FORTUNA:LIGA - preview 26. kola: Pražská S jedou ven

08.04.2023, 10:17, aktualizováno 09.04.2023, 09:00
Previews

Na půdách soupeřů se v neděli představí dva hlavní kandidáti na titul - Slavia cestuje do Mladé Boleslavi, Sparta jede do Pardubic. Rozjetí Bohemians 1905 nastoupí v Olomouci, ze sestupového soudku je utkání České Budějovice - Teplice...

Dynamo České Budějovice - FK Teplice

neděle 16:00

Dva celky namočené do bojů o záchranu se střetnou v neděli odpoledne v Českých Budějovicích. Zatímco domácí už jsou ale dá se říci z nejhoršího venku, Teplice se stále nacházejí na barážových pozicích.

Jihočeši na jaře totiž pravidelně vítězí na domácí půdě. Ze šesti soutěžních zápasů tam zvládli oba pohárové a tři ze čtyř ligových, a to včetně střetů se Slavií a s Baníkem. Sráží je naopak venkovní bilance, zářným příkladem budiž zkušenost z minulého víkendu, kdy po rychlém Havlově vyloučení schytali ve Zlíně debakl 5:1.

Pro skláře byl naopak poslední zápas vysvobozením, vůbec poprvé na jaře totiž dokázali zvítězit a rozšířit tak sbírku do té doby pouhých dvou bodů. Díky Hybšově penaltě totiž zdolali Hradec Králové poté, co ustáli téměř celý poločas dlouhé oslabení. Venku každopádně nedokázali bodovat již osmkrát v řadě, naposledy se tak stalo remízou v Brně v polovině září!

Domácím bude chybět v neúspěšném pohárovém semifinále se Spartou vyloučený Králik, na straně hostí se ze stejného důvodu neúčastní Jásir, dále také zranění Dramé, Knapík a Radosta.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Broukal, Havel, Čoudek - Sladký, Čermák, Hora, Skovajsa - Hellebrand, Potočný - Škoda

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Mareček, Chaloupek, Mičevič - Vondrášek, Trubač, Kučera, Jukl, Hybš - Žák, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.72 - 4.32

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha

neděle 16:00

Tři zápasy, dva body. Taková je bilance z nedávných zápasů Slavie na hřištích soupeřů. Zlepšit se to bude snažit na úkor svého oblíbeného soupeře, venku proti Mladé Boleslavi totiž vyhráli šestkrát za sebou.

Schválně zde není napsáno, že se jim tak daří přímo v městě automobilky, tam totiž ve dvou posledních zápasech senzačně prohráli. Soupeřem jim ale tehdy byl azylant z Hradce Králové, nikoliv mladoboleslavský klub. Ten doma proti sešívaným kromě výše zmíněné bilance šesti porážek v řadě navíc již pětkrát po sobě nedokázal skórovat. Naposledy v srpnu 2021 zvítězili hosté 0:2 po gólech Kuchty a Schranze, mezitím se ještě nechal vyloučit Smrž. Mimochodem, v součtu s utkáními v Edenu Slavia vyhrála již čtrnáct vzájemných střetů v řadě, ten první v této sezoně ale nebyl jednoduchý. Po rychlé Jurečkově trefě se nechal vyloučit Oscar, z následné penalty srovnal Skalák. Vítězný gól vstřelil v závěru první půle Lingr.

Středočeši se nadále drží ve středu tabulky na dostřel elitní šestce, přestože na jaře z devíti utkání zvítězili jen dvakrát. Naposledy si alespoň připsali cennou remízu, když na svém hřišti uhájili bezgólovou remízu proti obhájci titulu z Plzně. Ránu v boji o první místo tak mohou během dvou víkendů uštědřit dalšímu soupeři.

V podání červenobílých jsou domácí a venkovní výkony jako noc a den - zatímco doma jsou v celé sezoně stoprocentní, na výjezdech během posledních dvou měsíců ani jednou nevyhráli. V Teplicích i Liberci remizovali, mezitím ještě podlehli Českým Budějovicím. Nyní za sebou navíc mají náročný pohárový duel. Proti Bohemians dvakrát prohrávali po gólech Prekopa s Hálou, poprvé dokázal srovnat Douděra, podruhé v sedmé minutě nastavení Lingr. V prodloužení pak rozhodl o konečném výsledku 3:2 Jurečka.

Domácí mužstvo pro zápas nemůže počítat s Ekpaiem a Tomićem, jimž start zakazuje dohoda klubů o hostování. Disciplinární trest si odbudou Suchomel se Škodou, zranění zase trápí Vaníčka s Vojtou a Šimkem. Poslední jmenovaný by i tak mohl naskočit. Na straně hostí nemůže kvůli předchozímu vyloučení naskočit Olayinka, vinou zdravotních potíží pak Ewerton, Hromada, Ogbu, Provod, Bořil a Mandous.

Utkání v Mladé Boleslavi začíná s nedělní šestnáctou hodinou, dozorovat na něj bude jako hlavní sudí Jan Machálek.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kubista, Karafiát, Suchý - Skalák, Mareček, Dancák, Matějovský, Fulnek - Kušej, Ladra

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ousou, Holeš, D. Jurásek - Ševčík, Oscar - Lingr, Zafeiris, Schranz - Van Buren

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.05 - 4.61 - 1.46

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905

neděle 16:00

Olomouc i Bohemians za sebou mají nepovedené zápasy s pražskou Slavií. Zatímco Sigma sešívaným podlehla v lize, "Klokani" v Edenu padli po velkém boji v semifinále národního poháru. Zlepší si některý z mančaftů reputaci ve vzájemném klání?

Hanáci před týdnem inkasovali od Slavie čtyřikrát, a proti Bohemians se tak budou chtít předvést v lepším světle. "Čeká nás jedno ze stěžejních utkání tohoto období. Do konce základní části zbývá pět utkání, z toho tři hrajeme doma. Bohemians určitě nejsou v tabulce tak vysoko náhodou. Trenéra Veselého znám už z doby, kdy jsme hráli proti sobě v divizi. Má svou fotbalovou vizi. Bohemians hrají dobrý intenzivní fotbal. Mají dobrý kádr a teď se jim daří. Ale my do toho půjdeme naplno, pochopitelně chceme vyhrát," uvedl asistent hlavního trenéra Olomouce Jiří Saňák.

Bohemians vzdorovali sešívaným statečněji a nedobrovolně se vzdali až po prodloužení středečního zápasu. "Vyřazení v poháru se Slavií nás hodně bolí, ale na hráče jsem hrdý. Teď nás čeká důležitý zápas v Olomouci, která je naším přímým konkurentem v boji o šestku. Náš cíl je šestka, tím se netajím. Je to legitimní cíl a myslím si, že naprosto správný. O čtvrtém místě nechci mluvit, bylo by to velkohubé, byť na něm jsme," řekl kouč Klokanů Jaroslav Veselý.

V Olomouci Bohemians nepomohou zranění středopolaři Jan Morávek s Ondřejem Petrákem. Hrát nebude ani obránce Jan Shejbal, nejisté jsou starty tvořivého Aleše Čermáka a útočníka Davida Puškáče. Sigma postrádá stopera Víta Beneše, záložníky Jana Fortelného s Jiřím Spáčilem a forvarda Jakuba Přichystala. Teprve před výkopem nedělního klání se rozhodne, jestli budou k dispozici zadák Lukáš Vraštila a útočník Antonín Růsek.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Pokorný, Greššák, Zmrzlý - Breite, Ventúra - Navrátil, Pospíšil, Vodháněl - Chytil

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Beran, Jánoš, Kovařík - Prekop, Matoušek - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.52 - 3.62

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

FK Pardubice - Sparta Praha

neděle 19:00

Pardubice udělaly za poslední týdny značný kus práce, proti Spartě to ovšem nebudou mít jednoduché. Nejen že je bude čekat tým s nejlepší formou v lize, avšak vedle toho si budou muset poradit i bez několika opor. Jak Východočeši zvládnou nelehký úkol?

Zatímco na podzim prohrávaly jeden zápas za druhým, v kalendářním roce 2023 podlehly Pardubice pouze třem soupeřům. Díky tomu již nesídlí beznadějně na dně tabulky, nýbrž jsou reálně ve hře o udržení v nejvyšší soutěži. Další krok ke splnění stanoveného cíle ale bude pro Východočechy složitý. Na nový stadion u řeky Labe totiž dorazí rozjetá Sparta.

Právě z pražské Letné navíc v Pardubicích hostuje brankář Florin Nita. Ten na východě Čech podává dobré výkony, avšak proti Spartě se dle pravidel nemůže postavit. A aby toho nebylo málo, budou domácí dost možná postrádat i neméně důležitého útočníka Pavla Černého. Vedle zkušeného fotbalisty jsou kvůli zranění nejisté také starty jiného forvarda Davida Hufa a pravého beka Dominika Kostky. Na marodce Pardubic pak dál zůstávají záložníci Tomáš Solil s Dominikem Marešem.

Jen tak se ale Východočeši určitě nevzdají. "Na domácí půdě jsme prohráli jen se Slavií. Znovu je vyprodáno, fanoušci nám tedy opět pomohou. Jestli chceme myslet na úspěch, musí každý hráč podat nadstandardní výkon. Také si musíme dát pozor na standardní situace, protože ty má Sparta skvělé. Věděli jsme, že za devět kol nebudeme pryč z barážových pozic. Jsme rádi za to, kde jsme, protože jsme se bodově dotáhli na Zlín. Musíme zachovat klid a nepanikařit. Pořád jsme ve hře, což je pro nás nejdůležitější," řekl trenér Pardubic Radoslav Kováč.

Spartě se vedle ligy daří také v MOL Cupu, v němž si po středečním postupu přes České Budějovice zahraje finále proti nenáviděné Slavii. Se sešívanými bojují Letenští také o ligový trůn. Ještě před očekávaným pražským derby ale potřebuje uspět na východě Čech. "Klíčem bude nepustit je do jejich hry. Jedeme pro tři body, ale jakým výsledkem to bude, je úplně jedno. Moc se těším na nový stadion Pardubic, líbí se mi. Doufám, že naše premiéra tam bude vítězná. Jsme ve hře o titul. Jestli v ní chceme být dál, musíme co nejvíc vyhrávat," prohlásil asistent hlavního trenéra Sparty Luboš Loučka.

Letenským budou v Pardubicích chybět záložníci Lukáš Sadílek s Jakubem Janktem, kteří si odpykají trest za čtyři obdržené žluté karty v sezoně. Zraněný zůstává křídelník Jakub Pešek, o nasazení pravého beka Jana Mejdra se teprve rozhodne.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Darmovzal, Hlavatý, Janošek, Helešic - Krobot

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Laci, Kairinen, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.23 - 5.19 - 1.37

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Slovan Liberec - FC Trinity Zlín

sobota 16:00

Před týdnem se zlínští "Ševci" dočkali teprve druhé jarní výhry. Nyní by v Liberci rádi ukončili již přes rok a půl trvající čekání na venkovní vítězství. Domácí Slovan ovšem rovnež bude potřebovat uspět, neboť stejně jako Moravané bojuje v prvé řadě o udržení v nejvyšší soutěži.

Díky výhře 5:1 nad českobudějovickým Dynam se Zlín alespoň o skóre odlepil ze dna tabulky. Vyhráno však v této sezoně ještě nemá. "V minulém kole se nám povedl domácí zápas s Českými Budějovicemi a rádi bychom na to navázali i v Liberci. I přes vysokou výhru jsme ale našli v naší hře rezervy a pracovali jsme na jejich odstranění. Základem úspěchu musí být opět maximální nasazení a čistá hra. Věřím, že jsme schopni dovézt domů tři body," řekl kouč Pavel Vrba o úkolu svých svěřenců.

Slovan je na tom v tabulce přece jen o něco lépe, na desátém místě si ale taktéž nemůže moc vyskakovat. "Chceme do zápasu přenést týmovost a soudržnost z posledních dvou utkání, plus musíme zlepšit řešení v ofenzivní fázi. Doufáme, že už bude lepší počasí, což pomůže terénu na našem stadionu. Snad předvedeme výborný výkon a získáme doma všechny tři body," uvedl trenér Liberce Luboš Kozel, jehož tým čeká na vítězství už sedm ligových střetnutí.

Vedle dlouhodobě zraněných obránců Theodora Gebre Selassieho s Michalem Fukalou a záložníka Denise Višinského se proti Zlínu nepředstaví ani levý bek Severočechů Dominik Preisler, který se před týdnem nechal vyloučit během zápasu s ostravským Baníkem. Lepší se zdravotní stav jiného zadáka Jana Mikuly, nicméně jeho víkendový start zůstává nejistý. "Ševci" budou dál postrádat disciplinárně potrestaného obránce či záložníka Martina Filla.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Prebsl, Purzitidis - Ndefe, Červ, Valenta, Doumbia, Mészáros - Olatunji, Tupta

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Čanturišvili - Dramé, Hlinka, Hrubý, Vukadinovič - Balaj, Kozák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.57 - 4.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

1. FC Slovácko - Baník Ostrava

sobota 16:00

Ze dvou venkovních zápasů po reprezentační pauze vybojovalo Slovácko jediný bod. Doma se ovšem Moravanům na jaře daří, což budou chtít potvrdit také proti Baníku. Ten v posledních týdnech strádá a o tříbodovém zisku už dlouho neslyšel.

Po porážce na hřišti Bohemians a remíze v dohrávaném zápase v Jablonci se hráči Slovácka jistě těší, až se zase představí doma v Uherském Hradišti. U řeky Moravy je o body naposledy na začátku února připravila olomoucká Sigma. Především díky vynikající domácí formě se mužstvo trenéra Martina Svědíka probojovalo v ligové tabulce na průběžné páté místo a bojuje o návrat do evropských pohárů.

Své postavení hodlá Slovácko uhájit také proti Baníku. "Čeká nás třetí zápas v šesti dnech, ale na podobnou zátěž jsme zvyklí z podzimu. Z Jablonce jsme přivezli bod, ale měli jsme našlápnuto ke třem. Duel s Baníkem bude mít jistě skvělou diváckou kulisu od obou táborů. Jsem přesvědčen, že utkání zvládneme. Musíme si dát pozor na jejich ofenzivní sílu. Jejich ambice jsou úplně jiné, než na na jakém postu jsou v tabulce. Pojedou k nám bodovat a tím to bude pro nás těžší," řekl Svědíkův asistent Jan Palinek.

Také Ostravané před zahájením probíhajícího ročníku jistě toužili po útoku na pohárovou Evropu. Průběh sezony je ovšem vyvedl z říše snů. Baníku nepomohla ani trenérská rošáda a zdá se, že i pozice kouče Pavla Hapala je zápas od zápasu ve větším ohrožení. Není se co divit, místo umístění v první polovině tabulky bojují Slezané o holé přežití v nejvyšší soutěži.

Baník na Slovácku rozhodně nebude favoritem, přesto by rád po dvou měsících zvítězil. "Bude hrozně důležité, jak k tomu zápasu přistoupíme po běžecké stránce. Pokud budeme se Slováckem v neustálém pohybu, pak to může být trošku výhoda. Trenér Svědík vynechal ve středu některé hráče ze sestavy jako třeba Petrželu nebo Kim Seung-bina a asi je chystá na naše utkání. Ale musíme se soustředit sami na sebe. Budeme se snažit prolomit střeleckou smůlu, protože šance máme, ale nejsme schopni vstřelit branku," uvedl Hapal.

Slezanům dál schází obránci Michal Frydrych s Davidem Lischkou i záložníci Ladislav Takács s Danielem Tetourem. Slovácko bude postrádat středopolaře Michala Kohúta s Danielem Holzerem. Levý bek Merchas Doski se zranil ve středu v Jablonci a není jisté, zda se do soboty stihne dát do pořádku.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Havlík - Petržela, Trávník, Sinjavskij - Mihálik

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Pojezný, Šehič - Cadu, Šín, Kaloč, Klíma, Plavšič - Tijani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.62 - 4.57

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové

sobota 16:00

Pětice týmů nedokázala za poslední čtyři zápasy zvítězit, přičemž dva z nich se střetnou v sobotu v Brně. Zbrojovka již namočená do bojů o záchranu hostí Hradec Králové, který namísto boje o poháry bude mít co dělat, aby se udržel v desítce a sestupové starosti se mu vyhnuly.

Moravané za celé jaro dokázali zvítězit jen v jednom z deseti soutěžních utkání. Po remíze s Bohemians a dvěma týmy nacházejícími se ve spodních patrech tabulky přišly porážky od rozjetých týmů. Proti Jablonci i Spartě přitom dokázali skórovat jako první, jenže soupeři dokázali zužitkovat svých kvalit a nepříznivý stav otočit.

"Vidím na hráčích, že jsou koncentrovaní a odhodláni porvat se o vítězství. Už ho potřebujeme. Víme, v jaké jsme situaci, rozebírali jsme to se staršími hráči u nás v kanceláři při pohovorech. Cítím v týmu soudržnost, to je podstatné, mají ode mne slíbenou odměnu. Teď je pro nás každý zápas klíčový, stejně tak bude ten další. Na Spartě jsme nepropadli, byli jsme důstojným soupeřem a od toho se můžeme odrazit i v duelu s Hradcem. Je to soupeř mimo první šestku, s námi srovnatelný a o to důležitější bude v něm bodovat," zdůrazňuje trenér Richard Dostálek.

Votroci od zimní přestávky sestřelili pouze dvě velká jména v podobě Plzně a Baníku, kromě toho také výrazně paběrkují. Rovněž oni od začátku března hráli neúspěšně s Jabloncem a Spartou, kromě toho si přivezli bod ze Zlína, ale naposledy odjeli s prázdnou z Teplice. A to přesto, že téměř celou druhou půli hráli přesilovku.

Zbrojovce v zápase nepomohou zranění Endl s Pachlopníkem, na straně hostí nepustí disciplinární tresty do hry Kučeru s Kodešem, zranění zase Čiháka a pravděpodobně ani Ševčíka.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Šural, Tijani, Divíšek - Texl, Falta - Alli, M. Ševčík, Granečný - Řezníček

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čech, Leibl - Gabriel, Rada, Smrž, Harazim - Kubala, Vašulín, Ryneš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.67 - 3.17

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Viktoria Plzeň - FK Jablonec

sobota 19:00

Zatímco na podzim to byla pro Plzeň fantastická jízda, a naopak v podání Jablonce trápení, nyní se role kompletně obrátily. Domácí se tak nyní pokusí zastavit svůj pád a soupeři zamezit v cestě do elitní šestky.

Viktoriáni na jaře z devíti střetů vyhráli jen třikrát, na plný počet bodů navíc čekají již čtyři zápasy, tedy měsíc a půl. Po domácí remíze s Olomoucí nestačili na oba vršovické kluby, naposledy se jen s bezbrankovou remízou poroučeli z Mladé Boleslavi. Titulové naděje tak jsou při sedmibodové ztrátě na pražská "S" prakticky pasé, zezadu se naopak blíží zajímavě rozjetá Bohemka.

"Věřím, že přijde dost lidí a podpoří nás v nelehké situaci. Nějakou dobu jsme nezvítězili a věříme, že první domácí zápas v dubnu nám přinese štěstí. Kluci jsou dostatečně zkušení na to, aby vycítili, o co jde. Na druhou stranu jim to nesmí svazovat nohy. Jsou to skvělí hráči, dokazovali to minulé roky, měsíce i minulé zápasy. Věříme, že budou nažhavení, připravení a bude to dobře vypadat. Soupeř odehrál dva zápasy v posledních čtyřech dnech, poctivě jsme to sledovali," ujišťuje asistent trenéra Bílka Marek Bakoš.

Naopak Severočechy dokázaly na jaře setnout jen Sparta a Slavia. Snadnějšího losu od konce února navíc využili ke čtyřem po sobě jdoucím výhrám následovaným remízou s pohárovým aspirantem ze Slovácka. Proti tomu ve středeční dohrávce o přestávce prohrávali gólem Kalabišky, nedlouho po pauze ale srovnal Hübschman, jenž se na druhý pokus stal nejstarším střelcem v historii ligové soutěže.

Jenže Štruncovy sady nejsou zrovna oblíbenou lokací Jablonce, ten tam totiž za osm předchozích utkání získal jeden jediný bod. Při vůbec posledním výjezdu na západ Čech v říjnu 2021 dokonce schytal pětigólový příděl.

"Plzeň je pořád tým, který má nespornou kvalitu, nejen svou šířkou kádru. Dostali se teď do nějaké výsledkové krize, někdy to na takové týmy lehne. Ale pořád mají hráče, kteří mají velkou kvalitu. Moc dobře víme, že nás tam čeká hodně těžké utkání. Nebudeme si nic nalhávat, Vlado Jovović i Pavel Šulc jsou pro nás klíčoví hráči. Budeme muset najít řešení tak, abychom je oba dokázali nahradit. Věřím, že hráči, co místo nich dostanou příležitost, ji chytí," doufá kouč hostí David Horejš.

Vedle vykartovaného Jovoviće s hostem z Plzně Šulcem budou chybět také zranění Houska, Kratochvíl, Malínský a Krob. Domácím nepomůže Řezník a možná ani Chorý, Kliment a Kopic.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Pernica, Havel - Kalvach, Bucha - Sýkora, Vlkanova, Mosquera - Vydra

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Surzyn, Považanec, Hübschman, Polidar - Patrák - Sejk, Chramosta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.55 - 7.13

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
25
18
3
4
71 : 20
57
2
Sparta Praha
25
17
6
2
59 : 23
57
3
Viktoria Plzeň
25
15
5
5
45 : 22
50
4
Bohemians Praha 1905
25
12
5
8
42 : 39
41
5
1. FC Slovácko
25
11
6
8
30 : 32
39
6
Sigma Olomouc
25
9
9
7
38 : 30
36
7
FK Jablonec
25
9
6
10
39 : 42
33
8
FK Mladá Boleslav
25
8
7
10
35 : 35
31
9
FC Hradec Králové
25
9
4
12
28 : 34
31
10
Slovan Liberec
25
7
7
11
30 : 36
28
11
Dynamo České Budějovice
25
8
4
13
25 : 46
28
12
Zbrojovka Brno
25
7
6
12
35 : 48
27
13
Baník Ostrava
25
6
8
11
36 : 37
26
14
FK Teplice
25
6
6
13
30 : 57
24
15
FC Trinity Zlín
25
4
10
11
31 : 46
22
16
FK Pardubice
25
6
4
15
23 : 50
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (318)

Přidat komentář
Modi6

Proč?

Reagovat
ACSeRw!n

jako v Bruselu !

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
oli9

Je dobře že Hapala neodvolali ještě před utkáním s náma. Takto by to měl být pořád ten bídný Baník který by mělo Slovácko porazit

Reagovat
Kepy_FCB

Kurz by měl být tak 1,3 a ne 1,91...

Reagovat
monty25

Taky ten kurz moc nechápu. Maximálně může sehrát roli, že Slovácko hrálo ve středu těžký zápas v Jablonci...

Reagovat
oli9

1,3 je asi přehnané ale 1,6 .. 1,7 by momentálně asi odpovídalo... Slovácko nehraje také nic moc extra ale co jsem mohl vidět nějakých pár úseků zápasu Baníku tak to byla anarchie na hřišti... přitom ta sestava nevypadá špatně

Reagovat
ratusek

1,91 na Slovácko? Za barák

Reagovat
Firkraag

Jediné, v co doufám, že by se jim nemuselo střelecky dařit a skončí to 0:0. Ano a hráli ve středu.

Reagovat
smetos

Tijani na hrotu, Bitri v obrane. Jako spasa tam pude Miskovic. Jednicka je jasna

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Nuno čomes

Klasika

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Martin9719

Staněk - Havel (Holík), Pernica, Kaša, Sýkora - Kalvach, Bucha - Mosquera, Vlkanova, Pilař - Durosinmi

Reagovat
Martin9719

Ještě změna: Jirka raději místo Pilaře.

Reagovat
dinss

Jako upřímně doufám, že nebude hrát Hejda. Ten šel za půl roku hrozně dolu. Havla bych taky nechal odpočívat do konce sezony.

Reagovat
Martin9719

Proto ho tam ani nedávám. Pokud chceme něco změnit, změňme to. Dal bych do sestavy rychlost, proto Kaša, Jirka, Mosquera, Vlkanova a Sýkora na beku a kdyby bylo koho, nechal bych sedět i Buchu.

Reagovat
Tromas

Já bych třeba zkusil jako stoperskou dvojici Jemelku s Pernicou (myslím že tuhle dvojici ještě ani jednou nezkusili) s krajními obránci (Holík a Sýkora) souhlasím a se složením přední trojice bez Sýkory v opravené verzi souhlasím.

Reagovat
Martin9719

Já si tam prosazuju Kašu. Jo je to břídil, ale aspoň umí běžet a popravdě žádný ze stoperu nehraje jinak dobře. Tak proč ho tam nezkoušet. Jinak Jemelka - Pernica je postupová dvojice z odvety s Ferencem, ale Jemelka ten je zralý na tribunu a kiksů už měl na jaře taky dost.

Reagovat
Nuno čomes

Fakt? A přitom se tak psalo, jak by měl jít z Olomouce bůhví kam do zahraničí. V té Belgii se taky moc nechyt ne

Reagovat
Martin9719

Z toho co si vybavím: Olomouc - nezachytil náběh Chytila a nesmyslně běžel k Hejdovi na první tyč, vlastenec Budějovice, tutovka s HK v první půli kdy stačilo tečovat míč a bylo po zápase, zápas s Boleslaví a našlo by se toho víc. Dobrý zápas měl teda doma proti Liberci. Dnes se zase nechal obejít Sejkem a pustil ho do šance i když měl nějaký vyhraný souboje jinak. Co se dnes změnilo byla rozehra, kdy min. Hejda se pokoušel místo nákopů o přihrávky na střed zálohy který byl konečně pohyblivější. Vzhledem ke zranění Pernici k Hejdovi prostě za mě Kaša, aby se dorovnala rychlost. Navíc to byla stoperská dvojice která vydržela prakticky skoro do konce minulý sezony kdy Kašovi přerazil nohu v zápase se Slavii Santos - který ho pak vytlačil ze sestavy i po právu. Ale Santos není, takže nechápu proč se k tomu nevrátit když to ostatní viditelně nefunguje. Nicméně na Baníku bude startovat Jemelka vedle Hejdy, což napověděl i dnešek.

Reagovat
icka

Tijani Smékal fak nedostane šanci. A ta obrana vypadá na papíře hrůzostrašně.

Reagovat
Kily

https://stars24.cz/zpravy/sport/41078-sk-slavia-praha-se-predstavi-v-mlade-boleslavi-hc-dynamo-pardubice-stane-proti-sparte

jako kdyby nestačilo, že zítra nemůže chytat Nita, ještě tam místo kopaček musíme postavit hokejky

Reagovat
ratusek

Tak po dnešku dva odvolaní trenéři? Dostálek pokud nevyhraje tak dle mě letí a Hapal taky. Jo a ještě jsem zapomněl na Bílka, ale jim skoro už o nic nejde, třetí budou tak či tak a můžou si v klidu vybrat náhradu a po posledním kole oznámit změnu

Reagovat
Greny

U Dostálka si nejsem jistý že by šel... Bartoněk ho má rád, on mu není schopný nijak oponovat takže pro něj ideální podrztaska

Reagovat
KingMaster13

Prostě Hapal se tam do zápasu s náma musí udržet Pak ho vystřelte třeba na Mars

Reagovat
ratusek

Nám by nepomohla změna ani hodinu před zápasem nás sfouknete jak svíčku tak či tak

Reagovat
Tromas

Posledním kole základní části nebo až na konci sezóny.

Reagovat
Greny

Každopádně Richard zase ukázal svoji "genialitu" na jednom kraji obrany bude hrát stoper, na lávce na kraj jen Granecny, ale dva krajní obranci z kádru jdou hrat divizi za béčko (Koželuh který se jevil zajímavé a Matějov)

Reagovat
Greny

Vlastně tři je tam i Divisek

Reagovat
smazaný uživatel

co je s tím koželuhem

já slyšel že je docela dobrej, brno má mít snad i opci a nedaj mu čuchnout a nedaj

Reagovat
Martin9719

Tam jsou jiný hvězdy. Třeba Hrabina nebo Hlavica - ono to je jedno.

Reagovat
Nuno čomes

Fakt tam nemáte nikoho na pravý kraj, že hraje většinou Hrabina?

Reagovat
Greny

Alli gol po rohu

Reagovat
KingMaster13

To už je druhej ne? 14 dní zpátky jsi tu taky něco psal

Reagovat
Greny

14 dni zpět dal Jablonci přímo hlavou teď se to k němu odrazilo

Reagovat
KingMaster13

Ach jo To je tak když se jednou dá proti Baníku za barák, tak zrovna je seknou

Reagovat
monty25

Tak nevím, jestli byl nejlepší nápad vsadit si na Slovácko...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sis z nich neudelal sestavu proti Bohemce uz co

Reagovat
monty25

Tak proti Bohemce nebyli favoritem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Slovacko zatim valec, jen promenovat

Reagovat
monty25

Netrefujou zařízení.

Reagovat
oli9

Otočí

Reagovat
monty25

Snad jo. Stačí, že mi podělali Fantasy.

Reagovat
Martin9719

Já jsem tam teda jasnou jedničku neviděl předem. Ten Baník někde získat body musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek hned zase zraneny?

Reagovat
Greny

Asi to uspechali zase se držel za kotnik

Reagovat
Nuno čomes

Sám říkal, že je Ok

Reagovat
Didier Drogba

Dat Faltu kamkoli jinam jak na tribunu je na odebrani trenerske licence

Reagovat
bobis21

Jednou Baník nevidím a hned vede. Že já jim nosím smůlu

Reagovat
oli9

No tak první poločas bída. Baník z hovna gól, Slovácko se do šancí dostává ale ta koncovka. Ale jako druhý poločas to půjde.. Vecheta dolů..

Jinák Juroska dostava solidně naloženo.. Ale taky dojíždí..

Největší mrdka klasicky Plavsic.. Pořád na zemi, pořád brečí a žaluje rozhodčímu...

Baník teď asi zaleze a bude to čekání na gól

Reagovat
oli9

Ale rohy má Baník nebezpečné. Z toho smrdí gól pokaždé

Reagovat
oli9

Ten Plavsic pořád h rozhodčího

Reagovat
Didier Drogba

Jezisi to jsou kopyta, jdete si pro ten sestup, sulini

Reagovat
oli9

Baník zaslouženě. Slovácko druhý poločas nic

Reagovat
monty25

Slovácko Už vidím, jak za týden vyhrajou v Teplicích...

Reagovat
KingMaster13

Ona ta Bohemka fakt bude 4. Tak to jsem zvědavý jestli jim povolí hrát poháry v Ďolíčku

Reagovat
monty25

To asi těžko, když na Ligu mistryň neprošla ani Juliska.

Reagovat
KingMaster13

Tak zase si říkám že 2. předkolo proti 3. týmu z Andorry proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně by museli hrát v Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

na předkola určo, ty se hrajou i v horších dírách, ale na skupinu určitě ne

je to potřebnej impuls aby se s ďolíčkem něco pořádnýho udělalo

Reagovat
KingMaster13

Jo právě si říkám že tam by měl projít Na skupiny nevím

Reagovat
Cotton

pravda, že to aspoň vyšle signál, že Bohemka má na víc a že si zaslouží lepší stadion

Reagovat
smazaný uživatel

klasika no, u nás se o nějaký investici začne mluvit až po úspěchu, stejný ve východních čechách se stadionama teď. Se vsadím, že kdyby udělala nějakou překvapivou Evropu Zbrojovka tak se půlka zastupitelstva chce vyfotit v dresech a najednou by se na ten stadion i nějaký peníze našly

Reagovat
kilobyte

Našel by se slib. To by ten úspěch museli udržet několik sezón, aby měli šanci. Se podívej na Sáblíkovou. Tady by musela do 60 vozit medaile z OH, aby dostala halu.

Reagovat
Cotton

Až se divím, že třeba existuje O2 aréna. Beztak měla původně stát někde v Drážďanech, ale omylem ji postavili v Praze.

Reagovat
Firkraag

Na EKL by mohl projít, ne?

Reagovat
Losinho

Určitě ne.

Reagovat
KingMaster13

Spíš ne

Reagovat
Firkraag

Netuším fakt, ale myslím, že nějako blabla UEFA licenci 4 to má. Takže na předkola snad jo. Ono zázemí je tam ok, jen ty protější tribuny jsou katastrofa.

Reagovat
ratusek

Zlatý 3 body. Díky za počasí v Jablonci

Snad to z nich spadne a bude se dařit, i když ten los je šílenej.

Horší je, že to znamená Hapalovo setrvání

Reagovat
Kepy_FCB

Letáček druhá nula

Bez psycha Laštůvky se jim hraje líp

Reagovat
ratusek

Reagovat
Stannis Baratheon

Nejlepší brankář v lize.

Reagovat
SuperBanikovec

Vypadá to tak, ale zatím při Letackovi stojí i štěstěna. To jeho dnešní vyběhnutí, kdy nechal kasu úplně volnou, to mi vůbec nebylo dobře. Snad takové minely vyřeší co nejdříve.

Reagovat
lichna.

Tak tam mu to taky dost zbytečně bral dle me Sehic.

Reagovat
Losinho

Tak pro ty stopery to je určitě lepší, když nemají za zadkem toho magora..

Reagovat
Martin9719

Tak Čorízo je zdráv, jinak sestava konečně trochu vypadá dobře, uvidíme co tentokrát stopeři.

Reagovat
inferno08

Ta Chramostova ruka je teda v souladu s pravidly? tak jo no...

Reagovat
Martin9719

Sykyyyyyyyyyy!!!!

Reagovat
Hasan Šáš

Jablonec může půl minuty před koncem poločasu asi šestkrát odkopnout, místo toho jeho hráči/komici vymýšlí stupidní alotria a jsou právem zesměšněni až potupeni. Málokdy se ve fotbale vidí něco tak dementního.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to v 2. poločase zase neposerou.

#chcemeplzenna2miste

Reagovat
jackinho10

Aby uz i fanousci sparty chteli, sby Plzen byla pred nimi

Reagovat
ACSeRw!n

Polidar

Reagovat
Rothbard

Do Jablonce přišel Matěj Polidar,

od Sparty to byl dar.

Reagovat
Rothbard

Míč letí na hráče Matěj Vydra

a hned je to dva dva.

Reagovat
HorajzmAmmann

Basnickar byl teda jinde no... skoda

Reagovat
Martin9719

Je to doma!!!! Kluci děkujeme!!!!!! Střely 22:11, 2 obraty, výsledek 3:2. #bílkovatvrz #bílkovasračka #bílkovaholomajzna #beznákopů #pozemi #míšabílekgénius #nasratvšem

Reagovat
Pablos

Jak dva obraty ?

Reagovat
Martin9719

I Jablonec

Reagovat
Pablos

Jo no jo

Reagovat
Selänne

Reagovat
ACSeRw!n

kdo nenalozi na MB tak okrada svoji rodinu

Reagovat
Stannis Baratheon

Jedinej kdo MB naloží budeme my.

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovka dne

Reagovat
Kiwi-21

Tutovku dne dnes mám remízu Sparty v Pardubicích a ztrátu Slavie v MB

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu jsi měl dát v handicapu o 3 a víc, takhle ti to zkazí tiket. Smiřte se s tím, že Sparta už letos v lize neztratí, možná v závěrečných kolech, kdy už bude mít jistý titul a ty zápasy vypustí.

Reagovat
Kiwi-21

Sparta má teď největší šanci na výhru ale remizuje

Sparta tento měsíc už nevyhraje ani zápas pokud to nezvladne dnes z čímž počítám že nezvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Rip barák

Reagovat
Kily

jsem si včera skočil do hospody a na vlastní oči poprvé v životě viděl, jak rodiče uspořádali v hospodě narozeninovou oslavu svému čerstvě pětiletému dítěti. Jak jsem nevěřil, že bychom mohli bez Nity Spartu obrat, tak teď mi přijde naprosto reálné, že jim dáme minimálně bůra

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Coutinho10

Tecl

Sestava: Kolář – Masopust, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Schranz, Zafeiris, Lingr, Oscar, Jurečka – Tecl

Lavička: Stejskal – van Buren, Provod, Pech, Hronek, Hromada, Traoré, Jurásek M., Kričfaluši

Reagovat
Bakary3

A kacharaba

Neakceptuju otázku "a koho tam", ten už měl být dávno v prdeli.

Jindro, to je moc tohleto, to nejde, sorry

Reagovat
Losinho

Kričfaluši měl dávno dostat nějaký zápasy.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je taky velka parada, to zapracovani mladiku, jak to maj skvele nastaveny ve Slavii. Samek s Alijagicem jsou pryc, plno mladiku, kteri prisli z jinych tymu za relativne velky penize, tak byli odstreleni po par zapasech, zatimco tu provozujem chranenou dilnu (Tecl, Hromada).

Reagovat
Greny

Ale Jarda napíše že to chce akademii pořádnou a děláte na tom

Reagovat
djiros

Reagovat
KingMaster13

+ Kačaraba ten má taky dost velkou imunitu

Reagovat
Firkraag

A jak na tom ti super talenti jsou? Sleduje je někdo?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je normální nemoc s tím Teclem. Neskutečný.

Reagovat
Bakary3

Jindra by měl prostě jít, protože už nemá žádnou oponenturu a dělá si co chce.

I pro jeho dobro...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, spis by mel konecne pocitit, ze jeho pozice neni neotresitelna aby se vysral uz na ty svoje pokusy......Jinak kdyby po konci smlouvy skoncil treba, tak bych byl rad kdyby misto nej pokracoval Kostl.

Reagovat
KingMaster13

Nejhorší je, že on kdyby šel někam na západ tak Tecl bude jeho první posila co si bude přát. Takže například kdyby šel do Interu tak Lautaro Martinez by musel z lavičky koukat na Standu

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
KingMaster13

Díky za neskutečný komentář

Reagovat
Kiwi-21

Jj psal jsem kamarádovi že si Haland zachránil kariéru že nešel do Slavie kde by seděl a nebo byl v Béčku a čuměl na Tecla v základu a dnes by restartoval kariéru ve Švédsku

Šílená úchylka z tím Teclem

Reagovat
Coutinho10

Toho jsem dokonce přehlídnul

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pan.Antonin

Co to je

Reagovat
Salfovic

Půlka Slavie se posrala.

Reagovat
Greny

Jurasek fakt nic v jeho zájmu by mělo být v létě odejít

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Sanci skoro nedostane a kdyz bude chtit v lete odejit, tak se bude delat dusno, ze pro klub jeste nic neodvedl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jako kdyz nenastoupi ani dnes, kdyz je nekolik absenci, tak uz nevim no. Hlavne at ho zas nezapomene Trpis vychvalit, jaky ma evropsky parametry.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se kdyby po sezone odesli oba Juraskove

Reagovat
KingMaster13

Davida neudržíme a Matěj ztratí trpělivost časem

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden do Benfiky a druhý kam? Slovácko, Olomouc?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by do neceho prumenyho ven, jen u nas se boji davat sance mladym hracum co v sobe evidentne neco maji

Reagovat
KingMaster13

A podobně progresivního Usora odpálili

Reagovat
KingMaster13

Pustí se za 2 miliony eur a do médií se řekne že je problémovej. Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

úplně přesně

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

pustěj o něm do médií klasicky něco jako že je línej nebo nekouří houšteckýmu

Reagovat
Nuno čomes

Měl na jaře dostávat xy minut ne? To mi připomíná klasicky kec trenérů, ještě z žáků, kdy ti chtěli dat najevo, ať se na to nevykasles a ještě prijdes na trénink. A o víkendu jsi zase sedel

Reagovat
KingMaster13

Jako Tecl to už je snad vtip a Kačaraba? Jako dokážu pochopit že se zranil Ogbu a Holeš ale to tam není nějakej mladej kluk? Kričfaluši mohl dostat šanci a nebo teda mohli zkusit Santose místo toho aby ho poslali tak zbrkle pryč....ach jo

Reagovat
Nuno čomes

Těžké tahání z klobouku Vás to pořad takhle baví?

Reagovat
smazaný uživatel

A Fanta je v pici

Reagovat
smetos

Standa zaklad. Jo to je ten progresivni kouc Jindra.

Reagovat
wyqinac

Tvl on už se mezitím kopal roh a on říká, že se zkoumá ruka na penaltu

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Pan.Antonin

Ty vole

Reagovat
KingMaster13

A je to tu Tak dík Jindro, tvoje ujetost na Teclovi a Kačarabovi s Hromadou nás bude stát další titul

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel no, ale je to fajn kluk do kabiny prece, samej vtipek

Reagovat
KingMaster13

Tak ať si ho vezme do Schalke nebo jiného klubu co po něm sáhne

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

jak se rika v ceskym fotbale, docenime to az pozdeji

Reagovat
KingMaster13

Tak samozřejmě že kdyby se Slavia vrátila do doby před 8 lety tak bychom byli za Tecla vděčný

Reagovat
Coutinho10

Jurasek

Reagovat
wyqinac

Trefil to pěkně no, jak Sýkora včera úplně jsem si představil, jak proti bohemce byl Ševčík tak 20x v takovýhle pozici na střelu a vždycky prihraje

Reagovat
monty25

Góóól!!! Fila dobře dorazil.

Reagovat
Pan.Antonin

Ty vole ten Kačaraba je tragikomickej. A Tecl neuhraje jedinej balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl vsechny zapasy naopak

Reagovat
KingMaster13

U Bohemky jsem to čekal teda že můžou atakovat 3 body, venku jim to šlape

Reagovat
Pan.Antonin

Zafeiris

Reagovat
exse

Offside.

Reagovat
exse

Tak ne.

Reagovat
Coutinho10

Zafeiris pochopil, že to musí vzít na sebe

Reagovat
Pan.Antonin

Takže v derby lavička.

Reagovat
KingMaster13

Bude hrát Hromada protože je bojovnější no

Reagovat
Pan.Antonin

A je zvyklej na "atmosféru derby"

Reagovat
KingMaster13

a ve 20. minutě bude vylitej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Zafeiris

Reagovat
wyqinac

Zafeiris parádně

Reagovat
DieFohlenBMG

Vydrž, já to tam musim najít

Reagovat
meno

Já mám Tecla rád, ale sakra už na to nemá. Minimálně ne u nás, ještě takhle Jihlava, aby se rozloučil doma, ale i tam by podle mě nedostával tolik šancí, co u nás. Kacharaba je ok stoper pro nadprůměrnej tým v lize, ať jde zpátky do Liberce nebo třeba do Baníku.

Díky bohu ze Zefa...

Reagovat
KingMaster13

Souhlas. Kačaraba musím říct, že u nás vypadá možná horším hráčem než je, nezvládá ten tlak. V takovém Liberci byl solidní. Měli by ho nechat jít. Tecl by měl problém hrát základní sestavu téměř v celé lize a u nás dostává minut jakoby byl jednička, přitom kdyby zastával něco jako Kovář tak s ním problém nemám. Prostě nějakej 4. útočník co by dostal občas pár minut někde a dělal prdel v kabině. Takhle na hrotu chybí minuty Schranzovi/Jurečkovi co by jinak ty goly dávali

Reagovat
meno

Jak píše dole Kašpar, čím dřív přijde radikální řez do těch služebně nejstarších , tím líp. Bořil to po roční pauze nedává ani v druhý lize, Tecl na to taky nemá, Masíčko je fajn backup, Kačaraba pryč, Hromada je ok backup, nesmysl mít Koláře i Mandouse, Traoré bude v pozici africkýho ambasadora, to je pro něj geniální.

Reagovat
meno

Trpiš to dělá dobře a ligu nakonec vyhrajeme tím, že máme silnej širokej kádr, ale živit takovej tým bez pravidelných prodejů a bez zápasů v jarní části pohárů nejde. Zatím nám to vychází, ale stačí 2 blbý roky za sebou a jedem Jarolíma 2.0

Reagovat
KingMaster13

Souhlasím s tím. Masíčko mě na začátku angažmá štval jak pálil šance ale nakonec jsem si k němu vypěstoval dost takovej sentiment. Bořil je herně v prdeli ale přesto bych ho v tom týmu nějakou formou nechal. Přeci jen je to ikona klubu a bylo by mi líto za to co tu odvedl se ho jen tak zbavit.

Reagovat
meno

Ať Bořil dělá to, co dělal Přéma

Reagovat
KingMaster13

Taky mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se to po sezone konecne procisti, Boril konec, Traore konec, Kolar prodat, Kacaraba, Masopust, Tecl, Hromada pryc, konecne vyresit Markovice za ty roky, bud prodat nebo ho nechat aspon jako dvojku. A to ani nevim, co vse lita po hostovanich vsude mozne

Reagovat
Remt

Taky ale bude muset nekolik hracu prijit

Reagovat
Pan.Antonin

Nebo se stáhne aspoň půlka hráčů z hostování

Reagovat
Remt

Jenze co si budem.. ti hraci proste nemaji takovou kvalitu jako ti co odejdou (bud by meli byt vyhozeni, nebo prestup např. Lingr, mozna Jurasek, tyhle dva nahradis velmi tezko)

Reagovat
KingMaster13

Hlavně Jurásek Najdi tak dobrého levého beka v český lize, nejsou prostě

Reagovat
Pan.Antonin

Místo Lingra už je koupenej Hronek, jestli na to má, to nevim

Reagovat
KingMaster13

Tak to jednoznačně

Reagovat
KingMaster13

Masopusta ještě zkusit, pokud by se ta zranění nelepšily tak teda pustit ale u něho by mi to bylo líto. Na tom beku mi přišel good. Kolářovi snížit plat....pokud by na to přistoupil tak nechat, momentálně chytá zase solidně. Jen ten plat má hroznej. Bořilovi nechat smlouvu ikdyby nehrál, za ty roky co pro nás odvedl tak si zaslouží menší dotaci, ačkoli chápu že nemůžeme být charita ale komu jinému zase. Ostatní nekompromisně vyházet, respektive Traorého dát na skauta.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný rozbor. Snad si to Jindra přečte a udělá vše podle tebe

Reagovat
KingMaster13

Tohle je spíš otázka na Tvrdíka/Bílka. Ti tam mají to poslední slovo ale je pravda že Trpišák má v tomhle volnou ruku dost

Reagovat
Pan.Antonin

Waaau, neskutečný humr.

Reagovat
exse

Koláře už dobře neprodáte, teď pro vás bude výhodnější udělat z něj na 5 let stabilní jedničku.

Reagovat
KingMaster13

Taky to tak vidím, zároveň je ale dobré si udržet i solidní dvojku protože on ty výpadky formy má, pak je zase třeba půl roku geniální.

Reagovat
Pan.Antonin

Matějovského klasika

Reagovat
exse

Jak je prostě možný, že Slavie dokáže vyskautovat hráče jako Zafeiris, kterej je ve 20 ready na PL, ale zároveň jim vepředu hraje trojka Jurečka - Tecl - Schranz? To si Trpiš chce vytrucovat přestup nebo co?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hezky Jindro, tak sis to zas vyzkousel s Teclem a ted uz bys ho mohl dat do prdele.

Reagovat
Pan.Antonin

Dej tam Juráska za Tecla, nebo to zas skončí maximálně plichtou

Reagovat
smazaný uživatel

Zafeirise je ve Slavii škoda, jediný fotbalista mezi cirkusáky. Snad půjde v létě o dům dál. Kvůli absenci v pohárech budou muset prodávat a mimo něj tam za nikoho nedostanou ani sadu dresů.

Reagovat
KingMaster13

To už se říká 5 let, že když někoho prodáme tak že je to poslední pořádnej fotbalista u nás a bez něj budeme v háji

Reagovat
Posledni Kovboj

taky ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

No ale teď už je to fakt... jako kdo tam má potenciál na lepší přestup? Zafeiris, možná Jurásek, jestli se bude ukazovat v repre, protože poháry hrát s tímhle nebudete... a tím to končí. A na platy dáváte víc než Sparta, přitom nemáte finanční krytí, řítíte se do většího průseru než po Jarolímovi.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak Matejak si jde zkusene pro redku. Klasiky prepicenej proti Slavii

Reagovat
monty25

Góóól... jsem neviděl, ale Gning konečně.

Reagovat
Pan.Antonin

Trpišáku Dej tam Juráska, ne sundej druhého Juráska. To jsme si nerozuměli.

Reagovat
monty25
Reagovat
PhilipS

Klasický čekání na to než se Jindra umoudří a pošle tam Juráska, kterej to rozhodne.

Reagovat
wyqinac

Jak může ten rozhodčí nechat Matějovskýho jit střídat až od zadní lajny?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám jemnosti pravidel. Může mi někdo objasnit za co dostal žlutou Mareček? Mně to laicky přijde, že oba hráči chtěli hrát míč a byli čelem k sobě, takže o sobě věděli. To že se jeden toho míče dotkne o fous dřív je jasné. Ten druhý už ale pohyb nohy přece nemůže zastavit. Znamená to, že v podobné situaci jeden hráč míč odehraje a druhý dostane žlutou kartu?

Reagovat
ACSeRw!n

Zafeiris je jinde.. Lada mu bude muset ukoncit karieru

Reagovat
KingMaster13

Pičo ten Zafeiris je bůh!!! Ten to tam míchá neskutečně.

Reagovat
Pan.Antonin

Tecl má napsanou asistenci, takže derby určitě v základu.

Reagovat
KingMaster13

Že si to o něj Zafeiris narazil no....ach jo

Reagovat
smetos

To je jedno co postavi, ctyri lupeny i tak dostanou

Reagovat
Pan.Antonin

Jawo

Reagovat
DieFohlenBMG

Rozhodčí Jawo ty šašku

Reagovat
monty25

Góóól!!! Mareček To je demolice!

Reagovat
KingMaster13

Budějovice dobrej tejden

Reagovat
monty25

Vidíš, to mi ani nedošlo, že se unavili na Spartě...

Reagovat
KingMaster13

A předtím dostali bůra ve Zlíně

Reagovat
monty25

Reagovat
Remt

Chlastací hra na slovo "rezervoár"? už jsem to dnes slyšel asi potřetí

Reagovat
Pan.Antonin

Schranz

Reagovat
Pan.Antonin

Ofsajd

Reagovat
ACSeRw!n

ofsajd

Reagovat
Tevezinho

jasný

Reagovat
Pan.Antonin

Komentátor netuší

Reagovat
KingMaster13

Bohužel

Reagovat
monty25

3 body v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Je v Bolce Deniska?

Reagovat
monty25

Ne, bude v Pardubicích.

Reagovat
smetos

Spolu s tou dámou co ma oko na krku krasavice o2

Reagovat
monty25

Kubíčková

Reagovat
KingMaster13

Teď už si to může Sparta prohrát jen a jen sama nějakým totálním psychickým kolapsem

Reagovat
Kiwi-21

Upřímně ty věříš že vyhrají zápasy ze Slavii,Plzní, na Slovácku a v Liberci ?

I z tím dnešním ze nevyhraje ani 1 možná ten 1

Slavia bude taky ztrácet a je možné že se vrátí Plzeň ještě

Reagovat
KingMaster13

Upřímně já si myslím že ztratí jen na Slovácku. Liberec je špatnej, Plzeň taky a my ikdyž budeme bojovat a budeme nepříjemní tak věřím možná v remízu, což nám nestačí

Reagovat
Kiwi-21

Takhe Slavia potřebuje dostat přes uši a pořádně

Plzeň si myslím že včera se probudila a vidím to na výhru na Spartě kde jim budu věřit více než kdyby hráli doma

Se Slavii asi plichta stejně jako dnes v Pardubicích a v Liberci a pohru na Slovácku

Přes poslední výsledky Sparty tam porad necítím tu sílu toho týmu

Slavia zas nos nahoře

Plzeň no ...

Ted se hrát nějaká předkola tak nevěřím ani 1 českému týmu na postup do skupin čehokoliv

Reagovat
KingMaster13

Sparta je teď v šíleným laufu a to se bude hrozně blbě brzdit. Liberec, Plzeň a i nás si myslím že přejedou. Tam jediné co může selhat je jejich psychika, která je roky bídná ale vypadá to, že Priske tam nastavil po dlouhé době něco co funguje. Ten tým dokáže otáčet zápasy, je tam velká mentální síla. Momentálně to nevypadá že by je mělo něco zastavit. Na Slovácku to bývá i pro naše nejlepší kluby nechuťárna tak tam si myslím, že ztratit můžou ale ten zbytek proti čemu hrají je fakt v bídě. Slavia venku katastrofa, Plzni se povedl Jablonec ale jinak taky katastrofa, Liberec katastrofa a Pardubice nemají kvalitu na to aby je obrali

Reagovat
Kiwi-21

Jak se dnes dívám na Spartu tak paradoxně vsadím na vás

Slavia jak bude presovat tak Sparta chybuje

Její obrana mi přijde dokonce slabší jak Slavie ale jak do brány Slavie spadne vše tak do Sparty nic

Je v laufu ale nevěřím jim

Reagovat
Kiwi-21

Jinak já vidím spíše Slavii v krizi než Spartu v laufu

Reagovat
chavi.27

Jasne, kazdymu za posledich 9 kolo dala Sparta 3+ golu ale v laufu nejsou....

Reagovat
Kiwi-21

Útok ano ten kvalitu má

V laufu je vyloženě Haraslín který umí být fantastický ale ne dlouhodobě

Ted je v současné době nejdelší úsek co je v ČR ve formě

Reagovat
kilobyte

Proč bychom měli najednou ztrácet body s každým? Nemyslím si, že je teď Sparta neporazitelná, ale zase nevidím důvod proč by měla s každým soupeřem ztratit.

Reagovat
Kiwi-21

Protože jsou ty týmy které jsou schopny je obrat o body + psychika Sparty

To že nevyhraje z Plzní, Slavii na Slovácku a v Liberci bych vsadil v jakémkoliv kole jen jsou teď ti soupeři seskupení takhle

U Pardubic jsem věřil kvůli jejich formě na jaře

Reagovat
kilobyte

Tu psychiku Sparty posuzuješ z čeho? Protože podle mě se v poslední době dost zvedla a naopak je to teď naše přednost. Dneska už by nás gól v první minutě nepoložil. Ani proti Slavii.

A přijde mi že trochu ignoruješ sílu a formu soupeřů.

Reagovat
Kiwi-21

Z minulých sezón

Možná je podceňuji ale pořád v nich nevidím tu sílu a tým co bych favorizoval na titul

Uvidíme v derby

Za mě si ho ale ani Slavia nezaslouží ani Plzeň no

Podle mě pro ně ty nejtěžší zápasy přicházejí teprve teď

Ale kdo ví vloni jsem taky v nadstavbě Plzni nevěřil

Prostě Sparta už pro mě dávno není silný tým a sotva průměrný na Evropy kdy skupiny hrály 1 za 6 let bohužel

Reagovat
kilobyte

Skupiny jsme hráli v posledních 3 sezónách 2x.

Reagovat
Kiwi-21

To mi nějak uniklo že by postup přímo přes pohár?

Vím o skupině z Rangers a měl jsem za to že za 6 let jste jenom 1 postoupily z předkol

Pokud se pletu má chyba uznávám

Reagovat
kilobyte

Předloni jsme ztrapnili ve skupině Celtic. Juliš jim dal u nich hattrick. A ono je docela rozdíl jednou za 6 let a nebo dvakrát za 3 roky.

Reagovat
KingMaster13

Ještě byli v té skupině s AC Milán, Lille a Celticem kterej 2x vyjebali

Reagovat
Kiwi-21

Jj Celtic a pak vypadly z Partizanem to bylo za Vrby

Z Lille byly 2 pohry i z AC tuhle skupinu si pamatuji

Jinak pravda je rozdíl velký 2 krát za 3 a jednou za 6

Uznávám chybu

Ale nešly jste 1 přímo z poháru?

Zda se mi že předkola jste opravdu přešly jen z Vrbou

Reagovat
kilobyte

Šli jsme přímo, ale zase jsme tím "přišli" o šanci postoupit.

Reagovat
Tevezinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš neskutečný expert

Reagovat
Kiwi-21

Uvidíme není konec ligy ještě

Reagovat
Harley111

Dobrá píčovina ,1 bod Slavia venku neškodná, Plzeň bude u nás hrát autobus 20 procent držení míče dostanou v klidu trojku, Slovácko i Liberec špatná forma . Nejhůř za mě 10 bodů.

Reagovat
Kiwi-21

Uvidíme kdo je blíže

Pokud máš pravdu nemám problém říct že jsem byl mimo a jen Spartu podcenil

Reagovat
Kiwi-21

Jinak jsem myslel 1 bod ze zápasů Slavie,Plzeň a Slovácko

Liberec jsem nepočítal

Reagovat
Martin9719

Boleslav O to víc teď mrzí ty naše ztráty.

Reagovat
wyqinac

Tak my si aspoň v bolce zasloužili vyhrát, vy dostat trojku

Reagovat
KingMaster13

Dneska z těch posledních venkovních to byl asi nejlepší výkon

Reagovat
Pan.Antonin

Na zasloužili se nehraje. My si zasloužíme dostat přes držku, když zas postavil Tecla, kterej už nemá ani na FNL.

Reagovat
Martin9719

To jste si dle držení míče zasloužili vyhrát ve všech venkovních zápasech.

Reagovat
wyqinac

kdo mluvi o drzeni mice? Vsak Plzen tam krome drzeni mice prohrala suverenne komplet vsechny ofenzivni statistiky na plny care, to my teda meli jednoznacne prevahu ve vsem - coz je samozrejme ve vysledku uplne jedno

Reagovat
Martin9719

Tak správně sis odpověděl. Důležité je totiž vždycky to, kolik dá kdo gólů. A vaše statistiky - 4 střely na bránu a nejlepší venkovní zápas jara, to hovoří za vše. Stejně tak i otázka na Trpiše od Šilhana: "proč nejste schopni z rohových kopů ohrozit branku soupeře???"

Reagovat
wyqinac

Já hlavně reagoval na ty vaše 'ztraty', protože my v Boleslavi dva body ztratili, minulý týden tam dva body ztratila Boleslav

Reagovat
Martin9719

V první řadě ztratily oba týmy minulý týden 2 body. Stejně jako tento týden. A v Boleslavi jsme taky klidně mohli vyhrát, ostatně nebylo by to poprvé kdy by jsme urvali 3 body a měli méně šancí než soupeř. To je přesně to, co nehodláš pochopit, že fotbal se hraje na góly, ne na územní převahu a technickou vyspělost jednotlivců. Nehraje se na žádnou zaslouženost nikde ve světě. Tím se tak akorát může Slavie uklidňovat dost možná už druhou sezonu po sobě. A JT to nedokáže zatím změnit. A teď na Spartě má dost možná jednu z posledních šancí. Mimochodem příčiny toho proč se to děje jsem tu už naznačil.

Reagovat
wyqinac

tak aspon na jednom se shodneme - ze se neshodneme tak peknej den jinak

Reagovat
meno

Jsem zklamanej? Ano.

Jsem překvapenej? Ne.

Reagovat
KingMaster13

Asi tak

Reagovat
KnoxXx

dobry bod do tabulky pravdy s Teclom v zaklade

Reagovat
Pan.Antonin

Tak nás budou muset zachránit Pardubice

Reagovat
Rizek

Reagovat
martin1

Boleslav

Reagovat
smetos

Tvl ten stadak v pardubkach. Utratis pulmiliardy za novej stanek a na jednich z nejlukrativnejsich mistech nechas branu a kus hnusneho betonu

Reagovat
smetos

Celkove doprdele ty vchody jsou siroke jakoby tam mely proudit desetitisice lidi a pak ty zabradli pred fans... ja nvm nejsem bezpecak ale kdyz vidim tricetitisicove stanky a tohle tam nenajdes co si ma clovek o tom myslet

Reagovat
lampas

Kámoš od někoho z města holt má firmu na výrobu zábradlí...

Reagovat
Cotton

A co bys jako na stadionu chtěl? Hezkej výhled na fotbal? Tady nejsi v Anglii, kamaráde!

Reagovat
ACSeRw!n

Honza "Jude Slavie" Kuchta

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Krejda je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

LK37 gól ve 37. minutě. Náhoda...?

Reagovat
FORZAMILAN

Timing Krejčího je neskutečný a vůbec ty jeho hlavičky

Reagovat
Pablos

Sparta v prstem v nosem, Trpiš s prstem v Teclovi…. Je to rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jste s tím Teclem trapný. Jasný,za všechno může Standa

Reagovat
Pablos

To je ale narážka na Trpiše…

Reagovat
Martin9719

Střely Slavie za celý zápas - 4. Střely Sparty v poločase - 7. To je přesně ten rozdíl - důraz v 16ce. Sparta si počká v klidu a jde přímočaře kdežto Slavie buší do zavřených dveří kolem dokola bez efektu. Kuchta, Čvančara, Haraslín je hold rozdílová trojice oproti Teclovi, Jurečkovi a Burenovi.

Reagovat
Pablos

Hlavně jsou ustálený. Trpiš to jeho tahání z kloubuku… paradoxně vždy příjde s nejsměšnější sestavou venku, když mají venku krizi I když chápu, že tam teď byli nějaké výpadky hráčů… tak budiž. Ale jak dřív Sparta né a né se zbavit průměráků, tak to jede Slavia… a opravdu upřímně jí za tuhle nekoncepci titul přeji nejméně z vás tří.

Reagovat
Martin9719

Sparta jede i min. co se týče defenzivy to co my loni s tím že přidává větší nadstavbu v ofenzivě. A má o dost víc rozdílových hráčů - min. Krejčí vzadu který je ohromně platný v rozehrávce a nenechá se jen tak někým obejít. Slavie má navrch max. co se týče krajních obránců, ale Wiesner udělal taky docela pokrok a Zelený hraje svůj standart. Ale největší rozdíl vidím v přímočarosti. Než si Slavie vymění ty svoje narážečky tak je 9 hráčů pod míčem. Jasně, Pardubice dali Spartě hodně prostoru, ale to jak např. Zelený v první půli přenese míč z půlky hřiště po zemi do poslední 1/3 hřiště a k tomu po zemi - to prostě Slavie nemá. A taky je to samozřejmě o tom jak s tím nakládá + koncovka. Nemůžeš prostě vyhrát titul s Teclem v základu který dá gól jen když je po všem nebo týmům co hrají o předposlední flek. Momentálně má Slavia 2 rozdílový hráče a to je Jurásek a Zafeiris, možná Ševčík. Zbytek je, nebo hraje průměr. Není to jen o Teclovi. Proč je ve Slavii stále Traoré, Hromada, Masopust? Proč se koupil Hronek, který měl rozbíjet výškou obrany a odehrál pár desítek minut? Do toho absolutně zabitý Santos a Ewerton. Nejlepší letní posila nakonec asi Jurečka. Do toho zatím dost s otazníkem Pech, další miliony sedící skoro na tribuně a k tomu Fila hrající snad za béčko v Teplicích byť dneska dal gól.

Priske si přivedl jednak pořádnýho stopera Sörensena, vrátil zpátky život Panákovi, Minčevovi a Wiesnerovi, přivedl si tvůrce hry kteří zapadli, dokonce 2, Rosický vyfoukl Kuchtu, Sadílek už občas taky přidá nadstavbu a Haraslín který za mě byl od konce minulý sezony na odstřel tak po Mosquerovi přebral pozici nejlepšího křídelníka ligy. Do toho Spartě hraje Sejk a Polidar v Jablonci, Suchomel MB, Ryneš v HK. A vyházeli průměráky typu Juliš, Sáček, Vindheim. Samozřejmě něco se i tolik nepovedlo viz Mabil, Mejdr nebo Jankto - ale ten má i jiný starosti a Mabilovi asi nesedlo prostředí zatím.

Kdo tady momentálně staví lepší kádr, dělá správný rozhodnutí a nakládá lépe se svým kádrem?

Reagovat
Pablos

Jj souhlasím… vidím to taky tak

Reagovat
Kily

Sparta do těch zápasů chodí i dobře připravená, Priske třeba včera moc dobře věděl, že máme obrovské problémy po ztrátách míče, kdy se nám nevrací/nestíhají vracet záložníci ani křídla a do stavu 2:0 sparťané po jakékoli ztrátě okamžitě startovali ve větším počtu dopředu a využívali volného prostoru k přečíslením. Naštěstí pro nás to hodně ustalo po prvním a druhém gólu, kdy se zatáhlo za ruční brzdu a posledních cca třicet minut možná mohlo opticky vypadat jako vyrovnaný zápas

Reagovat
Rizek

Co to zase bylo? Teď už si dovolí otočit takovýhle ofsajd bez čáry? Je to všechno zvláštně jednostranné.

Reagovat
smazaný uživatel

Těsný ale přesto v pohodě rozpoznatelný ofsajd.

Reagovat
Rizek

No co tak všude čtu, tak je spousta těch, co to rozpoznali jako já. Uvidíme pak nějaký rozbor. Někde musí být záběr, který musí být prokazatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

3 hráči metr za obranou...

Reagovat
Firkraag

Vzdyt byl na prvni pohled zcela jasny

Reagovat
Firkraag

Nebo zcela jasny je asi silny slovo, ale prostě bylo to viditelny

Reagovat
Rizek

Tak prý nakonec Haraslín, takže nevím, co jste, kluci, zcela jasně viděli, ale určitě ne Čvančaru v ofsajdu.

Reagovat
Firkraag

Fakt? Tak to tam sice signalizovali, ale přišlo mi to jako nesmysl.

Reagovat
Firkraag

I ta nahravka doprava vypadala v poradku

Reagovat
Rizek

já si počkám až na studio, takže nevím, jak to tam bylo.

Reagovat
Tevezinho

Haraslín byl... ale líbí se mi jak tady lidi řeknou, že tam byl Čvančara/wiesner... hlavně, že se to neuzná

Reagovat
Rizek

Takže Haraslín o půl kroku. Čvavčara v pořádku. Zcela jasně prej ...

Reagovat
Firkraag

Mě přišlo, že byl i Čvančara no.

Reagovat
Firkraag

Mně kurva

Reagovat
Rizek

ok, jen vrtám. Nebyl

Reagovat
Firkraag

Screen nemáš?

Reagovat
Rizek

Jo a teda i dobrá práce VARu.

Jinak ale - kdyby daly Pardubky z protiútoku gól, platil by? Asi ne.

Reagovat
Firkraag

Co? Po neuznanym golu?

Reagovat
Rizek

No kdyby Pardubky dostaly balon a šly by do brejku a daly kus. Asi by se to vracelo, ne?

Reagovat
Firkraag

To fakt nechápu. Vždyť po gólu je přerušena hra, tak moc nechápu jako kdy?

Reagovat
Rizek

Kdyby po tom Haraslínově dotyku vybojovaly balon Pardubky.

Ale asi to nech být.

Reagovat
Firkraag

No tak to je jedno, proč by se při svým golu měl řešit soupeřův ofsajd. Hra se kvůli ofsajdu nemusí přerušovat.

Reagovat
Rizek

aha, to mě nenapadlo.

Reagovat
Rizek

musím říct, že jsem poslední dobou z toho VARu zmatený jak Goro.

Reagovat
naheCZ

Jaký důvod by byl k rušení gólu?

Reagovat
Rizek

předchozí porušení pravidel Sparty.

Nestalo se něco podobnýho právě vám? Soupeř vás fauloval ve vápně, sudí to nechal hrát dál, soupeř šel do brejku, vy jste faulovali ve vápně, byla fouklá penalta proti Slávii, ale VAR to vrátil a pentli kopala Slávia, tak nějak to bylo.

Reagovat
naheCZ

Tak řeší se útočná akce...i kdyby se na to dívali, tak prostě výhoda pro Pardubice.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Firkraag

LOL rozhodčí magor Dva třímetrový ofsajdy v řadě a nezvedne to

Reagovat
Rizek

3 hráči ve dvoumetrových ofsajdech, a on nechá praporek dole.

Reagovat
Rizek

Je úplně jasné, že Sparta dohrává na půl plynu a šetří síly na derby.

Snad to Pardubky nepotrestají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele