Fiorentina si pojistila šéfa obrany Gonzala Rodrígueze

13.07.2014, 20:50
Aktuality
Činnost defenzivy ve Fiorentině bude mít i během následujících sezón na starosti Gonzalo Rodríguez. Argentinský stoper se s vedením toskánského celku dohodl na prodloužení spolupráce do června 2017 a jeho plány jsou jasné - konečně vyhrát pro Violu trofej a dostat se s ní do Ligy mistrů...

Vytáhlý zadák, který letos na jaře oslavil kulaté třicáté narozeniny, přišel do Florencie před dvěma lety z Villarrealu a během této doby nasbíral 68 ligových startů a deset branek.

Doposud měl Gonzalo ve svém působišti kontrakt už jen na rok, to se ale dneškem změnilo. "Jsem velmi šťastný. Během jednání o prodloužení smlouvy nebyly žádné problémy, takže následný podpis byl zcela jednoduchý," prohlásil.

Fiorentina se v posledních letech dotahuje na italskou špičku, dvakrát skončila čtvrtá a v uplynulé sezóně došla až do finále Coppy Italia. "Jaké jsou mé cíle? Vždy říkám, že chci vyhrát trofej - ať už v Coppě Italia, nebo Evropské lize. Samozřejmě postup do Ligy mistrů by byl také nádherný," dodal.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (50)

Přidat komentář
smazaný uživatel

LEGENDA

Reagovat
Milan.B

jezis juve majte rozum, vidal musi zostat

Reagovat
Melchior

Přece do prdele Juve neprodá Vidala za 40 a za 30 z toho koupí Iturbeho...

Reagovat
10

Vidal za 40 nikam nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase hysterie co?

Reagovat
10

kluci se nechaj hodně snadno rozhodit

Reagovat
10

a Pintu to musí uklidňovat, to hovoří za vše

Reagovat
smazaný uživatel

tohle období nejde nemít rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Reagovat
Melchior

já vim, sorry, prostě je to za posledních 10 let, co fandim Juve asi třetí nejoblíbenější záložník po Davidsovi a Paolovi a jakmile vidím byť jen rumor o tom, že někam půjde, tak se to ve mně vaří

Reagovat
smetos

Co to sou za spekulacie, kroos v madridu, vidal pryc. Tymy si akurat povyme,ujou hrace, utrati 60 milionu aby koupili za 50. Sport jde s prachama do kopru

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal neeeeee neprodávejme ho !!!!! Co je to za logiku prodat nej záložníka ???? Přece nepůjde do týmu který nehraje ani EP

Reagovat
smazaný uživatel

na evropskou ligu nemají

Reagovat
CubONE

Vidal

Reagovat
Furia Ceca

Sni dál...

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/52049/juve-start-preseason-today

Sotva to skončilo, už nám to začíná znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto Ferrarini (Bonucciho "motivátor" - psycholog): "Se vší úctou k ofenzivním hráčům Palaciovi, Lavezzimu, Higuaínovi, Agüerovi, všichni by mohli Tevézovi pouze nosit tašku."

Reagovat
smazaný uživatel

velká chyba, že ho nevzali

Reagovat
10

Bonucci má motivátora? Tím se spousta věcí vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, ale to už dlouho. Tuším už od působení v Bari.

Reagovat
brenk

tam by to niekedy chcelo možno demotivátora

Reagovat
M11

demotivatora dela Bonucci nam vsem

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Na chvilku vážně, prosím Odpusť si teďka tu lásku k Lavezzimu a Higuaínovu klubovou příslušnost, a zkus se na to podívat s odstupem. O neviditelném Palaciovi a po zranění slabém Agüerovi se nemusíme bavit. Pořád se tomu budeš smát?

Reagovat
olis

Palacio nemal v Intery zlu formu, to ze bude takto tragicky v repre som si nemyslel a asi ani trener, kto to mohol vediet? Aguero hral otrasne avsak je to lepsi hrac ako Tevez pravdepodobne mu trener veril aj cez tie zranenia co sa pri tak kvalitnom hracovi nie je co cudovat, od Lavezziho a Higuina lepsi nie je, to nepisem kvoli tej laske ako pises ty lebo napriklad Lavezziho vobec nemam rad odkedy odisiel a Higuaina som si za tu jednu sezonu tiez nejak vynimocne neoblubil, to si si ma asi s niekym pomylil a ako stale podotykam tak Tevez uz ukoncil repre karieru tak neviem preco to stale vsetci riesia...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, to mi stačí.

Reagovat
olis

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Já myslím, že o tomhle se nikdo nepře, tam šlo o to, že Carlito nehrál v kvaldě a taky o to, jak by jeho osoba zapůsobila na šatnu. Co se výkonů na tomhle šampionátu týče, tak o tom, co Ferrarini řekl, nemůže být sporu.

Reagovat
10

Tahle diskuse už je teď bezpředmětná...ale co mi pořád vrtá hlavou je to obecný mínění, že je to problémovej hráč co dělá zlou krev v kabině, to moc nechápu a nevím, z čeho to vychází

Reagovat
Pinturicchio

Já taky ne. Místní uživatelé nějakým způsobem došli k tomu, že ta jeho prohlášení (návrat domů, stestk po Argentině) vytváří dusno v kabině, což je blbost. Od samotných hráčů jsem na něj nikdy stížnosti nečetl, naopak, v šatně je oblíbený.

Reagovat
DelPiero137

Narozdiel od Aguerovho vykonu by sa Carlito plazil z ihriska. Neviem kde sa berie ta domnienka ze Tevez by v nerodnom drese robil problemy. Naopak je to jedine muzstvo kde by sa bez problemov podriadil a makal ako mezek.

Reagovat
Melchior

z toho, že se chytl s Mancinim, kterej se chytne s kde kým.. spíš bych řekl, že to je ještě reakce na jeho působení na ostrovech, ale co si budem nalhávat, on to tam taky nemoh mít jednoduchý.. v ManU mu nezbylo nic jinýho než bejt až za CR/Rooneym, i přesto ale když hrál, tak hrál, co u nás a vždy ze sebe vydal všechno, po přestupu do City se začaly vyhazovat do popelnic a pálit jeho dresy, v Manchesteru se mu asi dobře žít nemohlo a do toho tam právě přišli lidé, jako Balotelli a Mancini, se kterými to asi není žádný hladký průběh sezonou.. u nás zkrátka dostal zázemí, který si asi každej takovej útočník přeje.. dobrá parta, na nic si nehrající trenér, kterej po tobě chce jenom výkon a i v reálném životě na mě Conte působí jako člověk, kterej má všech pět pohromadě

Reagovat
Pipo123

Mna nasral Palacio, na to že hral vždy 30 min tak hral veľké hovno a ani sa nesnažil. Higuain sa aspoň snažil a bojoval,

Reagovat
lnterista

Souhlas Palacio byl hroznej ale nesouhlasim ze se nesnazil jsem presvedcen ze se snazili vsichni...sice opozdene ale vse nejlepsi k narozkam

Reagovat
Pipo123

Diky

Reagovat
DelPiero137

Okrem Lavezziho suhlasim, ked nebol on na ihrisku (v Play Off) bola Argentina nulova dopredu. Predsa na ihirsku je na inej pozii ako Tevezom. Agguero bol mega fail, ani bojonvost, nasadenie tam nebolo vidno. Higuain potvrdil to co o nom plati : palic sanci. Carlito nie je 2-3 krat vacsi golostroj ale dokaze spolahlivejsie premienat. Plus ma rychlost, techniku, strelu lepsiu.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Lavezzimu by ji spíš mohl nosit Tevéz. Jinak, ale souhlas

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
j_mrazik

Zrovna Lavezziho mi tam bylo hrozně líto. On maká, technicky výbornej, tahovej, ale do útoku chodili max 2 Argentinci a pomalu se za nimi sunul Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

To rekl.jen kvuli tomu, ze to je spoluhrac. Ne.nadarmo je to.motivator ne? nepopiram, ze Tevez by mozna byl.lepsi, ale vime vsichni jak.to s nim a repre je. Nicmene Lavezzi hral dobry turnaj. Aguero byl hroznej, to.same Palacio. Nejlepsi byl.Pipita. S nim stala cela.ofenziva Argentiny. Dokud byl.na hristi, tak se Argentina do neceho dostavala,udrzela vpredu mic, rozehrali si to. Jakmile.proti Holandsku i Nemecku vystridal tak byla Arhentina o dost horsi. Samozrejme mohl.dat o par golu vic. Mel. Ale jeho prinos, snaha a bojovnost se rozhodne uprit nedaji.

Tevez vsak.samozrejme chybel. Bez debat. Ale jake si to udelas, takove.to.mas

Reagovat
smazaný uživatel

Já tím nechtěl nic sledovat, jen jsem to nadhodil. Ferrariniho to chce brát i s rezervou, i když tady střílí celkem přesně. Jeho "rasistické" narážky na Maria mi zrovna po chuti nebyly... A co se týče Carlose, jsem teď rád, že nejel. Do nové sezóny vlétne jako uragán, zatímco takový Messi se bude z celé sezóny sbírat ještě v říjnu.

Reagovat
Melchior

Lavezzi byl z nich bezkonkurenčně nejlepší (pro mě asi i lepší hráč jak Messi v těch zápasech, kde hrál), stahovat ho v poločase za Aguera a podobný skopičiny byl hroznej prokauč od Sabelly, ale co taky od tohohle pseudotrenéra čekat.. do finále je dostaly neskutečný haluze po penaltách a ušmudlanejch vítězstvích v závěrech a on ještě bude říkat do médií, že měli všechny ty zápasy pod kontrolou..

Reagovat
Pettirosso

app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-52056&menu=news-all

To ho vezl Caceres?

Reagovat
10

ne...naboural do něj

Reagovat
Jajinek

Já jenom doufám, že tohle Palacia psychicky nesestřelí, jako MS 2010 Milita...logické by to bylo...je to velká škoda. On si to v podstatě i dobře zpracoval, ale ten míč po doteku s trávníkem strašně odskočil a pak už byl blízlo a snažil se dělat to, co mu už tolikrát vyšlo (např. proti Kluži), ale prostě to netrefil, tak jak chtěl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele