Fiorentina prodala Mutua do Ceseny

23.06.2011, 20:04
Aktuality
Hodně dlouho se o tom spekulovalo, několikrát z tohoto transferu sešlo a dnes k němu nakonec opravdu došlo. Rumunský útočník Adrian Mutu odchází z Fiorentiny a přestupuje do Ceseny, oba kluby to dnes potvrdily na svých internetových stránkách...

Ještě včera to přitom vypadalo úplně jinak a po informacích o neshodě ohledně platových podmínek mělo z celého transferu sejít.

"ACF Fiorentina informuje, že prodala Adriana Mutua do Ceseny Calcio. Klub Adrianovi děkuje za jeho práci během posledních let a přeje mu vše nejlepší do budoucnosti," stojí v prohlášení Violy.

"Adrian Mutu je hráčem Ceseny. Na přestupu a smlouvě na dva roky s opcí na třetí sezonu jsme se dohodli dnes," potvrdila vše i Cesena.

Mutu se v uplynulé sezoně vrátil na hřiště po dopingovém trestu a vedle výkonů na hřišti na sebe upozornil i tím, že na začátku ledna svévolně opustil trénink. V kádru Violy nakonec zůstal do konce sezony, už v té době se ale hlasitě mluvilo o možném odchodu do Ceseny.

"S příchodem Mutua jsem velmi spokojen. Několik měsíců jsme chtěli, aby oblékl náš dres a jsme pyšní na to, že se tak nakonec stane," pochvaluje si prezident Ceseny Igor Campedelli. "Jsem nadšený a už se nemohu dočkat začátku tohoto nového dobrodružství. Chci poděkovat prezidentovi za to, že ze mě udělal udělal střed svého ambiciózního projektu," vyjádřil se ke všemu i Mutu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (406)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele