Farke bude opět útočit na postup, do Premier League má tentokráte dovést Leeds

04.07.2023, 20:13
Aktuality

Daniel Farke má bohaté zkušenosti s postupy do Premier League a i na to sází vedení Leedsu United. Anglický klub si německého kouče najal jako nového manažera a dal mu jasný úkol, vrátit Whites mezi elitu.

46letý Farke mezi elitu hned dvakrát dovedl Norwich City a po měsíc starém odchodu z Gladbachu byl k mání zdarma. Na Elland Road podepsal kontrakt na čtyři roky.

"V tuto chvíli jsem pokorný. Jsem si vědom odpovědnosti a rád bych naplnil veškerá očekávání, klubu chci oplatit jeho důvěru," prohlásil po svém jmenování.

"Nejdůležitější bude vrátit do klubu jednotnost, musíme pracovat jako jeden tým a začít už dnes. Budu na tom pracovat se svým týmem a hráči a nepochybuji o tom, že nám pomohou fanoušci, až je budeme nejvíce potřebovat. Už se nemohu dočkat prvního zápasu sezony," dodal.

Leeds za sebou má hodně nepovedenou sezonu a během její druhé poloviny opakovaně vyměnil manažera. Začátkem února byl odvolán Jesse Marsch a zlepšené výsledky nepřinesl Javi Gracia, klub pak v Premier League nedokázal zachránit ani Sam Allardyce.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele