Finále evropského šampionátu s francouzskými rozhodčími, odřídí ho Letexier

11.07., 13:15
Aktuality
Francois Letexier (© AFP)

Nedělní finále fotbalového mistrovství Evropy v Německu mezi Španělskem a Anglií odpíská jako hlavní rozhodčí Francouz Francois Letexier. V tiskové zprávě o tom informovala komise rozhodčích Evropské fotbalové unie (UEFA).

Pětatřicetiletý Letexier působí jako mezinárodní sudí od roku 2017, v soutěžích UEFA dosud odpískal 65 zápasů. Na aktuálním turnaji z pozice hlavního rozhodčího odřídil tři zápasy včetně osmifinále Španělsko - Gruzie. Jeho asistenty ve finále budou krajané Cyril Mugnier a Mehdi Rahmouni, videorozhodčím Jérome Brisard.

Poslední zápas Eura se odehraje na Olympijském stadionu v Berlíně od 21:00. Španělsko bude usilovat o rekordní čtvrtý titul, jímž by se odpoutalo od Německa. Anglie ještě evropský šampionát nikdy nevyhrála, před třemi lety v londýnském finále podlehla na penalty Italům.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Dobrý rozhodčí, jsem rád že se z L1 ukázali v dobré světle on i Trossard. Hlavně že tam nebyla Frapart, to je často katastrofa.

Reagovat
Top5scout

Niekde som aj čítal, že rozhodcovia z L1 sú najlepšie platený.

Reagovat
Seydou Doumbia

to je super, zaslouží si zaplatit za to věčné ponižování a nenávist od všech

Reagovat
O.Giroud

a rakvenie hráčov

Reagovat
Seydou Doumbia

to byl jiný rozhodčí jestli to myslíš

Reagovat
O.Giroud

Pamätám si iba, že v tom zápase hrali Nantes

Reagovat
Seydou Doumbia

S PSG, asi tehda šejk zaplatil víc než měl výplatu

Reagovat
PavlíčeQ

jeste lepsi by byl turpin ale i tohle je dobra volba

Reagovat
Referee©

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele