Faul před druhým gólem Slavie? Všichni viděli, co se odehrálo, zlobil se teplický kouč

17.08., 21:19
Aktuality
Zdenko Frťala (© FK Teplice)

Zklamání. Teplický trenér Zdenko Frťala (54) sice mohl být na svůj tým za vystoupení ve vršovickém Edenu hrdý, jenže porážka 1:2 pozitivní dojmy vymazala. Frťalu zjevně naštval i rozhodčí, sice to neřekl nahlas, aby snad nedostal pokutu, ale bylo to zjevné. "Naše chyba vedla k vyrovnání, a pak už se k tomu nebudu vyjadřovat," uvedl před kamerami O2 TV Frťala.

Reportér si všiml, že po vítězné brance Slavie se teplický kouč na lavičce pořádně zlobil. Čekal, že se bude pískat zákrok, kdy Ogbu zasáhl rukou do obličeje Emmera. Jenže nestalo se. Slavia zaútočila a vstřelila gól na 2:1. "Předpokládám, že jste reklamoval nedovolený zákrok na Jakuba Emmera," vyzvídal reportér. Jaká byla odpověď?

"Nejenom tenhle nedovolený zákrok. Myslím, že všichni viděli, co se odehrálo. K tomu není, co říct," konstatoval zklamaný teplický kouč.

"Co konkrétně vás trápí?" ptal se dál reportér. "K tomu nic neřeknu," odpověděl Frťala. "Když se budeme bavit o fotbale, co bychom měli, tak v první půli jsme byli ustrašení, domácím jsme dávali jednoduché míče. Ve druhé půli jsme změnili rozestavení, dostali jsme se do vedení. A pak znovu naše individuální chyba ještě více nakopla domácí fanoušky a hráče. Výsledkem je ta porážka," doplnil teplický kouč.

Teplice do ligy nevstoupily dobře, ale před týdnem porazily Liberec a nyní trápily Slavii. Vnímá trenér to, že se jeho tým zvedá? "Všechno je stejné. Hráči makají 95 minut, ale pořád tam ještě chybí více kvality, sebevědomí a odvahy," naznačil zkušený trenér, že mají Severočeši dál na čem pracovat.

Ke zmíněné situaci před druhým gólem Slavie se vyjádřil ve studiu O2 TV také expert Antonín Rosa. Ten byl zaskočený tím, že trenér Frťala mluvil pouze v náznacích o tom, co přesně mu v Edenu vadilo. "Co se týče situace Ogbua s Emmerem, za mě to nebyl úder, aby se to muselo pískat. Emmer už padal, nebyl v situaci, kdy by mohl hrát," konstatoval bývalý ligový hráč.

Autor: eFotbal.cz / René Machálek

Komentáře (8)

Přidat komentář
monty25

Na tiskovce už byl asi víc v klidu...

https://x.com/OndraZlamal/status/1824859182895681919

Reagovat
wyqinac

ne nadarmo se rika, ze by se rozhovory meli davat az pul hodiny po zapase, kdyz opadne ten adrenalin

Reagovat
Mass

No Frťala se vztekal jen na oko, on moc dobře ví, že vlastním hráčům nakázal, aby padali co to šlo a kouskovali hru.

Reagovat
Axelrose

Hlavně to mohli samí zakopnout

Tohle povalování po hřišti by se mělo trestat. A to na obě strany . Když vidím Douděru a ty jeho lety vzduchem, to bych velebnosti.

Reagovat
Mass

No myslim že i Douděra, kdyby viděl že mu to rozhodčí nepíská, by se zvednul a upaloval do obrany, tenhle Emmer se tam válel, jak kdyby dostal levej hák od Mika Tysona, pak tam chyběl v obraně, z jeho prostoru přišel centr.

Reagovat
wyqinac

vubec to nebylo nic hroznyho, aby se tam valel. Kdyby uz davno nepadal, tak ho ta ruka prastila do bricha

Reagovat
Lojd

neRadovati nam trosku?

Reagovat
DieFohlenBMG

Trapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele