Fotbalisté Opavy vyhráli MSFL, po roce se vracejí do druhé ligy

11.06.2011, 14:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
exse

Tak to byla povinnost, příští rok to chce hned do GL! Místo těch Pražáků bez stadionů a fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla paráda, ale není to moc reálné, představitelé tvrdí, že důležitá je stabilizace klubu a "zabydlení" se ve 2. lize, postup možná tak za 3-4 roky...každopádně snad příště postoupí do GL Brno a Zlín/Jihlava a sestoupí Dukla/Žižkov/Bohemians 1905, protože 5 Pražských klubů je na naše poměry opravdu nechutně moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ano souhlas, nechutně moc, ale Bohemians 1905 do toho netahej. Ty tam z tradice a svými výkony patří !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Bohemians?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Hoftycha sestoupí určitě.Příbram by mohla taky,úplně se ji rozložila obrana.Dukla nevím,mohla by skončit jako Hradec a Žižkov je mi ÚPLNĚ nesympatický.Má dluhy a ještě se s prominutím sere do GL!

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych je sice Pan trenér, ale Bohemians 1905 jeho odchod nezaskočí, panč je zajištěna kontinuita a kádr má na to zopakovat umístění z letošní sezóny a těšit fanoušky pohledným fotbalem, tak jako letos.

Příbram je jasná, klub bez tradice, výraznějšího zajištění, ani návštěvy nic moc. Dukla je velká neznámá, ale rovněž bez zázemí a Viktorka Žižkov je tradiční klub, který zrovna neprožívá nejlepší období. Ale hráčí ukázali, že se dá hrát fotbal (a postoupit) i bez peněz, což se cení. A navíc pro GL se budou managementu daleko lépe shánět finance. O tom to je. Takže to není žádné cpaní se do GL, nýbrž si to sportovně Viktorka vybojovala!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace SFC Opava!!! Ale byla tak trochu povinnost, teď se ještě zabydlet v klildu v 2. lize a za pár let by to na atak na postup GL mohlo vypadat.

Reagovat
niflheim

HELL YEAH...snad tu GL zase někdy vykopem...sám jsem to těžce rozdýchával ten sestup. Určitě bysme si první ligu zasloužili po tom, čím jsme prošli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele