Fillo se popral se spoluhráčem a musel na operaci s kolenem

19.04.2010, 10:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ano, už před měsícem. Ty we vy ste bleskové.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim samozřejmě čtk.

Reagovat
erudovanyodbornik

Totalne spatny prestup,klub sliboval boj o titul a cele 3 roky se potaceji ve stredu tabulky.A ten Fillo tam sel neuveritelne dolu.Kdyz sem ho videl v SAE tak mi pripadalo jako by mu transplantovali nohy z nejakym kopacem z 2. norske ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

popral?? tak snad aspon uz nekam prestoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at jde do Slavie my ho nechcem

Reagovat
Hiko

Primadony ze Stavangeru neunášejí situaci a tak se řežou navzájem. Jen dobře, ten střed tabulky jim sluší

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ani moc jiný postavení nečekal.A ani nečekám jiný na konci. Je teprv začátek, ale dost mě zaráží jak to zatim nezvládá Brann a jiný postavení např. Aalesundu než nějakej Viking.

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo se tim přestupem do Norska totálně zahrabal, přitom měl podle mě na Bundesligu, jeho boj...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že to neni o Norsku. Kdyby za něco stál, neměl by problém se tam prosadit. Hraje se tam útočnej fotbal dost. Na zimu se taky vymlouvat nemůže. Styl života tak 100x kvalitnější než v Turecku. Nevidim jedinej problém. Skandinávie je přestupní stanice do PL. Hraje se tam dost silovej fotbal, což mohl bejt možná kámen úrazu.Ale na to měl dost času se tomu věnovat.Nevidim jedinej důvod proč by se nemohl prosadit, kdyby za něco stál.Dokázal to Sappara ze Slovenska, tak proč ne on.

Reagovat
erudovanyodbornik

Nj kvalitu tamni ligy vidime na jejich repre .A tym středu turecke ligy Ankaragucu zas takove terno neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim o co se tu snažíš. Kvalitní repre maj dost. Naši s nima měli v baráži co dělat například. A Sappara měl během svého působení tam, daleko jiný nabídky než jen z Ankaragucu.

Neříkam, že ta liga je naka jo kvalitní, ale fotbal, kterej se v tý lize hraje je daleko atraktivnejší než např. u nás. Na kvalitu ligy jsou dost subjektivní názory a řekl bych, že by je měli mít hlavně lidi, který to nějak sledujou nemyslíš?

Reagovat
erudovanyodbornik

Tak současná repre by v baráži měla problém skoro s každým a navic ta tamni nepostoupila 12 let na vrcholnou akci.Na tamni ligu se mozna pekne diva ale vysledky v EP nejsou zadny.

Reagovat
Bakary3

Ale s Norama měla problém repre kolem Nedvěda, Poborskýho, Kollera.., ty odborníku.

Reagovat
Hiko

Fillo zpočátku patřil k tomu lepšímu, co ve Stavangeru mají. Ale připadá mi, že už je z toho dost otrávený, ještě k tomu tohle zranění, a tak upadl do průměru. Samozřejmě by mu pomohl úspěch celého klubu, aby se s tím mohl svézt. Jinak liga v Norsku je opravdu o něčem jiném než např. v ČR. Rozhodčí dávají hře volnější průběh, ale nikdy jsem neviděl, že by se zápas zvrhnul v řežbu. Fillovi osobně jako Čechovi přeju úspěch, jeho týmu ani moc ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele