FORTUNA:LIGA - preview 15. kola: Slavia se chce přiblížit Plzni

05.11.2022, 09:04, aktualizováno 06.11.2022, 08:35
Previews
Plzeň v sobotu po více než roce prohrála, což by ráda k dotáhnutí se využila pražská Slavia. Ta na svém hřišti hostí oblíbený Baník. Zabrat potřebuje Slovácko proti stále posledním Pardubicím, stejně jako ve vzájemném střetu Mladá Boleslav i Teplice. Hradec Králové bude čtvrté místo hájit v Liberci...

FK Mladá Boleslav - FK Teplice

neděle 15:00
Teplice minulý týden zastavily pád a po třech porážkách se radovaly ze zisku všech bodů. Na Mladou Boleslav se jim příliš nedaří, souboj dvou šestnáctibodových týmů začíná v neděli v 15 hodin.

Mladoboleslavští neúspěšně navazují na minulou sezonu, znovu se pohybují ve druhé polovině tabulky a nedaří se jim získávat pravidelně body. Pohodu do kabiny nepřinesla ani zvládnutá přestřelka s Bohemians 1905, po níž přišel nezdar v Ostravě.

"Teplice mají zkušené mužstvo, které chce hrát fotbal, na čemž si jeho trenér Jarošík zakládá. Očekávám vyrovnaný zápas. Ale protože hrajeme doma, uděláme všechno pro to, abychom si připsali tři body do tabulky," slíbil domácí asistent trenéra Pavel Medynský.

Teplice se začaly nebezpečně přibližovat ke dnu tabulky a dokázaly na to zareagovat. Proti Olomouci je nezaskočila ani první inkasovaná branka, Severočeši předvedli obrat a udržují si sedmibodový náskok na poslední Pardubice.

"Po třech porážkách bylo důležité proti Olomouci zabrat nejen herně, ale konečně i bodově, aby nám střed tabulky nezačal utíkat. Povedlo se. Teď se musíme soustředit na Mladou Boleslav a předvést znovu nejlepší výkon, abychom si nějaký bod odvezli," uvědomuje si trenér Jiří Jarošík.

Mladá Boleslav se bude muset obejít bez zraněné trojice Ekpai, Krobot, Škoda, nejistý je start Matějovského. V sestavě Teplic se neobjeví zranění Dramé se Shejbalem.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Šimek, Suchý, Karafiát - Látal, Mareček, Kubista, Pech, Fulnek - Ladra, Skalák.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Jukl, Kodad - Trubač - Gning, Žák.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.20 - 5.32

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Slovan Liberec - FC Hradec Králové

neděle 15:00
Co napravovat mají Liberec a Hradec Králové. Slovan minulý týden podal žalostný výkon v Brně a prohrál 0:3, Východočeši pro změnu po dlouhých letech nezvládli derby s Pardubicemi.

Liberečtí mají dostatečně kvalitní kádr na to, aby mohli reálně pomýšlet na první šestku, srážejí je ovšem časté výpadky spojené s kolísavostí formy. V úvodu podzimu podlehli posledním Pardubicím, nedávno odjeli s prázdnou z předposledního Zlína a za rámeček si určitě nedají ani výsledky proti Mladé Boleslavi (1:3), Ostravě (0:0) a naposledy Brnu.

Hradec doma před jedenácti měsíci porazili, jedinou branku dal Ľubomír Tupta. "Hradec má dobrou výkonnost, což ukazuje jejich čtvrté místo v tabulce. Kádr je dlouho pospolu a na jejich hře je to znát. Řekl bych, že hra Hradce je stejná i po odchodu Vlkanovy, on byl akorát díky své individuální kvalitě v útočné fázi rozdílovým hráčem. V současnosti se nejvíce daří Kubalovi, který má velmi dobrou formu, pak je tam další střelec Vašulín. Chceme navázat na vítězné derby s Jabloncem, být opět úspěšní a získat tři body. Musíme ale hrát celý zápas aktivně a koncentrovaně a ne jen jeden poločas jako v Brně," prohlásil asistent trenéra Ivan Kopecký.

Hosté zažili skvělou minulou sezonu a i přes oslabení kádru se jim daří na výkony a výsledky navazovat. I po sobotních zápasech zůstávají čtvrtí a v neděli se mohou opět dotáhnout na Spartu.

"Děláme na tom, aby porážka s Pardubicemi přebolela, ale hlavně abychom se z ní poučili. Liberec má ambice malinko vyšší, než je jeho postavení v tabulce. Náběhovost útočníka Van Burena je velmi nebezpečná. Vstřelil osm gólů, ostatní hráči dali po jednom. Nechtěli bychom se soustředit jenom na něj, aby nám potom nedali gól jiní. Jsou tam další nebezpeční hráči jako Rabušic nebo Rondič," varuje asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Oba týmy budou takřka kompletní - domácím scházejí Doumbia, Ghali a Matoušek, v hostujícím dresu se nepředstaví jen Urma.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Talovjerov, Plechatý - Mikula, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek - Van Buren, Rondič.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čihák, Smrž - Gabriel, Rada, Kodeš, Kučera, Ryneš - Kubala, Vašulín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.22 - 3.15

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

1. FC Slovácko - FK Pardubice

neděle 15:00
Zatímco v pohárové Evropě se Slovácko prezentovalo sympatickými výkony, v domácí soutěži paběrkuje a jen skóre jej dělí od barážových pozic. Nyní se potřebuje chytit na úplně posledních Pardubicích.

Muži z Uherského Hradiště před dvěma týdny poprvé od začátku srpna uspěli na domácím stadionu, když přehráli Teplice. Přitom i s nimi po Gningově gólu dlouho prohrávali, nicméně v závěru dokázali otočit Vecheta s Hofmannem. Kvůli posunutí neúspěšného duelu s Kölnem byl minulý týden zrušen zápas se Spartou, ve čtvrtek pak při rozlučce s Konferenční ligou bodovali v Bělehradě. Partizan se dostal do vedení díky Natchovi, zareagovat ale dokázal Mihálik.

"Máme za sebou důstojné rozloučení s Evropskou konferenční ligou a před sebou tři velmi důležitá ligová střetnutí. Už to první s Pardubicemi je pro nás zásadní. Musíme do toho dát zbytky psychických sil, protože fyzicky jsme připraveni dobře. V Konferenční lize jsme získali zkušenosti z evropských pohárů, co se týče obměny sestavy, tak toho budeme chtít využít. Snad se do neděle dají do pořádku i ti, co utrpěli v Bělehradě nějaké šrámy," věří Martin Svědík, který v minulosti dlouho trénoval i Východočechy.

Pardubice se během října alespoň trochu zvedly a z pěti zápasů získaly šest bodů. Po Jablonci dokázaly minulý týden uspět i v derby na hřišti Hradce Králové, kde se dostaly do vedení díky Janoškovi. Srovnat se sice následně povedlo Kubalovi, avšak Černý a znovu Janošek zařídili vítězství 0:3.

Domácím v zápase nepomohou vykartovaný Kalabiška se zraněným Reinberkem, na straně druhé nepustí do hry žluté karty Vacka zdravotní potíže Jeřábka se Šimkem.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Tomič, Hofmann, Kadlec, Duskí - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Holzer - Kozák

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Tischler, Janošek - Kostka, Hlavatý, Helešic - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.13 - 8.44

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Slavia Praha - Baník Ostrava

neděle 18:00
Ačkoliv vzájemné zápasy v Ostravě bývají velkými dramaty, ve kterých domácí pravidelně bodují, v Edenu se většinou jedná o suverénní počin Slavie, která už zvítězila sedmkrát v řadě a o osmý úspěch bude usilovat v neděli.

Sešívaní navíc chtějí rychle zapomenout na události z uplynulého týdne, kdy v Konferenční lize jen remizovali se Sivassporem, čímž se s pohárovou Evropou rozloučili. Navázat však chtějí na nedávné výkony na domácí scéně, kde po výhře s Mladou Boleslaví zvládli i tři pražská derby - pohárové na Dukle, to hlavní se Spartou a naposledy i vršovické v Ďolíčku. Tam po Květově trefě ve druhé minutě prohrávali, záhy ale srovnal Olayinka a z penalty dokonal obrat Jurečka. Po pauze na konečných 1:4 upravili Lingr a znova Olayinka.

"Vyřazení z Evropské konferenční ligy nás obrovsky mrzí, chtěli jsme postoupit. Potřebujeme teď zvládnout zbytek podzimu. Naše zklamání je samozřejmě velké, ale nesmí se to přenést a podepsat na výkonech ve zbytku zápasů podzimní části. Musíme to v neděli s Baníkem zvládnout," nabádá trenér Jindřich Trpišovský.

Rovněž Baník se po výměně trenérů a příchodu Pavla Hapala odrazil k dobrým výkonům. Po úspěších se Slováckem a v pohárů proti Velvarům prohrál v Plzni, před týdnem ovšem opět získal plný počet bodů, když zdolal Mladou Boleslav 3:1. Po hodině hry už vedl o tři branky vstřelené Frydrychem, Fleišmanem a Almásim, v závěru Mašek jen korigoval skóre.

"Čeká nás těžký soupeř, asi nejlepší tým v Čechách, i když je teď druhý v tabulce. Ale my jsme povzbuzeni výkonem z Plzně a porazili jsme doma Boleslav. Věřím, že do zápasu půjdeme s odhodláním a přesvědčením, že můžeme bodovat. Důležité bude, abychom nedělali zbytečné chyby, toho Slavia umí využít. Chceme být i nebezpeční. Absence Plavšiče je pro nás ztráta, je to jeden z našich nejlepších hráčů a tahounů. Ale máme tu i další hráče v kádru a třeba překvapí," věří kouč Baníku Pavel Hapal.

V minulé sezoně v srpnu slávisti přehráli svého soupeře jasně 4:0, když se prosadili Tecl, Samek, Lingr a Kúdela. Další dva zápasy ve Vítkovicích ovšem dopadly podstatně větším dramatem. V prosincovém bláznivém duelu hosté dohrávali v devíti, přesto dokázali srovnat na konečných 3:3. V květnu však přišli právě v Ostravě o titul, na Sorovu branku totiž reagoval Kuchta.

Jindřich Trpišovský se v utkání musí obejít bez celé řady zraněných hráčů - gólmana Mandouse, obránců Bořila, Hovorky a možná i Ousoua, dále také záložníků Holeše, Provoda, Schranze, Ševčíka a Traorého. Na straně hostí dohoda klubů nepustí do hry Plavšiće, zdravotní potíže zase Svozila s Takácsem. Otanzík visí i nad startem Lischky.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek - Hromada, Oscar - Usor, Lingr, Olayinka - Jurečka

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Frydrych, Pojezný, Fleišman - Cadu, Kuzmanovič, Kaloč, Tetour, Buchta - Almási

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.78 - 14.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Bohemians Praha 1905 - FC TRINITY Zlín

sobota 15:00
Bohemians 1905 a Zlín prohrály poslední dva zápasy a ve vzájemném duelu se pokusí ukončit své série. Lepší výchozí pozici budou mít domácí, vedle vlastního prostředí jim do karet hraje i vzájemná bilance.

Pražané po povedené sérii nezvládli přestřelku s Mladou Boleslaví a před týdnem znovu inkasovali čtyři branky, tentokrát v sousedském derby se Slavií. I přesto se drží v elitní šestce.

"Máme před sebou poslední domácí ligový zápas v podzimní části. Rádi bychom doma konečně vyhráli, abychom si udrželi postavení v horní polovině tabulky, která je hodně vyrovnaná. Proti Zlínu to ale nebude snadné, jelikož potřebuje bojovat," uvědomuje si trenér Jaroslav Veselý.

Zlín nedávno padl v Olomouci a v posledním kole podle očekávání nestačil na Plzeň, mezi oba nezdary se mu ale povedlo vklínit pohárový úspěch proti Jihlavě. V Ďolíčku se pokusí napravit nelichotivou bilanci s Bohemians - z posledních osmi vzájemných zápasů nevyhrál ani jeden a získal pouhé dva body.

"Čekají nás do konce podzimu dva zápasy s vršovickými týmy a bude velmi těžké něco z toho vytěžit. Víme, jak Bohemka hraje, kde je její síla. Musíme se její rychlé a agresivní hře přizpůsobit a být na ni dobře připraveni. Jsou nepříjemní, i když se jim doma tak nedaří. Vzadu hrají na větší riziko, nemyslím si, že to budou měnit. To spíš my něco změníme, abychom venku uspěli," prohlásil asistent trenéra David Hubáček.

Zlín je v tabulce předposlední a do hlavního města necestují zranění Cedidla, Fantiš, Hloušek a Tkáč, nejistý zůstává start Hrubého. Kompletní nebudou ani domácí - zraněný je Necid, karetní trest si odpykává Jánoš a stoprocentně fit není Puškáč.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Köstl, Křapka, Krch - Dostál, Jindřišek, Petrák, Prekop - Květ, Hronek - Drchal.

FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Kolář, Simerský, Procházka - Reiter, Janetzký, Didiba, Čanturišvili - Dramé, Silný, Jawo.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.98 - 4.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sigma Olomouc - FK Jablonec

sobota 15:00
Sigma Olomouc hostí Jablonec v duelu klubů, které minulý týden ukončily své série - Hanáci po dlouhé době padli, Severočeši naopak konečně zvítězili.

Olomouc našla přemožitele po sedmi soutěžních zápasech a překvapivě nestačila na Teplice, přestože šla do rychlého vedení. Ve vyrovnané tabulce je sedmá.

"Poslední domácí zápas před přestávkou je vždy trochu určující pro následnou zimu z pohledu psychologie. Na druhou stranu v naší lize je při nevídaně vyrovnané tabulce důležitý opravdu každý zápas, všichni si to uvědomujeme. Čeká nás těžký soupeř, Jablonec má na víc, než kde momentálně je. Z mužstev, která jsou v tabulce kolem nás, vypadá jako nejfotbalovější tým. Chceme ale doma vyhrát," říká jasně asistent trenéra Jiří Saňák.

Jablonec v uplynulých týdnech doplácel na nulovou produktivitu, branku nedal ve čtyřech zápasech a postupně podlehl Pardubicím, Vyškovu, Plzni a Liberci. Zlepšení spojené s návratem do první desítky přišlo až proti Českým Budějovicím (3:0), Severočeši každopádně rozhodně nemají vyhráno, předposlední Zlín na ně ztrácí jen čtyři body.

"Obecně výhry týmu pomáhají ze všech hledisek, jak po sportovní stránce, tak i z pohledu psychické pohody. Po sérii bez bodů jsme to minule zvládli a čekají nás poslední dvě kola podzimní části. Olomouc vnímáme jako tým, co chce hrát fotbal, má svůj určitý rukopis. Jedeme tam pro body," vyhlásil asistent trenéra Jiří Kohout.

V sestavě Jablonec se neobjeví zraněný Martinec. Na domácí marodce jsou Greššák, Macík a Ventúra, nejistý je start Vaněčka.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Pokorný, Beneš, Vraštil - Chvátal, Breite, Spáčil, Navrátil, Zmrzlý - Růsek, Chytil.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Cools, Heidenreich, Akpudje - Šulc, Kratochvíl, Houska, Polidar - Jovovič - Chramosta, Sejk.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.70 - 3.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Dynamo České Budějovice - Zbrojovka Brno

sobota 15:00
V úplně opačném rozpoložení se nachází soupeři pro sobotní odpoledne. Zatímco Zbrojovka se po útlumu vrací k povedeným výkonům, České Budějovice se na chvíli zvedly, aby však upadly zpět do agonie a dokonce přišly o trenéra.

Jihočeši od poloviny září najeli na vlnu, kdy během měsíce čtyřikrát zvítězili a jednou remizovali, a to včetně dvou postupů v poháru. Jenže konec října se jim vůbec nepovedl. Shodným výsledkem 0:3 podlehli Hradci Králové i Jablonci, který před týdnem v první půli poslal do vedení Šulc a ve druhém poločase navýšili Chramosta s Černákem. To už odnesl trenér Jozef Weber, jehož ve dvou zbývajících podzimních zápasech nahradí asistenti Jiří Lerch a Jiří Kladrubský.

Naopak Zbrojovka po sérii čtyř utkání bez vítězství zabrala. Nejprve vyřadila z poháru Táborsko, poté si vyšlápla na Pardubice a naposledy docela suverénně i na Liberec. První poločas duelu se Slovanem sice skončil bez branek, po pauze však Šural, Ševčík a Řezníček rozhodli o výhře 3:0.

V předminulé, sestupové sezoně Brna se v obou vzájemných střetech radovali hosté. Naposledy před rokem a půl uspěli Moravané na Střeleckém ostrově 0:2 po zásazích Texla a Růska.

Dynamu v důležitém utkání nepomůže vedle zraněného Griče také vykartovaný Potočný, nejistý je i start Haise. Na straně hostí zdraví nepustí do hry Endla s Přichystalem.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.67 - 2.42

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Viktoria Plzeň - Sparta Praha

sobota 18:00
Propastných dvanáct bodů se stejným počtem třinácti odehraných zápasů dělí aktuálně v tabulce Plzeň a Spartu. Tito někdejší soci v boji o titul se nyní spolu střetnou ve Štruncových sadech.

Viktoriáni v úterý schytali další porážku v Lize mistrů od Barcelony, a to v poměru 2:4, když obě jejich branky vstřelil Chorý. Ačkoliv milionářskou soutěž zakončili bez bodu s hrozivým skóre, v lize se jim zatím daří. Už přes rok v ní neprohráli, letošní sezonou zatím procházejí pouze se dvěma remízovými ztrátami. Naposledy před týdnem uspěli ve Zlíně, kde na dvě trefy asistoval Chorý Jirkovi, při té zbylé se role otočili.

Západočeši jsou v poměrně komfortním vedení před pražskou Slavií, přestože ofenzivně se jí ani zdaleka rovnat nemohou. Nastříleli zatím devětadvacet branek, což je jen o pět více, než má Sparta. Jejími tahouny v ofenzivě přitom jsou sedmigólový Tomáš Chorý a Jhon Mosquera se šesti zásahy.

"Musíme být poctiví, důrazní a musíme dělat věci, které máme na hřišti dělat. Pak můžeme být úspěšní. Ten recept je pro každý zápas stejný," říká asistent trenéra Bílka Pavel Horváth. "Jsou v těžké situaci, prohráli derby a pak byli týden bez zápasu. Možná budou trochu odpočatější, nicméně pro nás je to další vrchol v té sérii utkání," dodal někdejší středopolař obou soupeřů.

Letenští stále mají v živé paměti debakl, který dva týdny zpět schytali v derby v Edenu. Už po poločase tam prohrávali poměrem 4:0, tento výsledek platil i na konci. Minulý týden to mohli odčinit proti dalšímu pohárovému soupeři Slovácku, kvůli posunutí duelu Konferenční ligy s Kolínem nad Rýnem ale došlo k odložení tohoto střetu.

"V posledním top zápase se Slavií jsme hráli nanic. Není možné, aby se to znovu opakovalo. Víme o tom, že Sparta v Plzni už 11 let nevyhrála. Ukazuje to, že Plzeň je doma opravdu silná. Statistiky jsou ale od toho, aby se prolomily. Je na nás, abychom to změnili," nabádá Thomas Nörgaard, člen realizačního týmu trenéra Priskeho.

Potíží Sparty je zejména přechod do útoku, z čehož pramení i fakt, že nikdo z jejího kádru nevstřelil více než čtyři góly. Právě tento počet mají na kontě Jan Kuchta s Tomášem Čvančarou, kteří zatím výrazně zaostávají za předsezónními očekáváními. V individuálních statistikách se tak daří alespoň Casperu Höjerovi, jenž je se sedmi asistencemi nejlepším nahrávačem soutěže.

Pražanům se ve vzájemných střetech nedaří zejména ve Štruncových sadech, což se však promítá do celkové bilance. V minulé sezoně tak ze tří utkání získali jediný bod, když doma horko těžko v závěru dohnali dvougólovou ztrátu.

V dosud posledním klání v nadstavbě se ukázala marnost sparťanů. Plzeň rychle vedla o dva góly zásluhou Beauguela a Havla, Buchovo vyloučení už v šestadvacáté minutě dalo hostům naději. Bleskově však navýšil Hejda a Vrbova družina se už na ni nezmohla. Mimochodem, naposledy v Doosan Areně Sparta bodovala v dubnu 2018 (od té doby uplynulo sedm zápasů) a poslední vítězství už je přes jedenáct let staré.

Domácí nadále nemohou počítat se zraněnými Klimentem, Kopicem, Sýkorou a Tijanim, na straně hostí se nepředstaví Pešek, Vindheim a Čelůstka. V ohrožení je i start Jankta a Krejčího.

Utkání začíná v sobotu v 18 hodin, jako hlavní rozhodčí na něj bude dohlížet Dalibor Černý.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.57 - 4.42

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Viktoria Plzeň
13
11
2
0
29 : 8
35
2
Slavia Praha
14
10
1
3
44 : 13
31
3
Sparta Praha
13
6
5
2
24 : 15
23
4
FC Hradec Králové
14
7
2
5
18 : 15
23
5
Zbrojovka Brno
13
6
2
5
23 : 24
20
6
Bohemians Praha 1905
14
5
4
5
23 : 23
19
7
Sigma Olomouc
14
5
3
6
19 : 16
18
8
Slovan Liberec
14
5
3
6
18 : 19
18
9
Baník Ostrava
14
4
5
5
21 : 20
17
10
FK Jablonec
14
4
4
6
21 : 22
16
11
FK Mladá Boleslav
14
4
4
6
21 : 23
16
12
1. FC Slovácko
13
4
4
5
17 : 22
16
13
FK Teplice
14
4
4
6
21 : 31
16
14
Dynamo České Budějovice
14
4
3
7
14 : 27
15
15
FC Trinity Zlín
14
2
6
6
13 : 23
12
16
FK Pardubice
14
3
0
11
12 : 37
9

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (971)

Přidat komentář
Greny
Reagovat
fabec1222
Reagovat
ratusek

Plzeň - Sparta 3:0. A tipuji překvapení a sice výhru Brna

Reagovat
AjaxFans

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední výjezd podzimu a podle infa to zas vypadá na pěknou šaškárnu od určitých lidí, tak jsem zvědav, jak to dneska bude v sektoru vypadat.

Reagovat
Greny

Bude bordel?

Reagovat
KingMaster13

Bojkot fandění, nebudou se věšet vlajky, co jsem četl nějaké prohlášení jejich kotle. Takže pokud tam budou nějací normálové co se fandit pokusí tak se možná porvou mezi sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že to není prohlášení aktivního kotle, ale pouze starších členů, kteří se jinak aktivně na chodu současné Ultras scény vůbec nepodílí. ( Ti jsou teď pod účtem Letenští ).

Reagovat
rufus

Jo, takova klasika u nas, bohuzel.

Reagovat
KingMaster13

Je mi Vás normálních fanoušků celkem líto. Celkově by to na té Spartě mohlo být po fanouškovské stránce mnohem mnohem lepší ale tyhle neshody starší a mladší generace to je zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás není zájem to zlepšit. Proto mám už x let doma permici mimo kotel a když se jednou ze zvědavosti půjdeš podívat na domácí ligový zápas Sparty a projdeš si protilehlou či jiné sektory mimo kotel, tak budeš sám v šoku, kolik mladší generace je radši tam než v kotli, i když by třeba fandit chtěli.

Reagovat
rufus

Reagovat
rufus

Vyrazit na vyjezd a nefandit, to je opravdu uzasny plan. Ocekavam, ze to nasere spousty lidi, co by fandit chteli. No, holt rozdelovani vlastnich fans mezi sebou, to nam vzdycky slo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že asi tušíš, kdo to vymyslel a těm je nějaké rozdělování u zadku. Bohužel, následky to bude mít podle mě velké.

Reagovat
rufus

Predpokladam, ze jedes, tak pak dej info, jak to vypadalo. To jak vypada nas sektor na vyjezdech je presne duvod, proc uz jsme se na to vykaslali. Me to rozdelovani lidi mezi sebou strasne sere a samozrejme to poskodi jedine celkovy fandeni a potazmo to nepomaha ani Sparte jako klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo jedu, info dám. Sere mě to hlavně z toho důvodu, že letos ty výjezdy za mě byli pohodové, protože dost těch problémových jedinců už právě letos nejezdilo a byl klid a jen se fandilo. A pak vymyslí tuhle kokotinu a zrovna do Plzně. Jako bonus to vyhlásí už ve chvíli, kdy měla většina lístky koupené. Pokud se to potvrdí, tipuju že naše výjezdové počty půjdou zase do prdele.

Reagovat
rufus

Pro nas je to naprosto typicky. Uz mas skoro pocit, ze bude dlouhodobe klid, ze se situace mezi lidma zlepsila. A vzdycky prijde neco, co nas spolehlive rozesere. A prenese se to samozrejme i na Letnou na domaci zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám nastavený jednoduše, pokud dnes bude bojkot pod výhrůžkami fyzického napadení, tak to je pro mě v letošní sezóně poslední výjezd do sektoru. Kde by to šlo, šel bych mimo, kde ne, byl bych doma. Doma mám kvůli starému kotli permici na protilehlou, tam je to ok.

Reagovat
rufus

Naprosto ti rozumim, v takovym pripade nema na vyjezdech smysl chodit dal do sektoru. Nejhorsi je, ze takhle bude muset reagovat spousty lidi a rozdelovani fans bude jen pokracovat. No nic, jsme na to preci zvykli, kdyz se to sere, tak ve vsech smerech.. Nejen na hristi.

Reagovat
Orlandiiik

já s partou cca 5-7 lidí chodíme už skoro vždy když to jde mimo sektor, přesně z tohoto důvodu, letos teda není tolik času a byl jsem jen v Teplicích, ale sere mě to šíleně, rád bych byl v kotli a fandil, ale prostě nemám sílu na to kontrolovat aby mi od někoho nepřiletělo pěstí, že fandím celkově ta nálada okolo kotle je tragická, nevím co se musí stát aby se to zlepšilo.

Reagovat
rufus

Presne jak jsem predpokladal, tenhle pohled ma spousty lidi. A rozumne reseni, aby kotel fungoval, v podstate neni zadne. Taky bych rad fandil, ale paradoxne v nasem kotli to nejde.

Reagovat
Puskas

Tam může dostat někdo po čuni 2x - nejprve od Plzeňáků kvůli tomu, že fandí Spartě, a pak od sparťanů kvůli tomu, že Spartě fandí.

Reagovat
rufus

Od plzenaku tezko. To spis od tech vlastnich..

Reagovat
Kepy_FCB

si plzeňský nikdy neviděl...

Reagovat
Puskas

Třeba bude klasika: Kolik ti je? Čtrnáct. Nás je taky čtrnáct.

Reagovat
smazaný uživatel

To by stejně dostali na budku, zvlášť kdyby to byli Plzeňáci odsud z EF.

Reagovat
Puskas

To těžko, ti neumí počítat do čtrnácti.

Reagovat
valloire

Reagovat
Blasphemer

Já vím o docela dost lidech, co chtěli dnes jet a už prodávají lístky.

Reagovat
Martin9719

Nejhorší je že hráči nejsou slepí a budou to vnímat takže z celkovýho hlediska je to další rána do vlastních řad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráči..Pro nás je spíš problém, že nám zase totálně rozesere vztahy mezi fanoušky. Ale uvidíme, současný kotel se k tomu bojkotu nevyjádřil, takže realitu uvidíme až na stadionu.

Reagovat
Martin9719

No hráči by měli mít vždycky prioritu aby se cítili že za nimi fans stojí. To jestli tomu jdou naproti s tím samozřejmě souvisí. Ale tenhle bojkot nebo jak tomu říkáte tomu nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám problém proti rozumnému vyjádření nesouhlasu buď s výkony nebo celkovým vedením. Ale mám problém s tím, že si lidi koupí lístky a pak si určitá skupina lidí jen tak rozmyslí že se fandit nebude. Když chtěli bojkot na Plzeň, měl se vyhlásit dopředu, aby nikdo lístek nebral a byl by prázdný sektor. Tohle je totální píčovina, co nedává vůbec žádný smysl.

Reagovat
Martin9719

Tak my aspoň dáme těch cca 20 tisíc co tam necháte za vstupný na dobrou věc.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Shevchenko

Termín toho osmifinále poháru už je?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofiko ne, ale prý se jedná o pátku 18.11.

Reagovat
Nadržený šimpanz

18 11.Slavia, jinak vše 19.11. jsem někde četl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nadržený šimpanz

Tohle nepochopíš

Reagovat
Blasphemer

Ani se na ten zápas nějak extra netěším. Přece jenom, těch zápasů, kdy přijede na ligu plný kotel hostí a je slyšet, je fakt málo. To bude dobrá nuda dnes.

Reagovat
Martin9719

Asi bych teda taky nešel protože nepřijedou fans Sparty kvůli kterým se častokrát 5 minut nehraje.

Reagovat
Blasphemer

Tak já neříkám, že mi bude chybět vyloženě ten bordel, ale bez fandění to fakt nebude mít žádný grády.

Reagovat
Martin9719

No tak my tam budeme ne?

Reagovat
Blasphemer

Jo, ale tak není to ono, když tam lopaty řvou zkurvená Plzeň a minutu na to jim Mosquera dá gól. Úplně jiný emoce.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
ratusek

A to vše díky výkonům a výsledkům? Nebo to má jinou příčinu

Reagovat
Han střelil první

KVŮLI!!!!

Reagovat
meno

Za nás ostatní fans díky ne?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

K vůli tobě jsem zase o něco vzdělanější

Reagovat
smazaný uživatel

Jinou příčinu to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavý je, že bylo v této sezóně překvapivé, kolik lidí na Spartu chodí a že se fandí, i když se moc nedaří. Takže došla trpělivost?

Reagovat
ratusek

Přitom ze začátku jste měli výborné návštěvy doma a byla i super atmosféra

Reagovat
Salfovic

Taky budete podporovat bezpečný sex ?

Reagovat
Infeld Prácheňský

Já dneska čekám vyrovnanou bitvu. Myslim si, že Sparta bude hodně chtít konečně zlomit to prokletí u nás a zároveň očekávam trochu opadnutí koncentrace z naší strany.

Každopádně ale tip : 3:2

Reagovat
Greny

Bude jim chybět Krejčí bez něj jsou polovicni

Reagovat
Losinho

On je zas zraněnej?

Reagovat
Greny

Vacino v Zajíci teď říkal že prý byl ráno na Strahove

Reagovat
$dolar$

Gning tam vubec neni

Reagovat
meno

Se divím, má teď hype.

Reagovat
monty25

Chytil, Hronek, Květ

Reagovat
ratusek

Chytil by byl luxus pro ně. Hronka jsem chtěl k nám do Baníku, ale na Slavii řekl bych že nemá a Květ je s otazníkem

Reagovat
KingMaster13

Chytila bych k nám chtěl už tak 2 roky ale ten problém je, že stejně bude hrát Stánik Tak k čemu to pak je.

Reagovat
Salfovic

Není to podobný typ jako Filla ?

Reagovat
Losinho

Hronek

Reagovat
ratusek

Reagovat
meno

Chytil ok, Květ proč?, Hronek vůbec! Stanciu by byl super a Gningovi bych nechal do konce sezony čas. Ať ještě ukáže, co umí, přeci jenom má už 24 let, na druhou stranu 6+4 za 14 zápasů je hezký.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Hronek: "Poté, co Jaroslav Veselý začal v Ďolíčku ordinovat aktivní fotbal s napadáním a rychlým přechodem do útoku, Hronek rozkvetl. Ofenzivní styl mu sedí. Je soubojový, nebezpečný v okolí i vně šestnáctky a vzhledem k vrozené pracovitosti obsáhne penzum práce na velkém prostoru. Ideální člověk pro Slavii, byť už mu táhne na třicet. Po sezoně mu končí smlouva. Vedení sešívaných je prý připraveno jednat."

Květ: "Zřejmě největší tahák zimní burzy. Na startu sezony práskl bičem do koní, v součtu s pohárem vstřelil už deset branek. Trenér Veselý nutí Květa do koncovky a on se v této roli cítí nadmíru pohodlně. Někdejší velký talent se konečně začíná výrazně prosazovat a na Slavii to pozorně sledují. Výkonností Ďolíček přerostl."

Reagovat
Salfovic

To psal Čapoun ?

Reagovat
monty25

Špryňar

Reagovat
meno

To je hezu, ale takových Hronků máme v týmu 5, dalších 5 na hostování a na dalších 5 máme předkupní právo Květ je lepší a furt je relativně mladej, ale dobrou měl jenom minulou sezonu a letos je nadprůměr ligy, ale to není rozdílovej hráč, co má udělat titul a za rok hrát LM.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu lepší kupování průměráků než přivádění podprůměráků

Reagovat
KingMaster13

Jako promiň ale to rozhodně není lepší strategie Kolik peněz jsme vyhodili za úplně zbytečné hráče co si u nás pořádně nekopli. Za to se pak klidně dal přivést třeba právě ten Hyen

Reagovat
Coutinho10

jako není, ale lepší než právě to pořízení v uvozovkách nedávných posil, který nebylo podařený a proto jsme tam, kde jsme....radši bych samozřejmě taky nějaký zahraniční talenty jako dřív třeba Bah nebo se mluvilo o Hyenovi, jak zmiňuješ, ale bez evropských pohárů na jaře to asi tak lehce nepůjde

Reagovat
soukup

Jaro v pohárech zas tolik týmů nabídnout nemůže. Pro hráče je určitě důležitější faktor, zda ten klub bude hrát poháry na podzim a jak často v nich bývá. A v tom má Slavia co nabídnout.

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale momentálně nezaručuje vysokou kvalitu jako před pár lety, aby to ty hráče tolik táhlo...když budou mít např. nabídku z Belgie či Nizozemska, tak raději půjdou např. tam

Reagovat
Cotton

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
soukup

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Tvl to by byl masakr kdyz nechtěli Vlkanova koupit že je starej atd a pak by přivedli Hronka

Reagovat
smazaný uživatel

Květ může jít po sezóně v pohodě někam na Kypr vydělat pár € a válet se mezi zápasy u moře, od něj by to byla hodně velká blbost, kdyby se dobrovolně stal 12. středním záložníkem ve Slavii, pak 4 roky vymetal hostovačky a po nich se vrátil do Příbrami.

Reagovat
Salfovic

Do Příbrami asi ne.

Reagovat
soukup

Tak záleží, jak se to vezme. Plat dostane ve Slavii asi i větší než na Kypru a válet se může taky, když bude až 12. volbou na svůj post

Reagovat
Salfovic

Jenže v takovém případě se bude válet leda na Ještědu. To je oproti Kypru přeci jen rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
$dolar$

Gning tam ale vůbec není.

Reagovat
meno

Něco prolítlo twitterem

Reagovat
smazaný uživatel

To byla asi slávistická letka.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Jedinej Stanciu by byl fajn, ale sběr Pokémonů hádám bude muset pokračovat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty se uz uplne posrali, ne. Jedinej z nich, kterej dava smysl, je Chytil, ale vlastne ani ne, protoze by dopad tak, ze bude lestit lavicku za Teclem nebo za rok pujde na hostovani do Teplic, jako Fila.

Posledni co ted Slavia potrebuje je, aby zas privedla dalsich x hracu typu Ekpai, Hora atd.. Slavia potrebuje dolecit hrace, ustalit sestavu, zapracovat poradne hrace, kteri prisli v lete, dat prostor mladsim jako je Matej Jurasek nebo hracum z hostovani. Kdyz posily, tak at radeji misto tria Hronek, Kvet, Chytil privedou jednoho stopera nebo pravyho beka.

Kapitola sama o sobe je zapracovani mladych hracu, Bilek, Syrovatka si furt honi pero, jak maji propracovany system zapracovani hracu skrze becko, Vlasim, prvoligove hostovacky, ale pak jdou uplne proti tomu, kdyz chtej angazovat ruzne tricetilety borce nebo hrace po jednom vydarenem pulroku.

Fakt doufam, ze tohle si Sprynar jen vycucal z tech ruznych rozhovoru Trpise po ligovych zapasech, koho a jak chvalil, protoze jinak nevim.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Reagovat
inferno08
Reagovat
KingMaster13

To je stejně neuvěřitelný jaká jména měla jednu dobu Sparta v sestavě Tam byli opravdoví fotbalisti možná tak 3. Pak se člověk ptá kdo taková jména na tu Spartu přivádí, to je neuvěřitelný prostě

Reagovat
Salfovic

Že by na tom teď byla o moc lépe.

Reagovat
KingMaster13

No jako jména jako Kuchta, Daněk, Karabec, Hojer, Jankto to přeci jen zní o dost lépe

Reagovat
Salfovic

No a co ta jména předvádějí? Akorát Hojer a ze začátku Daněk, jinak je to jedna velká tragédie.

Takovej Hašek by byl lepší než kdokoliv ze současné zálohy, jen kdyby mu koupili pořádné kopačky.

Reagovat
KingMaster13

Tak Haška taky mám v tom výběru že to byl jeden z těch fotbalistů Hašek, Karlson a Hložek....ostatní mělo sotva na průměr ligy. Kuchta, Jankto, Karabec, Daněk jsou jména která něco dokázala ve fotbale ale musí se s nima umět pracovat a nebo přemýšlet u nákupu. Když Kuchta kterého musíš týden co týden uklidňovat a musí s ním furt trenér jednat jak s miminem ti bude reagovat jak když tomuhle Dánovi rozumí úplný prd, akorát ho to nasere co mu říká

Reagovat
Losinho

Teď jo, za pár let ti to může připadat jako bizár.

Reagovat
KingMaster13

Může ale vzhledem k tomu že Kuchta si sám dával s prstem v nose se Španělákama tak asi nepatří do stejné skupiny jako Zahustel nebo Štětina co si kopne míč do držky a nahraje tím do šance soupeři

Reagovat
Losinho

Kuchta asi ne, spousta dalších polen jo.

Reagovat
KingMaster13

Jankto má odehráno 5 kvalitních sezon v Serii A, tam bych řekl taky asi chyba není, Karabec obrovskej supertalent se kterým neumí pracovat. Daněk na svůj věk naprosto výbornej hráč v Olomouci a i ve Spartě to ukázal, zase neumí mu vytvořit prostředí kde by vynikl

Reagovat
smazaný uživatel

A kolikátý jsme s tím byli v lize?

Reagovat
inferno08

Asi to bude sezóna 19/20, takže třetí, se ztrátou 25 bodů na první místo.

Reagovat
smazaný uživatel

(ale stejně třetí )

Reagovat
inferno08

Tak je to spíš 18/19, třetí místo se ztrátou 17 bodů...

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za zápas?

Reagovat
inferno08

Hele stejná sestava nastoupila v posledním zápase sezóny 18/19 proti Opavě.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

Bohemka RIP Fantasy

Reagovat
Coutinho10

jako já minule naštěstí mám jenom Bačkovskýho

Reagovat
$dolar$

Backovsky

Reagovat
Salfovic

Při pohledu zpoza branky jsem brečel smíchy

Valeš a Bačkovský bezkonkurenčně nejhorší dvojka v lize.

Reagovat
Firkraag

To je bohužel pravda.

Reagovat
KingMaster13

Dát do fanty do brány toho bohemskýho mamlase byl skvělej tah

Reagovat
Coutinho10

cena byla dost lákavá

Reagovat
pingla

tyvole jako v mezihře jsme druholigoví, no alespoň tam spadly ty dvě šmudly

Reagovat
KingMaster13

Ještě že Horejš umí otáčet zápas i v 10

Reagovat
monty25

Radina

Reagovat
Miguel19

Sejk, to je ten hráč jak bejk?

Reagovat
monty25

ČK ani náhodou

Reagovat
John Obi Mikel

08:54 Horejš viní nedisciplinovanost Sejka

David Horejš byl po porážce v Olomouci naštvaný na svého útočníka Václava Sejka, jenž se v první půli nechal vyloučit: "Zápas se nám zkomplikoval hned v úvodu, kdy se smolně zranil Polidar. Měli jsme šanci Michalem Surzynem, pak nás srazila obrovská nedisciplinovanost hráče. To se nemůže stávat, Sejkovo vyloučení bylo hrubým ovlivněním zápasu, budeme to muset řešit. V deseti se nám pak hrálo proti rozjetému soupeři špatně, těžko se s tím dalo něco dělat. Jen za stavu 2:0 jsme měli ještě jednu šanci, ale zápas jsme si prohráli sami. Jsem zklamán."

Reagovat
monty25
Reagovat
Losinho

Reagovat
Mirek na tenisu

Přesně. Sudí nemusel správně vidět zda bezesporu redkový skluz Sejka vůbec zasáhl hráče. Že to ale neodhalil ten tupec u var to mi hlava nebere. Takže žk určitě. Penalta na Krakonoše? Další omyl. Zdá se že Příhoda nemá dobrých sudích na placu i u var nazbyt. Každé kolo tady řešíme amatérismus jak v pralesní lize.

Reagovat
monty25

Mě už to ani nepřekvapuje, protože VAR je u nás spíš pro okrasu. Ale nepochybuju o tom, že to Příhoda obhájí se slovy, že to je plně v gesci rozhodčího...

Reagovat
Greny

Já jsem zvědav zda ukáží záběry proč nám dneska neuznali gol Řezníčka.. protože v TV byl jeden kdy byli oba mimo zaber a po přezkumu raději nic ani neukazali

Reagovat
John Obi Mikel

Krakonoš

Reagovat
Salfovic

Jestli to byl redkový skluz, tak by mělo být jedno, zda hráče zasáhne či ne.

Reagovat
Salfovic

Pro Bohemku by bylo nejlepší dobourat Ďolíček a hrát domácí zápasy třeba v Příbrami.

Reagovat
Banikovec7

Od jara by si to mohli otočit a hrát v Pardubicích

Reagovat
Salfovic

To by bylo fér

Reagovat
KingMaster13

Fakt jsem byl přesvědčený že se Zlínem prohrát nemůžou, že to prostě ani není možný Evidentně to jde

Reagovat
Salfovic

Dukla další prohra. Přežije tam Rada MS ?

Reagovat
KingMaster13

Tak a fantu můžu hodit do koše Vše úplně obráceně než by mělo

Reagovat
monty25

To jsme dva. Bačkovský za těch 6 mega hodně lákal, ale je to fakt díra. To má Bohemka za to, že si místo něj nenechala Patrika Le Gianga...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Vidím, že nejsem sám, kdo věřil klokanům. Aspoň že mám Křapku. Teda zatím.

Reagovat
monty25

Křapku mám taky, ale to je slabá náplast.

Reagovat
monty25

Ale mám i Hůlku...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Tohle prostě nepochopím... Zahrajeme super s Libercem a pak přijedeme totálně posraní do Budějovic, bez zájmu, odchozenej poločas ..

Reagovat
Greny

Sevciiiik

Reagovat
Kepy_FCB

Snad už to tak skončí všechny

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla hodně nepovedená hlavica

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Rezniiiicek ty Pico takovej gol od nej

Reagovat
Greny

A on to neuzná

Reagovat
John Obi Mikel

V Ďolíčku past

Reagovat
AjaxFans

Už je tam

Reagovat
KnoxXx

Hlavica hrdina zapasu

Reagovat
DieFohlenBMG

A Csaplárovi se opět postavil

Reagovat
Salfovic

Posranej Zlín, to zas budou orgie

Reagovat
monty25

Tak nakonec ta Fantasy nebude takovej provar...

Reagovat
Erialdur

Csaplááááááár....

Orgie můžou začít!

Reagovat
smazaný uživatel

You've just been csaplared.

Reagovat
Jesfey

Boha jeho, Budejky plné simulantů. Týpek se hlavou otře protihráči o ruku a válí se tam 3 minuty (kdyby ty záběry nebyly zpomalené, tak tohle nikdo nepískne). Jenom z té závěrečné skrumáže bychom měli 3 penalty, kdyby každý takhle teatrálně padal...

Reagovat
Greny

No to séru faul to byl .. blbost Hlavici .. spíš mě sere že takhle neprozkoumali ten zákrok na Musu a hlavně chci vidět ten ofsajd Řezníčka

Reagovat
$dolar$

Sparta na 3 stoperz?

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo si Panák vzpomene na to jak v Karviné hrál krajní zálohu.

Reagovat
$dolar$

Podhrota

Reagovat
Salfovic

Na plzeňské lavičce zase Vrba

Reagovat
Cotton

Pavelka kapitán

Reagovat
Salfovic

Co je zase s tím Krejčím? Odehrál dva zápasy a do konce podzimu má vystaráno. Kdo by takového lazara asi tak kupoval?

Reagovat
smazaný uživatel

On nemůže za to, že po něm všichni soupeři jdou jak po lovné zvěři, protože je skoro jediný fotbalista v naší MMA lize.

Reagovat
Sandstorm

Takový kopyto jo? Pak se nelze divit že i srbská a norská liga jsou kvalitnější než česká.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je to dnes domluvený na 2:0 a bude to win-win pro všechny.

Reagovat
$dolar$

Pro vás je to win jak?

Reagovat
Losinho

Dostanou jen dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to bude bez ostudy a Slavia bude dál 7 bodů od titulu.

Reagovat
doshcz

4:0 pro Plzeň

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tip nebo přání?

Reagovat
Greny

Realita

Reagovat
doshcz

Reagovat
Salfovic

Konečně jsme se dočkali Panák Zelený nebo už spolu hráli ?

Reagovat
monty25

Hráli spolu pohár v Domažlicích.

Reagovat
Mass

Reagovat
Sandstorm

Je dobré že má Sparta takovou konkurenci na poště gólmana. Rosa je dobrý sportovní ředitel. Brzy po něm sáhne Lipsko.

Reagovat
Salfovic

Pod smlouvou mají 11 brankářů

Reagovat
smazaný uživatel

"gólman na poště" - to je dobrá nová hláška

Reagovat
$dolar$

Sparťané bez fandění. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči by mohli bojkotovat hru...

Reagovat
lada.sp

to už dělají pár kol

Reagovat
ratusek

Reagovat
inferno08

*let

Reagovat
Miguel19

Neuslyšíme "Sparta Praha šampión"

Reagovat
SpecialOne

To vážně posílali "experti" Chorého do Dortmundu?

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

konecne Panak Zeleny

Reagovat
mistr129

Jestli dnes Kuchtagól rozhodne, neřeknu na něj do dalšího derby jediné křivé slovo

Reagovat
John Obi Mikel

Záleží jestli rozhodne gólem, červenou, nebo něčím ve stylu Teclnalda.

Reagovat
Mass

To by musel dát aspoň hattrick.

Reagovat
$dolar$

Co to píská za curaka?

Reagovat
Igner Farnsworth

Zatím je úplně pohodě

Reagovat
Salfovic

Měl dát žlutou Zelenému za ten skluz zezadu, naopak ta žlutá pro Pavelku zvláštní.

Reagovat
Igner Farnsworth

Ta pro pavelku bejt neměla no

Reagovat
pingla

co je zvláštní na tom, že jednou nohou u přejel achilovku, druhou ho úmyslně podrazil, a dostal žlutou?

Reagovat
bobis21

ta pro Pavelku byla úplně jasná.

Reagovat
mistr129

Dneska je v pohodě, ale jinak ten asi největší v lize

Reagovat
Martin9719

Asi tak min faul na Mosqueru a Vlkanovu předtím před vápnem.

Reagovat
pingla

šádek na tribuně, toto nemusí dopadnout dobře pro Plzeň

Reagovat
poz3n

Zatim nuda

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Ještě jsem zvedavej zda půjdou kluci ze Sparty na děkovačku.. já bych se na to třeba vysral v takovým případe

Reagovat
Remt

Na druhou stranu, ono fandit něčemu takovému co předvádí Sparta není vůbec lehké:-D předtím.. přihrávka na hráče do offsidu a ještě ho o 10 metrů mine, to jsou fakt takový vemena některý z těch Sparťanů:D

Reagovat
Remt

Například Pavelku měli kopnout do prdele už dávno, to je takovej nekopa alibistickej, nikdy si nevsimnu že by udělal něco dobře na hřišti

Reagovat
Stannis Baratheon

Jsi v kotli?

Reagovat
Greny

ale pokud to bojkotují od začátku jak píše někdo nahore tak třeba jako hráč bych tam pak nesel

Reagovat
$dolar$

Kovář od 10. Minuty zdržuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pavelka je neskutečná lopata

Reagovat
Remt

Namistrovanej kripl, což přebral od Bořka. Nenávidím když hráč takhle nadává z očí do očí rozhodčímu. Přál bych si kdyby za to automaticky šel do sprch. Navíc výkonností je fakt v hajzlu

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale ten Priske je rybí ksicht. Ke Spartě se hodí. Kovář taky "mega" sympaťák. Ve Spartě to zkrátka dělají správně. Je třeba rozchytat mladého kluka, sezóna už je stejně v trapu

Reagovat
mistr129

Chorý

Reagovat
mistr129

To je na červenou

Reagovat
Byleth

Zinedine Chorý

Reagovat
poz3n

To je idiot

Reagovat
Kily

redka a v klidu tři zápasy, bohužel prostě máme var s tím, že var nemáme, no

Reagovat
John Obi Mikel

Chorý tam jakože dělal co?

Reagovat
Greny

To je penalta a červená pro Choryho za oplaceni

Reagovat
doshcz

jasná červená wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chory se uplne posral ne? To je kokot. Var ocekavam nic

Reagovat
Coutinho10

tady se ukaze jak to je nastaveny

Reagovat
smazaný uživatel

Typico fakt nic ja se pomrdam

Reagovat
Coutinho10

j asi mě to ani nepřekvapuje

Reagovat
ratusek

Chorý červená, čurák jeden zasranej

Reagovat
ACSeRw!n

Chory klasika.. tohle by byla prasarna i v oktagonu

Reagovat
wwwx

Tak co, dostane 6 zápasů, mamrďák?

Reagovat
aither

CO to CHorý zkoušel tvl

Reagovat
r.mrazik

Chory červená! Pice

Reagovat
wikingskrin

Za mě červená to byl jasný úmysl

Reagovat
Salfovic

Jen je otázkou, nakolik ho trefil.

Reagovat
wikingskrin

No trefil ho úplně

Reagovat
Salfovic

Já to viděl jen z jednoho záběru a tam těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Radku uz se na to vyser a sloz tu funkci.

Reagovat
smazaný uživatel

On myslel intenzitu a tak... Je tam spousta faktorů

Reagovat
SpecialOne

To je hňup.

Reagovat
Salfovic

A já myslel, že už se Chorý uklidnil

Reagovat
Miguel19

Ježíš ten Chorý je dement.

Reagovat
mistr129

že jsem vůbec něco čekal

Reagovat
Shevchenko

To je takový dement.

Reagovat
ratusek

ty vole zrušte ten VAR

Reagovat
Mass

Lol Chorý mu dá hlavičku a pak ještě simuluje

Reagovat
doshcz

Prihodo ty kundo

Reagovat
iamek

Jasná červená . Nešel se ani podívat?

Reagovat
chavi.27

Tak on se nemuze jit podivat jen tak sam od sebe, muze jit az na pokyn varu ze udelal zjevnou chybu

Reagovat
Coutinho10

takze pak nezapominejme, kdo je protezovanej

Reagovat
Paprika

Skvele, potrefena husa se ozvala… tak to aspon mame komplet :)

Reagovat
Coutinho10

toto je trošku ještě dál....nám se rozhodčí nebáli dávat redky a ani doma...

Reagovat
Salfovic

No vy, na to nelze zapomenout

Reagovat
Coutinho10

tohle bych neporovnával

Reagovat
Cotton

VAR už pomohl Spartě proti Hradci, vám proti Bohemce, teď Plzni. Tam jde o neschopnost, ne o nadržování.

Reagovat
Coutinho10

nevim no, zajímavý, že vždy ve prospěch těch silnějších

Reagovat
Cotton

To jo, ale top 3 si mezi sebou nemá v tomhle ohledu co vyčítat.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mada

Reagovat
ACSMan

že tohle není červená pro Plzeň není divu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
r.mrazik

A Var klasicky k hovnu, ale tak jsme v Plzni

Reagovat
ratusek

Reagovat
wikingskrin

Sorry řekl bych že jsem v tomhle zápase fakt nezaujatý, ale tohle byla červená

Reagovat
poz3n

Ja jsem zaujaty a taky si myslim ze to byla cerven

Reagovat
Shevchenko

já to přeju Plzni a mám na ni i vsazeno, ale tohle byla úplně jasná ČK.

Reagovat
inferno08

Já jsem zaujatý a redka jasná no...

Reagovat
Neon

tvl a za tohle jsem já vůl zase zaplatil tři stovky kyslíkům. jsem se na to měl vybodnout.

Reagovat
Cotton

To je na tom nejhorší. Víme, co to je za frašku, ale stejně to budem každej víkend sledovat.

Reagovat
kecipep

Reagovat
Neon

Reagovat
Shevchenko

Tohle byla úplně jasná červená. Fakt za tím varem sedí úplní kokoti.

Reagovat
Coutinho10

nesedí, jenom mají notičky

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kily

dost možná ten člověk šel ve 45. minutě na pivo a klobásu, takže tam ani nebyl a nemohl nic posoudit

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší jít před koncem poločasu, dokud tam není taková fronta.

Reagovat
5PUR5

Už podle toho, že se mu hned Chorý omlouval, to bylo nějaký podezřelý.

Reagovat
ratusek

tek plzenští brečeli po minulém kole, tak jsem zvědavej, co budou říkat po dnešku. šašci

Reagovat
mistr129

Fanoušky bych z toho nevinil, ono když to vidíš ob týden, tak si zvykneš a považuješ to za normální

Reagovat
ratusek

no když tady člověk četl komentáře od známých firem (nebudu jmenovat). Tak jsem zvědavej, jak to budou obhajovat po dnešku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukoncete tu ligu. Nechte skupinu o sestup a dejte borcum volno. To nema cenu.

Reagovat
Greny

Chorý může být rád že hraje, ale fakt by mě zajímalo co by se resilo kdyby šel k varu..přišlo mi že Choryho nejdřív Sorensen drží za dres ten se neudrží a dá mu hlavičku..(za mě klidně červená) otázka co to tahání za dres

Reagovat
Selänne

Drželi se oba vzájemně. Tohle byla jasná redka. Tady nebylo absolutně o čem. Snad aspoň dostane dodatečně trest od disciplinárky.

Reagovat
Salfovic

To leda kdyby měl Sorensen těžký otřes mozku

Reagovat
Muffi

Proto by se melo drzeni vymytit.

On si zacal je extremne trapne a bez videa neposouditelne.

Reagovat
Miguel19

Příšernej výkon.

Chorý je dement. Jasná červená. Kéž by šel po sezoně do prdele.

Reagovat
Salfovic

A kdo pak bude dávat góly Barceloně

Reagovat
$dolar$

Reagovat
doshcz

jasna cervena u ktery se musej shodnout snad vsichni.. vsichni krom sudich lol

Reagovat
ratusek

a plzeňských

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel hrat mic, neprehledna situace, tohle si obhaji, nebyl jasny umysl, Prihoda nema curaka... same shit.

Reagovat
ratusek

"hraniční situace" na to si zapomněl

Reagovat
rel7

Naprosto objektivně vystiženo.

Reagovat
kecipep

přesně. Chtěl jít do balónu, tohle si obhájí

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivni snaha hrat mic.

Reagovat
rel7

Naprosto objektivně vystiženo.

Reagovat
Petr325

Reagovat
HorajzmAmmann

Fakt hnus. Který kretén zase sedí u VARu...

Reagovat
rel7

Žumpa Plzeň Když se na tohle nejde ani podívat, pořád stejná písnička.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
$dolar$

Uvědomte si, že to byl zpomalenej záběr. Míč sel do prostoru a Choras tam automaticky dával hlavu, ano, když se to zpomalí, tak to vypadá naprosto debilne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
$dolar$

Tak z tohohle záběru je to jasná penalta, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Selänne

Dva hráče se vzájemně drží = penalta pro Plzeň.

Reagovat
ratusek

Reagovat
$dolar$

Já vidím jen jednoho hráče, kterej drží Chorase za trikot.

Reagovat
Selänne
Reagovat
mistr129
Reagovat
mistr129
Reagovat
Igner Farnsworth

Když se drží oba dva tak se to snad nikdy nepiska hele

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
mistr129

Jako jestli má takhle blbej odhad, tak bych mu normálně sebral papíry na auto

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
patas92

Reagovat
Cotton

jelikož hraje v Plzni, myslím, že by o ně stejně brzo přišel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ratusek

hnus

Reagovat
monty25

Už jsem tady dneska psal, že VAR je u nás spíš pro okrasu...

Reagovat
smazaný uživatel

berany berany duc

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Muffi

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Spalovač šancí

Spíš bych to formuloval, že Chorý je debil ...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Chorý, vypni telefon a poslouchej Bílka v svačině

Reagovat
$dolar$

Chlebíček s vajíčkem?

Reagovat
John Obi Mikel

Tlačenka

Reagovat
$dolar$

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Mada

Reagovat
Coutinho10

a teď tu o karkulce

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ses retard no

Reagovat
Erialdur

WTF? Jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Chory ty vole ...a to řikam jako fanoušek Plzně ...

Reagovat
John Obi Mikel

Mič je kulatý, hlava je kulatá, tak se spletl no.

Reagovat
Igner Farnsworth

Zrovna u něj bych tomu i věřil

Reagovat
Byleth

Tohle Sparta nemůže vyhrát, když za tohle VAR netrestal. Jim VAR zruší všechny góly, jestli daj.

Reagovat
smazaný uživatel

Franco má další důvod Chorou hlavu srát do repre. Imunní vůči kartám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevím, jestli UEFA pustí na naše zápasy Fraňka k varu.

Reagovat
Greny

Každopádně Příhoda bude mít co vysvetlovat zase po tomhle kole...

https://mobile.twitter.com/RefMichal/status/1588929583029833728

Tohle byl jediný záběr, který dala O2 do opakovačky že nám neuznali v Budejkach gol...tak snad mají i jinej

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ti kyslíci si dělají prdel?

Reagovat
Greny

Ne mimochodem Řezníček je někde ve vápně ... v přenosu žádný jiný záběr nebyl jen rozhodci piskl ofsajd a logo VAR tam meli(ani hráči Budějovic si nestěžovali, že by byl ofsajd)

Reagovat
John Obi Mikel

No pěkný

Reagovat
oli9

Spartu nemá rád, doslova nesnáším.. Ale Chory je největší mrdka v našem fotbale

Reagovat
HorajzmAmmann

Mosquera

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Těsný souboj

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kily

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
$dolar$

Na Kuchtu, Krejčího nemá nikdo.

Reagovat
Martin9719

Spíš Olayinku.

Reagovat
$dolar$

Ten je na úrovni Mosqua.

Reagovat
Strojmír

Moskyt a Chorý jsou suverénně největší exkrementy v českém fotbalu za posledních dvacet let.

Reagovat
oli9

Reagovat
Mass

Olayinka nikoho falešně neobviňuje z rasismu a nevysimuloval si tři žlutý (a občas kvůli simulování i nebrání). Mosquera je ultra sráč, proti tomu je Olayinka, kterej se většinou jen teatrálně vzteká, úplně svatej.

Reagovat
Martin9719

To teda. To je tak hodnej kluk ze pošle klidně Sýkoru do nemocnice, pak se věčně hada a vzteká na rozhodčí, dělá po každým faulu 10 kotrmelců ale za 3 sekundy už sprintuje. Ten by si zasloužil víc žlutých než co má Mosquera za celou letošní sezonu.

Reagovat
Mass

V souboji Sýkora vs Olayika nebylo nic zákeřnýho, tam si bohužel Sýkora otočil koleno tim, že trefil nastrčenou Olayinkovu nohu. https://ibb.co/w4NRF6s

Jestli tohle chceš srovnávat třeba s tim, že Kuchta schválně šlápne na hlavu brankáři, tak seš fakt ještě víc mimo než dolar.

Reagovat
Martin9719

Podívej se na video zasažena byla totiž ta druhá noha a podrážkou napřed kde bylo jasný že Olayinka moc čistě míč hrát nechce. To že tady vytáhneš z kontextu obrázek půl vteřiny předtím než k zákroku došlo jen potvrzuje tvoje IQ který tady pernamentně předvádíš. A nikdo tady žádnou hlavu nevytahuje, zmiňoval jsem úplně jný věci.

Reagovat
Mass

Co to meleš o druhý noze? Šprajcli se Sýkorova levačka s Olayinkovou pravačkou a pak se chytil Sýkora za koleno. Jo Olayinka tam jde šlapákem na míč, ale rozhodně nechce trefit Sýkoru a ani Sýkoru do toho kolena nezasáhne. Obrázek to dokazuje. Ten měl v tomhle souboji smůlu, že se zranil.

Reagovat
Bakary3

Olayinka šel prostě do souboje na dlouhou nohu, nijak záludné

Jako na tomhle si moc obhajobu, jakej je to hajzl, postavit nemůžeš.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Bakary3

Olayinka je premotivovanej sulin, ale nedělá sracoviny

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

Každopádně mě to mrda hrozně, ikdyz vyhrajeme, tak se bude mluvit jenom o tomhle.

Reagovat
Martin9719

Klid, odplata za Ďolíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Regulérní soutěž tyvole. Neuvěřitelný, to je fakt totální výsměch. Šádek musí zářit jak sluníčko.

Reagovat
ratusek

Reagovat
lada.sp

oni se snaží pochopit ve studiu myšlenkové pochody Chorého

Reagovat
John Obi Mikel

Bílek mu před zápasem řekl, ať předvede zidanovku, Chorý to jen špatně pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Fakt by to byl rozdíl, kdyby u toho videa seděl někdo z místních?

Ať si příhoda sebere ty černý svině a táhne i se Sadkem do hajzlu...

Děsná soutěž. Akorát z toho dělají bramboracku, když se v Plzni hraje klasicky do kopce.

Reagovat
Miguel19

Tak kdyby tam seděl Dolar, tak je proti Spartě ještě penalta.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Tak držel ho no, by si to obhájil

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Greny

Ale on ho fakt držel z toho záběru druhýho bylo vidět že dres má na zádech vytahlej jak ho za něj tahá.... Jako fakt by si to obhájil kdyby mu zahladil penaltu a rudou pro Choryho

Reagovat
Salfovic

Jenže Chorý ho taky držel.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kily

Reagovat
mistr129

Jsem nahoře dával screeny, držel, ale držel i Chorý jeho. Možná že sparťan začal o půl vteřiny dřív, ale za to jsem penaltu fakt dlouho neviděl

Reagovat
Greny

Jojo z tohoto záběru je to vzájemne, z toho druhýho víc z druhé strany ho Sorensen fakt tahá a pak se drží oba.. jen říkám že v tom metru co Příhoda nastavil by si to obhajil

Reagovat
KingMaster13

Dneska se dá obhájit úplně všechno

Reagovat
r.mrazik

Měl jsem napsat někdo normální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Rozhodčí píská úplně v pohodě, tohle posral VAR.

Reagovat
Lemond Laws

Jakej vymrdanec je za tim pocitacem???!!

Hlavni to nemohl videt.. ale proc ho kurva nezavola

Reagovat
John Obi Mikel

Franěk s Pečenkou

Reagovat
Salfovic

Divný, Franěk patřil do sparťanské svaté trojice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Čvančara

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam teda jen uefa b licenci, ale jakej taktickej prvek se skryva za tim, hrat Kuchtu na hrotu a nechat pod nim tvorit hru a brat si balony od stoperu? Napada me jen odstaveni Pavelky, coz bych chapal...

Reagovat
smazaný uživatel

* nechat pod nim cvancaru

Reagovat
John Obi Mikel

No nevim, nechci Bryanovi radit, ale efektivnější odstavení Pavelky by bylo posadit ho na lavičku.

Reagovat
Remt

*mimo tým. Navždy

Reagovat
Salfovic

Skaut ManCity jo To přejel z Německa, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Marek Vit.

Reagovat
Salfovic

Barca už si ho nemohla dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, jedna z jejich nejvetsich uspor

Reagovat
Greny

Jsem zvedavej zda to zkusí Sparta ke konci víc otevřít.. přeci jen remíza ji nic moc neresi

Reagovat
$dolar$

To by Kovar nezdrzoval od 10.minuty..

Reagovat
Salfovic

Priske vystřídá Kováře za Juliše.

Reagovat
John Obi Mikel

A půjde chytat Kuchta, u nás mu to šlo.

Reagovat
mistr129

ratusku, netrénuješ ty ve skutečnosti Baník?

Pavel Hapal: "Čeká nás těžký soupeř, asi nejlepší tým v Čechách, i když je teď druhý v tabulce."

Reagovat
John Obi Mikel

Jakože po půl roce bude vyhazovat sám sebe?

Reagovat
ratusek

po půl roce?

Reagovat
ratusek

počkej to nechápu

Reagovat
mistr129

Oba jste ofiko baníkovci, ale ve skutečnosti slávisti (tohle řekl před zítřejším zápasem).

Reagovat
ratusek

já rozhodně nejsem slávista. akorát když si mám vybrat mezi hrou vaší a hrou Plzně, tak se radši člověk podívá na vás i přesto, že na hrotu hraje Standa

Reagovat
mistr129

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Salfovic

Hyn sa zítra hukáže.

Reagovat
John Obi Mikel

Moskéra slušný karetní sběratel vzhledem k tomu, že hraje v záloze

Reagovat
Salfovic

To jen ten rasismus, o kterém mluvil.

Reagovat
$dolar$

Tak teď to bude kompenzovat, jo?

Reagovat
lampas

Zkurvená rakovina z Plzně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bilku byt tebou tak drzim picu

Reagovat
Salfovic

Nějak se to začíná rozhodčímu sypat.

Reagovat
Greny

Teď píšu úplně to stejný...

Reagovat
Greny

Ten rozhodci to ještě nezvládne... A to píska dobře ale posledních 5 minut tam píská zajímavý veci

Reagovat
Firkraag

Je to uplně strašnej fotbal

Reagovat
Heisenberg

Nejlepší moment byl pád Kuchty do zelí zpřed 2 minut.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten je dobre odevzdanej

Reagovat
Heisenberg

Byl bych taky, kdyby byl tvůrce hry Čvančarová a za ním karťáci Pavelka se Sadilkem.

Reagovat
Martin9719

Vystihlo to nasazení obou týmů v dnešním zápase.

Reagovat
poz3n

Takový ten pocit ztracených 2h života…

Reagovat
KingMaster13

Když hraje místo jednoho z nich Slavia tak je průměr 3,5 golu na zápas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas je naprosto brutální antifotbal z obou stran

Reagovat
Salfovic

Já v těch poločasech nevidím rozdíl. Jen v prvním hrálá více Sparta a ve druhém Plzeň.

Reagovat
poz3n

Mně celý zápas přijde naprosto příšerný.

Reagovat
mithro

Reagovat
Greny

To dopadne tak že to rozhodně v 95 Dedic

Reagovat
KingMaster13

To už by Vacíno nepřišel do Zajíce

Reagovat
KingMaster13

Lepší když to rozhodne Chorý, ať je nějaká pořádná kontroverze

Reagovat
Greny

No ale kdyby si dal vlastní a Sparta by vyhrála tak by se Plzeň mohla cítit poskozena

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Neon

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
naheCZ

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pavelka je paradni, o tom ani clovek nevi, jestli na hristi je nebo neni

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nemáte zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Spartu je lepsi varianta, kdyz o nem nevi.

Reagovat
Neon

Reagovat
mistr129

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Cotton

Teď už víš?

Reagovat
John Obi Mikel

Hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mrdam jsem rad, ze sem to privolal. Takze ocekavam penalticku.

Reagovat
monty25

Reagovat
Mass

Je to hráč okamžiku. A statisticky to je nejlepš hráč v lize v přihrávkách dozadu.

Reagovat
Remt

Jj, protože nikdo nemá sto procent přihrávek dozadu jako on :D

Reagovat
Mass

Čeká na ten správný okamžik, aby mohl jednu poslat konečně dopředu.

Reagovat
Remt

Je mu 31 ale ten správný okamžik ještě nepřišel

Reagovat
j_mrazik

Máte někdo link na PLZ vs SPA. Posledních 10 minut by mohlo stačit…

Reagovat
Heisenberg

Pavelka prodloužení smlouvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Pavelka

Reagovat
mithro

som cakal, ze to prekopne

Reagovat
r.mrazik

On to trefil špatně

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Reagovat
mithro

Reagovat
Kily

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Win/win - Plzeň prohrává a Pavelka si vystřelil místo v sestavě pro jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
meno

Tvl, tak jestli Sparta vyhraje gólem Pavelky, tak dneska zamrzne kus pekla

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka

Reagovat
zasranej malíř

A pískej konec

Reagovat
Paprika

Blbouni! Vubec nevite co v Pavelkovi mate

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted se rozjede pravej cernej marias a kolotoc

Reagovat
KingMaster13

Zrovna když fanoušci Sparty mají bojkot Asi by měli bojkotovat častěji

Reagovat
Mass

Reagovat
Neon

Plzeňští fanoušci nadávají rozhodčímu, jo?

Reagovat
Miguel19

Třeba to je na Basseyho

Reagovat
SpecialOne

To bylo na Baseeyho

Reagovat
ratusek

Plzeň skanduje proti sudímu, geniální

Reagovat
smazaný uživatel

René is back

Reagovat
smazaný uživatel

René de Dič!

Reagovat
Greny

To bude penalta

Reagovat
Firkraag

Ta asi vypadala, že i byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna, i kdyby nebyla tak jasna.

Reagovat
Heisenberg

Zelený jaký zákrok

Reagovat
$dolar$

Stoprocentní

Reagovat
samson192

to je pre teba všetko v prospech Plzne

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Selänne

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

By mě zajímalo, která část mozku přepíná vnímání reality na "stoprocetní", když je někdo fanatikem.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Mada

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cubinho

Jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Zaber uplne na hovno: "Tady to bude asi lepe videt"

Kompenzuje Choryho, jinak by byla.

Reagovat
Greny

Franěk u varu dělá vše proto aby nemusel zítra do Edenu

Reagovat
Firkraag

Ten tam má zase nějakou tu čubičku, ne? Ten na fotbal nekouká.

Reagovat
mistr129

Jako člověk nadává na Tecla, ale vidím asi čtvrtý zápas Sparty letos a oproti Čvančarovi s letošním Kuchtou je ještě zlatej.

Reagovat
ratusek

protože oba trpí tou snahou je tam dávat oba dva naráz. A ten jejich přínos stojí za hovno

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Čvančara > Kuchta > Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Čvavčara > Kuchta > Já po deseti pivech > Tecl.

Reagovat
smazaný uživatel

David Beckhamejdr

Reagovat
Gelu28

Ten Bassey za Plzen je plejer na divizi

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisto.

Reagovat
Gelu28

to není rasismus...10 zápasů má bilanci 0+0

Reagovat
inferno08

Ty vole, ale on za těch 10 zápasu odehrál 300 minut.. takže to jsou celý tři zápasy. Jo, za tři zápasy by měl útočník dát gól, ale ono je to těžký, když tam chodíš na 30 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisto

Reagovat
inferno08

V Budějovicích hrál hodně dobře. Tenkrát dal asi zrovna Plzni dva góly a celkově byl nadstandardní. Nevím, co s ním je teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Už zjistil, kam se to dostal, tak je v depresi a hraje špatně.

Reagovat
Remt

A co se stalo v tom Maďarsku že se ho za půl roku zbavili?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už víme, že nejdůležitější pro naše vítězství je, aby kotel nefandil

Reagovat
Stannis Baratheon

Sparťanská tlačenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Priske si namazal Bílka na chleba.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Saďa asistence

Reagovat
Byleth

Ty píčo. Tohle nás porazilo 3:0 a vyhrává ligu? Tady je krásně vidět v jakým jsme brutálním útlumu.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak je těžký, když to náš "stoper" zesere po půl minutě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Prostě na Plzeň se musí hrát pragmaticky, pak dopředu vůbec netuší a nemít teda zároveň v defenzívě jelita co to zeserou po minutě

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tos vystihl přesně no..

Reagovat
Mass

Proti Plzni se ukázala taktika hrát v deseti a prohrávat od první minuty jako neúspěšná.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta co dostane 4 v derby a porazi Plzen >>>>>>>>

Reagovat
kilobyte

Tak je těžký, když to náš "stoper" zesere po půl minutě.

Reagovat
John Obi Mikel

Santos byl rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Tru dat

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Priske masterclass

Reagovat
Mass

Asi by sparťani měli nefandit častěji.

Reagovat
dondinho

Jako omluva za tu minulou ostudu by to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Omluvit se můžou až v jarním derby.

Reagovat
Pablos

No ale co když se v něm ,,neomluví". Vrabec hrst víš jak... já bejt tebou tak beru už tu Plzeň

Reagovat
Martin9719

Podcenili jsme to a pravděpodobně ani neměli sílu hrát dneska něco víc. Nastavení na ten zápas prostě bylo špatný od začátku. Koučink dneska taky moc nefungoval. Střídání asi v 82. minutě? Trenérsky možná jedno z nejhorších utkání v roce 2022. Ono je to vlastně první prohra takže co jinýho, ale byly horší zápasy i ty který jsme vyhráli. Všechno pomalý, všechno čitelný, technicky taky plno chyb, centry z pozic kde nejvíc ohrožujeme soupeře dneska nešly. Za celý zápas tak možná 3-4 nebezpečný situace kde jsme mohi dát gól - to je málo. Navíc bylo i plno situací jak zkraje tak ke konci zápasu kdy jsme šli Spartě na ruku - dlouhý auty v první půli, standartky v druhý půli. Priske nás dobře přečetl, zahuštěný střed hřiště + rozestavení na 3 beky co nám nesedí. Rozehrávka jim taky šla. Využili častokrát našeho problému v tom že když se rozhodneme presovat tak vždy někdo zaspí a běháme nadarmo. Daň z náročnýho podzimu jsme si ale vybrali ve špatným zápase. Jednou to ale přijít muselo.

PS na obě strany dneska rozhodčí totální tragédie. Fauly co bych řekl že vůbec nebyly tak ano, jiný zákroky, jasný strčení vůbec. Absolutní nevyrovnanost v posuzování faulů, zároveň nám tak 4 fauly z dobrých pozic sebral, Spartě něco taky, plus byla hlavička. Penalta na Hejdu nevím, neviděl jsem, ale to nám zápas neprohrálo. Tohle prostě za mě v lize nemá co dělat, tyhle rozhodčí by nezářili ani v divizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď půjde konečně Plzeň do hájzlu...a my si jdeme pro titul letos... Pomůže i to, že jsme vypadli z Evropy, takže jiný cíl mít nemuzeme, než ligu a pohár. Aspoň double.

Reagovat
inferno08

Myslíš, že se Plzeň vrátí kam patří?

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie dobrá, když jsi plzeňák. Jen jsem přesvědčen, že začnete víc ztrácet a to štěstí se vás tolik držet nebude jako doposud...

Únava by se mohla v druhé polovině sezóny kupit taky...

Reagovat
Witcher

Tak je ještě ,že je nejdelší pauza v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelkův gol de facto zajistil Slavii titul. Teď už to mají červenobílí plně ve svých rukou

Reagovat
Remt

Spíš jim pomohl aby nebyli tolik že hry. Letošní Slavia podle mě nemá na to aby Plzeň předběhla bodově

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku to bude o bude o bod. Plzeň je na kolenou. Musel by se stát zázrak, aby titul vyhrál někdo jiný než Slavia.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
pingla

"Jiří Kladrubský, dočasný trenér Zlína, po cenném vítězství nad Zbrojovkou:"

Reagovat
mistr129

OT: Moc prosím všechny spoludiskutující o vyplnění dotazníku, zabere tak 3-5 minut.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNAGvkeW3i5ybY_5Gj-vD9b0ixRCa5Qpr9A7HzJMjAb2o26Q/viewform?usp=sf_link

Reagovat
Selänne

Reagovat
mistr129

díky

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
mistr129

díky

Reagovat
KingMaster13

Máš to tam

Reagovat
mistr129

díky

Reagovat
monty25

Boleslav - Teplice vypadl stream. "Technické problémy na stadionu"

Reagovat
Pablos

ale jen na chvilku né ?

Reagovat
monty25

Jo, už to jde.

Reagovat
Pablos

jaká je zatím úroveň fotbalu ?

Reagovat
monty25

Už padly tři ŽK, jinak nic zajímavého.

Reagovat
Pablos

tak to přepínat asi nebudu

Reagovat
Pablos

Tak lovím a přepínám u čeho zůstanu a asi to bude ten Liberec s HK, oba potřebujou odčinit zápasy... tak snad to bude zajímavé.

Reagovat
oli9

Slovácko dnes kurva za 3 body musí

Reagovat
$$CaptainKokotko

Zatím 73% držení míče. To musíme dát.

Reagovat
monty25

Teplice zase nedokážou odvrátit standardku...

Reagovat
monty25

Teplice To jsou darovaný góly.

Reagovat
monty25

Grigar To smrdělo penaltou...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Konečně kurva

Reagovat
Slovácký trojboj

super, teď to pojistit

Reagovat
monty25

To je zase neděle. Teplice dostávají klepec, Kladno v hokeji dostává klepec...

Reagovat
Pablos

co tam vyvádí... 3:0

Reagovat
monty25

Gól před koncem poločasu, potom gól hned po přestávce. Pak už se to sype...

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Kolář – Douděra, Kačaraba, Santos, Jurásek D. – Hromada, Oscar – Usor, Lingr, Olayinka - Jurečka

Lavička: Dvořák, Sirotník - Tiéhi, Tecl, Provod, Sor, Ewerton, M. Jurásek, Kričfaluši

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikal Tvrdolin, ze si umi predstavit navrat Santose do prvniho tymu pouze pokud odehraje aśon 5 zapasu za B tym v maximalni koncentraci? Pokud vim, neodehral ani jeden.

Reagovat
Banikovec7

kontumace, neoprávněný start

Reagovat
Coutinho10

to říkal, ale trenér je Jindra

Reagovat
Losinho

Na to není zvyklej, aby do toho trenérovi nikdo nekecal..

Reagovat
jackinho10

Asi nevis

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jich teda v tom Becku prosimte odehral? Obohat me prosim

Reagovat
Greny

No ale když Ti dojdou stoperi tak trest netrest co maji delat

Reagovat
bobis21

Ty vole i když chybí Plavšič tak sedí Jaroň i Buchta

Reagovat
Kepy_FCB

Nějakej důvod to zřejmě má, asi nemakaj jak by měli nebo forma v řiti.

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes čuju těsnou prohru v rozhodnutí úplném závěru či nastavení

Reagovat
Blasphemer

Baníčku my jsme s tebou

Neopustíme tě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Klasicky po hrůze v pohárech, tam Slavii padne všechno na co šáhne v lize... tip: 5:0

Reagovat
Selänne

Hložek dneska 1+1 proti Unionu Berlin a ke všemu měl předfinální asistenci na třetí gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ho neúčast na MS asi vyřadí ze hry o Zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná bilace, za 18 zápasů...

Reagovat
oli9

Tak mu to ale přejme..

Reagovat
$$CaptainKokotko

18startu a má podle livesportu 2+3. Na minuty to vychází tak 9-10zápasů. Nove prostředí pro něj a Leverkusen je tuhle sezonu zatím hrozný.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jen škoda, že je Leve letos tak marný

Reagovat
Selänne

Třeba je tohle nastartuje.

Reagovat
John Obi Mikel

Xabi ho nastartuje

Reagovat
Pablos

Reagovat
fabec1222

Nakonec vyřadí Schicka ze sestavy

Reagovat
ratusek

jsem strašně rád, že Buchta i Jaroň sedí a hraje zoufalej Cadu a ještě zoufalejší Sehič

Reagovat
Blasphemer

Cadu je hroznej? Já doufal, že se ho v tom Baníku trochu proberou.

Reagovat
ratusek

šílenej. ani nevím, proč ho tam pořád cpe, jak Vrba tak i Hapal

Reagovat
mrtvej ofsajd

Stoperi Santos - Kacaraba

Ukrajinsko-karvinska ruleta

Reagovat
$$CaptainKokotko

Takže 5:0 pro vás

Reagovat
smazaný uživatel

Cením, že konečně nastupují spolu ve dvojici, aby se v přímém souboji ukázalo, kdo je nejhorší stoper ligy

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Reagovat
rufus

Reagovat
Realita

tvl novej objev.. Rakovina se šíří v komunitě 15 až 25 lidí...

Reagovat
Paprika

Zacatek utkani: ty voe to je hukot, chachari jedou mega bomby “jedno misto je…” a ejhle, to jen slavisti zkopirovali choral a banik ostrava nahradili slavii praha

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr To měl přihrát

Reagovat
Kepy_FCB

Flajš man

Reagovat
Paprika

Treba si to pro dnesek uz vybral :)

Reagovat
naheCZ

Lingr

Reagovat
DieFohlenBMG

Lingre, ty jsi fakt blbec

Reagovat
John Obi Mikel

To byl roh

Reagovat
Pablos

Doufám, že se to ligové kolo zakončí alespoň jednou spornou penaltou

Reagovat
Kepy_FCB

ty jo Slávie šla hodně dolů vidím ji po dlouhé době

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Kdyby Hapal nebyl vyklepanej už dva dny před zápasem ze Slávie, tak si možná i z Edenu něco odvezete no.

Reagovat
Mass

Málokdo jde nahoru když nemá 10 hráčů.

Reagovat
DieFohlenBMG

Jurečko, minule jsi jim dal hattrick, tak už začni střílet!

Reagovat
Banikovec7

Kaloč magor, ale Olayinka hrozný klaun

Reagovat
mistr129

Laštůvka zkušeně pohlídal, takhle ho znám

Reagovat
John Obi Mikel

Hezká akce, hrozná škoda

Reagovat
Selänne

Reagovat
naheCZ

Už jsem čekal klasické nedáš, dostaneš...

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

Zakončení

Reagovat
Pablos

Šehiče jsem samozřejmě myslel

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Šehič

Reagovat
John Obi Mikel

Santos Ještěže Šehič zatecloval

Reagovat
Mass

Vždyť Santos Almásiho nenechal hlavičkovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť myslim jinou akci

Reagovat
Mass

Reagovat
Kepy_FCB

ty pííííčo to je nemehlo

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smetos

Tohle byla presne ta akce z ktere by se slo do vedeni a pak zavelet jeste vetsi beton, ale to by tam musel byt nekdo, kdo umi zakoncit. Pac tohle je taktika na 6 obrancu

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kepy_FCB

ty vole Šehiči 2m vedle to furt nemohu rozdejchat

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozný poločas od nás, takto jsem si reakci na včerejší výsledek nepředstavoval. Do druhé půle musíme jednoznačně přidat.

Reagovat
mistr129

Chorý: "Míč se mi na chvíli ztratil ve světle reflektoru, počítal jsem s tím, že jde mezi nás, ale nakonec propadl za nás a došlo ke srážce. I já jsem měl v první chvíli obavu, jestli jsem se nezranil a byl trochu dezorientovaný."

Tak hlavně že je v pořádku a nezranil se

Reagovat
Mass

Sparťana sem neviděl, protože se mi ztratil ve světle reflektoru

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloč jasná červená za nakopnutí Olayinky. Rozhodčí fatálním způsob poškodil Slavii.

Reagovat
Coutinho10

no, bude to hodně náročný....bohužel to nejde tak lehce proti Baníku jako v minulých sezónách, Usor pro mě zklamání, Lingr škoda toho břevna

Reagovat
smazaný uživatel

Baník jen betonuje

Reagovat
KingMaster13

Stejně jako Kluž, Plzeň, Sivaspor, Olomouc, Hradec a světe div se, všem tahle taktika proti nám vyšla

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

No a Sparta hrála v derby stejnej styl jako Slavia a dostala čtyřku. Tady máš vysvětlení, proč to soupeři radši zavřou. Je to regulérní taktika, není nač si stěžovat, respektive je to zbytečné.

Reagovat
John Obi Mikel

Však King si stěžuje spíš na to, že proti tomu neumíme hrát

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Ne Sparta byla zesraná až za ušima, kdyby zahrála co v Plzni tak jsme nevyhráli

Reagovat
Mass

Twl ty seš blbej jak culés ze španělský sekce. Slavia vysoko napadá a většinou získá míč už při gegenpressu, Baník se nestačí vytáhnout. Vlastně Slavia přinutí soupeře ke hře z bloku.

Reagovat
KingMaster13

Protože jsme jim vždy dali gol do 10. minuty a jim to zničilo morálku Jakmile je proti nám někdo kdo umí bránit a ten gol mu nedáme dejme tomu do 20. minuty tak je zaděláno na průser

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

něco na tom bude

Reagovat
Coutinho10

tak teď ve 2. poločase se nám ten gól do 10. minuty povedl

Reagovat
KingMaster13

Ale vlastní a ještě jsme si ho nechali dát

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Usor by byl zralej na návrat do béčka, teda kdyby sme neměli marodku.

Reagovat
Coutinho10

hroznej sešup

Reagovat
Greny

Tak ale on jako jedinej z kádru neměl v létě žádný volno a hned z baraze o FNL šel do přípravy a do áčka ne?

Reagovat
Coutinho10

jo to jo, teď přesně teda nevim, kolik toho odehrál před přesunem do A týmu, ale na začátku tý sezóny pro nás byl hodně důležitej a celkem nás táhnul, takže se to vyplatilo v té části tý sezóny

Reagovat
Greny

A divíš se když jste ho utahali?

Reagovat
Bakary3

No, to nesouhlasim.

Každej má výkyvy formy, natož mladší hráči.

To by fakt nebylo to nejlepší ho hned srazit dolů, když se trošku nedaří - čímž neříkám mu podat rozumnou kritiku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
bobis21

Rozhodčí tentokrát zapomněl na červenou ve 3. minutě, pak to samozřejmě není tak jednoduché.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky už u vás není šílenec Fillo

Reagovat
bobis21

Zrovna ta jeho červená byla úplně k smíchu no

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna my dva už jsme se o nich hádali dost. Nech to plavat, názory jsme myslim nezměnili ani jeden.

Reagovat
bobis21

Tak názor, že lehký kontakt jednoho prstu o ucho není na červenou, nemám důvod měnit

Reagovat
John Obi Mikel

Ty bys omluvil i vraždu

Reagovat
bobis21

Nemůže se dočkat, až uvidím vraždu dotykem prstu o ucho

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě existují nějací šaolinští mistři apod., kteří by to dokázali.

Reagovat
Bakary3

chtěl bych vidět, jak by ses po takovým kontaktu jen podrbal na uchu a jel dál

Reagovat
bobis21

No určitě bych neřval a nesvíjel se jak olej dnes

Reagovat
Bakary3

Olej je samozřejmě vocas...

Já bych ho mlátil

Reagovat
John Obi Mikel

Ty mlátíš černochy?

Reagovat
Bakary3

Mlátil bych, samozřejmě bez ohledu na rasu, pohlaví a vyznání

Reagovat
mistr129

Baník strašně nedůraznej a my si nedáme do vápna solidní balón.

Reagovat
Greny

Olayinka jak byl hned zdravej tvl

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
bobis21

Jak se to snažil nahrát ty vole myslíte že přežije, svíjel se jako před smrtí

Reagovat
Paprika

To je fakt dno co tam Olayinka predvadi… ma tohle fakt zapotrebi? klaun…

Reagovat
John Obi Mikel

Usoooooooor

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, tak Kaloč zavěsil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mrtvej ofsajd

Goool

Reagovat
mistr129

Konečně

Reagovat
naheCZ

Kaloč

Reagovat
doshcz

pekne si Olayinka vysimuloval gol

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal když nemůžeš, soupeř pomůže

Reagovat
Kepy_FCB

Kaloč to jsou ti vaši slavní odchovanci

Reagovat
Mass

Vždyť Kaloč je kapitán u21 a výbornej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloč už měl mít 2 červené, hnus. Rozhodčí asi dostal notičky

Reagovat
mistr129

A kdo by za nás asi tak dal dneska gól?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

Chlapeček už si to uvědomil a svědomí mu velelo to odčinit.

Reagovat
DieFohlenBMG

Kaloči, to máš za to!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloč , karma

Reagovat
Mass

Vlastňák.

Reagovat
Greny

Fleisman krásna hlava

Reagovat
Shevchenko

Gool karma

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole, ze standardky My jsme fakt dementi

Reagovat
mrtvej ofsajd

Byl úplně volnej, nechápu...

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo ho měl bránit?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tiehi?

Reagovat
Coutinho10

omg

Reagovat
naheCZ

Reagovat
bobis21

Oni ho zapomněli bránit

Ale konečně se nám začaly dařit standardky, to je taky věc která nám na začátku sezony chyběla

Reagovat
Kepy_FCB

Traumtorpro domácí jak říkaj němci

Reagovat
Paprika

Boril to uz taky koucuje?

Reagovat
KingMaster13

Ty vole další asistent. Bořil, Houšťa a Řehák to už by byla pomalu MMA lavička

Reagovat
Paprika

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád by to v součtu IQ nedotáhli na stovku.

Reagovat
bobis21

Ideální adept, řvát po ostatních byla vždy jedna z jeho hlavních kvalit

Reagovat
Mass

To by vysvětlovalo tolik zranění, všichni se už zrasí na tréninku.

Reagovat
Paprika

Jsme v hajzlu, Standa jde na to…(a to myslim fakt vazne)

Reagovat
OTASi

Standa

Reagovat
John Obi Mikel

Teclandowski jde na věc

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme picu a ozivovat to ma Tecl. Jsme v hovnech. Druhy misto a pohar idealka letos.

Reagovat
KingMaster13

Fernando Čas to vypnout, nasírat se mi fakt nechce

Reagovat
mrtvej ofsajd

To dáme, musíme!

Reagovat
KingMaster13

Možná jo ale koukat na Tecla jak tam ze 2 metrů sám před bránou to přepálí se mi fakt nechce

Reagovat
bobis21

Tohle nemůže skončit jinak, než že rozhodne Tecl nějakým gólem ve stylu Ronaldinha

Reagovat
Pablos

To jsou ale útoky z obou stran... to je strašný

Reagovat
Pablos

Teclaand

Reagovat
Firkraag

Po jasným faulu

Reagovat
mistr129

Jooooo

Reagovat
naheCZ

Jurásek

Reagovat
John Obi Mikel

Juraaaaaaaaaasek

Reagovat
Selänne

Jurásek fantasticky

Reagovat
KingMaster13

Za nás dnes střílí odchovanci naši i Baníku

Reagovat
Pablos

jedinej co za něco stál minulé utkání... tomu to přeju

Reagovat
OTASi

faul

Reagovat
OTASi

a to jasnej

Reagovat
bobis21

Z toho záběru zezadu jasný faul

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mistr129

To se obávám že platit nebude

Reagovat
PhilipS

Tohle neuznaj. Jurásek smolař.

Reagovat
Pablos

Jasnej faul

Reagovat
mistr129

Wtf

Reagovat
OTASi

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

No tak nevím no

Reagovat
djiros

To je hnus, můžete to rozpustit

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka zahrál míč, to nebude faul

Reagovat
mistr129

Zezadu bylo vidět, že ho přišlápl...

Ale je možný, že ho oslnil reflektor a myslel si, že je to balon

Reagovat
OTASi

Reagovat
John Obi Mikel

To by se držel za nárt, ne za lýtko, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

uuufffff

Reagovat
Pablos

tak sporný moment škrtám

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
OTASi

VAR není na stadionu?

Reagovat
Mass

VAR neřeší fauly na půlce.

Reagovat
mistr129

No Arsenalu takhle gól z United sebrali. Ne že by VAR v Anglii měl být nějakým vzorem, ale jelikož po tom faulu přímo vedla gólová akce, měl by to řešit

Reagovat
OTASi

VAR řeší potenciální fauly před gólem

Reagovat
dantetomas

Aha, situaciu v opacnom pokutovom uzemi, po tom, co dal tim na druhej strane gol (a neuznat ho) riesit moze... ale faul na polovici ihriska priamo v "buildupe" neriesi...

Reagovat
mistr129

Tak to je něco jiného, jelikož penalta je tam výslovně uvedena.

U tohohle (jestli si to dobře pamatuju) je, že faul musí bezprostředně předcházet gólu. Což je docela vágní formulace, ale tady by to podle mě splňovala.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Greny

Ty vole Olayinka ho jasné trefí ... Pak tam ještě ve vápně při té střele Slávista zahodí Banikovce a gol plati

Reagovat
smetos

Ceskej fotbal serou rozhodci

Reagovat
iamek

Reagovat
Kepy_FCB

zářez

Reagovat
Paprika

Vcera tady nekdo ze slavistu zminoval Plzen jako protezovany klub… chlapci drze hubu a soupejte nohama… hnus!

Reagovat
mistr129

Jj, že se nám ve 3 zápasech pomohlo a ve 2 uškodilo, je to samý, jako když se někomu pomůže 6x a proti se nejde ani jednou

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
OTASi

Reagovat
Paprika

maras, to nemyslis vazne ze ne

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Selänne

Reagovat
Shevchenko

Drž hubu prosím tě

Reagovat
lichna.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
martin1

Reagovat
verv

Reagovat
mistr129

Jsi tu teď poslední, tak zareaguju jen na tebe, ale fakt by mě nenapadlo psát třeba o Spartě potom, co vám rozhodčí ve 2 zápasech (tuším, kdyžtak mě oprav) pustil ofsajd, že jste protežovaný klub, když ve skutečnosti vám předtím 3x uškodil a v porovnání se Slavií a Plzní vás o body v kontextu sezony sudí obrali.

Reagovat
Paprika

Reagovat
Coutinho10

Jurásek dobře to vzal sebe

Reagovat
SpecialOne

Tvl, vždyť ho sejmul Rozevírají se nám nůžky mezi mít VAR a používat VAR.

Reagovat
Gelu28

Tvrdíku ty svině ....kolik tě tohle stálo ? VAR exceluje a kurví fotbal....ted to jde ovlinit ještě více díky tomuto než kdy dříve.....to byl jasný faul na Ndefeho.....

Reagovat
Firkraag

Hlavně tohle by VAR řešit neměl, vždyť to bylo na půlce a rozhodčí to prostě pustil.

Reagovat
bobis21

Že oni nenašli náhradu za odvolaného Fraňka u VARu, takže tam nikdo nesedí?

Reagovat
mistr129

Franěk měl být hlavní Tam bude asi nějaký jeho učeň

Reagovat
John Obi Mikel

Neměl, Franěk měl být VAR

Reagovat
mistr129

A jo, tak sorry, měl jsem za to že má pískat

Reagovat
John Obi Mikel

Franěk už nepíská, nemá kondičku

Reagovat
Greny

Tam sedí Tvrdik

Reagovat
Paprika

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lada.sp

Tvrdík tam prej sedí

Reagovat
Mass

VAR neprověřuje fauly na půlce.

Reagovat
Greny

A na tom si byl kde?

Reagovat
Mass

Podle pravidel tohle VAR neřeší, pokud to nebylo na červenou kartu. Tady nikdo nezná pravidla?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Selänne

Co to meleš?

Reagovat
JarousFCB

A není to tak?

Reagovat
Selänne

Ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Kontroluje se celá akce před vstřelením branky

Reagovat
Mass

To se jako prověřuje celá akce od posledního přerušení? To fakt ne.

Reagovat
mistr129

Prověřuje se ta poslední akce. Tady došlo k faulu, z kterého pramenilo přečíslení, z kterého jsme dali gól.

Kdybychom získali míč faulem, pak vrátili balón gólmanovi, minutu si vzadu nahrávali a až potom dali gól, VAR by dle pravidel nezasahoval.

Reagovat
verv

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť ho prověřoval

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

Jak víš co VAR prověřoval?

Reagovat
John Obi Mikel

Nic jinýho prověřovat nemohl

Reagovat
Mass

Třeba postavení hráčů ve vápně a jestli tam nedošlo k faulu. Proč by se vracel k situaci na půlce?

Reagovat
Greny

V tom případě chyboval taky protože i ve vápně Olayinka fauloval těsně před tou střelou ... Úplně mimo mic

Reagovat
John Obi Mikel

Protože podle pravidel ji má zkoumat

Reagovat
iamek

Tak proč ho prověřovali?

Reagovat
Mass

Neprověřovali ten souboj na půlce?

Reagovat
bobis21

Samozřejmě že řeší, chce to si aspoň jednou přečíst pravidla

https://downloads.theifab.com/downloads/laws-of-the-game-2022-23?l=en

Strana 136-137:

Reviewable match-changing decisions/incidents

a. Goal/no goal

• attacking team offence in the build-up to or scoring of the goal (handball, foul, offside etc.)

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

Jak může bejt řešenej možnej faul 40 metrů jinde?

Reagovat
bobis21

Jakýkoliv faul během akce vedoucí ke gólu může být prověřován. A když získáš míč díky faulu a pak dáš z protiútoku gól, je samozřejmě ten zisk míče součástí akce vedoucí ke gólu. Podle pravidel je úplně jasné, že to prověřovat má.

Reagovat
dantetomas

Pretoze to bol build up golovej akcie a asi 10 sekund predtym, nez gol padol.

Reagovat
Blasphemer

Cením, že ze sebe děláš retarda až do hořkýho konce, i když ti tady vysvětlili, že si mimo. To každej neumí.

Reagovat
verv

Reagovat
Mass

Už se těšim, jak vám rozhodčí vysvětlí, že ten souboj na půlce VAR neřešil.

Reagovat
John Obi Mikel

Však už dělaj jenom fajfky, křížky, ne?

Reagovat
Greny

To bude muset zajít koupit novou červenou fixu

Reagovat
bobis21

Tak jsem si schválně našel a samozřejmě jsi obhajoval i penaltu ve finále poháru, kdy za ni rozhodčí dostal trest Ale evidentně nepoučitelný...

https://www.eurofotbal.cz/souteze/cesko/mol-cup/2018-2019/reportaz/banik-ostrava-slavia-praha-560945/?forum=1#post11173833

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ratusek

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel našli a ještě dostatečně včas na to, aby si ho Tvrdík před zápasem stihnul vzít na "pohovor".

Reagovat
Ahoj1

Ještě větší ovlivnění, než s tím chorým:D skandální, co předvádí naši sudí

Reagovat
smetos

Spise ocekavatelne. Bohuzel

Reagovat
wikingskrin

Nejhorší na tom je že prostě nikdy člověk neví co teda .. jednou se to pískne a podruhé zase ne .. v tom se nemůže nikdo vyznat

Reagovat
DieFohlenBMG

VAR tu situaci rozpitval jak včera Chorýho

Reagovat
Mass

Tak naposledy, VAR nemůže prověřovat fauly na půlce.

Reagovat
Greny

To že to zde napíšeš pětkrát neznamená že to je pravda

Reagovat
dantetomas

Ale mohla by byt

Reagovat
wikingskrin

A odkud kam je může prověřovat ?

Reagovat
Mass

Samozřejmě že to tam je.

1. góly

2. penalty

3. červené karty (jen přímé udělení ČK, nikoliv druhé žluté karty)

4. chybná identifikace hráče při udělení karty

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/320114/videorozhodci-ve-fotbale-co-se-ne-smi-kdo-ma-posledni-slovo.html

Reagovat
John Obi Mikel

Však to tam máš v první kolonce

Reagovat
bobis21

Reagovat
Mass

Jestli padl nebo nepadl.

Reagovat
verv

Reagovat
bobis21

Ano, proto je u toho v pravidlech v závorce doslova napsaný faul

Reagovat
Spalovač šancí

Na čtvrtce. Anebo kdyby to byl faul půlkami

Reagovat
martin1

Ale vždyť ...

Reagovat
jsemdement

Jdu se zase vyblít na internety vo tom, jaký to je hovno ta naše liga.

Reagovat
Rizek

VAR neVAR .... kapři si naší ligu řídí, jak se jim zachce

Reagovat
mistr129

Jurásek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
naheCZ

Jurásek

Reagovat
John Obi Mikel

Juraaaaaaaaasek Tomu to pálí

Reagovat
ratusek

Co sjem ho za vás viděl, vždy hrál výborně., technicky neskutečnej hráč na to, kolik mu je.

Akorát z nějakého důvodu moc šancí nedostává no

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Juuuraaaaaas jede

Reagovat
SpecialOne

Jurásek > Jurásek

Reagovat
Pablos

Ten je tam posílá Borec, ten už si dlouho nekopne pod Trpišem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Pablos

Jurásek... počítám, že ho zase tři měsíce neuvidíme výkon nevýkon

Reagovat
verv

Příhoda rezignaci, to je fakt k blití ti rozhodčí. Než aby se to zlepšovalo tak je to čím dál horší.

Reagovat
Greny

Krásnej gol

Reagovat
PhilipS

senzace

Reagovat
ratusek

pičo oni před ním couvají, Flaška na něho čumí. To se už v žákách učí jít proti

Reagovat
DieFohlenBMG

Vždycky jsem Matějovi věřil

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia se vrací na trůn českého fotbalu.

Reagovat
Abbe Faria

kral jeliman ze strasnic

Reagovat
smazaný uživatel

Vysrat se na VAR a nechat jen čáru na ofsajdy, vždyť to je šílený.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak tomuhle pomůže vysrat se na VAR?

Reagovat
bobis21

Čáru na ofsajdy? Kde to žiješ? Na takové věci si u nás nehrajeme

Reagovat
John Obi Mikel

To se pak těžko nechává čára na ofsajdy, když ji nemáme.

Reagovat
mistr129

Nemůžeš nechat něco, co nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už se řeší a člověk naivně doufá, že by mohla být od příští sezóny, jak se psalo.

Reagovat
John Obi Mikel

To už se takhle řeší 2 sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Řeší no, ale nebyla vůle ani prachy. Pokud přijde aspoň to druhý od S, tak se to snad pohne.

Reagovat
KingMaster13

Ladies and gentleman.....new Suk Ten se golově tenkrát taky chytil na Baníku a zbytek je historie

Reagovat
Greny

Akorát Jurásek dostává fakt málo šanci ... Vždy když ho vidím hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Banik je opravdu venku souper na urovni Budejic. To neni zadny meritko niceho.

Reagovat
Greny

https://tv.isport.blesk.cz/video/8014193/slavia-banik-2-1-mazacky-palil-jurasek-akci-predchazel-sporny-zakrok.html

Si mohl u varu vybrat tam klidně mohl písknout i to jak Olayinka těsně před tou střelou zahodil toho hráče Baníku

Reagovat
monty25

Tak možná VAR řešil jenom toho Olayinku. Na Ndefeho jasný faul a hlavní ještě ukáže výhodu...

Reagovat
mistr129

Jako ani bych se nedivil, že si dementi mysleli, že si Baník stěžuje na tohle. Pak si řekli, že toho Olayinku nechají být (což chápu, takový věci se bohužel nepískají) a bylo to.

Reagovat
Greny

Jakože by řešil jen to v tom vápně? Ty vole to už by byli fakt magoři... Ale nedivil bych se i když za mě je i to faul jako ho mimo hru odhodí pryc

Reagovat
Pablos

Ten Tiehi je stejnak hroznej průměrák... tenhle tah jsem taky nikdy nepochopil, proč ho má vůbec Slavia v týmu.

Reagovat
John Obi Mikel

Vůbec se mi nelíbí

Reagovat
Pablos

nemá ani náznak něčeho navíc prostě

Reagovat
Remt

Já v něm naopak něco vidím. Mě se chvílemi líbí dost

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

já něják nic... nevadí mi, takže jako vyloženě nehledám něco špatného, ale zároveň mě fakt ničím nezaujal (v pohledu, že koukám na Slavii)

Reagovat
Bakary3

Má zajímavý momenty, uvital bych ale větší aktivitu s i bez míče, více pohybu.

Tyhle ležérní typy ála strčím to do kecky a víc ode mě moc nečekejte moc nemusím.

Reagovat
Remt

Osobně se mi naopak x zápasu nelíbil Doudera nebo Santos

Reagovat
Pablos

Douděra ze začátku se mi ve Slávii líbil, ale příjde mi zápas co zápas horší

Reagovat
mrtvej ofsajd

Souhlas, už delší dobu mě sere...pomalej, línej, všechno mu trvá. Dnešní primak, jak od malého kluka. Dela chyby dozadu. Zatím na zaklad rizjidne nemá. Je otázka, zda ho vůbec kupovat...Valenta v Libe hraje dobře.

Reagovat
meno

Ukazuje sotva polovinu toho, co v Libe. Dal bych mu ještě chvíli čas, ono když nehraje pravidelně, tak je to těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Olayinka toho Ndefeho sotva polechtal na tom lytku, co se to spustilo za shitstorm?

Reagovat
bobis21

Už se těším až budete při příštím zápase Plzně zase vykřikovat, že chcete od rozhodčích rovinu

Reagovat
jackinho10

Asi 10 vterin pustil uplne stejny faul na Tiehiho, tak by byla asi blbost to na jednu stranu pustit a na druhou ne ne?

Reagovat
Paprika

Reagovat
jackinho10

Reagovat
bobis21

Takže uznáváš že to byl faul?

Reagovat
Shevchenko

Ti kokoti ani neumí argumentovat

Reagovat
jackinho10

Sam si kokot

Reagovat
Shevchenko

Přestaň psát jak děcko

Reagovat
jackinho10

A ty jako kokot

Reagovat
Shevchenko

Ty seš opravdu frajer

Reagovat
jackinho10

Reagovat
jackinho10

Byl, ale rozhodci ho nepiskl. Stejne jako ten na Tiehiho. Diky tomu faulu Banik nedostal gol, ta situace se dala xkrat prerusit.

Reagovat
bobis21

Fakt nechci dojít k tomu, že budeme chybu rozhodčího omlouvat tím, že dělal chyby i předtím

To že chyboval i předtím to nedělá nijak lepší, to je naopak mnohem horší!

Reagovat
jackinho10

Bacha, ja to v zadnem pripade neberu jako nejakou omluvu rozhodciho, ze dela chybu na obe strany nebo neco takoveho. Ja to proste beru tak, ze nastavil takovy metr a ten by mel drzet na obe strany cely zapas..

Reagovat
bobis21

No pokud je to faul, tak ten jeho metr celý zápas je prostě jedna chyba za druhou. Rozhodčí má nějakou volnost, ale ta volnost opravdu nemůže jít až k tomu, že budou kolíky na lýtku čistý zákrok.

Reagovat
jackinho10

Zadne koliky na lytku tam nebyly, zase neprehanej. Neprohrali jste kvuli rozhodcimu.

Reagovat
bobis21

Neprohráli jsme kvůli rozhodčímu. Nikde ani neříkám nic takového, ani nic tomu blízkého. Že ten gól na 2:1 neměl platit je ale fakt.

Reagovat
jackinho10

Chapu, jsi fanousek Baniku. Podle tebe by nemel platit. Podle me ano.

Reagovat
bobis21

Chápu, jsi fanoušek Slavie, takže pro vás má platit i gól po faulu.

Sám jsi uznal že to faul byl, pak už dle pravidel žádný další prostor pro manévrování není. Nemůžeš říct že to byl faul a zároveň že gól měl platit, to podle pravidel prostě není možné.

Reagovat
jackinho10

Jezisi vis kolik faulu v zapase rozhodci nezapiska? Desitky. Tak tady proste nebrec porad neco o nejakem faulu. Rozhodci ho nepiskl, tak neni. Kdyby to bylo naopak, tak je to uplne stejne. Daval jsem to tady priklad, Tiehi predtim byl taky faulovany a ten rozdil byl v tom, ze tam nikdo nelezel na hristi a nehlasil se rozhodcimu, hraci se vratili a zabranili akci Baniku. Takovych sitacu v kazdem zapase jsou desitky.

Reagovat
bobis21

Pořád ale obhajuješ jednu chybu tím, že udělal x dalších chyb. To pro mě prostě není dostatečná obhajoba. Jak píší jiní, silnější pes mrdá, a když jste v té pozici vy, nemáte proti tomu samozřejmě nic.

Reagovat
jackinho10

Ale ja toto proste neberu jako chybu. Takove souboje(fauly) poustel cely zapas. Takze nastavil takovy metr. A promin, ale jak mue v teto situaci platit silnejsi pes mrda, kdyz ty situace poustel na obe strany? Proste hraci Baniku je neubranili, hraci Slavie ano. Ty tady tvrdis, ze nikde nepises, ze jste neprohrali kvuli rozhodcimu a co je potom podle tebe to, kdyz napises silnejsi pes mrda?

Reagovat
bobis21

Že vám uznal neregulérní gól je "silnější pes mrdá". Já ale zároveň říkám, že by slavia vyhrála i bez toho. A právě proto mě to tak sere, že i v zápasech kdy to nemají zapotřebí se stejně takové sračky dějí. Pak se nemůžou divit, že lidi hodnotí tu ligu negativně. A když to pak fanoušci toho týmu ještě obhajují, je jasné že se nikdy nemůže nic změnit.

Reagovat
Paprika

Nezlob se na me, ale presne proto jste mezi ostatnimi fans tak “oblibeni”… Silnejsi pes mrda, jen to nechcete pripustit… a pokud Vas mrda Sadek tak jste desne ublizeni…

Reagovat
jackinho10

Tady nejde o nejakou oblibenost. Fanousci Slavie urcite nepotrebuju byt oblibeni u fanousku Baniku a ani naopak. Chapu ze se ta situace fana Baniku nelibi, ale v kazdem zapase jich jsou desitky a bezne po nich padaji goly.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Rozhodci tenhle metr držel na obe strany. I kdyby to faul byl (a za mě asi byl), tak akce celkem dlouho pokračovala. Baník byl vzadu snad v 6, nejde o brejk. Takovýhle soubojů různě otocenejch je za zapas na pulce x, tenhle byl dokonce na Vaší útočný polovině. Ok, nasere to, ale kvůli tomu jste neprohrali...

Reagovat
Paprika

Ano prohrali by jsme i tak… o to je to smutnejsi, ze klasicky prijde zarez

Reagovat
John Obi Mikel

Jak říká Greny, nastaví metr a ten má držet

Reagovat
Rizek

Reagovat
Shevchenko

Ty bys taky zasloužil polechtat po ksichtu

Reagovat
Gelu28

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty budulinku.

Reagovat
Shevchenko

Generátor náhodných slov?

Reagovat
Mada

Reagovat
Selänne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele