FOWLERA LÁKÁ SYDNEY

15.04.2007, 14:20
Aktuality
Robbieho Fowlera možná čeká další stěhování. Zkušený útočník v Liverpoolu v konkurenci Petera Crouche, Dirka Kuyta a Craiga Bellamyho dostává minimum příležitostí a mohl by zamířit do Austrálie...

Zájem o 32letého fotbalistu projevil klub Sydney FC. "Bavili jsme se o něm v zasedací místnosti a to už ukazuje, jak rozhodnutí jsme přivést hráče takévého kalibru do Austrálie. Poslední dobu příliš nehraje a ačkoliv jsme ještě neučinili oficiální kroky, můžeme říci, že pokud by přišel do Austrálie, byla by to pro nás obrovská posila," prohlásil výkonný ředitel Sydney George Perry.

Fowler se do Liverpoolu vrátil loni v zimě z Manchesteru City, do základní sestavy se však neprosadil. V létě mu navíc na Anfield Road končí smlouva a protože Liverpool si již s předstihem zajistil služby ukrajinského útočníka Andreje Voronina z Bayeru Leverkusen, dá se očekávat, že mu Benitez novou již nenabídne.

V Sydney již jedna bývalá hvězda Premier League působila, a to někdejší útočník Manchesteru United Dwight Yorke. V zimě australský klub na pozici trenéra neúspěšně lákal Gianfranca Zolu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1073)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele