Fiorentina zahájí play off Evropské konferenční ligy proti Braze

07.11.2022, 14:38
Aktuality
Konferenční liga (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
Y.N.W.A

Bodo - Lech, Dnipro - Larnaka... tak to jsme totálně v pi*i ...všechny losy dnes úplně na ho*no

Reagovat
king23

Ti Ukrajinci, to jsem ani nedoufal, že by mohli zůstat za náma, ale Lech Poznaň byl snad jeden z nejlepčích soupeřů

Reagovat
patrikhm

Však o nic nejde.. s 5 klubama jsme v Evropě marní co se týče koeficientu

Reagovat
king23

mě je ukradených 5 klubů, ale chci vidět české kluby jinde než jen v EKL.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsme jeden viděli dokonce v LM, užil sis to? Já se obávám, že spokojený z toho může být maximálně plzeňský pokladník...

Reagovat
Seydou Doumbia

já si to třeba užil náramně, krásný to bylo, svátek fotbalu

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
king23

Rozhodně jsem si to užil víc, než kdybych měl koukat na to, jak podobnou latu dostává místo Plzně třeba Trabzonspor či Karabach, kteří v tom čtvrtém předkole vypadli.

Reagovat
Y.N.W.A

tvl, českej klub se dostal do LM a ty seš nepsokojenej? ...ano, hráli pragmaticky a mohli se hecnout a předvíst lepší fotbal, byl vrchol, že při Barce šetřej hráče na Spartu, ale to je holt Plzeň...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to samozřejmě dobré pro Plzeň i pro další kluby od kterých bude nakupovat hráče. Ale jako nezaujatý pozorovatel bych je radši viděl v EL/EKL, kde vím že můžu čekat vyrovnané zápasy a doufat v úspěch. Ne jako tady v LM, kde bylo od začátku jasné že úspěchem bude jakýkoliv bod (který ani nepřišel).

Reagovat
lampas

Jenže takový Slovácko by se do skupiny EKL jen těžko dostalo, kdyby díky koeficientu nešlo jako vítěz poháru do kvalifikace EL.

Reagovat
Y.N.W.A

ale to je i Kypr a Izrael a přece nechceme bejt za něma... a nejde jen o pět klubů, jde o to, že vicemistr nemá možnost hrát o LM a EL, ale musí se přes tři předkola probíjet do debilní KL...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou Dnipro - Larnaka bude zajímavý duel, jelikož Larnaka v předkolech vyřadila právě Dnipro. Plus mělo Dnipro ve skupině další tým z Kypru a btw na tom zápase jsem zrovna byl A jsem zvědav kam zamíří Dovbyk, zajímavý hroťák

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme bohužel přesně tam, kde si zasloužíme být. Tu řadu vyloženě podělaných zápasů proti Vikingu, Partizanu, Sivassporu, Kluži... nám nevylosovala UEFA, tu si české kluby zařídily úplně samy. Až se dokážou podobných kolapsů vyvarovat, budou mít znovu dvě místa v LM.

Reagovat
Rimmer77

Proč hned stahovat kalhoty. Lech není tak tragickej, klidně je může vyřadit , u nich remíza ,doma vyhrajou. Nic nemožnýho.

Reagovat
Y.N.W.A

ok, tak jo

Reagovat
Pablos

No ale zase chtít být v první 15 a nemít nikoho v jarní části... je prostě ,,luxus" si dovolit... se nedá nic dělat kdyžtak.

Reagovat
Pablos

trošku mi to hapruje ty slovíčka

Reagovat
Y.N.W.A

ale rozumíme

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak z tohoto "predkola" jarni faze se body do koeficientu nepocitaji, takze Bodo muze klidne vypadnout po dvou prohrach v dalsim kole a tim padem pohoda.

Reagovat
Karci64

Máš len čiastočnú pravdu. Nepočítajú sa len do klubového rankingu. However, in the knockout round play-offs after the EL group stage and the ECL group stage and before the round of 16, match results do count for the country ranking but not for the club ranking.

Reagovat
Y.N.W.A

Pleteš, bohužel

Reagovat
Modroočko

Jeden z dvojice Bodo/Lech si želám v osemfinále pre Slovan.

Reagovat
fenixLFC

Jeden je zvyknuty ze pri zrebe na jar slovenske kluby nie su lebo su to slovenske kluby... a on tam slovan nie je lebo vyhral skupinu

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele