Fathi chválí úroveň ruské ligy

20.03.2008, 09:09
Aktuality
Nová posila Spartaku Moskva Malik Fathi oceňuje kvalitu ruské Premier Ligy. Fathi do moskevského klubu přestoupil z bundesligové Herthy Berlín a tudíž má s čím srovnávat.

"Úroveň zápasů v Rusku, soudě podle zápasů prvního kola, které jsem měl možnost vidět, je velmi vysoká. Ano, všude není kvalitní trávník, ale nepochybuji o tom, že by Zenit se Spartakem patřili v Bundeslize mezi nejlepší týmy," řekl Fathi pro Sportbox.ru.

Fathi si také pochvaluje ruské hlavní město "Miluji Moskvu, je to krásné moderní město. Před podepsání kontraktu jsem se zde byl podívat se svou dívkou a poté jsem se definitivně rozhodl, že přestoupím do Spartaku."

Autor: David Kubáň / Sportbox.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady spíše žíjí hokejem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele