FORTUNA:LIGA - preview 29. kola: Slavia odpovídá na triumf Sparty

20.04., 09:25, aktualizováno 21.04., 08:31
Previews
Milan Petržela (© 1. FC Slovácko)

Sparta přestřílela Ostravu a pokud chce Slavia udržet kontakt, musí si splnit povinnost v souboji s Olomoucí. Plzeň se představí na Slovácku, v akci budou i oba východočeské týmy.

Slavia Praha - Sigma Olomouc

neděle 15:00

Sparta zvládla těžký duel s Baníkem, a pro Slavii tak vede jediná cesta, jak se dostat na první místo po základní části. Potřebuje doufat v porážku Letenských od Olomouce a sama naplno zvládnout oba zápasy - v tom prvním ji taky čeká Sigma.

Sešívaní před týdnem přišli o vedení v tabulce, když nezvládli šlágr kola v Plzni a po Šulcově gólu v závěru odešli s prázdnou. Přišli tak o sérii čtyř po sobě jdoucích ligových vítězství, která se táhla od počátku března po remíze v derby. Nadále však platí, že je to rovněž Viktorka, kdo v rámci ligy naposledy odjížděl s body v Edenu. Stalo se tak v listopadu, od té doby domácí obecenstvo přihlíželo k sedmi ligovým úspěchům, a to včetně toho posledního proti Bohemians. Slavia se dostala do vedení po pauze zásluhou Ševčíka s Chytilem, v závěru skóre jen korigoval Hůlka.

Hanáci se ve stínu interní krize a rozporů vedení s fanoušky potácí i ve výsledkových potížích a za celé jaro si připsali pouhé dvě výhry. Jedna z nich přišla před týdnem s Jabloncem, kdy i přes brzké vyloučení Spáčila zásluhou Chvátala zvítězili. Udrželi si tak na první pohled reálnou šanci na elitní šestku, když na Slovácko ztrácí pouhé tři body, na druhou stranu při avizovaném losu jde o nesmírně náročný oříšek.

"Chceme potrápit favorita, být pro něj nepříjemní a pokud možno uspět. Víme, že Slavia je výborný tým, hraje náročný fotbal evropské úrovně. Bude to pro nás velká výzva a pro některé kluky nová zkušenost. Čeká nás jiná role než v předchozích zápasech. Jedeme na Slavii s pokorou, ale to neznamená, že nemáme šanci uspět. Jsme přesvědčeni, že schopnosti na to tým má. Naší povinností je bojovat každou minutu, podobně jako třeba naposledy doma s Jabloncem. Prostě nechat své ego v šatně a bojovat za Sigmu," nabádá trenér Olomouce Jiří Saňák.

Slávisté dokázali Sigmu třikrát po sobě porazit, doma tato šňůra trvá dokonce šest utkání. V listopadu na Andrově stadionu sice dokázal na Wallemovu trefu brzy zareagovat Pokorný, ještě před pauzou se ovšem prosadil Tomič a ve druhé půli vítězství pečetil Jurečka. Právě ten je spolu s plzeňským Šulcem nejlepším střelcem celé soutěže, hned na čtvrtém místě se nachází jeho spoluhráč Chytil a v závěsu za ním olomoucký Juliš.

Jindřich Trpišovský se musí v utkání obejít bez zraněných Koláře se Schranzem a zřejmě i Douděry s Holešem. Na straně hostí nepustí do hry karetní trest Spáčila a Fortelného, dohoda klubů pak Singateha.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - T. Vlček, Ogbu, Zima, Zmrzlý - Oscar, Ševčík - Masopust, Provod, Jurečka - Chytil

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Chvátal, Vraštil, Pokorný, Uriča - Breite, Ventúra - Vodháněl, Pospíšil, Zorvan - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.38 - 15.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Mladá Boleslav

neděle 15:00

Pardubice čeká poslední domácí zápas před nadstavbou. Proti Mladé Boleslavi budou chtít prodloužit sérii utkání bez prohry, ale taky zapracovat na defenzivě. Hosté zase hodlají odčinit zaváhání z uplynulého víkendu.

Díky výhře v Olomouci a následným remízám s Českými Budějovicemi a Zlínem drží Pardubice dál slibný náskok na tři nejhorší mužstva ligy. Své bodové konto by ovšem do konce základní části soutěže ještě rády vylepšily. Do všech zbývajících zápasů půjdeme odhodlaně, bojovně a hlavně týmově. Nesmíme už konečně dostat branku. Musíme být důslední v každé herní situaci, a to zejména při standardních situacích," řekl trenér Východočechů Radoslav Kováč, jemuž očividně záleží na pevné obraně.

Mladá Boleslav před týdnem po dvou měsících prohrála. I tak v ligové tabulce zůstává na pátém místě a útočí na postup do evropských pohárů. "Musíme napravit nepovedené domácí utkání proti Teplicím. Myslím si, že tým má sílu na to, aby se v Pardubicích úspěšně porval o tři body," prohlásil před cestou k soutoku Labe a Chrudimky kouč Středočechů Radoslav Kováč.

Kvůli zranění se v neděli na straně hostů neukáže obránce Martin Suchomel. O nasazení středopolaře Marka Matějovského a útočníka Júsufa Hilála se teprve rozhodne. Na straně Pardubic je nejistý start záložníka Filipa Brdičky, zbytek kádru by lodivod Kováč měl mít k dispozici.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Mareš, Halinský, Ortiz, Surzyn - Solil, Icha, Hlavatý - Daněk - Zlatohlávek, Patrák

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Král, Suchý, Karafiát - Kadlec, Sakala, Kubista, Fulnek - Solomon, Ladra - Pulkrab

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.60 - 2.54

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FC Hradec Králové

neděle 15:00

Souboj o udržení nadějí na elitní šestku a možná i vniknutí do ní bude v neděli k vidění v Jablonci. Liberec se nachází pouhý bod za Slováckem, jen o další dva pozadu je pak Hradec Králové, který se dostal do skvělé formy.

Slovan se v posledních týdnech prezentoval kvalitními výkony a zaskočil i nejednoho favorita, před týdnem však nečekaně klopýtl a s prázdnou odjel z Českých Budějovic. Severočechy přitom poslal do vedení Žambůrek, následně však otočili Hellebrand s Ondráškem. Poulolův vlastenec v nastavení sice znamenal srovnání, přesto Suchan ještě zajistil domácím tři body.

Votroci vstoupili do jara sérií remíz, úspěšné domácí derby je i přes následnou prohru na Spartě nakoplo. Během posledního měsíce ve třech zápasech pokaždé zvítězili, vyšlápli si přitom na Karvinou, uspěli v Teplicích a naposledy zdolali Slovácko. K tomu jim stačila jediná trefa Harazima. Vzhledem k utkání na Slavii v posledním kole je jejich šance na šestku spíše v rovině teorie, na druhou stranu mají už definitivní jistotu záchrany.

"Liberec byl vždy nepříjemný soupeř. Je dobře vedený i organizovaný, perfektně systémově svázaný. Mají velmi šikovné hráče a kvalitní standardní situace. Do zápasu navíc pokaždé přijdou i s něčím novým. Trenér Kozel je zkušený kouč, chce svůj tým dotáhnout do šestky. Poslední prohra v Budějovicích je pro něj jistý zádrhel, ale myslím si, že s jeho mužstvem nijak zásadně neotřese. My chceme navázat na naše poslední výkony," nabádá asistent trenéra Horejše Stanislav Hejkal.

Ten se musí obejít bez vykartovaného Šašinky a zraněných Čiháka, Heidenreicha, Kaštánka a Leibla. Na straně domácích ne nepředstaví zdravotně indisponovaní Frýdek s Plechatým, otazník visí i nad Pennerem a Rabušicem.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Ghali, Žambůrek, Prebsl, Preisler - Višinský, Tupta - Kulenovič

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Kodeš, Spáčil - Harazim, Kučera, Dancák, Krejčí - Čmelík, Pilař - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.90 - 4.93

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň

neděle 18:00

Po srdnatém, leč neúspěšném boji ve Florencii čeká Plzeň další utkání v domácí nejvyšší soutěži. Třetí místo v tabulce hodlá Viktoria potvrdit na hřišti šestého Slovácka, jemuž se na jaře nedaří a po sezóně navíc přijde o úspěšného trenéra.

Plzeň má za sebou veleúspěšné působení v Evropské konferenční lize, postup do semifinále už ale byl nad její síly. Západočeši ve čtvrtfinálovém souboji viditelně zaostávali za italskou Fiorentinou, což se projevilo především ve čtvrteční odvetě. Viktoria i bez vyloučeného Cadua dlouho statečně bránila čisté konto, v prodloužení však nakonec dvakrát inkasovala a s působením na mezinárodním poli se pro tento ročník rozloučila.

Historickému postupu do semifinále evropské soutěže zabránila nejen síla protivníka, ale taky únava Plzeňských. Tu způsobuje marodka i nabitý diář. Západočeši totiž každý víkend absolvují ligový program, v průběhu pracovního týdne pak střídají (respektive dosud střídali) evropské putování se zápasy národního poháru. V poslední jmenované soutěži je čeká semifinále příští středu, kdy ve svých Štruncových sadech přivítají Zlín.

Ještě předtím ovšem sami vyrazí na východ Moravy, a sice do Uherského Hradiště. "Máme teď náročný program. Proti Fiorentině se nemáme za co stydět. Proti takovému soupeři je to složité v jedenácti, natož v deseti lidech. Fiorentina je herně lepší tým, o to více musíte běhat bez míče. Umocněné vyloučením našeho hráče byla náročnost utkání ještě vyšší. Uvidíme, jak budeme vypadat v neděli na Slovácku," řekl trenér Viktorie Miroslav Koubek.

Západočeši sice bojují s již zmíněnými problémy, pořád ale na tom nejsou tak špatně jako Slovácko. Moravané na jaře zvítězili v jediném zápase, kvůli čemuž se propadají tabulkou. Před 29. kolem ještě zůstávají v nejlepší šestce, po víkendu ovšem klidně mohou z pozice zaručující účast v nadstavbové skupině o titul vypadnout. Před několika dny navíc Uherskohradišťští oznámili, že se po konci sezóny rozloučí s koučem Martinem Svědíkem, strůjcem úspěchů klubu z posledních let.

Špatnou formu potvrdilo Slovácko i před týdnem proti Hradci Králové. Přesto Moravané věří, že některé prvky jejich hry snesly měřítka. "Ukázali jsme si věci, na kterých lze stavět. Musíme minimálně zopakovat důraz, s jakým jsme hráli v Hradci, a přidat k tomu fotbalové věcí. Naším cílem je nyní zachránit sezónu. Už se nedíváme, jestli budeme v šestce či desítce, z obou se dá dostat do Evropy a o to se chceme pokusit," uvedl Svědíkův asistent Jan Baránek.

Celek z Uherského Hradiště eviduje na marodce stopera Michala Kadlece a levého beka Merchase Doskiho. K tomu je proti Plzni nejistý start brankáře Milana Heči. Na straně Viktorie už není tolik zraněných plejerů jako v posledních týdnech. Stále ovšem nemohou hrát záložníci Jan Sýkora s Matějem Valentou, křídelník Erik Jirka a útočník Rafiu Durosinmi.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Reinberk, Hofmann, Břečka, Blahút - Trávník, Daníček - Petržela, Havlík, Juroška - Vecheta

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, Hranáč, Jemelka - Cadu, Traoré, Červ, Souaré - Šulc - Metsoko, Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.46 - 2.54

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FC Zlín

sobota 15:00

Čtyři porážky v řadě odsoudily Jablonec k účasti v nadstavbové skupině o udržení. Ještě před vypuknutím závěrečné fáze sezóny si ale Severočeši mohou zlepšit náladu proti soupeři, na něhož dlouhodobě umí. Ukončí zelenobílí černou sérii proti oblíbenému Zlínu?

Po týden staré prohře na hřišti olomoucké Sigmy zůstal Jablonec v tabulce soutěže na 12. místě, navíc mu utekly Teplice, což znamená, že na konci ročníku může skončit nejlépe jedenáctý. "Začátek jara byl dobrý, ale pak to spadlo, neměli jsme rychlost a vypadalo to jako při zápase v Olomouci. Po každém duelu si děláme analýzu. Jedna věc je rozbor s hráči a druhá je pak práce na hřišti. Něco můžeme připravovat, ale jakmile tam není rychlost a soubojovost, potom padá náš výkon," zhodnotil dosavadní průběh jara trenér Severočechů Radoslav Látal.

Zlín je na rozdil od svého sobotního protivníka už delší dobu připraven na tuhý boj o záchranu. Taky v tabulce momentálně sídlí ještě o dvě místa níž. Formu má ovšem lepší - za posledních pět kol prohrál pouze jednou. "Sice jsme neporazili Pardubice, ale neprohráli jsme. I teď chceme uspět," prohlásil před výletem na sever Čech asistent hlavního kouče "Ševců" Aleš Hellebrand, jenž zároveň připomněl plichtu Moravanů s pardubickým mužstvem z uplynulého víkendu.

Hosté si budou muset poradit bez zraněného středopolaře Davida Tkáče. Marodka Jablonce je ještě početnější. Figurují na ní záložníci Sebastian Nebyla s Dominikem Pleštilem a útočníci Václav Drchal s Matoušem Krulichem. Hrát nebude ani záložník Alexis Alégué, který si odpyká trest za čtyři nasbírané žluté karty v sezóně. K tomu jsou nejisté starty obránce Nemanji Tekijaškiho a středopolaře Miloše Kratochvíla. K dispozici už nicméně bude zadák Haiderson Hurtado, jemuž ligová disciplinární komise odpustila zbytek osmizápasového trestu.

Jablonec na Zlín dlouhodobě umí, neprohrál s ním dlouhých šestnáct let. V posledních sedmi vzájemných zápasech se nicméně vždy zrodila remíza.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - F. Souček, Hurtado, Polidar - Černák, Martinec, Houska, Čanturišvili - Kanakimana, Hollý - Chramosta

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Simerský, Bartošák - Bužek, González - Vukadinović, Slončík, Fantiš - Schánělec

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.77 - 4.52

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Karviná sice v posledních dvou kolech uhrála proti silným mančaftům dva body, i tak se ale v tabulce ligy propadla na poslední místo. Bohemians už tedy Slezané hodlají porazit. Po úspěchu ovšem lační také hosté, kteří se ještě mohou dostat z nadstavbové skupiny o udržení.

Po remíze v Plzni plichtila Karviná i před týdnem na hřišti ostravského Baníku. Konkureční České Budějovice ovšem mezitím bodovaly naplno a dostaly se v tabulce právě před MFK. "Věříme, že remízy s Plzní a na Baníku dodají klukům sebevědomí. Pro nás nadstavba začíná vlastně už nyní. Realita je taková, že jsme na posledním místě a momentálně, i když to řeknu trošku s nadsázkou, je jedno, kdo k nám přijede. Zisk tří bodů je v sobotu moc důležitý," uvedl asistent hlavního trenéra Slezanů Radim Grussmann.

To Bohemians ve svých nedávných utkáních proti těžkým vahám podlehli oběma pražským rivalům, tedy Slavii i Spartě. V tabulce tak zůstali na 11. místě, a jestliže chtějí poskočit do první desítky, musí zvítězit v obou následujících špílech. "Poslední dva zápasy základní části jsou jako play off, ve kterém je musíme zvládnout. Proti Karviné to bude jiná typologie zápasu než se Slavií a Spartou. Nemyslím si, že přijedeme do Karviné a bude to jednoduché. Nemáme kam couvat a musíme se k tomu postavit čelem," řekl kouč "Klokan" Jaroslav Veselý.

Vršovičtí dál postrádají brankáře Romana Valeše, záložníky Vojtěcha Smrže s Adamem Jánošem a Janem Matouškem a útočníka Vojtěcha Nováka. Nejisté jsou starty středopolaře Josefa Jindřiška a forvarda Milana Ristovskiho. Marodka Karviné se naopak vyprázdnila, v sobotu by měli absentovat pouze obránce Dávid Krčík a útočník Martin Doležal.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Traoré, Svozil, Bergqvist - Memić, Boháč, Moses, Čavoš, Fleišman - Akinyemi, Regáli

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Křapka, Vondra, Hybš - A. Kadlec, Beran, Hůlka, Kovařík - Prekop, Hála - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.40 - 2.61

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava

sobota 15:00

Souboj tradičních rivalů bude tentokráte okořeněn i tím, že je pro každý tým mnoho v sázce. Zatímco Sparta hájí prvenství po základní části v těsném souboji před Slavií, Baník si bodovým ziskem může zajistit účast ve skupině o titul.

Letenští minulý víkend využili zaváhání Slavie v Plzni a posunuli se zpět na první pozici. Potřebovali k tomu však obrat na hřišti Bohemians, kde na Hůlkovu trefu ještě před poločasem reagoval Vitík. Po přestávce pak dvěma góly dovedl Spartu k bodovému zisku Birmančević. Ten bude muset s týmem zvládnout ještě dva těžké zápasy, aby zůstal na čele tabulky a zajistil si tak výhodu domácího prostředí pro poslední derby - po Baníku totiž Pražany čeká Olomouc.

"Být na druhé příčce samozřejmě nebylo příjemné, vždy chcete být první. Hlavní bylo udržet chladnou hlavu, přece jen jsme odehráli jen jedno nepovedené utkání, takže žádná panika rozhodně nebyla na místě. To se promítlo v dobrém výkonu na Bohemce, který nás dostal zpátky do čela. Baník má dobrý tým. Je to nepříjemný soupeř, což ukázal i v prvním vzájemném utkání na podzim, kdy jsme vybojovali vítězství 1:0. Před pár týdny změnili rozestavení, prezentují se ale obdobným stylem hry. Snaží se držet míč a opírat se o krátké přihrávky, což by nám mohlo vyhovovat," věří Lukas Babalola, asistent sparťanského trenéra.

Slezané sice mají relativně komfortní šestibodový náskok na sedmý Liberec, avšak los jim situaci příliš neulehčuje. Po Spartě je totiž čeká ve vzájemném střetu právě Slovan, a pokud v tomto kole nezaváhají Mladá Boleslav či Slovácko, půjde o řádně vypjatý duel. Pro Ostravu nicméně hovoří aktuální forma, byť naposledy dvakrát promarnili Ewertonem nabyté vedení a nechali Karvinou srovnat. Předtím však zdolali postupně Jablonec, Teplice i Pardubice.

"Těšíme se na zápas na vyprodaném stadionu. Sparta v lize ještě v tomto ročníku doma neprohrála, je to pro nás výzva. Proč bychom nemohli být první, kdo ji porazí? Respektujeme její kvalitu. Teď se střelecky daří Birmančevičovi, ale mají v ofenzivě i další velmi kvalitní hráče jako Kuchtu, Olatunjiho, Haraslína. Ale i my jsme dopředu nebezpeční a máme tam svou kvalitu. Dali jsme v posledních třech zápasech devět gólů a věřím, že jsme schopni se prosadit i na Spartě. Vím, že rivalita mezi kluby i fanoušky je velká. Ale musíme udržet nervy na uzdě a soustředit se na to, ať zápas zvládneme takticky," nabádá kouč Pavel Hapal.

Minulostí už je období, kdy Baník na svého velkého soka uměl. Aktuálně už sedmnáct po sobě jdoucích vzájemných střetů nevyhrál, za tu dobu navíc jen čtyřikrát remizoval. V listopadovém úvodním utkání této sezony je o bod připravil jediný gól, který krátce po pauze vsítil Panák.

Trenér Priske se musí obejít bez vykartovaných Preciada se Zeleným, stejně jako zraněného Pavelky a zřejmě i Laciho a Mejdra. Na straně hostí je mimo hru zdravotně indisponovaný Takács.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Haraslín, Birmančevič - Kuchta

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Frydrych, Lischka - Rusnák, Rigo, Boula, Ewerton, Kpozo - Buchta, Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.50 - 8.78

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice

sobota 18:00

Duel celků v dolní polovině tabulky se odehraje na závěr sobotního programu v Teplicích. Ty si v případě vítězství mohou zajistit účast v prostřední skupině, České Budějovice se naopak potřebují udržet nad Karvinou.

Skláři se po povedeném úvodu jara dostali do útlumu, před týdnem ovšem opět získali cenné vítězství. Uspěli totiž na hřišti Mladé Boleslavi, kde vítězství svými trefami zajistili Trubač s Filou. V tabulce tak mají čtyřbodový náskok před jedenáctými Bohemians, na barážové příčky je rozdíl dokonce už jedenáctibodový.

Podobné platí i o Jihočeších, kteří po pěti po sobě jdoucích utkáních bez výhry zdolali minulý víkend Liberec. Po Žambůrkově trefě otočili Hellebrand s Ondráškem, v bláznivém nastavení nejprve vlastním gólem srovnal Poulolo, přesto dokázal ještě rozhodnout Suchan.

Tepličtí budou v utkání postrádat zraněné Cykala, Gninga, Havelku, Horu, Hronka a Knapíka. Na straně hostí nepustí do hry karetní trest Ondráška, zdravotní problémy pak Dejanoviće a možná i Skaláka.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Kričfaluši, Chaloupek, Mičevič - Radosta, Mareček, Bílek, Labík - Trubač - Fila, Jásir

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Poulolo, Králik, Trummer - Suchan, Čermák, Hellebrand - Šigut, Alli - Tranziska

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.05 - 5.05

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
28
22
4
2
62 : 22
70
2
Slavia Praha
28
21
5
2
58 : 20
68
3
Viktoria Plzeň
28
18
4
6
63 : 32
58
4
Baník Ostrava
28
13
5
10
43 : 33
44
5
FK Mladá Boleslav
28
11
7
10
47 : 44
40
6
1. FC Slovácko
28
11
6
11
36 : 37
39
7
Slovan Liberec
28
10
8
10
44 : 44
38
8
Sigma Olomouc
28
10
6
12
37 : 39
36
9
FC Hradec Králové
28
9
9
10
31 : 36
36
10
FK Teplice
28
9
8
11
29 : 35
35
11
Bohemians Praha 1905
28
7
10
11
26 : 38
31
12
FK Jablonec
28
6
10
12
34 : 44
28
13
FK Pardubice
28
7
7
14
27 : 38
28
14
FC Zlín
28
5
9
14
36 : 60
24
15
Dynamo České Budějovice
28
6
4
18
30 : 58
22
16
MFK Karviná
28
5
6
17
28 : 51
21

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (449)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Mezi fandy Baníku je příliš optimismus dnes, téměř vždy když to tak v minulosti bylo dopadli jsme blbě.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Já třeba optimistický nejsem vůbec , pokud jsme hráli doma s Karvinou tak jak jsme hráli a dnes jedem na Spartu podpoření tím , že ve venkovních zápasech se nám celkem daří , což ale je vlastně dneska úplně jedno čekám klidně debakl jako 4:0

Reagovat
Kepy_FCB

Obrana bude hodně slabé místo...

Reagovat
thewall

Vůbec to dnes nevidím dobře. Dokonce nemám moc chuť to sledovat.

Reagovat
Grupma

Ale no tak. Můžete nám pěkně zatopit. A atmosféra je vždycky vynikající

Reagovat
Grupma

Reagovat
Kaspar

Co to, ze se nejsledovanejsi zapas hraje ve 3 s ostatnima a ne samostatne v 6?

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Je brán na ohled na tým Baníku aby měli po zápase dostatek času se nachystat na velkou párty v Praze

Reagovat
monty25

Protože šlágrem kola je boj Teplic o prostřední skupinu.

Reagovat
Kaspar

Tak ja jsem zvykly tenhle prales sledovat ve 3 a vecer si pak spravit chut, tak bohuzel tentokrat

Reagovat
Puskas

A hráči obou týmů se chtěli dívat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

Přání policie??

Reagovat
Harley111

Dnes Hapalball zpět na zem .Sparta v klidu 4-1

Reagovat
Uwe háže buly

Skoro

Reagovat
Kepy_FCB

ČT sport Vyškov - Brno

Reagovat
Kaspar

Koukam, ale stejne ta pripadna baraz je na oko jako ta hokejova, nema z ni nikdo moznost postoupit.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Podle mě teda Vyškov tento rok už postoupí . Taky se dívám.

Reagovat
Kaspar

Myslim to tak, ze ty kluby nemaji moznost postupu, protoze nesplnuji prvoligovy podminky, samozrejme se muze stat, ze to v barazi uhrajou, ale co pak? A ne pouze Vyskov, ale i ostatni. O tu baraz hraje Vyskov, Taborsko, Chrudim, Lisen.....kdo z nich si muze rict, ze muzou v klidu jit do prvni ligy? Je tam akorat Dukla, Opava, mozna Jihlava.

Reagovat
monty25

Jihlava, která je nejhorším týmem jara a bude ráda, když nesestoupí.

Reagovat
Kaspar

Ale podminky na ligu ma, jak hrajou je vec druha

Reagovat
Greny

Jihlava musí být hrozivá když prohráli i s nama

Reagovat
monty25

Čekal jsem 0:0, nebylo k tomu daleko.

Reagovat
Cotton

4 prohry o gól, to bude spíš smůla

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Tak Vyškov bude hrát na jiném stadionu easy

Reagovat
inferno08

Jenže to pak musí začít stavět a hlavně dostavět. Nevím přesně jak to je, ale kdyby to nestihli, tak dostanou pokutu jak kráva a ještě sestoupí. Takže ono to tak easy rozhodnutí není.

Reagovat
Uwe háže buly

To záleží jak daleko ten stadion je. Můžeš hrát na cizím v rámci města a asi do 20-30km? Aniž by jsi musel něco stavět atd.

Reagovat
Witcher

Koukni se do mapy kde je Vyškov a Drnovice nechápu proč nehrají tam a proč je potřeba další stadion

Reagovat
kilobyte

Z posledních 10 zápasů je na prvním místě béčko Olomouce a druhé je béčko Sparty. To podle mě nejlépe ukazuje možnosti a snahu o postup v druhé lize.

Reagovat
Cotton

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
fabec1222

Vždyť tam to vypadá, že se bude spíš prodávat licence, nebo klub úplně zanikne.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

?? Vždyt kameník říkal v pauze že postoupit chcou

Reagovat
Cotton

Nezanikne, spíš se přesune do Znojma.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Reagovat
Greny

Ten náš střed zálohy ve složeni stoper z dorostu Hamza a hrající asistent trenéra b týmu Štěpanovský je boží

Reagovat
John Obi Mikel

Proč nehrál Hamza stopera místo toho Gyamfiho?

Reagovat
Greny

A kdo by hrál ve střední zálohy???

Reagovat
Greny

Středu

Reagovat
John Obi Mikel

Kobylík říkal, že Gyamfi je záložník

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo Štěpan, jeden z nich.

Reagovat
Puskas

Štěpán by spíše řekl, že jeho sestra chodila před třemi lety se záložníkem.

Reagovat
Greny

Gyamfi je stoper případně levej bek, akorát přišel a začal hrát levého wingbacka, pak beka , nebo zleva ve stoperske trojici, dneska poprvé ve dvojici... Těžký pro něj..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mayday

Katastrofální úroveň, krajský přebor.

Reagovat
oli9

Snad je ten Vyškov porazí

Reagovat
Riquete s čupřinou
Reagovat
Cotton

Kdy bude finále poháru? Koukal jsem do termínovky a mělo být teď ve středu, ale to bude teprve semi. Pokud to bude až během nadstavby třeba až před posledním kolem, tak to může Spartu dost ovlivnit v boji o titul.

Reagovat
Greny

Nebude vyhraje kontumačně Celtic

Reagovat
Cotton

dík

Reagovat
Bex5

Reagovat
Coutinho10

mělo by to padnout týden po tom vloženým kole v nadatavbě

Reagovat
Coutinho10

*nadstavbě

Reagovat
Cotton

Takže Plzeň v posledním týdnu dvakrát porazí Spartu a sebere jí obě trofeje

Reagovat
Coutinho10

to by bylo hezký

Reagovat
oli9

Dneska všechno 1

Jen Jablonec 0

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Vyškov

Reagovat
John Obi Mikel

Denis + Denis

Reagovat
ACSeRw!n

dneska to bude na Letny ofensivni koncert - 5:2

Reagovat
GabrielBatistuta

Skoro

Reagovat
M.Vaza

To beztak za chvíli odloží jak furt leje..

Reagovat
Sosi

Greny, co to zaruceny info o Brnu?

Reagovat
Greny

nekde to zde mas rozepsany pod clankem o Psotkovi

Reagovat
Sosi

Ok dik

Reagovat
Grupma

Tvl na O2 rozbalili balíčky sběratelských karet Reklama živí, ale tohle mě fakt dostalo

Reagovat
Mirek na tenisu

šílené! Řezník v dresu Baníku... Svěcený už vymýšlí blbiny. Utrhnul se. Ještě že Sparta Banik nekomentuje Šilhan. To je totální idiot. Jeho žvásty se nedají poslouchat.

Reagovat
ACSeRw!n

choreo

Reagovat
Grupma

Reagovat
ACSeRw!n

silenej vykon zatim a Kairinen je zralej na vystridani

Reagovat
C-M@ster

Snad tam Baníku něco padne.

Reagovat
Grupma

Snad by nás to probralo

Reagovat
naheCZ

Baník zatím dobře, takže to bude za chvíli 1:0 pro Spartu

Reagovat
C-M@ster

skoro

Reagovat
Grupma

Tahle Sparta chce titul? Jak se to pozná?

Reagovat
Coutinho10

takhle hraje Baník normálně ?

Reagovat
C-M@ster

Jen venku.

Ti kdyby hráli poháry a nesplňovali podmínky a museli hrát v azylu, tak dojdou až do finále.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
naheCZ

Tuci

Reagovat
Coutinho10

lol roh really ?

Reagovat
C-M@ster

Klíma

Škoda

Reagovat
naheCZ

To bylo jak Pat a Mat

Reagovat
C-M@ster

Vindahl super dvojzákrok

Reagovat
guzman

Birmaaaaaa to je bůh

Reagovat
naheCZ

No jo, těch nedůrazů v obraně už bylo od Baníku hodně, byla otázka času

Reagovat
Kiss Me Polka!

stoperi ne ze neschopni odkopnout mic, ale primo prihravajici souperi.. s tim se tezko da uspet

Reagovat
ratusek

Dopředu to jde, ale obranná hra je příšerná

Reagovat
Kiss Me Polka!

tedka zase, 3x to maji na noze a 2x jim to vrati primo, jednou poslou slaby odkop, ze zas za 5s muze prijit mic do vapna

Reagovat
ratusek

Ty vole

Reagovat
$dolar$

To může trénovat klidně Mour8nho, ale nic se nezměni, když na stoperu máš Blažka s Liškou.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

a to ho někteří baníkovci obhajují, že tihle hrát musí

Reagovat
Nuno čomes

Borci.

Reagovat
veikko

Jsem čuměl, že Blažek dokonce prvních 15 minut vypadal jako fotbalista, ale teď už zase ve starých kolejích. Ale dal jesle Rynešovi.

Reagovat
doocetung

To jsem bohužel neviděl ale nebylo to něco na ten způsob že to chtěl odkopávat do 14. Řady ale nepovedlo se mu to ?

Reagovat
veikko

Nn, kupodivu naprosto cíleně přihrával mezi nohama bránícího Ryneše na Ndefeho.

Reagovat
Grupma

Říkal jsem si, co proti Blažkovi máte

Reagovat
veikko

Právě jsi viděl sám... Toho ani nebrat zpátky do Ostravy.

Reagovat
Raylan

Snad Kara odejde po sezoně, jako aby místo něj hrál Tuci to je teda něco.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Grupma

Mně přijde, že je tam v rámci inkluze (dneska i s Wiesnerem). S tím nic nenaděláš. Progresivismus si vybírá svoji daň.

Reagovat
veikko

Ty jo, úplně objektivně, Wiesner je špatný, ale Blažek se s ním nedá vůbec srovnávat.

Reagovat
Luka3enko

Tak Kara měl to svalové zranění, tak kdoví jestli byl ready aspoň na 60 minut

Reagovat
doocetung

Ten Blažek.. já nemám prostě slov .. ať mi někdo řekne jedinou věc v čem je lepší než Pojezný.. nebo vlastně než kterýkoliv stoper .. vždyť on není dobrej prostě v ničem

Reagovat
doocetung

Nejvíc se mi líbí jak si třeba ndefe s rigem vykombinujou presink Sparty a dají to Blažkovi který to kopne do autu nebo 20m od našeho nejbližšího hráče

Reagovat
veikko

Reagovat
ratusek

Blažek katastrofa

Reagovat
thewall

Příjemné překvapení herně a hlavně tím, že netradičně jsme nebyli na Letné předposraní.

Reagovat
Grupma

No vidíš

Reagovat
thewall

Držkuju, ale nenechal bych si to ujít.

Reagovat
Grupma

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Blazek je jelito, ale co jsem parkrat videl Lischku, tak to neni o moc lepsi. Ten jeho pohyb je uplne silenej.

Reagovat
$dolar$

Oba jsou šílený. A tady se nadává Hapalovi. Vypadnout ma ten, kdo přivede Blažka do základu.

Reagovat
doocetung

Vždyť toho si přivedl Hapal

Reagovat
HorajzmAmmann

Miklosko

Reagovat
ratusek

Ale na pokyn Hapala ne?

Reagovat
doocetung

Jo určitě ho přivedl Mikloško aniž by ho Hapal chtěl.. a dokonce mu řekl že i když hraje totální hovno tak ho musí stavět jinak po sezoně výpověď

Reagovat
HorajzmAmmann

pochybuji, ze Hapal vi o každém hrací ve slovenské lize. To bych si tipnul ze je práce Mikloska…

Každopádně je potřeba říct, ze Blazek mel výkony čím dal lepší a ze hrál dneska v základu je asi v pohodě… proti tomu nikdo před zápasem nemohl říct nic… Osobní souboje ve vzduchu daleko lepší než Pojezný.

Každopádně ty kiksy jsou pruser, bohužel se mu to nepovedlo dost zásadně. Ale proste Hapal nemá moc na výběr co odešel Bitri to stojí za picu …

Reagovat
SuperBanikovec

To si nemyslím,tehdy se psalo že si za ním Hapal hodně stál.

Reagovat
JarousFCB

Lischka je dnes mnohem horší

Reagovat
JarousFCB

Tak ne

Reagovat
HorajzmAmmann

O tom víc me sere odchod Bitriho

Reagovat
Mirek na tenisu

Škoda že ho Banik neudržel. Mimořádně kvalitní obránce. Je v Norsku?

Reagovat
meno

V Polsku

Reagovat
5PUR5

Reagovat
C-M@ster

fíha

Reagovat
naheCZ

Obrana

Reagovat
hrundy

To hrajou vždycky dobře a Blažek se rozhodne, že to bude sabotovat nebo je to jen dnes ?

Reagovat
SuperBanikovec

To je naše klasika Viz poslední zápas s Karvinou

Reagovat
Greny

Vindahl jak to rozehral ne dneska je strasnej akorat Banik toho absolutne nedokaze vyuzit a vzadu bych asi mohl nestihat misto Blazka ja

Reagovat
C-M@ster

a je po zápase

Reagovat
ACSeRw!n

Birmancevic Birmancevic hej hej

Reagovat
exse

Jak ho Lishka nechal

Reagovat
doocetung

Poslední dobou jsem si říkal, jestli vlastně nechci aby tam ten Hapal zůstal, když by po letech udělal 4.flek.. tak jsem rád, že jsem si to dnes ujasnil.. s tímhle protěžováním největšího kopyta ligy ať jde do prdele i kdyby jsme byli druzí

Reagovat
Greny

LK37 je ve vapne fakt zabiják

Reagovat
Grupma

Je fakt, že Blažek to trochu podcenil

Reagovat
ratusek

Ty vole Hapal at jde do prdele s tím, jak staví Blažka s Lischkou na ukor Pojezného

Reagovat
naheCZ

Krejčí a jeho zabijácký instinkt ve vápně při rohu

Reagovat
C-M@ster

Věděl, že Baník by to dneska netrefil

Reagovat
Mirek na tenisu

S touhle obranou Banik hrát dlouhodobě nemůže. Proč Hapal do omrzení staví toporného Blažka místo Pojezného....to mi hlava nebere.

Reagovat
veikko

Hlavně to je zápas co zápas to samé. Jen dneska narazili na kvalitnější protihráče. Vždyť tam by se úplně v pohodě mohli vyzkoušet Frydrych napravo a Pojezný nalevo. U Blažka to jde vidět prostě jen víc, protože to je fakt přírodní úkaz, ale Lischka má to postavení mizerné dost podobně.

Reagovat
Mirek na tenisu

Je fakt že Pojezný i Lischka jsou leváci. Jiný důvod nevidím. Blažek je kamela k pohledání.

Reagovat
Nuno čomes

To nemůže být problém. Běžně hrajou stopery dva praváci.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jak kde. Není to ideální.

Reagovat
monty25

Karviná

Reagovat
monty25

Jsem je asi přechválil...

Reagovat
Greny

Haraslin

tak je rozhodnuto, kolik minut dostanou Karabec a Sevcik ? tipuju dohromady tak 12

Reagovat
C-M@ster

haha, taky jsem si to hned říkal

Jinak v Zajícovi zaznělo, že Karabec asi hotovo a v létě pryč, protože už ho to sere

Reagovat
Greny

podle me pujdou v lete vsichni tri mladi (Karabec, Danek i Sevcik) a nedivil bych se kdyby chteli na prestup

Reagovat
Salfovic

Nepochopím, že Pasák prodal Ševčíka do Sparty. Bylo úplně jasný, že do toho systému se vůbec nehodí a moc si nezahraje, v tomhle věku

Reagovat
Grupma

0 + 0

Reagovat
ACSeRw!n

nadhera Sulo

Reagovat
C-M@ster

4:1 - spousta času do konce... dá tam ten člověk Ševčíka?

Reagovat
zorz767

Když s ním nepočítá, tak proč by ho hrál?

Reagovat
C-M@ster

a co znamená, že s ním nepočítá?

Reagovat
zorz767

No že ho Priske nevidí do budoucna ve svém týmu. To je z Ševčíkovy dlouhodobé pozice v týmu evidentní.

Reagovat
C-M@ster

Borec hrál jako mladej pravidelně ligu a teď už rok vysedává a občas čutne za béčko.

Za áčko kdykoliv nastoupil, tak byl zajímavej... občas v zápasech, kde se Spartě nedařilo, chyběl právě hráč jako on...

To je prostě furt to samý... proč ty mladý talenty teda zkupujou?

Reagovat
Grupma

Navíc do příští sezóny očekávám, že budeme zase nakupovat posily v zahraničí.

Reagovat
zorz767

Tak v Česku nikdo moc zajímavej není. Z béčka by mohl dostat šanci Šiler. Možná Kušej z Bolky, ale ten nebude chtít.

Reagovat
Grupma

Oni ti mladí Sparťani se v té rostoucí konkurenci bohužel stále propadají. Jenže když nedostanou šanci se rozehrát... Napadlo mě zlomyslně, že Karabec jednou vyřadí Spartu v nějakém poháru

Reagovat
ACSeRw!n

mne se dost libi Mokrovics, navic porad jenom 17 let

Reagovat
Uwe háže buly

Když se nikomu nedá šance, tak ani nebude no.

Reagovat
Greny

pujde Olatunji, Laci, Solbakken a pak bud Mejdr nebo Vydra uvidis

Reagovat
guzman

Tohle musí dát

Reagovat
ACSeRw!n

slusny exibicni akce uz

Reagovat
Greny

jsem zvedavej koho dneska natře Latal do medií

Reagovat
DieFohlenBMG

Pome banik

Reagovat
guzman

Si dělají prdel? Místo abychom jim dali šestku tak se ještě budu klepat o výsledek

Reagovat
ACSeRw!n

co to delaj kreteni

Reagovat
Greny

exhibice

Reagovat
DieFohlenBMG

Íw

Reagovat
Greny

to jeste bude remiza

Reagovat
Grupma

Na výhru Baníku už byl kurz 500

Reagovat
guzman

Ufff, zbytečné drama

Reagovat
Grupma

Po 4. gólu se mě žena ptala,jestli mě to ještě baví

Reagovat
dondinho

Dnes si tou bohorovností od 4:1 koledovali solidně... Brian by jim měl vysvětlit že zase takoví mistři světa nejsou

Reagovat
hrundy

Naštěstí my máme dost technicky kvalitních hráčů, že jsme si mohli dovolit vyhnat Ewertona...

Reagovat
Miguel19

Od kdy Jindra chce po hráčích techniku?

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
hrundy

To je fakt. Pak to vypadá jak to vypadá...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mass

Jo a ještě přidej třeba "vyhnání" dalšího technika Usora. No a pak si vzpoměň, jak sme s nima vypadli z ne až tak těžký skupiny EKLu. Ewerton prostě může zářit v Bolce nebo Baníku, ale ve Slavii mu to vůbec nelepilo, prodrbal většinu balonů. Z hlediska koncepce jsou prostě lepší Wallem nebo Provod.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
hrundy

A nebo možná prostě nedostal tolik příležitostí a důvěru vlastně nikdy neměl. Provod letos zadrbe 4 z 5 zápasu a hraje pořád a dokonce pořád na jiný pozici, tak jestli to má být ta koncepce ?

Reagovat
Mass

To se dost pleteš, že nedostal příležitost, dokonce se v přípravě s Ewertonem počítalo jako jednička na levý křídlo, Trpiš kvůli němu posadil Olayinku. Viděl v něm novýho Stocha. Ewerton hrál v základu, pak se zranil. Čísla narozdíl od Stocha neměl žádný, ani moc nebránil. Olayinka byl ve všem lepší, tak šel Ewerton o dům dál. Na levym křídle teď hraje primárně Wallem a ten se prostě líbí Trpišovi víc, nemůžeš říct, že by to byl netechnickej hráč. A jedinej zápas, kterej se Provodovi nepovedl byl ten s Plzní, tak nevim co tu píšeš. Pokud zažíváš trátu paměti, tak se podívej na Provodova hodnocení, se Slováckem MOTM, s Bohemkou výbornej, s Libercem taky. A to ještě máme na křídlo Juráska, kterej by měl hrát víc.

Reagovat
hrundy

Tak Juráska vyloženě zabijime a jde mi spíš o to, že v tuhle chvíli, krom wallema, kterej tam ale nehraje dobře, nemáme jediný levý křídlo a žádnýho kreativního hráče, kterej by dal slušnou přihrávku dopředu po zemi. O tom jestli byl provod zrovna s bohemkou a Libercem výbornej bych se teda i trochu hádal. Jinak na jaře Jablonec, Zlín, Karviná a obě derby vyloženě špatnej a to nepočítám oba zápasy s Milanem, kdy se hrálo o 10...

Reagovat
Marisic

ty hodnocení bereš z livesportu?

zkus se na ten fotbal občas i kouknout

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Reagovat
monty25

Teplice mají s Bohemkou lepší vzájemné zápasy, takže prostřední skupina je jistá!

Reagovat
Firkraag

Jo, gratuluji, tak to zkuste urvat

Reagovat
monty25

Reagovat
Firkraag

A né, že to poserete a dostanete se do skupiny o titul

Reagovat
monty25

To asi nehrozí.

Reagovat
veikko

Když ne Baník, tak do pohárů jedině Teplice. Přál bych vám to.

Reagovat
monty25

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
$$CaptainKokotko

Konečně ta sračka skončila a teď si s Montym můžem vychutnat šlágr kola

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Mareček Zatím je dneska jasně vidět, kdo chce víc vyhrát...

Reagovat
monty25

Góóól!!! Fila parádní akce

Reagovat
andrew96

Parádní S velkým štěstím.

Reagovat
monty25

Za mě parádní individuální akce, protože celý ten gól udělal sám.

https://twitter.com/DenikSport/status/1781734709820567752

Reagovat
Frank Lampard 8

Ale kdyby to neproměnil, tak by mu asi Trubač dal solidní fén, ten by to dával do prázdné.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Chaloupek takovej výskok

Reagovat
monty25

Kam si tu ruku při skluzu jako má dát?

Reagovat
monty25

Za jiných okolností by mě ta remíza štvala, ale dneska ji beru.

Reagovat
Mirek na tenisu

Proč vypadlo víkendové kolo české ligy z titulní stránky? Co to je za grafika? Která lopata to vymyslela?

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Vůbec tady toto nechápu

Reagovat
St. Pauli

Tady se ted chrli sedm milionuctyristadevadesatsest tisictristadvacetpet clanku denne. Nova koncepce. Rozbijime i posledni stripky fungujici komunity, nerusit.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Greny

To půjde, přece nejste z cukru

Reagovat
Uwe háže buly

o 100km jižněji taky

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Upřímně titul přeji Spartě , Slavia se mi prostě nelíbí , má strašně širokej kádr a zabíjí hráče úplně nesmyslně , jen si to vemte , Tijani, Ivan Schranz, Ogungbayi, Moses Usor, Malick Diouf teď i Zafeiris. Plus odstavila Ewertona který kdyby dostal čas tak by na Slavii měl ale hlavně do dnes nepochopim jak se zbavili Eduarda Santose , jako jasně těch hráčů jsem napsal hodně , ale prostě mi přijde , že Slavia vůbec nepracuje koncepčně , přivede hráče , zkusí ho a jak hned nezačne šlapat odstaví ho , u Sparty bych vytkl nestavění Ševčíka z Karabcem , ale aspoň má prostě nějaký styl a pevnou základní sestavu.

Reagovat
ACSeRw!n

kazdej velkej tym "zabiji hrace" nikdy se nemuzou prosadit vsichni, uz si to uvedomte

Reagovat
hrundy

Já s tím, ale celkem souhlasím... My jich zabíjíme strašný kvantum, klidně bych přidal ještě Juráska.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Reagovat
Coutinho10

ten zrovna dnes v základu

Reagovat
hrundy

Doufám, že mě nezklame

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Tak mi je samozřejmě jasné , že všichni ti co jsem napsal se prosadit nemohou , šlo mi ale o to , že u Slavie jak píše kolega pode mnou to číslo je prostě velké.

Reagovat
Coutinho10

to je bohužel úloha velkých týmů....ono je dost dobrých hráčů, který prostě koupíš, protože jsou dobří, ale ne všichni se zvládnout adaptovat na tu nejvyšší úroveň u nás, takže neuspějí a hrát pak začnou až jinde a klidně se jim i může začít opět dařit, což jenom potvrzuje fakt, že ta top úroveň byla na ně moc vysoká a jinde tu svojí kvalitu zopakují, ale ne v těch nejlepších týmech

Reagovat
St. Pauli

Treba Musa, typicky pripad.

Reagovat
Coutinho10

ten mě nějaký čas mrzel, pamatuju na poslední zápas před covidem derby, kdy srovnával na 1:1 v 90+

ten kvalitní byl, ale Trpiš odmítnul využívat jeho předností a tak byl nesmysl ho tu držet, velká škoda, ale aspoñ jsme z něj něco dostali

Reagovat
Nuno čomes

A ten výpis je jen zlomek.

Reagovat
Coutinho10

Béřa, Doudis a Zaf + Jurásek, hezký

Sestava: Staněk – Bořil, Zima, Ogbu, Douděra – Oscar, Zafeiris – Wallem, Jurečka, Jurásek – Chytil

Lavička: Mandous – Holeš, Masopust, Tijani, Tecl, van Buren, Provod, Ševčík, Schranz, Vlček, Zmrzlý

Reagovat
Kaspar

Misto Zimy Vlcek, misto Zafa Provod a misto Jurecky Zafei a byl bych spokojeny

Reagovat
hrundy

Úplně mi mluvíš z duše

Reagovat
Coutinho10

nesouhlasím Jurečka jako 2. kapitán ve fantě (využil jsem žolíka) , Provod se občas ukopne jako na Slovácku, ale jinak nic moc, Zaf se musí už nastartovat, dnes by mu to mohlo sednout a Vlček vs Zima, tady nemůžu moc namítat, ale Vlček teď hrál vše, takže se prostě nevešel podle všeho, tak to chodí ve velkých klubech

Reagovat
Kaspar

Provodovi to po navratu zrovna neslo, ale taky protoze byl na kridle, kdyz je ve stredu, tak je lepsi. Sice by vedle Oscara byl lepsi Sevcik, ale u toho se divim, ze porad drzi vzhledem k tomu co na jare uz odehral

Reagovat
John Obi Mikel

Proč Bořil

Reagovat
Coutinho10

leader

Reagovat
djiros

Tomu snad nevěříte ani vy? Hrajete pouze ligu a stejně tam dáváte tyto veterány za zásluhy...

Reagovat
Coutinho10

teď Staněk + Bořil zalepil a Jurečka tutovka, takže i herně má co dát

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mirek na tenisu

Bořil na placu? Kdo bude dneska na lávce Kšiltovce radit? Teclituta s Houšteckým to sami nezvládnou...

Reagovat
ratusek

Tomu chybí už jen Tecl

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Neon

Reagovat
Sigma Olomouc

Ta naše sestava

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes proti nám nastoupí náš odchovanec František Matys

Reagovat
djiros

Na střed druhé ligy pomalu.

Reagovat
Marisic

to asi těžko když tam je 5 nadstandardních frajerů z béčka který hraje 4. flek

Reagovat
Mupi

Oni to nedavají na O2 nebo jsem slepej?

Reagovat
ZB 07

Jen na O2TV Fotbal

Reagovat
Mupi

Kdo jim tam sestavuje balíčky? To je nějaký projekt v rámci inkluze? V broznovém balíčku se na to dívat nemůžu, ale kdybych měl nižší tarif, tak ano.

Reagovat
Coutinho10

O2TV Fotbal musí bejt ve všech balíčkách ne?

Reagovat
Mupi

https://www.o2.cz/osobni/televize/sportovni-souteze asi ne. Stalo se mi to teda poprvé, že by tam nějakej zápas nebyl

Reagovat
Coutinho10

no jo, fakt že ne

https://www.o2.cz/osobni/televize/bronzova

tak to je balíček úplně na nic

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Mirek na tenisu

Tebe nezajímá raly sport?

Reagovat
Mupi

Ale i celkem zajímá

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil pěkné lepidlo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

twl Jurečka už mohl mít 2 góly

Reagovat
Coutinho10

Juras ach jo,velká škoda

Reagovat
John Obi Mikel

Ty krávo to je smůly

Reagovat
John Obi Mikel

Skvělá kolmice Jurečky

Reagovat
mrtvej ofsajd

Za mě snad ještě lepší, jak Oscar ve středu uhráli míč proti několika hráčům a dal přesně a citem dopředu...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Střílej

Reagovat
Mirek na tenisu

Werner šís! Když jsme kdysi hrávali v Kravařích, Bolaticích, Štěpánkovicích zkrátka na Prajzké, pro neznalé na Opavsku, tohle řvali staří fanoušci...

Reagovat
Coutinho10

to uż mělo bejt 5:0 po 17. minutě

Reagovat
Mirek na tenisu

Sigma smutný pohled kam až lze padnout.

Reagovat
John Obi Mikel

To musíme dávat

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jurečka řádí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
insane

Zivčák vypadá, že je nachystanej na hodně dlouhou zimu. Bohužel ne na Zimu.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Rizek

Bořil mu dal normálně loktem do obličeje.

Reagovat
Miguel19

leader

Reagovat
Urbis__

Duo Ogbu Bořil koukám jede. Kopnout do míče to neumí ale zákeřnosti v každém souboji Po dlouhé době jsem si pustil českou ligu a asi to zase vypnu.

Reagovat
John Obi Mikel

No ty vole

Reagovat
naheCZ

Reagovat
PhilipS

Moje víkendový kombo West Ham - Slavia opět nakládá

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
ACSeRw!n

gol

Reagovat
$dolar$

ta Slavie je herne uplne v prdeli a nejvic me dostalo, ze prej realizak behem prvni polocasu rikal slavii, at v tom setrva.. Pritom je tam vsechno spatne.

Reagovat
djiros

Provozní slepota. Jsou tam dlouho s pocitem nedotknutelnosti.

Reagovat
Mirek na tenisu

Nemá jim kdo radit. Bořil je na hřišti.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Mne prekvapuje, ze to nikdo krom nas nevidi, pritom by to ozivil nejaky zasah do realizacniho tymu, treba na pozici manazera. Nekdo s kritickym myslenim. Takhle si Slavia opet prohrala titul.

Reagovat
Bruny

Reagovat
John Obi Mikel

Oscar

Reagovat
naheCZ

Klasik, ten ten gól prostě jen tak nedá...

Reagovat
PhilipS

Olomouc hraje celej zápas strašně. Tohle bude tak 4:1 pro Slavii nakonec. Úplně v klidu

Reagovat
naheCZ

S naší produktivitou těžko

Reagovat
PhilipS

Tvle . Tomu říkám zápas blbec

Reagovat
mistr129

Zima

Reagovat
mistr129

tvl však i kdyby to trefil, tak mu nahraje, o co se jako pokoušel?

Reagovat
naheCZ

Zima

Reagovat
5PUR5

Posila za všechny prachy

Reagovat
wwwx

Ten se vyplatil, hoch.

Reagovat
Moshe Dajan

Zimátor už dělá body to je lopata voe

Reagovat
monty25

Sigma

Reagovat
doshcz

Zima = Blazek

Reagovat
Blasphemer

100 milionů v akci

Reagovat
Greny

100 mega

Reagovat
Miguel19

Zimič a jeho +5 bodů

Reagovat
$dolar$

uz to chapu, +5 na marnou Spartu..

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Coutinho10

bez komentáře....aspoň to bude bez nervů

Reagovat
Fakt

Teď začnou nervy o 2 místo.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Moshe Dajan

Je už ted Zima nejhorší přestup v historii české ligy?

Reagovat
thewall

Blažkovo slávistické dvojče

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak stane se. V 1.A třídě....

Reagovat
PhilipS

Trpiš takový panic střídání. Slavia na tom špatně herně nebyla. Teď se ta hra klasicky rozpadne

Reagovat
mrtvej ofsajd

Na skvělou otočku je zaděláno, takže vzhůru do ní...

Reagovat
KingMaster13

Alespoň bude nadstavba zase o hovně a budou argumenty proč jí zrušit

Reagovat
Pablos

Jak o hovnu ? 4-6 mista budou malé odstupy… to bude napínavé. 2-3 místo nikoho nezajímá už

Reagovat
Sigma Olomouc

Zifčák

No jo, to je ten náš vesnický produkt. ZIFY!

Reagovat
h8_sfatto

"Slavia odpovídá na triumf Sparty" konečně titulek, který není zavádějící

Reagovat
PhilipS

To byl zas geniální tah s tím Bořilem.

Reagovat
hrundy

Trpiš ven, tohle snad nemůže přežít už ani on.

Reagovat
JackBlack

Já už bych to klidně taky provětral... Ale koho by tam přivedli...

Reagovat
Greny

Svedik

Reagovat
Marisic

Karma za to že místo toho abys věřil svýmu odchovanci, co si trpělivě přes druhou ligu a pardubice pomalu buduje kariéru, musíš přivádět rejecty za 100 mega. Gratuluju

Reagovat
h8_sfatto

praní špinavých peněz pouze, ať už ze sázkovek nebo windfall tax...Zima se tak nějak odepíše...zrychleně

Reagovat
guzman

Když vidím občas Sigmu tak Zifčák vypadá jak z okresu, ale tady to udělal hodně s přehledem

Reagovat
Mirek na tenisu

Řehák prošívaná bunda a trencle.

Reagovat
16Dave

Tak u něj platí - krátký trencle, ještě kratší rozum

Reagovat
naheCZ

Tak pojďte ještě

Reagovat
PhilipS

Kdo jinej

Reagovat
Mirek na tenisu

To Sigma nemůže udržet...

Reagovat
naheCZ

Tady se bojím ofsajdu

Reagovat
Greny

Ofsajd

Reagovat
guzman

Ofsajd

Reagovat
5PUR5

Jasnej off, ale bez lajny jsme klasicky v hajzlu?

Reagovat
naheCZ

Už aby byla příští sezóna s lajnou

Reagovat
mistr129

Produkt no, ale tohle teda mohl vidět i bez lajny

Reagovat
Euphael

ja to nevidel, ale i ty jako fanousek tvrdis, ze to byl offside?

Reagovat
naheCZ

Já taky řeknu ofsajd, ale taky vím, jak to může debilně zkreslovat a na 100 procent bych to netvrdil.

Reagovat
Euphael

ok, to je fer

Reagovat
mistr129

jo, viděl jsem jen hlavní závěr, ale podle vysekanýho tak o 10 čísel ofsajd

Reagovat
mistr129

*záběr

Reagovat
Euphael

Reagovat
Greny

Reagovat
16Dave

Ten Douděra mi přijde, že je rapl jak PEPE z Porta

Reagovat
Mirek na tenisu

On má jen druhou žlutou!? No totok.

Reagovat
PhilipS

Lol Jak to mohl uznat?

Reagovat
PhilipS

To je slušnej balkán

Reagovat
naheCZ

Není lajna, není to 100 procent průkazné.

Reagovat
guzman

Reagovat
Rizek

Ofsajd naprosto jasný.

Reagovat
Grupma

Komise Radinu a Petříka napomene, neboj.

Reagovat
Rizek

ti řeknou, že to téměř jistě byl ofsajd, ale jestliže to pomezní pustil, tak to bez čáry nemůžou označit za jasnou chybu, kterou měl opravovat VAR. Tím pádem vlastně udělali všichni všechno správně.

Reagovat
Grupma

Už dlouho jsem neslyšel pojem "šedá zóna"

Reagovat
Rizek

Jo, vidíš, no. Taky možnost.

Reagovat
Greny

Kdyby tam nebyl ten střih trávníku neřeknu půl slova ale takhle za mě teda ofsajd rád se podívám na záznam z jiné kamery pokud je

Reagovat
$dolar$

Sparta nesmi uhaluzit dalsi titul.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak tenhle by mohla uhaluzit jedine Slavie. Sparta za nim jde od zacatku. Az na pasaz, kdy ji semlely pohary hraje mnohem hezci fotbal nez Slavie, ktera vetsinu zapasu uhrava v zaveru na silu kadru a unavu souperu. Taky ma Sparta kolo pred koncem 73 bodu, loni mela po 30 kolech 68. Zadna haluz. Prosim o omluvu. Dekuji.

Reagovat
$dolar$

Omlouvam se ti.

Reagovat
ACSeRw!n

jasnej ofsajd. skoda

Reagovat
Mirek na tenisu

Zřejmý neříkám jasný ofsajd. Bez čáry to var nemůže zpochybnit.

Reagovat
ACSMan

Dneska se v edenu posuzuje offside už podle toho nového výkladu od Wengera?

Reagovat
Erialdur

Offside naprosto jasnej, ať jde Slavie do .....

Reagovat
Miguel19

Komise posvětí a jedeme dále.

Reagovat
Rizek

Radina je tlačí, jak to jen jde.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Teď potlačil třeba faulem za hru na úrovni kolene

Reagovat
Rizek

to už písknout musel.

Reagovat
Marisic

doslova písknul zasažení hlavy. Jako beru že byla fakt nízko ale že to byl nějakej šokezní verdikt bych teda neřek . Plus předtím ten roh s tím jak úzkostlivě všechno pískal tak pustil pro Slavii docela zachránil Slavii, Schranz tam imo fauloval

Reagovat
mistr129

Já s tím nemám problém, ale je to přesně ten zákrok, co by nemusel pisknout, kdyby chtěl tlačit

Reagovat
r.mrazik

Ty jo. Ten rozhodčí je dobře tlačí

Reagovat
Grupma

Tak uvidíme dneska červenou kartu pro brankáře po zdržování?

Reagovat
$dolar$

Chtel bych se toho nekdy dockat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdysi na Baníku vyloučili gólmana hostí. Už nevím koho byl to ale cizinec.

Reagovat
Kang & Kodos

Legendární Kamran Agajev

Reagovat
Marisic

Reagovat
naheCZ

Holeš

Reagovat
djiros

Holeš na Bořila? Kapitán

Reagovat
Miguel19

Holeš Dobrej debílek.

Reagovat
naheCZ

Ale faul to teda nebyl ani náhodou

Reagovat
Grupma

Nejsi objektivní

Reagovat
naheCZ

Logicky být úplně nemůžu, ale vždyť mu tam skočil, tak možná nebezpečná hra vůči vlastní osobě

Reagovat
Grupma

Jasně To jsem viděl písknout snad jenom jednou

Reagovat
Greny

Zde má pravdu , nebezpečná hru vůči vlastní osobě, ale zase předtím nepiskal fauul a byl roh slavie

Reagovat
Grupma

Takže normální fotbal

Reagovat
Rizek

Děkujeme do Olmiku.

A sudí si po dnešku přišli na své. To muselo být pořádné všimné. Jsem zvědav na komisi. Tohle by se mělo dořešit.

Reagovat
Luka3enko

Jak se to dořeší? Ti to klidně řeknu vyjádření komise. Bla bla bla hraniční situace neprůkazné, není ofsidová lajna..........., protože sudí na hřišti nezvedl praporek, tak by musel být průkazně offside, což jsme neměli dostatečně kvalitní záběr, který by to prokázal. Správně vyřešeno a karavana jede dál......čekáš něco jiného?

Reagovat
PhilipS

Rozhodčí sympaticky chtěli udělat ještě souboj o titul zajímavější, ale nepomohlo to. Nechat si dát gól od vyžranýho Žifčáka, no to je na zamyšlení. Říkal jsem si od začátku, že Olomouc tam přijela naprosto na porážku.

Reagovat
KingMaster13

Tak je hotovo no Teď už jsou pojištěný na to, kdyby se od nás někdo v derby ukopnul. A nemyslím si, že v jiných zápasech ztratí. Kdežto u nás se vsadím, že ještě vytečeme s Plzní a Libercem Takže gratulace na Letnou

Reagovat
Grupma

Po našem včerejším baroku bych na vašem místě ještě nepropadal panice.

Ten váš dnešní zápas jsem viděl až na konci. Podle komentů tady jste měli vést v poločase tak 5:0? Jak to tedy bylo?

Reagovat
KingMaster13

No jasně že měli ale ty vole neporazili jsme naprosto odevzdaného soupeře, který nastoupil s šílenou sestavou. Dostali jsme šílený goly a ještě skoroval vyžranej Žifčák Jako s tímhle ztratit je hrozná ostuda. Vím, že Sparta nehraje nic extra ale ona ty zápasy umí zlomit, my ne. To je ten rozdíl.

Reagovat
Grupma

Díky

Reagovat
Pablos

Hráli sračku… takové to jejich obehrání, centr na píču a tak furt dokola prakticky Jak Fiorentina ten zápas v Plzni. Docela jsem čuměl že ty dva góly nakonec i dali… z té furt stejné hry.

Reagovat
Rimmer77

Co to meleš o baroku tvl, reálně měl dostat Baník osmičku i po snížení na jeden gól jsme tam měli dvě tutovky Baník se po gólu na 4-3 nedostal vůbec k ničemu

Reagovat
Grupma

První půli jsme nehráli nic a po 4. gólu jsme se asi chtěli až do konce "bavit fotbalem". Ale beru, že máš jiný názor. Jen jsem chtěl vysvětlit, proč píšu to "baroko".

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
BaggioRoberto

Tak tam se ze Slavistu nejvic snazil rozhodci. Zaverecny tlak udelal sam. Provod zahraje rukou, podiva se na rozhidciho, ten nic, Schranz fauluje, podiva se na rozhodciho, ten ukaze na roh... No velka komedie

Reagovat
PhilipS

Přál jsem Slavii, ale tohle byl slusnej balkánek

Reagovat
Grupma

Sparťani nebrečej, voe

Reagovat
Petr325

Reagovat
Mirek na tenisu

Slavia musí po sezoně provětrat trenérský tým. Trpišovský ztrácí čím dál víc autoritu. Kolektivní koučování je k ničemu.

Reagovat
PtákOhnívák

Ne, problém je v tom. Že nemá absolutně žádnou protiváhu v klubu ani realizáku... Všichni mu žerou z ruky. A všechny vždycky přesvědčí že to dělá správně...

Akorát že vůbec, jak máme možnost vidět.

Reagovat
Mirek na tenisu

Trpišovský je dobrý trenér. Vyhodit Houšteckého, Řeháka. Umravnit Bořila, Tecla, Douděru. Jsi hráč nekecej do trénování.

Reagovat
PtákOhnívák

Taktika: 90 minut tlačit centry (ve většině případech "na blind") na 2 hráče mezi 6 Olomoučákama a na kraji vápna čeká na odražený balón Oscar... Nejhorší střelec v lize bych se nebál říct. Kterej netrefí ani stodolu. Hráč s průměrem jeden gól za dva roky.

Absolutní odpad, nechutnost a totální zmar Slavie!!!

Napíšu to na férovku, protože mi připadá že jako jediný Slavista mám koule na to je poplivat...

TRPIŠOVSKÝ VEN!!!

Reagovat
Pablos

za ten první odstavec

Reagovat
Luka3enko

Jako já se díval po dlouhé době na Slavii a jen na druhý poločas. Jako je super, že Slavia je silná na balónu, ale ten drží tak na 30 metrech od 16ky a obehrává to a kombinace skončí tak, že to nahrajou na kraj a hážou tam centr do úplně připravené obrany a na náhodu. To přece nemůžeš čekat, že ti to vyjde ne....i když se ten hráč dostane k balónu tak to letí úplně doprdele, protože jsou to složité situace. Nebo, pokud to chci přetlačit tak tam na hrot pošlu nějaký tank co to přetlačí. Prví gól Slavie byl skvěle vyřešen od Burena, kdy obrana Olomouce se nestihla připravit na ten centr. Druhý gól byla krásná kombinační akce, ale za mě teda jasný offside, jestli řeknou, že tohle je hraniční situace tak je to joke.

Reagovat
ACSeRw!n

Oscara berem

Reagovat
thewall

Koubek pěkně protočil. V poli 8 z 10.

Reagovat
$dolar$

Vydra dneska konecne da.

Reagovat
Freedo

Nic ztraceno není, je vtipný, jak před minulým kolem na sockách vypisovali někteří sparťani, že titul ztratili a teď je to naopak.

Bude to těžký, ale věřím, že se to dá zvládnout. spartu porazit umíme a s Plzní oni určitě ztratí.

A jestli někdo vyhazuje Trpiše, tak si nevidí do pusy. Lepší trenér pro Slavii momentálně není a nejsme rudí, abychom kouče měnili každý rok.

Reagovat
hrundy

Sry, ale Trpiš skutečně skončit musí, kdyby se to dělo poprvé, tak si řekneš stane se, ale on opakuje stejný chyby už tři roky dokola, jestli neskončí, nikam se neposuneme.

Reagovat
Mistřizbystří

Tak jestli skončí, tak se třeba taky můžete posunout dolů.

Reagovat
hrundy

Nemyslim si, s tímhle týmem a možnostma by letos druhý místo udělal snad každej trenér v lize.

Reagovat
Mistřizbystří

Tak musíš brát v potaz i další okolnosti, tlak vedení klubu, charaktery a mentalitu jednotlivých hráčů, tlak se strany fanoušků. Moc trenérů, kteří by v takovym prostředí dokázali obstát v Česku není. Nepotřeboval bys ani všechny prsty jedné ruky na to aby si je spočítal. Je rozdíl trénovat Slovácko, Sigmu, Liberec, nebo Slavii.

Reagovat
Mistřizbystří

Není to Fotball Manager, abys trenérskou funkci mohl zúžit jen na poskládání základní sestavy a trénink.

Reagovat
kilobyte

Jenže změna neznamená automaticky zlepšení.

Reagovat
Freedo

Nemyslím si, že by se nesnažil s tím něco dělat. Došli vysocí hroti, co chyběli loni, postavil střed Oscar a Zafi, když mu vypadl Pech ze základu. Přišel konečně normální brankář a leví beci za D. Juráska. Musí si to sednout, koupit se desítka.

A ta situace je způsobená i tím, že sparta je na vzestupu a Priske složil silný tým, předtím roky hráli úplný hovno a na titul čekali snad 8 let.

To je totiž normální, naše liga bude vždy minimálně o 2 týmech. Nebude tu hegemonie jako v Německu nebo Francie, kde jeden tým skoro vždy vyhraje.

My jsme měli 4 tituly za 5 let, byla to fantazie, ale sparta se vzpamatovala a musíme znovu složit nový vítězný tým, který bude dominovat.

Ferguson taky vždy musel postavit nový tým, když se soupeři zmátořili a nikdo jiný to nedokázal lépe.

Jestli jsem se za ta léta sledování fotbalu něco naučil, tak to, že za dlouhodobým úspěchem vždy stojí kontinuita a ne unáhlená rozhodnutí.

Je tam nějaká vize od příchodu nového majitele a od té doby se budou úspěchy a neúspěchy počítat. Dal bych JT čas na vybudování nové úspěšné Slavie, protože ze starého týmu vytěžil maximum. Pokud by bez titulu byly další 2-3 roky (tzn. 5-6 let celkem), tak se můžeme bavit o změně.

Reagovat
ACSeRw!n

kolik ocekavas, ze Trpis dostane na prestupy ?

Reagovat
Freedo

Dobrá otázka. Tipuju na léto tak 200 milionů Kč. A trochu se bojím, jak to dopadne. Snad nedojdou posily typu Kulenovič na rozšíření kádru, ale spíš hráči s potenciálem udělat rozdíl, ideálně z ciziny, protože naše liga je dost přebraná. Doufám v kreativního záložníka a jedno technický křídlo s tahem na bránu.

Reagovat
Bakary3

Vysoci hroti, Tijani je nemehlo, a ne hrot.

Pech v žádným základu nebyl. Žádný střed stavet nemusel, ten byl Oscar zafeiris jasnej.

Ty opakující se chyby jsou zřejmé, točení sestavou, každý přestupový období kolotoč , přitom pořád lpí na hráčích, kteří třeba zrovna nemají dostávat příležitosti, naproti tomu někteří mají prostě peška.

Nebuďme zase slepí úplně...

A s tím zimou to dojebali úplně.

Reagovat
Freedo

Dnes jsem výjimečně zápas až na posledních 10 min neviděl, protože jsem mimo ČR, ale co jsem četl, tak ti služebně starší hráči zahráli mnohem líp než mladí Jurásek nebo Wallem.

Jinak mi přijde, že sestavou se tuto sezónu nerotuje tolik a i tohle si dovedli vyhodnotit.

Střed Oscar a Zafeiris tak jasnej nebyl, Zafeiris hrával předtím výš. Zase bych ho tam posunul.

Reagovat
Batigol

Klasicky komise posvětí, smutný je, že být ta situace na druhé straně tak offside 100% bude

Reagovat
Firkraag

Jsem zvědavý, co řekne komise na píču Adámkovou.

Reagovat
Mass

Moc rád bych viděl záběr z jiný kamery, ale i na první pohled mi to přišlo taky jako ofsajd, i když malej. Ale konkrétně u podobných věcí sem se už několikrát spletl, z tohoto úhlu ten hráč, kterej je ve skutečnosti blíž je kameře vypadá jako by byl o kousek dál a nepomůže k dobrýmu určení ani sestřižení trávníku.

Reagovat
Rimmer77

Ofsajd jasný zastav si to v době přihrávky, Bořil je celou kopačkou za obráncem

Reagovat
Luka3enko

https://twitter.com/JanGartner10/status/1782060761147216095 mi přijde asi nejlepší co jsem našel

Reagovat
Firkraag

Z tohohle to nelze poznat, není vidět, kde má olomoučák nohy. Může je mít stejně jako Bořil na přelomu toho střihu.

Reagovat
Mass

Bohužel já to tohoto záběru nepoznám, proto bych chtěl z druhý strany.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mistřizbystří

Ten Zimův pád byl epic.

Reagovat
Greny

Slipy Z

Reagovat
ratusek

On Traore nedostane ani kartu? Preciado už by měl rudou

Reagovat
Mass

Zajímavý, že se Koubek rozhodl nasadit náhradníky až dnes proti Slovácku, asi většina lidí čekala, že bude opory ze základu šetřit už proti Slavii, aby je měl čerstvý na Fiorentinu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

Reagovat
Grupma

Koubek a jeho slavná sbírka namazaných chlebů

Reagovat
Mass

Reagovat
Bex5

Reagovat
Petr325

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
rufus

Reagovat
Uwe háže buly

Proč by šetřil hráče v boji o druhý místo?

Reagovat
Mass

Já vážně nevim, ale podle vašich reakcí, vy tomu zřejmě rozumíte, proč nechtěl vyhrát dnes ani na Fiorentině, ale dal plnou palbu na Slavii.

Reagovat
Mass

Nebo šetřil hráče na Zlín?

Reagovat
Coutinho10

nakonec to vypadá, že

semifinále Mol Cup > čtvrtfinále EKL

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pingla

tohle není penalta?

Reagovat
ratusek

Jasná penalta

Reagovat
ratusek

Bez žluté karty? Nebo to přes var zase nemůže řešit

Reagovat
Mistřizbystří

Var žlutou neřeší.

Reagovat
Mistřizbystří

Tak na Livesportu mi naskočí, že Daníček možná zahrál rukou ve vápně, že to sudí jde prověřit na monitoru a najednou potvrzení "Videorozhodčí pomohl celou situaci objasnit, je to penalta!", tak se raduju, že se Plzeň trhne na dva góly a ono jde penaltu zahrávat Slovácko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele