FERGUSON SLÍBIL VELKÉMU SAMOVI PUSU

29.04.2007, 12:06
Aktuality
Sir Alex Ferguson včera rozdával úsměvy na všechny strany. Manchester United dokázal otočit zápas v Goodison Parku a po remíze Chelsea s Boltonem odskočil v čele tabulky na pět bodů. Skotský kormidelník se Wanderers hodlá odměnit, jejich manažerovi Samu Allardyceovi slíbil možná i dva polibky...

"Svému starému příteli Velkému Samovi dám velkou pusu, až ho uvidím, a možná i dvě," šprýmoval dobře naladěný Ferguson.

A měl proč, ještě kolem třetí hodiny našeho času to vypadalo, že na čele tabulky Premier League dojde k bodové shodě. Chelsea vedla nad Boltonem 2:1 a Manchester prohrával na hřišti Everton 0:2, jenomže pak přišly dva velké zvraty. Wanderers na Stamford Bridge zásluhou Daviese vyrovnali a Red Devils spustili brankostroj, jehož výsledkem byly čtyři přesé zásahy a nakonec i výhra 4:2.

Situace v boji o titul je nyní jasná. United mají vynikající skóre a k zisku titulu jim ve zbývajících třech zápasech stačí získat jenom čtyři body. Mohou si tak dovolit prohrát i na půdě Chelsea, do tohoto utkání ale určitě půjdou naplno. Právě na Stamford Bridge loni Chelsea v utkání s Manchesterem United definitivně rozhodla o obhajobě, ve stejném prostředí nyní možná bude definitivně kapitulovat.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

buzik ale jinak nejlepsi trener

Reagovat
HOST*Manu

jj SAm si to zaslouží

Reagovat
HOST*

starej střeštenej dědek je to! Ad táhne do hajzlu a snim i ten jeho zasranej tým,jestli se teda dá jim tak řikat!

Reagovat
HOST*alesh

A proc si myslite, ze se MU nedaji nazyvat jako "tym"? Navic, ze je zasrany a kouc je stresteny dedek..., nevim nevim, mozna by se dalo uvazovat, jestli Vy nahodou nejste tak trochu zas....

Reagovat
HOST*Manu

jaj to byla reakce ... Tu napsal jiste velice inteligentní človek ,kterému zrovna nebylo dobre ze Chelsa jen remizovala

papa modří

Reagovat
Pharrell

ty jsi hnup!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale..tady je nekdo naštvanej,že MUFC má titul v kapse..ale tak druhý místo je taky good;)..táhni ty!..šašku!!! .. ..

Reagovat
HOST*

tak zaprve ad se nepise ad ale at a za druhe je to nejlepsi a nejvytrvaleji trener a zatreti ma radost ne ty maslo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré jók, je vidět, že i vážený sir Alex má smysl pro humor. To se taky pozná jak moc chce titul, protože si myslim, že se strašně teďka uvolni co odskočli Chelsea, jen tak dále, vinikající trenér, skvělý tým, Milan možná odehraje ve středu svuj posledni zápas v LM, uvidime.

Ať žije Sigma Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Tůto je správná reakce..mám na to stejnej názor!..njn murinho jen dokaze brecet kvuli rozhodcim!..FU CH..!..forza MUFC

Reagovat
HOST*OiOiOi

To je spatne co hosi,kdyz musite nadavat na tym ktery netezi s toho ze kupuje kazdou sezonu hrace za 50milionu,to je velmi spatne ze?Manchester United nepotrebuje milionove hvezdy ktere pul roku hraji naprostou picu a pak daji par golu a uz jsou z nich zase hvezdy,Manchester ma svuj sehrany kadr a to je to co potrebuji,a kdyz Chelsea nepomuzou penize tak tady aspon pomlouvate Manchester ze zavisiti z toho co ma,a to je tymovy duch a sehranost a ne penize a hvezdy hrajici hovno!!!Se ani nedivim mourihnovi ze se vzteka,ptz to nema!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak a teď už můžeš jít spát..

Reagovat
HOST*

Pravda..FORZA MUFC !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele