 % je strašně málo.

S Lukakuem to pravděpodobně bude ještě horší, pokud Rusům něco šoupne.

Reagovat
Dominator

ja som sa napriklad snazil nejako si tam toho eriksena pretlacit, ale nepodarilo sa

Reagovat
Counter

Já si ho tam šoupl rovnou jako jeden ze stavebních kamenů a ladil až zbytek soupisky. Ofenzivní tahoun solidního týmu, kde kope standardky, penalty, hraje doma a má velmi příznivý los, se nemůže opominout.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt drahej 9M je hrozně moc. si myslím a přijde mi že už v Dánsku není uplně ten jediný co je u všeho jako to bylo dřív. Ale nevím no uvidíme. Já ho mám.

Reagovat
Pablos

OT: hoši jako je UEFA EURO Fantasy ...tak jsem založil i ligu na UEFA EURO Match predictor:

https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020matchpredictor/groupjoin/6DFBTWXL1X

tak kdo máte i tipovačku... tak šup přidejte se.

kód ligy: 6DFBTWXL1X

Reagovat
Pablos

OT: hoši jako je UEFA EURO Fantasy ...tak jsem založil i ligu na UEFA EURO Match predictor:

https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020matchpredictor/groupjoin/6DFBTWXL1X

tak kdo máte i tipovačku... tak šup přidejte se.

kód ligy: 6DFBTWXL1X

Ještě jsem to šoupnul sem. VELKÉ SORRY za spam Jen nevím jak moc je to tu pak aktivní, kdybych to dal jen sem a nenasral se i do komentů pod lidi Tak soráč no

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,chtěl jsem se zeptat,jestli hráč,kterého vystřídám ztrácí body nebo ne? Např.: vystřídám Itala,který včera získal body za Belgičana, tak jestli body zůstanou nebo o ně přijde?

Díky za odpověď

Reagovat
Pablos

příjdeš o ně... tak pozor na to

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, prijdes o body. Kazdopadne v soucasny dobe nevidim nutnost stridat Itala za Belgicana. Toho Belgicana tam dej za hrace, ktery hraje az na konci soucasnyho Matchdaye (tj. hrace, kteri hrajou az treba 14. nebo 15.). Pred startem zapasu v pondeli/utery, tak budes mit vetsi mnozinu hracu, ktery odehrali zapas - budes si moct lip vybrat koho vystridat mezi hracema, ktery nahrali malo bodu. Treba ja mam v soucasny dobe na lavce Ronalda a nedam ho tam dokud nebudou odehrany pondelni zapasy.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Body ti vždycky může uhrát jen 11 hráčů ze základu. Každé střídání a změna kapitánské pásky jsou nevratné.

Reagovat
C-M@ster

Rychlej dotaz.

Když někdo omylem prohodil pořadí gólmanů v sestavě a ještě ani jeden nehrál, může je normálně vystřídat, ne?

Není to tak, že borec dá Hradeckýho teď za Dúbravku, tak ten už nepůjde zpět, co?

Reagovat
Counter

Dokud nehráli, tak je můžeš točit libovolně.

Reagovat
C-M@ster

Já si nebyl jistej, ale napsal jsem mu to, snad to stíhá.

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo já zapomněl že Švajc je už od tří. Jsem ještě chtěl nadhodit jestli kapitán lukaku nebo eriksen Tak ať se Eriksen nutrhne uplně ze řetězu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sazka na dvojitou danskou obranu a Denayera se fakt vyplatila.

Reagovat
Counter

Mám to stejně, ještě Eriksen navrch. Jeden den a fanta v loji.

Reagovat
Pablos

Denayer hraje ne

Reagovat
Pablos

Hmm, tak né no

Reagovat
naheCZ

Já tam měl nejdřív Meuniera a vyměnil ho právě za Denayera...fakt skvělej tah.

Reagovat
martin1

Reagovat
C-M@ster

Dán bez čistýho konta, Fin nehrál, Castagne se zranil.

Reagovat
jacobT

A Hradecký, ktorého si odpísal, má 13 bodov

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Jo

To jsem si přesně říkal, když chytl tu pentlu

Reagovat
smazaný uživatel

Last minute překopávání týmu je fakt zlo. Že já to nenechal jak to bylo

Reagovat
jacobT

Cancelo out

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Parádně se to sype.

Reagovat
Liveral

Jako jsem fakt rád že jsem šel v pátek do hospody a vysral se na to abych to celý překopal a vyměnil Pepeho za Cancela, což jsem původně chtel, to bych si teď trhal vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstane mi aspon jeden přestup do matchday 3 když dám teď limitless ?

Reagovat
smazaný uživatel

* jedne přestup navíc myslím.

Reagovat
Counter

Budeš mít dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Chjo

Reagovat
Liveral

A nejde mezi prvním a druhým kolem využít ty 2 transfery, ty potvrdit a na to hned zahrát limitless z toho novýho stavu? ale asi ne co, to by bylo až moc sluníčkový

Reagovat
Counter

nn, po aktivaci Limitless se všechny předešlé transfery vynulují.

Reagovat
Liveral

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Eriksen, Denayer asi teda out. Nevím jestli nehrál jen proti Rusku, ale asi bych řekl že nebude hrát ani proti Dánsku když ta obrana proti Rusku byla docela v pohodě...zapeklitá situace

Reagovat
jacobT

Keď tak teraz pozerám na zostavu a lavičku Macedóncov, tak jeden z najväčších úspechov tejto fanty je, že som z dvoch Ristovskich a jedného Ristevskeho vybral toho správneho

Reagovat
Liveral

já tam měl chvíli ze Španělska blbyho Llorenteho, jsem se radoval ze tam hraje bek za 4 mega, a až pak jsem zjistil že tam na beka rvou záložníka za 5

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ty obránce za 4,5 z velkých týmů se vyplatili To byly fakt poklady, škoda že vubec nehrajou....a Saša jde dolů v 59. Ani ten posranej bod navic nedostanu

Reagovat
C-M@ster

Dumfries zařídí dva góly, ale asist ani jedna

Reagovat
C-M@ster

Tak aspoň gólík.

Reagovat
Counter

Už jen čekám, že Liveralova partnerka má Immobileho, Spinazzolu, Hrádeckého, Dumfriese a Yaremchuka.

Reagovat
Pablos

A ještě Lukaka a Menuiera jako kapitána

Reagovat
Liveral

Můžeš bejt v klidu, z výše zmiňovaných má jen hradeckýho a to ještě na lavičce je teď na 36 bodech, takže letos jsme v suchu

Reagovat
jacobT

To si jej ale určite ty tak na hovno poradil nech ich neberie, nie?

Reagovat
Counter

Llorente si uvědomil, že ho mám ve fantě, a vlastňák si nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Zkousel nekdo uz ten Limitless? Funguje to jako treba wildcard v PL fante, tj. kdyz si ten chip ted aktivuju, tak si muzu s transferama libovolne hrat az do startu druhyho kola zapasu?

Reagovat
Counter

Ještě jsem ho nezkoušel, ale jsem přesvědčený, že to takhle půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to tak. Ted jsem to zkousel.

Reagovat
Counter

Reagovat
$dolar$

Tak jak planujete pouzit ty karty?

Reagovat
$dolar$

Ja si hlavne rikam, ze ta limitless karta je dobra pouzit bud ve 2 nebo 3 kole nebo az na semi/finale. Jinak nema moc smysl, kdyz se vam vrati pak starej tym.

Reagovat
Counter

Buď druhé, nebo třetí, nebo čtvrtfinále s WildCard v záloze. Nic jiného se nevyplatí, na finále už jde stejně použít jen jedenáct hráčů, protože se prostě hraje jeden zápas a nepůjde ani střídat ani měnit kapitány.

Reagovat
$dolar$

Tak to jsem asi posral. Protoze ja ted vyuzil Wildcard s tim, ze jsem si psotavil tym na 2. a 3. kolo. Po tretim to bude zadarmo na osmifinale, ale kdy ja teda vyuziju ten limitless?

Reagovat
Counter

Tak ten svůj stávající tým ještě překopej, abys měl co nejsilnější tým na druhé kolo, a použij Limitless na třetí kolo.

Reagovat
$dolar$

A ty fakt nevidis pro limitless zadny smysluplny vyuziti pro PO?

Reagovat
Counter

Vidím - pro čtvrtfinále. Ale jedině za předpokladu, že máš v záloze WildCard. Na semifinále by to teoreticky šlo, protože by ti i ze čtvrtfinálového týmu mohlo zbýt šest hráčů, kteří budou i ve finále, ale je to trochu nejisté, a navíc v tu chvíli už budou mít skoro všichni stejné týmy, protože už tam prostě bude malý výběr.

Reagovat
$dolar$

Ale jeden dotaz - pokud jsem ted pouzil wildcard, budu mit mezi 2 a 3 kole 3x transfer?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
naheCZ

Limetless plánuju na třetí kolo. Má cenu držet WildCard do play-off pro případ, že by postupy nešli podle toho, jak jsem si vybral hráče nebo prostě obě karty použít už ve skupinách a tedy na to druhé kolo použít tu WildCard?

Reagovat
smazaný uživatel

U WC ma urcite cenu si ji drzet na ctvrtfinale presne z toho duvodu jak rikas. Na ctvrtfinale mas jen 3 volny transfery, takze kdyz neodhadnes postupujici, tak si svuj tym muzes pekne dojebat.

Reagovat
$dolar$

A v PO se transfery nescitaji? Ze kdyz neodhadnu postupy, ta pouziju limitless a dalsi kolo budu mit treba 4-5 trasnferu?

Reagovat
Counter

Ve vyřazovací části se transfery nesčítají vůbec.

Reagovat
naheCZ

Ok, díky. Tak nějak jsem si to myslel. Ten tým na skupiny jsem tak nějak plánoval s vědomím, že můžu mít jen 2 transfery do dalšího. Bohužel ne vše šlo podle představ a teď bych ty změny potřeboval 4 Holt budu mít menší variabilitu při střídání no a věřit v základní sestavu, která je vlastně i taková, jakou si ji cca představuji na další kolo

Reagovat
Counter

Jako klidně těch transferů můžeš udělat víc, ale každý nad plán tě připraví o čtyři body, což je poměrně nevýhodné.

Reagovat
Counter

jj, rozhodně se vyplatí ji mít na čtvrtfinále, jak zmiňuje imp, z tří transferů zdarma se těžko skládá tým, ledaže fakt trefíš všechny osmifinálové postupy. Ale stejně tak to můžeš risknout a použít ji už na skupinu, obojí jsou legitimní strategie.

Reagovat
naheCZ

Jinak dotaz k tomu, koho nechat v sestavě: Proč vlastně nehrál Denayer? Mám ho tam zkusit nechat, že bude hrát další kolo nebo někým nahradit?

Reagovat
Counter

Martínez upřednostnil Boyatu kvůli Dzjubovi. Je klidně možné, že teď bude hrát Denayer, a stejně tak, že ne. Druhá neznámá je zranění Vertonghena. Dneska by Belgičani měli mít tuším tiskovku, tak uvidíme.

Reagovat
Dominator

Reagovat
vacin

No takže mužu použít pro druhý kolo wildcard, protože nedám dohromady ani 10 zdravých hráču do pole

Florenzi, Cancelo, Castagne a Eriksen.

Být v mojí sestavě, tak mám asi strach

Reagovat
Liveral

Reagovat
Vincent Vegan

Davate nekdo dneska jeste pasku na Ronalda? Posledni dva zapasy proti Madarum dal vzdy po dvou golech, ale oni zase hrajou doma pred dost mozna vyprodanym stadionem.

Mam ted 2*6b. za Torrese a nevim, jestli to chci riskovat. Ale asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite to riskni. 12b za kapitana je malo a Ronaldo je Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam zes me poslechl..

Reagovat
Vincent Vegan

Jo gut feeling mi taky napovídal, že CR bude chtít nahonit pár gólů, aby byl nejlepší střelec Eura.

Reagovat
Counter

Šest bodů před posledním zápasem je tak na hraně.

Reagovat
Vincent Vegan

To jsem si taky říkal, ale risk je (byl) zisk

Reagovat
jacobT

Tak blízko k Negovej asistencii...

Reagovat
C-M@ster

Ještě někdo počítá s tím, že Itálie nasadí Chiesu a Berardi půjde z lavky?

Reagovat
Counter

Berardi byl lehce zraněný, takže možné je všechno.

Reagovat
C-M@ster

No, on od 60. minuty tahal nohy a borec ho tam nechá do 85. chcípat.

Můj původní plán nebyl používat žolíky po prvním kole, ale Castagne s Cancelem mě pojebali fest.

Reagovat
hodjohn

Tvl hoši. Kde najdu limetless kartu. Hraju přes appku a nemůžu ji najít. Dík

Reagovat
Counter

Musíš se proklikat k provádění přestupů.

Reagovat
hodjohn

Dík

Reagovat
Pablos

Tak zatím 14.místo ...žádná sláva, resp. na začátku bych byl rád, ale když se celou dobu propadáte tak to pak není ono. No tak snad mi kluci zaberou ve druhém kole ještě víc.

Reagovat
naheCZ

Já měl těžký propad na 50. místo. Holt spoustě lidí vyšel Ronaldo no...

Reagovat
Pablos

jj přitom hroznej zápas od Portugalců ...a Ronaldo snad nejhorší na place... Však do 84min. No škoda, jsem to těm Maďarům i přál

Reagovat
naheCZ

Strašně se ale na tom konci sesypali no. Už jsem si říkal super, ten Ronaldo už těm lidem nevyjde a pak tohle

Reagovat
Pablos

jo já taky no, byl škodolibej

Reagovat
Counter

14. místo je výborné!

Reagovat
Pablos

no ale TOP 10 je lepší Každopádně si to užívám, páč se bojím, že to dojebu těma kartama... resp. ted tu limitku nedám, ale až po 2.kole... jenže je to možná prokauč, jedině že by ještě u hodně těch silnějších týmu bude ještě o co hrát ve 3.kole.

Reagovat
Pablos

tak dokonce už 15.místo asi něco dopočítavali

Reagovat
naheCZ

Nepřidal se ještě někdo? Mě to taky posunulo na 51.

Reagovat
Counter

Asi se pár lidí přidalo.

Reagovat
Pablos

jo no jo, to mě nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem ani v TOP 100 To je hrúza

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak myslíte že zase bude hrát Tripííír ?

Reagovat
Moje maličkost

Sestava pro druhé kolo:

G||Dondaruma (Vaclík)

D||Trippier|Dumfries|Bonucci|Boyata (Kimpembe)

M||Wijnaldum|Phillips|Alaba|Insigne (Kanté)

F||Lukaku|Schick (Mbappé)

Názory?

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá hodně dobře. To je s WC ? nebo si to měl z prvního kola ?

Reagovat
Moje maličkost

Takový věštec zase nejsem, je to s WC.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No Alaba kterej je na stoperu nevim. Kanté se mi taky nelíbí. U Boyaty netuším jestli nešel jen na Rusáky....a Schick nevím kolik toho teď dá proti Anglii a Chorvatům S WC bych tam asi viděl i lepší možnosti jak to poskládat ale to je na tobě samozřejmě

Reagovat
Moje maličkost

Ještě o tom popřemýšlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvžujete třeba dát nějaký nový článek. Hlavně kvůli diskuzi...mi přijde že to občas pak řeší lidi i v různých článcích pod zápasy atd. a tady je to pak takový mrtvý

Reagovat
Moje maličkost

Reagovat
Counter

Už ho tam máš

Reagovat
smazaný uživatel

S Limitless na druhy kolo asi takhle no:

Thibo, Lloris

Alba, Spinazzola, Meunier, Zinch, Dumfries

Sterling, Wijnaldum, Yarmolenko, Insigne, Pogba

Kane, Lukaku, Mbappe

Reagovat
Counter

Mám to hodně podobné

Reagovat
smazaný uživatel

To bude mit hodne lidi no. Nejakej differential by se hodil. Premyslel jsem treba o Griezmannovi, protoze ten rozdil v ownership mezi nim a Mbappem je uplne neskutecny. Jenze kdyz jsem vcera videl jak hluboko Griez hral a do jakych sanci se dostaval Mbappe tak jsem trochu vymekl.

Reagovat
Counter

Právě no, opominout Mbappého prostě nejde, Griez byl spíš DM než útočník.

Zajímavé differentials můžou být Rusové a Švédi. Třeba Isaka bych tam narval rád, ale do útoku je to fakt těžké

Reagovat
Liveral

Já nakonec když vidím že tohle dělaj všichni, zaroveň mám první kolo jen 64 bodů a k tomu mi ty 2 přestupy stačej aby mi všichni hráli a to i proti docela přijatelnejm soupeřum, tak to nechám. Dám Limitless na třetí kolo a Wildcard na čtvrtfinále. Je to taková risk strategie, ale poskládat tohle stejný, co maj všichni by mě v zásadě nijak nepomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já nakonec zkusím více překvápek a hráču okolo 1%...přijde mi že jsem na tom tak bídně že to musím zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle rychle co je s Pavardem ? Jsem to nějak nezaregistrovla

Reagovat
Counter

Gosens ho zboural prdelí a smrdělo to otřesem mozku, byť to nakonec dohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jsem vlastně viděl....Ale právě jak dohrál tak jsem myslel že mu nic není no. Tak teď mám tři minuty na přemýšlení

Reagovat
smazaný uživatel

No nic tak jsem zkusil potencionální hráče který by tolik lidí mít nemuselo Uvidíme. stejně už nemám co ztratit https://ctrlv.cz/iRzX

Reagovat
Pablos

na to si použil kartu jo ? To je bída teda

Reagovat
smazaný uživatel

Limitless

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si až ted vsiml že jsem pořád v tom starým clánku

Reagovat
Counter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele