FORTUNA:LIGA - preview 21. kola: Do akce pražští velikáni

17.02., 08:52, aktualizováno 18.02., 08:46
Previews
Ladislav Krejčí (© AFP)

Obhájce titulu Sparta přivítá doma Liberec a bude hájit čtyřbodový náskok v čele tabulky před Slavií. Červenobílí se představí v Karviné. Slavia se na hřišti nováčka pokusí odčinit remízu ze středeční dohrávky ve Zlíně. S Karvinou sice tým z Edenu prohrál jediný z dosavadních třinácti ligových zápasů, zároveň ale zvítězil v jediném z posledních čtyř vzájemných duelů v nejvyšší soutěži.

FC Zlín - 1. FC Slovácko

neděle 15:00

Slovácko ovládlo šest z posledních sedmi bitev o vládce Zlínského kraje, před dalším střetnutím proti zlínským "Ševcům" se však necítí jako favorit. Vstup do jarní části sezóny se Uherskohradišťským nevyvedl, jejich regionální rival naopak stihl zaskočit aspiranta na titul. Co tedy nabídne nedělní derby?

Na utkání s Pardubicemi by hráči Slovácka rádi co nejrychleji zapomněli. Přestože hráli proti oslabenému soupeři, jemuž ještě rozhodčí neprávem upřel penaltu, na domácí půdě prohráli. Celek z Uherského Hradiště tedy nevyužil zaškobrtnutí plzeňské Viktorie a v ligové tabulce zůstává na čtvrtém místě.

Zápas s Pardubicemi by měl Slovácku posloužit jako ponaučení, že podobné výkony k dobrému výsledku těžko povedou. "Vyhodnotili jsme si to důkladně, v naší hře byla spousta chyb, ať už v rozehrávce, tak i v koncovce. Máme co napravovat a s tím také na derby jedeme." řekl před střetnutím u zlínské řeky Dřevnice asistent hlavního trenéra Uherskohradišťských Jan Palinek.

Ševci uplynulý víkend taktéž prohráli, větší aplaus si však od svých příznivců vysloužili po následující středeční dohrávce. Pouhý bod si totiž ze Zlína odvezla silná Slavia. Remíza 1:1 tým z Baťova města jistě povzbudila, byť v tabulce mu nijak výrazně nepomohla - v ní zůstávají Zlinští pořád na předposlední patnácté příčce.

Naváží "Ševci" proti Slovácku na povedené středeční představení? "Do utkání jdeme povzbuzeni výkonem i bodem proti Slavii. Je to derby a tím pádem velký zápas pro celý region, navíc okořeněný důležitostí pro oba celky. Myslím, že to nebude žádná přestřelka, může rozhodnout jeden gól. Nesmíme jim nechat prostor na zakončení a pustit je do šancí, v tom bude klíč k zápasu," mínil kouč Zlína Bronislav Červenka.

Do očekávaného souboje nezasáhnou na straně domácích náhradní brankář Matej Rakovan, středopolař David Tkáč a útočník FIlip Žák. Zcela fit není ani univerzál Antonín Fantiš, jeho start nicméně ještě není zcela vyloučen. Slovácku pak nepomohou dva hráči - stoper Michal Kadlec a záložník Daniel Holzer.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Kolář, Didiba, Čelůstka - Bužek, Janetzký - Vukadinović, Slončík, Bartošák - Ikugar

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Hofmann, Kalabiška - Trávník, Kim - Petržela, Havlík, Juroška - Cicilia

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.07 - 3.58 - 1.93

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slavia Praha

neděle 15:00

Dost rozpačitě vstoupila Slavia do únorového ligového programu. Nejprve s velkými problémy přemohla Jablonec, následně už ale klopýtla ve Zlíně. V Karviné, které se vstup do jarní části sezóny vyvedl ještě méně, by si už další zaváhání neměla dovolit.

Zatím se moc nezdá, že by sešívaní měli prohánět vedoucí Spartu a soupeřit s ní o zisk mistrovského titulu. Slávisty v únoru již stihly potrápit dva celky bojující o udržení v soutěži. Od Jablonce inkasovali třikrát a čisté konto neudrželi ani na zlínské Letné. To rozhodně není vizitka, kterou by se tým toužící po prvním místě mohl pyšnit.

Vylepší si Pražané image ve Slezsku? "S remízou se Zlínem samozřejmě nejsme spokojeni. Každá ztráta je nepříjemná, to víme z loňska i z předchozích sezón. V české lize není zvlášť venku žádný zápas jednoduchý. To ukázal i ten ve Zlíně a podobné utkání nás čeká také v Karviné. Musíme se s tím vyrovnat a nedostávat takové zbytečné góly," vzkázal trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

Ani Karvinským není moc do zpěvu. Porážka o tři branky proti Spartě ještě nebyla žádnou velkou ostudou, tentýž výsledek se ovšem zrodil též ve středu, kdy na východ republiky dorazily Pardubice. Slezané tak zůstávají u dna tabulky a na poslední Budějovice mají k dobru už jen jeden bod.

Domácí by tedy rovněž potřebovali bodovat jako sůl. Povede se jim v neděli překvapit? "V úvodu jara máme těžký los, nikdo nečeká zázraky v zápasech se Spartou a Slavií. Fanoušci už jsou trochu nervózní, ale musejí nám věřit. My musíme nadále pracovat a zlomit to. Proti Pardubicím jsme nezvládli vstup do zápasu, byli jsme všude druzí, měli jsme spoustu lehkých ztrát. Navíc jsme celou dobu nebránili dobře. To všechno je potřeba zlepšit," řekl kouč MFK Juraj Jeřábek.

Proti Pardubicím se nechal vyloučit mladý záložník Slezanů David Moses, jenž si tak proti Slavii nezahraje. Disciplinární trest si bude muset odpykat též obránce Jan Bederka, a to z důvodu čtyř nasbíraných žlutých karet v průběhu sezóny. K tomu na marodce MFK figurují krajní obránce Matej Čurma, středopolař Patrik Čavoš a univerzál Rajmund Mikuš.

I Pražané přišli v průběhu týdne o jednoho hříšníka. Ve Zlíně totiž červenou kartu viděl útočník Václav Jurečka. Vedle něj si v Karviné nezahraje pětice zraněných sešívaných - brankář Jindřich Staněk, stoper Sheriff Sinyan, univerzál na pravý kraj hřiště David Pech, záložník Christos Zafeiris a forvard Matěj Jurásek.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Traoré, Krčík, Svozil, Fleišman - Boháč, Budínský - Memić, Ezeh, Regáli - Akinyemi

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Holeš, Ogbu, Zima - Douděra, Ševčík, Oscar, Wallem - Van Buren, Provod - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.00 - 6.12 - 1.26

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec

neděle 18:00

Jen horko těžko se hráči i fanoušci Sparty smiřovali s čtvrteční porážkou na hřišti tureckého Galatasaraye. Chtě nechtě se však Letenší musí rychle přeorientovat na tuzemskou soutěž. Zvládnou se na Liberec poctivě nachystat?

Sparta ve čtvrtek rozehrála jarní předkolo Evropské ligy. A na horké istanbulské půdě si rozhodně nevedla špatně. Dokonce mohla vyhrát, jenže to by musela zužitkovat své příležitosti. To se ovšem nestalo, naopak v samotném závěru inkasovali Pražané nepříjemný úder, kvůli němuž se zpět do střední Evropy vraceli zklamaní z porážky 2:3.

Další čtvrtek se sparťané utkají s tureckým protivníkem znovu. Ještě předtím ovšem musí přepnout na českou ligu. "Takové zápasy jako ten čtvrteční na Galatasarayi dodávají hráčům extra motivaci, jsou plné emocí. Ty v klucích zůstanou až do příštího týdne, kdy se je budeme snažit (v odvetě) dobře využít. Teď se ale musíme rychle zotavit a nasměrovat naši pozornost k důležitému zápasu s Libercem," apeloval po istanbulském zážitku trenér Letenských Brian Priske.

Liberecký Slovan na rozdíl od Pražanů působí výhradně v domácích soutěžích. A měl tak mnohem více času se na duel v rámci 21. kola připravit. Mohl přitom využít poznatků ze svého týden starého představení proti olomoucké Sgimě, které Severočechům vyšlo. Po výhře 2:0 se Liberec posunul v ligové tabulce na sedmé místo, čímž se pomalu přihlašuje do boje o pohárovou Evropu.

Následující protivník Slovanu je ovšem spolu se Slavií nejsilnějším týmem v soutěži. "Řekl bych, že Spartu zachytil úvod jara v lepší formě (než Slavii). Takže přijíždíme na půdu soupeře, který je momentálně asi nejlepší v lize. Ale určitě se toho nebojíme, je to pro nás výzva. Chceme se poprat o bodový zisk nebo minimálně předvést kvalitní hru," prohlásil asistent hlavního trenéra Severočechů Josef Petřík.

Na pražskou Letnou nedorazí z Liberce trojice zraněných hráčů Slovanu - stoper Dominik Plechatý, který na severu Čech hostuje právě ze Sparty, záložník Christián Frýdek a útočník Lukáš Letenay. Marodka domácích naproti tomu zeje prázdnotou, úplně stoprocentně fit ovšem nejsou obránce Jaroslav Zelený a středopolaři David Pavelka s Michalem Ševčíkem. O jejich možném zapojení se teprve rozhodne.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Sörensen, Krejčí - Preciado, Kairinen, Laci, Ryneš - Haraslín, Birmančević - Kuchta

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Prebsl, Chaluš, Mikula - Penner, Varfolomejev, Žambůrek, Ghali - Kok, Tupta - Kulenović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 5.95 - 12.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Teplice

sobota 15:00

Pardubice vlétly do únorových bojů jako uragán. Uspěly jak na hřišti Slovácka, tak následně v Karviné. Východočeši tak výrazně zvýšili své šance na udržení v nejvyšší soutěži. Potvrdí dobrou formu též proti Teplicím, které mají na svém kontě o bod víc?

Po zisku šesti bodů z šesti možných přeskočily Pardubice v tabulce Jablonec i regionálního rivala z Hradce Králové a před 21. kolem se usadily na jedenáctém místě. "Moc si vážíme vítězné série, navíc jsme proti Karviné vstřelili tři branky. Nejtěžší teď bude to proti Teplicím potvrdit. Pokusíme se to urvat, strašně by nám to pomohlo. Máme teď zdravé jádro a konkurenci v týmu, i když to jsou mladí kluci," prohlásil trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Teplicím taktéž vyšlo první únorové klání. A po skalpu Zlína by rády potrápili dalšího soupeře pohybujícího se v dolní polovině ligového pořadí. "(Pardubice) v domácím prostředí určitě budou chtít navázat na skvělý start do jara. Věřím ale, že když budeme plnit, co si řekneme, tak můžeme body odvézt. Musíme hrát minimálně stejně zodpovědně jako doma proti Zlínu. Bude to důležitý souboj, který nám může v tabulce pomoci," řekl kouč "Sklářů" Zdenko Frťala.

Do Pardubic neodcestuje trojice zraněných záložníků Teplic - Filip Havelka, Robert Jukl a Matěj Radosta. A možná nebude hrát ani stoper Štěpán Chaloupek, o jehož startu se teprve rozhodne. Východočeši na marodce evidují ofenzivního středopolaře Vojtěcha Sychru, útočník Ladislav Krobot si zase odpyká disciplinární trest za čtyři nasbírané žluté karty v ročníku. Nejistý je pak start středopolaře Denise Darmovzala.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Mareš, Halinský, Ortiz, Chlumecký - Kissiedou, Vacek, Hlavatý - Daněk - Zlatohlávek, Brdička

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kričfaluši, Knapík, Mičević - Bílek, Mareček, Trubač, Beránek, Labík - Fila, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.28 - 3.43

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

Českobudějovické Dynamo se před týdnem dočkalo nečekaného povzbuzení. Jihočeši si hravě poradili s ostravským Baníkem, a byť v tabulce nejvyšší soutěže zůstávají poslední, jejich šance na záchranu vzrostly. A dobrý výsledek chtějí Budějovičtí uhrát taky v Jablonci.

Po skalpu Ostravanů ztrácí Dynamo už jen bod na předposlední Zlín a čtrnáctou Karvinou. Další výhra tedy může Jihočechy dokonce vyšvihnout mimo dno prvoligového pořadí. "Vítězství nad Baníkem je malý krůček, ale pro nás je to obrovská vzpruha. Opakuji se, ale půjdeme zápas od zápasu. Teď nás čeká utkání v Jablonci a myslím, že když předvedeme stejný výkon, rozhodně nejsme bez šance. Budeme se snažit bodovat," prohlásil sebevědomě trenér Budějovic Jiří Lerch.

Také Jablonec uplynulý víkend překvapil. Na půdě favorizované Slavie dlouho vzdoroval, byť nakonec po statečném boji padl. Proti Dynamu už však hodlá bodovat, neboť stejně jako Jihočeši hraje o záchranu. "Tlačí nás postavení v tabulce, takže zápas chceme zvládnout, abychom se dostali výš. Nečeká nás ale lehký soupeř, minule zahrál dobře s Baníkem. Musíme být připravení a odhodlaní jako na Slavii. Máme trochu zdravotní problémy, uvidíme do soboty, co se nám z toho vyvine. Situace nám velí zápas zvládnout a naplno bodovat," řekl kouč Severočechů Radoslav Látal.

Teprve se uvidí, zda do sobotního duelu budou moct na straně Jablonce zasáhnout obránci Jakub Martinec s Davidem Štěpánkem. Zranění pak ze hry jistě vylučuje zadáka Daniela Součka a útočníky Alexise Alégueho s Matoušem Krulichem. Na marodce Budějovic zase figurují stoper Ondřej Čoudek, záložníci Michal Hubínek s Alenem Dejanovićem a forvard Tomáš Zajíc. O nasazení obránce Lukáše Havla a útočníka Jiřího Skaláka se teprve rozhodne.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Hurtado - Pleštil, Kratochvíl, Nebyla, Polidar - Martinec, Čanturišvili - Chramosta

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Nikl, Králik, Trummer - Čermák, Suchan, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.94 - 4.68

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava

sobota 15:00

Jen dva jarní zápasy stačily k tomu, aby se v Ostravě zase po nějakém čase začalo hovořit o možné výměně trenéra. Lodivod Baníku Pavel Hapal totiž rozhodně nemá pevnou pozici, čemuž nepomohly ani poslední dvě porážky. A pokud Slezané v sobotu prohrají v Mladé Boleslavi, je dost možné, že následně budou hledat Hapalova nástupce.

Fanoušci Baníku se na start jarní části ročníku jistě těšili. Ostatně před týdnem dorazili do Českých Budějovic v hojném počtu a čekali, že jejich oblíbený celek nebude mít s nejslabším mužstvem soutěže potíže. Jenže se stal pravý opak. Ostravané prožili na Střeleckém ostrově otřesnou desetiminutovku, během níž hned třikrát inkasovali. Na jihu Čech tak prohráli 3:0 a neúspěchem pro ně skončil též úterní střet s plzeňskou Viktorií. Západočechům sice podlehli smolně až gólem ze samotného závěru, i tak se ale příznivci Slezanů začínají zlobit.

Kouč Hapal jistě dobře ví, že se dostal pod velký tlak. Zatím se ovšem nevzdává. "Chybí nám trochu více klidu a agresivity ve finále, klid v řešení situací. Dva zápasy po sobě jsme nevstřelili gól, tak věřím, že se konečně prosadíme v Boleslavi a dáme aspoň o branku více než soupeř," řekl kritizovaný stratég.

Rozloučí se Hapal po sobotním zápase s Baníkem? O tom může rozhodnout i výkon Mladé Boleslavi. Ta před týdnem hrála taktéž s Plzní a na rozdíl od Slezanů dokázala se Západočechy remizovat. A to rovnou na půdě Viktorie. Ostravané se tedy jistě mají čeho bát.

Boleslav má v tabulce ligové soutěže na svém kontě o jeden bod víc než Baník. A v přímém souboji by svůj náskok na protivníka z východu republiky ráda navýšila. "Jsme rádi za povedený vstup do jarní části sezony a remízu v Plzni. Doma proti Ostravě chceme na dobrý výkon z Plzně navázat. Cíle ohledně umístění jsme si nedali. Chceme být nároční na hráče a zajímaví v tom, že budeme hrát intenzivní zápasy," řekl trenér Středočechů David Holoubek, jenž do města automobilů dorazil během zimní přestávky.

Domácím bude chybět zraněný obránce Martin Suchomel, k tomu visí otazník nad starty záložníka Marka Matějovského a útočníka Solomona Johna. Baník dlouhodobě postrádá defenzivního univerzála Ladislava Takácse se středopolařem Danielem Tetourem. Do Boleslavi neodcestují ani nemocný pravý bek Jan Juroška a forvard Abdullahi Tanko, jenž ještě pyká za prosincové obdržení červené karty, kterou viděl v utkání proti Slavii.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Král, Suchý, Fulnek - Kubista, Karafiát - Ladra, Mareček, Kušej - Pulkrab

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Buchta, Boula, Kubala, Rigo, Ewerton - Jiří Klíma

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.76 - 3.18

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FC Hradec Králové

sobota 15:00

Co napravovat má olomoucká Sigma po svém vstupu do jarní části ročníku. Hanáci před týdnem zaslouženě prohráli v Liberci, což trenéry vůbec nepotěšilo. Bude si jeden z adeptů na postup do pohárové Evropy počínat lépe doma proti Hradci Králové?

Olomouc sice navzdory porážce na severu Čech zůstala v ligové tabulce na pátém místě, nicméně svým soupeřům dovolila přiblížení. "Oproti zápasu v Liberci musíme zlepšit v podstatě všechno. Vyhodnotili jsme si to, pevně věříme, že už je to za námi. Naším cílem proti Hradci bude zaměřit se především na vlastní výkon. Víme, že se musíme zlepšit, být dynamičtější a celkově se vyladit mnohem lépe," doufá asistent hlavního trenéra Hanáků Jiří Saňák.

Hradec na rozdíl od Sigmy uhrál uplynulý víkend alespoň remízu. Ani Votroci ovšem nebyli moc spokojeni - proti Bohemians totiž prohospodařili dvoubrankový náskok. Na Hané se pak střetnou z dalším soupeřem, kterého dobře znají. "Zápas s Olomoucí bude podobný utkání s Bohemkou v tom ohledu, že jsme se Sigmou také strávili část soustředění. Na Maltě jsme dokonce proti sobě hráli, hodně jsme se potkávali, protože jsme bydleli na stejném hotelu. Takže toho o sobě vzájemně víme dost," řekl asistent hlavního kouče Východočechů Stanislav Hejkal.

Votrokům dál schází dlouhodobě zraněný stoper David Heidenreich, vedle něhož se v Olomouci nepředstaví ani záložník Lukáš Čmelík. Druhý jmenovaný totiž v sezóně viděl čtyři žluté karty, za což jej nemine disciplinární trest. Ze stejného důvodu nebude hrát ani středopolař Sigmy Martin Pospíšil. Kvůli zdravotním potížím nepomůže Hanákům ani další ofenzivní záložník Jan Navrátil, k tomu není jisté, zda na trávník vyběhnou pravý bek Juraj Chvátal, levý obránce Filip Novák a útočník Antonín Růsek.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Vraštil - Křišťál, Breite, Ventúra, Sláma - Vodháněl, Zorvan - Juliš

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Čihák, Leibl - Harazim, Kučera, Kodeš, Horák - Krejčí, Pilař - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.66 - 4.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň

sobota 18:00

Čtyři body ze šesti možných získala plzeňská Viktoria v prvních dvou únorových zápasech. Nejprve v domácím prostředí jen remizovala, načež šťastně urvala výhru v Ostravě. Budou Západočeši slavit i po dalším venkovním utkání na hřišti pražských Bohemians?

Plzeňští jistě chtěli jarní část sezóny zahájit tříbodovým ziskem, to se jim ovšem nepovedlo. Ve Štruncových sadech sice nad Mladou Boleslaví vedli, avšak nakonec sami taktéž jednou inkasovali a s celkem ze Středočeského kraje remizovali. V úterý se pak Viktoria představila na půdě ostravského Baníku. A i zde se zdálo, že střetnutí skončí dělbou bodů. Jenže v nastaveném čase propadl centr Cadua za záda gólmana Slezanů Jiřího Letáčka, což Západočechům zajistilo výhru.

Se zmíněnými výsledky jsou Viktoriáni jakž takž spokojeni. "Dali jsme si úkol, že po domácí ztrátě s Boleslaví chceme následující dva zápasy vyhrát. V Ostravě se nám to podařilo a věříme, že budeme úspěšní i na Bohemce. Očekáváme od domácích agresivitu a nasazení od první minuty, podobně jako to předvedl Baník, který do nás šlapal. S tím se musíme vyrovnat. Potom věříme v naši sílu a v to, že branku dáme a zápas dovedeme do vítězného konce," řekl asistent hlavního trenéra Plzně Jan Trousil.

Bohemians na rozdíl od Západočechů dosud v únoru odehráli jediný mač, a sice uplynulý víkend v Hradci Králové. Na východě Čech pak předvedli ještě lepší finiš než Plzeňští v Ostravě. Klokani totiž prohrávali o dva góly, v závěru střetnutí ovšem dokázali vyrovnat. Obě branky Pražanů přitom vsítil neočekávaný střelec - obránce Jan Shejbal, který ale kupodivu nastoupil na podhrotové pozici.

I vzhledem k průběhu seance byli Bohemians s konečným výsledkem na východě Čech spokojeni. "Proti Hradci Králové jsme ukázali vnitřní sílu, když jsme remizovali 2:2, i když jsme prohrávali o dvě branky. Těší mě, že jsme dali dva góly, na podzim nás trápila produktivita. S Plzní to ale bude ještě náročnější," prohlásil kouč Pražanů Jaroslav Veselý.

Proti Plzni nepomůže Bohemcians pět zraněných fotbalistů - obránce Martin Dostál, středopolaři Vojtěch Smrž s Ondřejem Petrákem a útočníci Tomáš Necid s Vojtěchem Novákem. Hrát nebude ani zadák Lukáš Hůlka, jenž v sezóně viděl už čtyři žluté karty, kvůli čemuž musí sobotní duel nedobrovolně vynechat. K tomu je nejistý start ofenzivního záložníka Jana Matouška.

Viktoria bude postrádat stopera Sampsona Dweha se záložníkem Janem Kopicem, kteří si odpykají disciplinární trest ze stejného důvodu jako domácí Hůlka. Na marodce dál setrvávají bek Milan Havel s forvardem Rafiuem Durosinmim, k dispozici nebude ani nemocný brankář Viktor Baier, který zatím plní roli gólmanské dvojky za Martinem Jedličkou. Ten v sobotu odehraje speciální zápas, neboť ještě na podzim hostoval právě u Bohemians.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Křapka, Vondra, Hybš - Köstl, Jindřišek, Beran, Kovařík - Kozák, Prekop - Ristovski

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hranáč, Hejda, Jemelka - Mosquera, Kalvach, Červ, Cadu - Šulc - Chorý, Vydra

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.61 - 2.09

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
20
17
2
1
50 : 13
53
2
Slavia Praha
20
15
4
1
40 : 17
49
3
Viktoria Plzeň
20
12
3
5
47 : 26
39
4
1. FC Slovácko
20
10
5
5
28 : 21
35
5
Sigma Olomouc
19
8
4
7
28 : 25
28
6
FK Mladá Boleslav
20
8
4
8
36 : 34
28
7
Slovan Liberec
20
7
7
6
30 : 29
28
8
Baník Ostrava
20
8
3
9
27 : 24
27
9
Bohemians Praha 1905
20
6
6
8
17 : 26
24
10
FK Teplice
19
6
5
8
18 : 21
23
11
FK Pardubice
20
6
4
10
20 : 26
22
12
FC Hradec Králové
20
5
6
9
23 : 32
21
13
FK Jablonec
20
4
8
8
21 : 30
20
14
MFK Karviná
20
4
3
13
20 : 37
15
15
FC Zlín
20
3
6
11
24 : 45
15
16
Dynamo České Budějovice
20
4
2
14
18 : 41
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (513)

Přidat komentář
Gelu28

Je už dnes ten den kdy konečně skončí netrenér Hapal ?

Reagovat
Kaspar

No v Hradci taky nepanuje zrovna spokojenost a fajn nalada v tymu

Reagovat
Kepy_FCB

snad!

A nahradit ho opravdu tím panem Páníkem! Jak nás tehdy úplně fantasticky zachránil tak teď by nás stejným stylem dostal do vysněných pohárů.

Bob také tvrdil jak rád pracuje s černoušky, těch tam má dostatek,vzal by nás

Reagovat
Pablos

Páníka na jaro

Reagovat
St. Pauli

Panika na jaro!

Reagovat
didosh

Pončo?

Reagovat
Han střelil první

Hm, to se ti nepovedlo.

Reagovat
Pablos

Vyberu si na sledování MB-Baník... to by mohlo být snad dobrý

Reagovat
STR

Reagovat
ACSeRw!n

taky

Reagovat
PISTOLERO

Sigma - Hradec 0

Jablonec - ČB 0

Bolka - Baník 1

Pardubice - Teplice 2

Bohemka - Plzeň 2

Karviná - Slavia 2

Zlín - Slovácko 2

Sparta - Liberec 1

Nemá kam

Reagovat
Salfovic

Z těch dvojek vyjdou maximálně dvě.

Reagovat
St. Pauli

Protoze nam dneska proti Plzni i verim, je docela pravdepodobne, ze ti ta dvojka vyjde.

Reagovat
kjausic

Nevíte někdo, zda bude hrát Chvátal dnes?

Reagovat
Coutinho10

taky doufám směrem do fantasy, ale asi by nemělo jít o nic vážnýho ta jeho poslední absence

Reagovat
Coutinho10

tohle k němu řekl po Liberci, takže šance je

https://www.youtube.com/watch?v=LYhAYCnzBSE&t=239s

Reagovat
Coutinho10

OT: Murisko ofiko, ten by jim ten postup mohl vykopat

https://fkdukla.cz/article/8611-Muris-Mesanovic-posili-Duklu

Reagovat
monty25

Docela upgrade oproti Červenkovi. Dukla posílila fakt slušně a vůbec bych se nedivil, kdyby předstihla Vyškov a postoupila z 1. místa.

Reagovat
Coutinho10

Muris to strhne, takže bylo by hodně zajímavý mít zase po letech Duklu zpět v lize, bylo by to s Radou slušný oživení

Reagovat
Nadržený šimpanz

Větší oživení bude Vyškov, ale i tak bych jim to asi přál. Sestup Zlín a Karviná přes baráž

Reagovat
Uwe háže buly

Karviná snad ne, to radši Zlín.

Reagovat
Coutinho10

klidně můžou oba ikdyž přes tu baráž se to zatím nikomu nepovedlo, tak otázka, jestli to je reálný v jednom či druhým případě

Reagovat
Pablos

Hoši hoši... kroťte vášně Je mu už 33, v Polsku co jsem koukal, ani nedal gól ...hele můj tip je, že dá za Duklu tak dva tři góly... jestli tohle bude rozhodovat o postupu Dukly z prvního rovnou, tak klobouček

Reagovat
monty25

Tak není to jenom o Mešanovičovi, podle mě bude ještě větší posila Hora.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
dinss

Reagovat
Coutinho10

tak jde do 2. ligy a vrací se do města, kde se mu dařilo, takže by ho to mohlo nakopnout, cítit se lépe, to taky hraje hodně do karet, když jsi v prostředí, kde se ti líbí třeba víc než v Polsku

nicméně je fakt, že věk člověk nezastaví...no uvidíme, nějaký zápas Dukly bych chtěl vidět

Reagovat
Pablos

je pořád ta druhá liga volně přístupná na netu i mimo vybraný zápas na ČT ?

Reagovat
Coutinho10

nesledoval jsem poslední dobou, ale tv práva jak pro 1., tak 2. ligu zůstávají do konce této sezóny při starém, takže určitě jo

to jsou myslim ty stránky https://sporttotal.cz/ , kde by to mělo jet

Reagovat
Pablos

Reagovat
Cotton

kvalita sice hrozná a kamera si občas dělá, co chce, ale aspoň už tam jsou všechny zápasy

Reagovat
Kepy_FCB

Komunista na hradě Dukla v lize kupředu levá

Reagovat
Uwe háže buly

To by i Hvězda Cheb mohla aspoň do ČFL

Reagovat
Kepy_FCB

Už není rudá ale žlutá

Reagovat
Uwe háže buly

To je tam už tolik Vietnamců.

Reagovat
John Obi Mikel

Snad

Reagovat
Cotton

Obávám se, že ten má jen jméno, výkonnostně nemusí být lepší než mladí kluci z FNL.

Reagovat
kilobyte

https://twitter.com/OndrejKani13615/status/1758783844243636631

Koukám, že se Kania naučil od Tvrdíka pěkné věci.

Reagovat
monty25

Jsem si chtěl přečíst, co se tam teda vlastně píše a ono je to Premium, tak nic. Někdo napsal v reakci na ten původní tweet, že Černík je slávista, čemuž bych i věřil. Ale co jsem tak pochytil, mezi ty blbce ve fotbalové sekci Sportu se náramně hodí. Akorát teda oproti těm ostatním (Špryňar, Fejgl, Kvasnica) asi míň žere v pressu.

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím jestli slávista, ale mají ho tam místo Podryho jako více zaměřeného na Slavii.

Reagovat
kilobyte

Docela by mě už zajímalo, co se tam píše. Ale platit se mi za to fakt nechce.

Nemá tady někdo premium a neudělal výcuc?

Reagovat
kilobyte

A kvůli tomuhle Kania tak vyváděl? Jsem myslel, že tam bude aspoň něco pořádného.

Tak to je fakt ubožák.

Reagovat
FCSL

Tak ted už je aspon změněnej nadpis. Ráno tam nebylo, že výkony rostou, ale že jsou v nejistotě i hráči a že u nás není dobrá nálada, což je prostě nesmysl a taky mě to dost překvapilo, když jsem to viděl. Já bych ani nepoznal zatím, že se plánujou nějaký změny. Hráči i Kozel vypadaj úplně v pohodě

Reagovat
kilobyte

Tak reklama na článek už mají hotovou, takže už nepotřebují provokativní titulek.

Reagovat
John Obi Mikel

Jen ať bojuje proti těm matlákům

Reagovat
kilobyte

Ale oni takový článek píšou jen kvůli klikům. To, že to sdílí a zajímá se o to, je přesně to, co oni chtějí.

Reagovat
kilobyte

https://twitter.com/OndrejKani13615/status/1758785209632186799

Hlavně tenhle tweet je vtipný. Protože toho "užitečného idiota" ztvárnil on, když jim zvýšil dosah.

"To si nemyslím, Sparta tohle nemá zapotřebí, určitě to není řízené ze Sparty. Je to spis hloupost ve stylu “užitečného idiota”, hledání senzace tam kde není, protože to je teď kvůli zitrejsimu zápasu atraktivni. Proste clickbait bullshit."

Reagovat
Pablos

To mu je ale ve výsledku jedno přeci, jestli se bude nakonec více klikat... ozvat se je správné, když to jsou sračky (a je jedno jaký je důsledek).

Reagovat
kilobyte

Jenže tenhle boj nemůže vyhrát. O to více se na něj zaměří. Jediné co tím může dokázat, že si tím vybuduje pověst bojovníka a udělá si PR, ale Liberci to nijak nepomůže. A jestli tohle dokáže jejich tým rozhodit (Což pochybuji), tak tím jen vytvoří tlak na svůj tým.

Podle mě to nemá cenu řešit a určitě ne tímhle způsobem.

Reagovat
exse

Tohle je dobře zvrácená logika. Média se snaží házet špínu na jeho tým a on tím, že se brání, vytvoří na daný tým tlak? Naopak, udělal dobře, že se ozva a pokud to bude vést k větší mediální pozornosti, tak jen dobře. Slovan potřebuje být vidět v médiích a ti kluci v týmu potřebují vědět, že se o nich mluví. Ten potenciál je v tom kádru už teď obrovskej, ale tím, že se o ně v podstatě nikdo nezajímal, tak jim to ani samotným nedocházelo.

Reagovat
St. Pauli

Tohle je docela dobra vymena nazoru. Oba palec.

Reagovat
kilobyte

Tak mě přijde, že většina Sport čte jen když na to někdo takhle upozorní.

Sport Liberec kritizuje (pravděpodobně neoprávněně), ale že by to bylo házení špíny? Za to on to hned otočí na Spartu. To je samozřejmě v pořádku.

Reagovat
Pablos

Ale on je majitel klubu a přeci záleží jen na něm, jestli se chce proti nepravdám ozvat a jakým způsobem či né... Liberci třeba tomu nepomůže, ale ani neuškodí.

Reagovat
kilobyte

Jo. To je pravda, že si může dělat, co chce. Stejně tak já můžu říct, že je to plačka a ničemu tím nepomůže. Navíc stěžovat si na výmysly a sám si vymyslet, že je to dělané pro Spartu? To je dost ubohé.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Vyhraješ jen když si deník sport koupíš celý

Reagovat
kilobyte

Protože proti Spartě tam nikdy nic nepíšou?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

hlavně jak říkal, že nebude na twitteru aktivní nicméně já jsem rád, aspoň je co řešit, o čem se bavit než aby byli ti činovníci zalezlí někde a člověk o nich nic nevěděl

Reagovat
kilobyte

Tak on měl pak schůzku s Tvrdíkem.

Reagovat
Uwe háže buly

Hrozně nesympatická mrdka.

Reagovat
dinss

Reagovat
Uwe háže buly

Čisté dle Twitteru a jeho projevu v rozhovoru v zajíci.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ty jsi taky nesympatická mdrka

Reagovat
$$CaptainKokotko

Čisté dle projevu na eurofotbalu

Reagovat
Uwe háže buly

Věř že nemlaskam za každou druhou větou a nevykladam si ruce jako Don Corleone.

Reagovat
Losinho

Reagovat
dinss

Jablonec 2:1 České Podroužkovice - Jabka v Edenu slušnej výkon

Boleslav 1:2 Baník - Hapal si opět zachrání krk

Pardubice 0:0 Teplice - Zdeňko to zavře

Sigma 2:0 Hradec - První odvolaný trenér na jaře bude z Hradce

Bohemka 1:2 FCVP - Nebudu se vůbec divit remíze. Naštěstí nemůže hrát Kopic ale Koubek vymyslí jinou píčovinu

Karviná 0:3 Sešívky - Vlastně bych se vůbec nedivil nějakýmu překvapení

Zlín 1:1 Slovácko - Havlík nedá fík

Sparta 3:2 Slovan - Tady je to asi jasný

Reagovat
Pablos

U toho Jablonce jsi byl tedy velmi odvážný v prognóze

Reagovat
dinss

Proč?

Reagovat
Pablos

všude píšeš co teprve se stane... a jen u Jablonce co už se stalo minulé kolo

Reagovat
dinss

Tím myslím, že ho můžou teď zopakovat.

Reagovat
Gelu28

proč by si měl Hapal donekonečna zachraňovat krk....hraje jen na náhodu..lempl at dnes vyhraje MBL a jde už

Reagovat
dinss

Hapal je mi celkem jedno. Myslím si to, že Baník vyhraje a taky, že vyhraje. Jako vždycky, když Hapalovi teklo do bot.

Reagovat
Pablos

Navíc přesně tohle umí Bolka náramně... venku udělat bod v Plzni a doma to hned na to pohnojit I když teď je tam Holoubek... tak kdo ví, třeba to potvrdí.

Reagovat
dinss

Však to taky vyšlo.

Reagovat
thewall

Pod Hapalem ten tým na náhodu standardně vůbec nehraje. X let zpět jsme nebyli herně tak dobří. Bohužel jsme totálně neschopní v koncovce a mentálně ten tým taky nemá velkou sílu.

Jestli Hapal půjde nebo zůstane sleduji úplně bez emocí. Myslím si ale, že ten hejt na něj je přehnaný a hlavně mě zajímá koho má vedení jako prioritu místo něj a kdo ve finále bude k mání.

Reagovat
Gelu28

když pokryješ Ewertona jako Kopic ted tak on nemá plán B ...tak co to je jiného než na náhodu ?

Reagovat
ratusek

přesně. To píšu furt. Dejte to vše na Ewertona. To je taktika, kterou každý zná, takže se na ni připraví

Reagovat
thewall

Když pokryješ klíčového hráče zálohy, tak bude mít jakýkoliv tým problém. Ale i bez něj to šlo, např. zápas se Slávií.

Je to můj osobní pohled, ale ten tým mě na podzim bavil tak, jak už dlouhou ne. Jasně, byly zápasy špatné (top zápas v tomho směru pohár se Zlínem). Např. zápas s Pardubicemi doma byl remízový, ale herně výborný a skvěle mě bavil až na výsledek.

Reagovat
veikko

Taky si myslím, že Hapal schytává dost nepochopitelný hejt. Jasně, má velké limity zejména při reakcích na zápasy, ale v ČR prostě je trenérská škola nanejvýš průměrná. Třeba dneska nerozumím nasazení Blažka, který je podle mě podprůměrný silový stoper bez rychlosti a rozehrávky, ale zase má plus za posazení Kubaly a nasazení Šína. Tam to prostě chce změnu. Baník na náhodu rozhodně nehraje, je tam jasný rukopis v preferenci hrát středem a následně to častěji sklepávat na kreativního Ewertona. Zároveň ale dokud byl Kubala ve formě, tak Baník hrál většinou na pohled moc hezký fotbal. Tam spíš moc nefunguje tranzice do defenzivy. Hlavně Rigo v tom má rezervy. To se ale bude zlepšovat, zrovna Rigo může vyrůst ve fakt výborného hráče.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole jestli se tu uchytí pojem tranzice...

Reagovat
veikko

OK, tak přecházení.

Reagovat
Salfovic

Blázniví tranďáci to slovo úplně zničili

Reagovat
Nieuwendyk

Newmi a ten druhej mutant. Veikko to myslel dobře

Reagovat
Pablos

Reagovat
veikko

A kdybys mě radši pochválil za to, že jsem to popsal úplně přesně. Ten gól Boleslavi, tvl...

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych tě i pochválil, ale já to poslouchám jako rozhlasový přenos, takže vím akorát, že to bylo z brejku a že komentátor kritizoval Blažka s Lischkou.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
veikko

Reagovat
Nieuwendyk

Z mikrofonem Za fotbalem

Reagovat
Puskas

To byly časy.

Reagovat
Nieuwendyk

Aj za hokejem. A jazjsem tenkrát nepsal jak piča, samozřejmě "S mikrofonem..."

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Každopádně to mělo kouzlo.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
veikko

Ale jinak abych ještě rozvedl to nepochopení nasazení Blažka, tak se schválně podívejte na složení zálohy a útoku. Máš tam tahového Buchtu, kombinačně schopné střední záložníky a Ewertona, na hrotu rychlostní typ... A pak to zabiješ tím, že dáš na stopera místo dobře rozehrávajícího Pojezného Blažka, který stěží pošle přihrávku po zemi na více než 5 metrů.

Reagovat
Gelu28

ŠÍN a Buchta jsou alespoň produkty akademie FCB....ne jako nějaký skautingy naslepo typu Miskovič nebo předtím Lalkovič.....a těch hráčů co z ciziny se v Baníku za 10 let zpět neprosadili jsou kvanta.....v ČR málokdo mladý hodí do vody a dá jim důležitou roli....Konečně to už pochopila Sparta a Ryneš a Vitík na to jak jsou mladý tak tam jsou základní stavební kameny ted....Rynešovi pomohlo hostování v FCHK a kde je ted.....Baník dává furt mladý někam do Líšně a tak a pak nikdo skoro ligu stabilně ani nehraje...a paběrkuje...aspon že ten Buchta a ŠÍN nyní dostávají pravidelněji šance

Reagovat
$$CaptainKokotko

Souhlas. Koncovka je i částečně smůla. To že jsou špatní mentálně to by měla být práce trenéra taky ne?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Hlavně když vidím xG i xPoints tak je to ok. Ten tým je docela mladý tak i proto jsou ty výkyvy.

Reagovat
monty25

Hm, tak tip na Teplice nevyšel už ve 2. minutě.

Reagovat
Pablos

Reagovat
monty25

Teď koukám, že ten gól padnul dokonce v první.

Reagovat
Pablos

Jj v první… ale neviděl jsem

Reagovat
dinss

Nevadí, každopádně remíza byla.

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Sotva jsem to zapnul a Teplice už tečou. A ještě po takovým darovaným gólu...

Reagovat
Pablos

Goldhead jede

Reagovat
Greny

Dneska Hapal konci nebo si poněkolikáté zase zachrání prdel a vyhraje zápas po kterém by asi byl vyhozen??

Reagovat
Pablos

Špatně nehrajou ale… jenže bůh ví, jestli něco promění a pak jim tam klasicky nasype najednou Bolka dva a je po zápase

Reagovat
Pablos

Tak promění

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Asi si toho opět nedočkáme

Reagovat
KingMaster13

To si piš že to nějak zvládne

Reagovat
Uwe háže buly

Hrajou to, na co mají. Není vyloženě důvod ho odvolat.

Reagovat
John Obi Mikel

Rigo

Reagovat
Mirek na tenisu

Rigo je momentálně top hráč Baníku. Dlouho v Ostravě nevydrží. Divím se, že se ho Sešivky tak lehce vzdaly.

Reagovat
Pablos

Pecka ty vymrdanci z O2 koukam dali pryč úpravu kvality přenosu… jako nevadilo by, kdybych to neměl samej prosek

Reagovat
Greny

Ten Gning je hráč pro Spartu nebo Slavii, pokaždý když doběhne do vápna a nemůže zakončit tak se tam válí a chce penaltu

Reagovat
Pablos

Tvl tak ať mu jí ale pískne… mám tam jednu vsazenou

Reagovat
Greny

Jsem to přepl na ten zápas třikrát , dvakrát se válel ve vápně Gning a po třetí Kinský po zákroku Gninga

Reagovat
monty25

A jednou ještě Trubač.

Reagovat
Greny

To jsem zrovna asi neviděl teď už tam simuluje i rozhodčí hroznej zápas

Reagovat
monty25

Jo, ten teda moc dlouho nevydržel.

Reagovat
Greny

Na semináři beztak chlastal a tak to dopadá

Reagovat
monty25

Tak to je aspoň předpoklad, že Šafránková jako druhá pomezní neodpadne, když tam ženský nechlastaly.

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/443321/nadejna-sudi-sni-o-lize-mejdan-sel-mimo-nas-o-lichotkach-i-motivaci.html

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
doocetung

Oficiálně konstatuji, že Blažek je nejhorší hráč co kdy hrál za Baník.. takového hráče jsem opravdu dlouho neviděl, vlastně jo, minulý týden když jsem vsadil na 2.Zimbabskou ligu tak tam byl jeden podobnej,ale aspoň uměl běhat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Je to sice kamela ale jinak přeháníš.

Reagovat
monty25

Střídání pomezního, tak to aby se pořádně nastavilo...

Reagovat
John Obi Mikel

Fulnek dneska nějaké ofenzivní choutky

Reagovat
veikko

Teď ho za to zesměšňování Blažek potrestal. Jak já toho slovenského nekopu nemůžu vystát...

Reagovat
veikko

*ne, sry, tak to byl Pulkrab

Reagovat
Greny

Ten Hapal má štěstí to není mozny

Reagovat
HorajzmAmmann

1:3 naprosto zaslouženě. Dobrý výkon. Jaky štěstí?

Reagovat
doocetung

No, kdyby Bolka potrestala ty dvě totální boty toho slovenského kopyta tak to taky mohlo být 3:2.. typíčo ta přihrávka přímo na nohu protihráče ve vlastním vápně to bylo kurva co

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby no…

Reagovat
monty25

Koukám na Teplice, ale podle statistik Baník jasně dominuje. Uvažoval jsem o sázce na Boleslav, ale rozmyslel jsem si to, protože už mě Hapal takhle jednou vypekl na Slovácku. To byl taky pomalu na vyhození a Baník tam vyhrál.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Greny

Holoubek ten signál co teď předvedl byl genialni

Reagovat
veikko

Neřeš tolik ty trenéry. Oni to za ně nekopou.

Reagovat
Greny

To ne ale dneska je teda ta obranná fáze MB dost naivní, chudák ten mladej Král a Karafiát před ním na DZ taky nestiha

Reagovat
veikko

Jo, ale on Baník kvalitu v tom středu má, ukazuje to celou sezónu. Na to se měli připravit. Královi to pomůže, příště si ty chyby odpustí. Chybami se člověk učí a za to mám Holoubka rád, že těm mladým tu možnost růst dá. Zároveň si ale myslím, že tým s ambicemi Boleslavi je pro něj tak akorát. Takticky to žádný mistr není. On Hapal fakt není zase tak špatný trenér, jak se z něj dělá. Jen má prostě svoje limity. Ty ale může kompenzovat i dobře zvolený tým asistentů apod.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Mirek na tenisu

Král by hrál v Baníku za béčko. Nebo by ho dali na hostování do Hlučína. Asi tak.

Reagovat
Mirek na tenisu

Neček je Hapalova podržtaška.

Reagovat
ACSeRw!n

Hapal navzdy

Reagovat
HorajzmAmmann

do Evropy a ještě dál

Reagovat
Salfovic

Hapal rakeťák.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Pablos

Ono z 1:3 na 3:3 ti taky může zlomit vaz

Reagovat
thewall

Klidně to může být i 4:3 nebo 1:6. S Baník se člověk nenudí.

Reagovat
Bex5

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holoubkuv rukopis

Reagovat
Mirek na tenisu

Jak šaškoval při gólu Fulneka Kuňkal

Reagovat
Salfovic

Zoufalej Hapal pěkně oškubává mladého progresivního Holoubka

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník pokračuje v dobré hře kterou ukazoval už proti Plzni. Ovšem to jak do zápasu nastoupili někteří hráči Boleslavi bylo na vyfackání Ve finále Buchta s míčem pláchnul Fulnekovi jak v přeboru Dejte jim rukavici vidlákům!

Reagovat
veikko

Teď jsi to beztak zakřiknul. Blažek už si chystá nějaký majstrštyk.

Reagovat
Mirek na tenisu

I taková kamela jako je Blažek to snad ukope.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ve druhé půli upadla kvalita přenosu Kyslíku z Bolky. Pohyb hráčů je jak ve FIFĚ.

Reagovat
Pablos

To mám celej zápas

Reagovat
Mirek na tenisu

Postupně se to zlepšilo. Jsou to žabaři.

Reagovat
veikko

Ježiši, ta žlutá pro Jurošku je ale úplně debilní. Nejdřív neodpíská metrový ofsajd, potom jasný faul ve vápně na Riga a odpíská až ten faul Jurošky, za který je karta.

Reagovat
Greny

Noo se divím že toho Chramostu teď var neřešil

Reagovat
Modi6

Jak by se mohly Budějovice odpoutat ode dna? Podívejte se na to, kdo sedí na jejich lavičce náhradníků a snad vám dojde, že s 12, možná 13 hráči se žádné odpoutání konat nemůže. Na té lavičce sedí až na dva, dorostenci, nebo hráči ČFL.

Což tohle, včetně majitele a trenérů DČB, nikdo nevidí????????

Reagovat
Imos

vidí tam ještě dva hráče na lavičce za který by se dalo ušetřit

Reagovat
Mirek na tenisu

Banikovci je místy zesmešňují. Suchý, Karafiát, Kušej, Jawo, Král...by s tímhle nasazením měli problém i v Amfoře.

Reagovat
monty25

Grigar zraněn, tak teď jsem zvědav na Ludhu...

Reagovat
Mirek na tenisu

Hohoholoubek! Hoď tam ručník!

Reagovat
ratusek

Hapi král

Reagovat
Mirek na tenisu

Dneska by Bolku porazilo i béčko Baníku. Něco tak slabého jsem v lize dlouho neviděl.

Reagovat
Nieuwendyk

Bylo by super, aby letos konečně sestoupily Teplice a Peltonec

Reagovat
monty25

Teplice z toho vynech.

Reagovat
Nieuwendyk

Ne, musí spadnout. Proč vynechat? Máš tam nějakou oblíbenou roštěnku?

Karviná se snad zachrání a Zlín taky, je tam Tomáš Schánělec, těm nemohu přát nic špatného. Budějce jsou mi sympatické. Teplice vůbec, už od dob TK čůráka 27

Jen ať jdou.

Reagovat
monty25

Ty sis za ty tři roky na EF nevšiml, komu fandím?

Reagovat
Nieuwendyk

Sympatický je, že Viktorce. Zbytek mě nezajímá

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Nieuwendyk

Jsem tu mnohem déle, pamatuji klasiky jako "sraz před Edenem", uživatele Trevor, Likan, Bianconero, Turboplastik, Likan atd, ale pak jsem odjel mimo a zapomněl credentials

Reagovat
Nieuwendyk

Likana si pamatuji evidentně 2x

Reagovat
Kepy_FCB

já ani 1x

Reagovat
Uwe háže buly

Bianconero už skončil jo?

Reagovat
St. Pauli

WinohradyGang ftw

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PrebihatResslovku

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Losinho

Doufám že tvůj exnick byl Filip12.

Reagovat
81Tomas

Reagovat
Mirek na tenisu

Karviná a Budějovice. Nebo Gottwaldov

Reagovat
srandamač

Karviná a Zlín, moravu v lize nechceme

Reagovat
Mass

No hlavně nechci v lize týmy co Slavii obírají o body

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak dobře. Budějovice a Hradec.

Reagovat
Cotton

Polsko už vůbec ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PavlíčeQ

sni dal ******

Reagovat
monty25

Góóól!!! Chaloupek parádní comeback

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
monty25

Dneska se v Pardubicích dalo i vyhrát, ale bod beru.

Reagovat
ratusek

On to nedal?

Reagovat
Pablos

Čorízo

Reagovat
ratusek

A Plzeňští tady budou psát něco o pomáhání

Reagovat
veikko

Tak já bych to neházel na nějakou záměrnou pomoc. Rozhodčí to ale úplně podělal. A komentátoři jsou taky jasní, že prý vzhledem k nastavenému metru to musí pustit... Tvl, zaprvé to bylo po 5 minutách zápasu a zadruhé podkopnutí zezadu je faul úplně všude a vždycky. Fakt nepochopitelný krok.

Reagovat
inferno08

Normální jízda na oranžovou, tak nebreč.

Reagovat
ratusek

Co já mám s jízdou na oranžovou?

A mě je to šumák, já jen, že je dojemné, jak tvá skvadra tady týden co týden píše o pomáhání

Reagovat
dinss

Reagovat
Salfovic

Rozhodčí to pouští na obě strany

Reagovat
dinss

Tak a teď nám tady napiš, jak přesně nám rozhodčí pomohl k výhře.

Reagovat
ratusek

Tak ten souboj před prvním golem byl jasnej faul. Jako mě je to jedno, ale ani jeden tábor z top3 si nemáte absolutně co vyčítat. A vyhráli byste v pohodě i tak.

Reagovat
Pablos

Jasný faul bez balonu a prej možná se to mohlo odpískat jako nedovolený

Reagovat
veikko

Ti komentátoři jsou úplně mimo. Stejně tak jako třeba perfektní Chorého zakončení k tyči (šlo přesně na ruku brankáři, takže měl z prdele kliku...) nebo "nastavený metr rozhodčího".

Reagovat
Mella28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Losinho

Sexy 18.pw

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Uwe háže buly

S 18 jdi do prdele. Nejlepší jsou 30-40.

Reagovat
Hasan Šáš

13-14

Reagovat
Uwe háže buly

To platí jen o cikánkách.

Reagovat
St. Pauli

Toto je kvalitni nazor!

Reagovat
Sosi

Reagovat
ratusek

kdo neměl cigošku, neví, co je sex

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Coutinho10

Schranz v útoku s Mojmou

SESTAVA: Mandous – Holeš, Ogbu, Zima – Douděra, Ševčík, Oscar, Diouf – Wallem – Chytil, Schranz

LAVIČKA: Kolář – Masopust, Tijani, Tecl, van Buren, Provod, Bořil, Ogungbayi, Vlček, Tomič, Zmrzlý

Reagovat
Pablos

Jurásek je zraněnej nebo málo běhal na tréninku ?

Reagovat
Coutinho10

tady info obecně:

Kvůli zdravotním indispozicím chybí Matěj Jurásek, Christos Zafeiris, Sheriff Sinyan, Jindřich Staněk a dlouhodobě zraněný David Pech. Karetní trest nepustí do hry Václava Jurečku.

Reagovat
Pablos

Reagovat
romeo351

Snad se konečně ukáže, jak moc je Jurečka letos hype

Reagovat
djiros

Nejen letos....

Reagovat
Losinho

Tak furt má jen v lize za rok a půl 30 gólů.

Reagovat
Coutinho10

Ivan podle mě v útoku většinou nezklamal, ale málokdy tam stavěnej, tak uvidíme, jak bude vypadat dnes

Reagovat
romeo351

Ještě se těším, až se u Zimy proflákne, že jeho výkony dělal u vás více než z poloviny Kudelson (pozičnost, rozehra). Ogbu žádnej klidnej rozehrávač rovněž není. Čekám bolavý probuzení

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, ve Zlíně spíš průměrný výkon...záleží, jestli dokáže přidat nadstavbu nebo ne....hraje hodně na jistotu

Reagovat
Mirek na tenisu

TJ Gottwaldov - Slovácká Slavia Uherské Hradiště špil kola! Tipuju stejně jako bezdomovec Milan krížeček.

Reagovat
md92

Zlín dnes výhra 2:0

Reagovat
Pablos

Na fauly v 9 min

Reagovat
oli9

Slovácko dneska 1:3

Reagovat
John Obi Mikel

Ježiš, to je zase barevná kombinace

Pitomá Puma Jak mohly vymyslet takhle světlé hostující dresy, když je jasné, že je budem potřebovat hlavně proti týmům v bílém

Reagovat
ACSeRw!n

vzdycky ste meli druhy tmavy, nechapu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Nejhorší venkovní dresy který kdy Slavia měla

Reagovat
thewall

Nechápu, že je možné, aby nastoupili týmy v tak splývající barevnosti dresů.

Toto by O2 TV měla řešit.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Pablos

Jé to bude zase pecka tyhle dresy proti sobě

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSeRw!n

bily proti bilejm, genialni

Reagovat
guzman

Ty dresy jsou super, ještě jak je to přesvícene

Reagovat
wyqinac

proc jako nemuzeme mit radsi sesivany dresy co to je tohle kurva

Reagovat
Mass

Bleděmodré dresy proti bílým

Reagovat
Pablos

Tohle je vzdycky hustý modrá-zelená… já v tv v tom vidím jasnou zelenou (světle pistáciová). Modrou bych vživotě nenapsal

Reagovat
Mass

No řekněme taková světle azurová je asi nejpřesnější popis.

Reagovat
DieFohlenBMG

Mentolová

Reagovat
Mass

Reagovat
Moshe Dajan

Mentol je příchuť, ne barva. Běžný omyl.

Reagovat
kilobyte

Mentol je i barva.

Reagovat
thewall

Je to barva. Stejně jako existuje např. broskvová barva. Tys nikdy nežil delší dobu se ženou?

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

tyrkysova / teal

Reagovat
meno

Reagovat
John Obi Mikel

Gólman se přes zimu zbláznil.

Reagovat
Gareth Bale 11

Mandous to posere a rve na Zimu.

Reagovat
John Obi Mikel

Klasický gólman

Reagovat
Slovácký trojboj

Dobrý začátek

Reagovat
DidusIneptus

Toho Krejčího přeřadit někam do prčic! To byl jeden z těch, který zavinili prohru s GLTSRay!

Reagovat
romeo351

Hrál líp než Vitík

Reagovat
naheCZ

Zrovna jsem si chtěl stěžovat, jak příšerně zatím hrajeme Wallem

Reagovat
naheCZ

Tak vlastní no...Chytil

Reagovat
John Obi Mikel

Taky

A byl to vlastenec

Reagovat
John Obi Mikel

Waleeeeem

Reagovat
Coutinho10

Ivan super centr

Reagovat
John Obi Mikel

Mojmaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Yessssss to je ono, potvrdit to

Reagovat
John Obi Mikel

Lol, jsem je chtěl zkritizovat jakou hrajou sračku a bum a 2:0

Reagovat
Pablos

A je vymalováno

Reagovat
naheCZ

Oscar chytře úplně zbytečná karta, aby se vykartoval už teď

Reagovat
kilobyte

Na to se nedá dívat. Před druhým gólem jsem se divil proč domácí sprintuje na vlastní bránu. Pak mi došlo, že je to slávista a zas mi přišlo, že jdou 2 na 1. Z opakovačky jsem zjistil, že ten druhý byl pro změnu zase domácí. Fakt super zápas pro TV.

Reagovat
exse

Za ty dresy by normálně měly padat vyhazovy. Tohle by nenechali hrát ani v okresním přeboru mladších žáků. A není to jen o tom jak to vypadá v televizi, už tam bylo x situací, kdy hráč nahrál protihráči, protože to periferně nedokázal rozlišit.

Reagovat
Mass

Vážně by mě zajímal ten/skupina lidí, kdo si mysleli, že tyhle dresy budou super. Zvlášť jako "tmavá" venkovní sada.

Reagovat
kilobyte

Kdyby byli aspoň pěkný. Ale oni jsou ještě i ošklivý.

Reagovat
ratusek

Musel jsem přejít i na webu na O2TV 2.0 a nemůžu najít Zlín-Slovácko. Kde to ti vyprcanci schovali?

Reagovat
John Obi Mikel

Šilhane tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Tak objemná lýtka jako Holeš měl naposledy Jan Maroši

Reagovat
Mass

Maroši ten měl šílený rány taky

Reagovat
naheCZ

Schranz

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz

Reagovat
ratusek

Daníček je dobrej kokot

Reagovat
5PUR5

Didiba zas udělal redku "z ničeho", to je borec.

Reagovat
kecipep

Za tohle redku, to jdi do prdele. To ji očekávám v každém zápase 3 krát

Reagovat
Zdechlina

Co bylo?

Reagovat
John Obi Mikel

Daníček dal soupeři loktem

Reagovat
kecipep

odstrčil ho loktem, když ho Didiba plácnul do ruky. Intenzita určitě ne na červenou, to by jich padlo 5 za zápas

Reagovat
Zdechlina

Zmrdi. a jejich catering stojí za hovno. Ostuda ligy

Reagovat
John Obi Mikel

To jsou šance To chce góla

Reagovat
John Obi Mikel

Ogbu

Reagovat
Coutinho10

twl takový šance

Reagovat
Coutinho10

do Holeše kopnutí bez karty, ale Ogbu či Oscar jí má hned

Reagovat
Mass

No holt ti tmaví sou v těch světlých dresech víc vidět

Reagovat
John Obi Mikel

Proč říká Šilhan šajtli bekhend?

Reagovat
Mass

bekfut

Reagovat
Coutinho10

prošlápnutí Douděry taky ok

Reagovat
ratusek

co jsem ti tady psal o sledování fotbalu a souběžném pobytu na EF?

Reagovat
Kaspar

lehni jedna vyhra a uz delas ramena

Reagovat
Coutinho10

ale zkus si toho všimnout

to posuzování...na druhý straně by ležel a byl ošetřovanej a hned možná by ho VAR zavolal i na redku, ale je to marnej boj, hlavně vyhrát a zbytek jak ovce přijmout no

Reagovat
Coutinho10

jinak neboj, příští kolo hrajeme doma s Pardubicema, tak radsi asi půjdu do Edenu

Reagovat
Kaspar

Zavidim, ze na to dokazes koukat v ty kombinaci dresu

Reagovat
Mass

Kolikrát sem se divil, proč jde po spoluhráči

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

možná to je pro nás menší výhoda, že si třeba jejich hráči myslí, že tam mají spoluhráče a je to nás hráč

Reagovat
Kaspar

Ja to nevydrzel, radsi koukam ten druhy zapas

Reagovat
Coutinho10

Už je stín, je to ok

Reagovat
Coutinho10

jenom, že si nevymejšlim jo

https://ibb.co/RvwdMMd

Reagovat
John Obi Mikel

Píská to příznivec skotského fotbalu...

Reagovat
Coutinho10

vypadá to tak

Reagovat
Mass

Jednou ten Douděra nesimuluje a nepísknou to.

Reagovat
Coutinho10

on věděl, jak říkal ve footcastu, že na to vždy musí víc upozornit, jinak se to nepískne

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Nuno čomes

Ty jo fakt borec

Reagovat
Greny

Škoda že když jsem včera napsal že je škoda že Chramosta neřešil nikdo tak jste byli ok a nikdo se neozval to bylo ještě horsi

Reagovat
Hasan Šáš

Ten nový slávistický černoch je docela slabota.

Reagovat
Mass

Co bys chtěl v prvním zápase?

Reagovat
Hasan Šáš

Já myslel, že už hrál. Ok, tak to beru. I když - přihrávku na vzdálenost metru a půl by mohl dát i tak.

Reagovat
Mass

19 letej kluk, první ostrej zápas v nový zemi, je vidět že je dost nervozní a i kazí. V těch přípravných zápasech hrál odvážněji.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

toto je v pořádku ?

Reagovat
Coutinho10

nejde mi ani o to došlápnutí, ale o tu snahu rukama ho vytlacit, aby nemohl zakončit

Reagovat
mrtvej ofsajd

Rozhodně na hraně penalty...kdyby ji piskl, nemuze Karviná nic říct.

Reagovat
Coutinho10

a to je ono, ale v PL je to to samé, že VAR to neopravuje

Reagovat
John Obi Mikel

A je po Chytilovi.

Reagovat
Coutinho10

tak asi naštěstí dobrý

Reagovat
Mass

Měla být penalta, celkem jasný šlápnutí na Chytilův kotník.

Reagovat
Coutinho10

jsem rad, že nejsem jedinej, kdo si to myslí

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
naheCZ

Reagovat
meno

Ivan taktická žlutá

Reagovat
naheCZ

Že byla čtvrtá v sezóně je určitě čistá náhoda

Reagovat
$$CaptainKokotko

Co ta červená pro Daníčka? Totální joke ne? Nebo jsem neobjektivní

Reagovat
exse

Jestli neměli lepší záběr a fakt to hodnotili na základě toho videa točeného na 100 metrů daleko, tak je to naprostý joke. Jestli na tom videu byl vidět nějaký faul, tak naopak to seknutí rukou na Daníčka.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
oli9

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jako minulý zápas to byla taky hrůza. Katastrofa ten rozhodčí. Bylo to pro náš prospěch ale zkazilo mě to zápas ( Pardubicím o to víc)

Reagovat
DieFohlenBMG

Doležal bojuje o nominaci na euro

Reagovat
Mass

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
wwwx

Mandous neni zas tak špatnej gólman. Když soupeř nevystřelí na branku. Nebo když nemusí rozehrávat nohama.

Reagovat
John Obi Mikel

El Hadži Ďuuuuuuuuuf

Reagovat
John Obi Mikel

Tyžany krásné áčko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Takže celkově dobrý výkon?

Reagovat
John Obi Mikel

Šlo to. Na první zápas dobrý.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
naheCZ

postupně se do toho dostal, ono to bude jen lepší

Reagovat
delfin

Gól, a bylo, co si víc přát.

Reagovat
delfin

Čí?

Reagovat
John Obi Mikel

Diouf

Reagovat
delfin

Psal celkově - takže se neptal na Slavii?

Reagovat
John Obi Mikel

Hmm, to je taky možný.

Reagovat
Mass

První zápas, teenager, bylo pár chybiček, ale gól a ještě pár dobrých věcí, já myslim že celkově velmi dobrý.

Reagovat
delfin

Měl bys raději napsat, na co si se ptal. Abys to pak neměl špatně.

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaal Diouuuuf hezká oslava

Reagovat
DieFohlenBMG

Málem zas zlomil JT nos

Reagovat
Mass

Vypadá to že mu rozbil jen ret.

Reagovat
ACSeRw!n

dobra hlavicka

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
delfin

Jn.

Reagovat
meno

Už je z něj dělo

Reagovat
Banikovec7

Zlín Mašinu pana Hapala už nic nezastaví

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak pořád proti Pardubicím xG 2,8 a teď to ovlivnila ta červená ale aspoň to bude zajímavé. No a Hapal si podle xG takový hejt nezaslouží. Jen mě sere ta prostředni skupina. Zase to může odesrat tým na 4/5místě. Fakt pičovina tenhle systém

Reagovat
Banikovec7

To je no, taky nás to jednou už připravilo o poháry.

Reagovat
St. Pauli

*zachranilo pred pohary

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

xG

Reagovat
kilobyte

Konečně správně použití xG. Na záchranu Hapala v Baníku.

Reagovat
ratusek

Však to tady rozjel i Busby na ochranu Onany

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň bude Slovácko namotivované na Spartu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj

Reagovat
Martin9719

Zlín děkujeme.

Reagovat
Mass

Zlín pomáhá lumpům

Reagovat
10adam

Zdravím Zdechlinu

Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad se zachráníte. Derby by mě chybělo

Reagovat
10adam

Zlín je vedlejší, ale díky. Mám stejný názor

Reagovat
oli9

Ty Cole honit si ego na zápase kde píča Adámková za videem po několikáté ovlivní zápas.. Že záběru absolutní výsměch ta červená... Tak to jsi hodně mimo

Mne je špatně z toho co rozhodčí letošní sezónu předvádí i ti za videem hlavně

Reagovat
mistr129

To jako na těch záběrech fakt nevidíte to ohnání loktem? Úplně stejná kokotina jako od Jurečky, akorát že Daníček hraje jak dobytek pravidelně

Reagovat
Mass

Didiba tam do Daníčka plácnul, Daníček se sice ohnal, ale s minimální intenzitou, to bylo spíš takový automatický, Didiba to strašně přihrál. Takových kontaktů jsou při standartkách desítky a většinou je rozhodčí řeší domluvou.

Reagovat
mistr129

Já tedy vidím, že ho Daníček narval loktem do břicha

Reagovat
Mass

Narvání si teda představuju víc dramaticky. Se tam kočkovali jak děcka na pískovišti.

Reagovat
oli9

navíc ten klaun to neudělal poprvé

Reagovat
ratusek

Jako takové lokty do břicha jsou běžné? tohle udělá jen totální kokot. Navíc když je VAR. A zrovna tomu praseti Daníčkovi to přeju. Intenzitu stejně nikdo neví, a ani se nedozví, ale tohle prostě udělá jen blb

Reagovat
Mass

Vy tu děláte jako kdyby mu dal nějakej loket z otočky. Zezadu ho tam Didiba ošmatával a Daníček ho chtěl odstrčit a možná ho trochu pošimral loktem. Když se takový kontakty a následný válení budou oceňovat červenou kartou, tak těch simulantů jen přibude. Můžete si za ně sami.

Reagovat
10adam

Jasná červená, sorry jako

Reagovat
oli9

že to ten kokot udělal už podruhé stimulant.. A jinak postrcil první akorát na oplátku sebou placnul jak svine o zem.. Ale věřím že mu to karma všechno vrátí a ty boudy nakonec budou na konci sezóny chybět

Reagovat
10adam

Zbytečné vulgarismy, to tě ta porážka nějak moc vzala

Reagovat
oli9

Ne jen mě sere že to udělal už podruhé a prošlo mu to.. Nejprve dělá to samé s pak se tam sesype jako panenka na zem...

Reagovat
wwwx

Hlavní změna po náběhu na O2 tv 2. 0. je ta, že mi to ukazuje chybový hlášky, který jsem doposud neviděl.

Reagovat
kilobyte

Výměnou za to máš ale zhoršené ovládání, nemožnost měnit čísla u stanic a debilní změnu seznamu programů.

Reagovat
wwwx

musej si najít nějakej důvod, proč zdražit

Reagovat
kilobyte

Aby měli na najímání gurů, kteří hlídají na sociálních sítích stížnosti a vždy rádi pomůžou s konkrétními problémy.

Reagovat
John Obi Mikel

Celkově ta aktualizace je průšvih.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kilobyte

Vydra a Solbakken v základu. Na ně jsem zvědavý.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ACSeRw!n

Zeli furt mimo soupisku.. toho Peska na WB se dost obavam na ctvrtek

Reagovat
kilobyte

Tak to už je asi tutovka.

Reagovat
ACSeRw!n

no co no, stejne ten zapas nebude o braneni

Reagovat
mrtvej ofsajd

Zelinka?

Reagovat
John Obi Mikel

Luděk Zelenka

Reagovat
forrest

To je forma Hojlunda

Reagovat
ACSeRw!n

koho ?

Reagovat
forrest

Blby preview… sry

Reagovat
kilobyte

Dobrý preview, ale blbý koment.

Reagovat
Mass

Celkově mi to přišlo nevhodné.

Reagovat
r.mrazik

https://livetv.sx/ mi nefunguje

existuje nejaka dalsi stranka na streamy cesky ligy?

Reagovat
FCSL

Dneska se asi těžce projeví naše tragická deffenziva, slabej golman a ostudná venkovní bilance. Tipuju 4:1

Reagovat
Stannis Baratheon

0:1 věřte mi

Reagovat
Ross Geller

Ten Pešek je úplně mimo, jestli bude hrát i ve čtvrtek, tak to bude průchodak jako prase.

Reagovat
guzman

Tvl Pešek o poločase raději dolů

Reagovat
PhilipS

Za mě teda jasná druhá žlutá pro Peška. Zastavil dobře se rodící útok

Reagovat
Coutinho10

právě, že by byla druhá, tak jí nemohl dát

Reagovat
Losinho

Reagovat
naheCZ

jasná

Reagovat
kilobyte

Za když na jedné straně nepískne na Peška ani faul, tak tohle by byla hodně přísná druhá žlutá.

Reagovat
Imos

Reagovat
lampas

Pešek měl jít teď určitě ven, to byla jasná žlutá.

Reagovat
Mass

Reagovat
naheCZ

Vindahl se v Turecku přeci jen něco naučil

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne mi pride, ze Liberec to na nej zkousi z ulhu schvalne tam byly takovy tri podobny strely

Reagovat
kilobyte

To je spíše tím, že se k ničemu lepšímu nedostanou.

Reagovat
Nuno čomes

Tak já hrát proti Vindahlovi, tak to zkouším klidně i z vlastní půlky.

Reagovat
NataženýTříslo

Proč už nejsou ve statistikách Livesportu xG?

Reagovat
Greny

Protože je to statistika úplně na picu

Reagovat
Gelu28

přesně jak píše Greny....dříve žádný xG nebylo a i tak kdo rozuměl fotbalu, tak poznal kdo byl lepší xG ted může i kdejaký ňouma co zná fotbal jen z TV brát v potaz a houby tomu kolikrát fotbalu rozumí

Reagovat
Greny

Dneska jsem koukal na Sparta - Kometa hokej... A komentátoři uchcavali jak Sparta má milion strelnje lepší a pět minut na to řekl tuhle statistiku atd a vyšlo jim že je to stejný i když my vystřelil 15 střel a Sparta 30 příklad(přesně to nevím)

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Protože to nechápeš no.

Reagovat
Mass

Tam se ta závažnost šance poměřuje jen střelcovou pozicí, ne? To mi nepřijde jako zrovna vypovídající. Občas je třeba těžší dát z malýho vápna, než třeba z kraje velkýho. Zvlášť když u tebe stojí 4 obránci.

Reagovat
kilobyte

U počtu střel a nebo přihrávky se taky neřeší, kde jsou a jak jsou obtížné.

Reagovat
kilobyte

Jsou, ale ne u české ligy.

Reagovat
ACSeRw!n

protoze Livesport je sracka, podivej se co udelal s EF

Reagovat
Likan7

Výsledkový servis ale strop...

Reagovat
ACSeRw!n

spousta veci tam uplne chybi a nebo treba nema uvedeny kurzy

Reagovat
Lemond Laws

Napsat, že LS je sračka

Reagovat
Nuno čomes

Jsou, ale mimo českou ligu.

Reagovat
naheCZ

Mikula

Reagovat
ACSeRw!n

krasnej moment s tim pyrem

Reagovat
guzman

Reagovat
guzman

Kurva jooooooooooo.... To je začátek

Reagovat
kilobyte

Si hráči Slovanu četli v šatně iSport?

Reagovat
Pablos

Ne jen mi chybel posledni zápas na tiketu, dva góly v půlce u Sparty… takže bylo jasný, že hned jak začne druhá tak to tam napadá na hezkej večer jako dárek

Reagovat
kilobyte

Tak příště vsázej na druhý poločas, ať to rozhodneme v prvním.

Reagovat
lampas

Velmi absurdní chyby obrany, které tým jako Sparta musí umět využít. Velká škoda, první půle byla z naší strany velmi důstojná.

Reagovat
PhilipS

Solbakken ale vypadá super. Diouf taky vypadal slibně. Česká liga je zas o něco lepší

Reagovat
Pablos

Za mě zatím neběhavej posouvač… uvidíme dál, ale nevidím na něm zatím nic super.

Reagovat
ACSeRw!n

sem rad, ze ty prestupy vysly.. + Preciado.. aspon ty tymy vidi, ze priplatit se vetsinou vyplati

Reagovat
PhilipS

Preciado je boží.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
John Obi Mikel

Horský

Reagovat
Pablos

Tohle se nebere jako ofsajd jo ? Ke všemu mi přišlo, že byli obs v ofsajdu

Reagovat
guzman

Jako přišlo mi že se zapojil do hry svým pohybem

Reagovat
naheCZ

Ten co asistoval v ofsajdu nebyl. A podobné situace jsem většinou jako ofsajd odpískáné neviděl.

Reagovat
Firkraag

Podle mě dobrý, nikoho neblokoval, od míče docela daleko. Ale kuriózní trochu.

Reagovat
Pablos

V pohodě, já se fakt jen ptal… páč většinou vidím, že fotbalista v ofsajdu jde bez zájmu pryč… né že běží za míčem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

vyuzil toho postaveni, ale tim, ze to slo pres tretiho, tak se to povazuje "za zahrany"

Reagovat
kilobyte

A za nějakých 5 minut písknou Sadílkovi ofsajd. I když byl dál o míče a v žádném souboji.

Reagovat
Ross Geller

Tvle ten Sadílek byl už 2x sám před brankářem a on to vždy napálí přímo do něj

Reagovat
mistr129

za mě penalta

Reagovat
Firkraag

Vypadalo to.

Reagovat
naheCZ

Tady ale fakt platí to, jestli hrál míč ne? Jako já bych za to taky penalty pískal...

Reagovat
mistr129

No nepíská se to skoro nikdy, ale je to nesmysl no, brankář tečne balón a pak může toho hráče klidně poslat do bezvědomí

Reagovat
naheCZ

Ona je to zas jedna z těch situací, kdy jsou debilní pravidla, ale posouzené to bylo správně

Reagovat
mistr129

Je to možný, popravdě netuším jak je to specifikované

Reagovat
naheCZ

Ono to není zas tak dlouho, co jsem viděl podobnou situaci, kdy teda brankář toho hráče zboural ještě hůř a hledali tam, jestli to fakt bylo bez kontaktu s míčem. Bylo to bez míče, takže penalta byla.

Reagovat
guzman

když obránce tvrdě zajede do hráče a je vezme první balón, tak se taky píská

Reagovat
kilobyte

Preciado taky v derby zahrál míč, ale pak sundal útočníka a penalta.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lnterista

proc neni penalta?

Reagovat
pingla

proč by měla, když Bačkovský čistě trefil balon a až pak hráče?

Reagovat
lnterista

neco podobneho se stalo par tydnu zpet Fiorentina : Inter a piskala se

Reagovat
pingla

já to nechápu v kontextu souboje na hřišti mezi hráči, kdy by podobný zákrok (obránce odehraje míč a dojede soupeře po odehrání) byl faul a mnohdy i za kartu... ale prostě se to tak posuzuje (minimálně v naší lize)

Reagovat
lnterista

jj však v poho...ja sleduji jen Inter a teď jsem se koukal na Spartu, tak jsem si na to vzpomněl.

Reagovat
Nuno čomes

Letka ze Serie A by ti to vysvětlila

Reagovat
lampas

Bačkovský dřív boxoval míč, než trefil Panáka.

Reagovat
Greny

Obránce taky odehraje skluzem balón a pak dojede hráče a je to faul

Reagovat
lampas

Brankář je ve vápně víc chráněnej.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kilobyte

Jenže to nebyl zákrok na brankáře.

Reagovat
Imos

jenže brankář hrál míč a pak až trefil někoho kdyyž už byl v pohybu a nemohl s tím nic dělat

Reagovat
kilobyte

Jo, ale ochrana brankáře ve vápně je v rámci zákroků na něj. Protože zvedá ruce a nemůže si tedy bránit trup a proto do něj útočnicí nemůžou vrážet. Ta ochrana ale neplatí na to, když dá někomu pěstí.

Reagovat
Imos

tady to bylo fakt čistý kilo, příště třeba

Reagovat
kilobyte

No čistý to úplně nebylo. Ale na penaltu to asi nebylo. Jenže ne kvůli tomu, že by byl brankář chráněný. Ale je to dost velký nepoměr. Brankář si tam může dávat pěstí, ale když hráč do někoho jen šťouchne, tak to může být penalta.

Osobně bych byl pro, aby i brankáři nesli větší zodpovědnost za svoje zákroky. Přeci jenom se furt mluví o ochraně zdraví hráčů.

Reagovat
guzman

Brankář nemusí kontrolovat svůj pohyb?

Reagovat
naheCZ

Wiesner

Reagovat
ACSeRw!n

co udelal spatne ? predpisovej zakrok

Reagovat
naheCZ

Já teda tady ty kosy zezadu, kdy vůbec nechceš a ani nemáš šanci hrát míč, absolutně nesnáším.

Reagovat
kilobyte

Tady měl aspoň důvod. On umí horší zákroky bez důvodu.

Reagovat
guzman

Wiesner jak sem na něj alergický

Reagovat
PhilipS

Žlutá mi za tyhle fauly jako předved Wiesner přijde málo. Hrozně to kurví fotbal

Reagovat
ACSeRw!n

bude se za to davat modra neboj

Reagovat
pingla

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Selänne

Reagovat
Imos

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
8lampard8

Reagovat
PhilipS

Tupta dlouho v Libe nevydrží. Baller

Reagovat
lampas

Pokud bude takhle sólovat, tak si ho lepší tým těžko vezme. Dneska zazdil většinu solidně rozjetých akcí.

Reagovat
FCSL

V mezihře je nadprůměrnej, ale finálka poslední dobou tragédie. To jak zazdil brejk na konci poločasu bylo příšerný. V sezoně má 4 goly, ale měl mít tak 10, to ho strašně brzdí, jinak už by tady nebyl

Reagovat
naheCZ

Ono se na něj skvěle dívat, ale ta finálka je hrozná no. Včera těch situací, kdy to mohl vyřešit líp, měl několik.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele