FERGUSON SE PUSTIL DO ŠPANĚLSKÉHO DUA

14.04.2007, 15:16
Aktuality
Sir Alex Ferguson může opět trochu rozšířit úsměv. Manchester United a Cristiano Ronaldo včera dotáhli do úspěšnéh konce jednání o prodloužení smlouvy a fanoušci Red Devils se z kousků potugalského záložníka budou moci těšit dalších možná i pět let. S prázdnou tak odešly Barcelona a Real Madrid a Ferguson jim to dal pěkně "sežrat"...

"Tyto kluby se nestarají o Manchester United nebo kohokoliv jiného, když jenom rozhodí sítě nad nejlepšími fotbalisty světa. Je to hra, jakou hrají. V jejich případě se to zřejmě bude stávat pořád dokola. Neberou ohledy na nikoho, jenom na sebe," zlobí se Ferguson na funkcionáře Barcelony a především Realu Madrid, kteří se dlouho netajili velkým zájmem o Ronalda a Manchesteru ho chtěli vyfouknout.

"Mají však svoje kouzlo. Real Madrid a Galacticos, nebo jak jim to říkají. Barcelona je také fantastický klub. Hlavní bodem je, že tu zůstává a my jsme spokojeni s podpisem nové smlouvy," těší se skotský manažer.

Ronaldo je letos klíčovou postavou United a ne nadarmo bude historicky nejlépe placeným fotbalistou klubu. Jeho týdenní plat bude činit 120 tisíc liber, tolik dříve nepobíraly ani takové hvězdy, jako Eric Cantona, David Beckham nebo Roy Keane.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nejhorší na tom je, že ten podpis smlouvy vůbec nic neznamená, možná tak akorát zvýší cenu, takže se do konce srpna připravme na každodenní nekonečnou ságu o geloušovi

Reagovat
HOST*R9

Jsem zvědavej co bude říkat až Cristiano odejde do Španělska...

Reagovat
HOST*

Jasný

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*R9

Čemu se směješ můžu-li se zeptat?

Reagovat
Shevchenko

čemu asi, přemýšlej trochu

Reagovat
HOST*R9

Shevcenko tebe jsem se neptal tak se neozývej... Proč jsem se asi ptal?Přemýšlej trochu...

Reagovat
HOST*R9

To miluju když se ozvou "chytráci" jako ty dělat moudra...

Reagovat
HOST*Matej

Ma nasral cely Ferguson, kedy barca rozhadzovala siete nad najlepsimi hracmi svete je to blbost jak cip. Ona si vzdy vyberala nie podla mena ako Real, ale podla kvalit a sam Begiristain povedal mesiac dozadu, ze sa uz nanho vykaslali, tak nech sa Ferguson uvedomi co vypusti z papule!

Reagovat
HOST*Gago

Velice moc pochybuji,ze tohle Ferguson rekl. Je to vymyslenej zvast.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to jen keci a navíc Ronaldo bude příští rok poloviční! (muj názor)

Reagovat
HOST*Antimadridista

Nikdo nebude o Barceloně mluvit jako o nějakém rozhazovači sítí!!!Co si to ten kašpar dovoluje!!! Ať si ten NIEMAND svého Ronalda nechá.Barca ty pošuky příští rok zničí!!!Drtivou porážkou mu tu jeho nevymáchanou držku zavřou!!!!Kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Fuck off Madrid+ Manchester!!!!!

Reagovat
HOST*

Sory,ale napíšu jen jedno:ste pičusci co nerozumí fotbalu!Chodte na Spartu a Cr repre teploušci!ENGLAND END...

Reagovat
HOST*

GLORY GLORY MAN.UNITED

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele