Frýdek prodloužil smlouvu, Liberec si ho pojistil do roku 2025

26.10.2023, 19:09
Aktuality
Christian Frýdek (© fcslovanliberec.cz)

Liberec si pojistil služby ofenzivního záložníka Christiana Frýdka. Čtyřiadvacetiletý mladší syn někdejšího českého reprezentanta prodloužil se severočeským prvoligovým klubem smlouvu, a to do roku 2025. Slovan o tom informoval na svých internetových stránkách.

"Jsem Liberci vděčný, že mi dal šanci zahrát si první ligu. Mám hodně rád i město. Jsem tu maximálně spokojený. Jsem moc rád, že mi Slovan pořád věří, že jsme se dohodli na nové smlouvě a že tu můžu ještě být," uvedl Frýdek.

Do Slovanu přišel předloni v srpnu z pražské Sparty a postupně se stal jednou z opor týmu. V lize má na kontě 67 startů a devět branek. V této sezoně nejvyšší soutěže zatím skóroval dvakrát, v několika zápasech chyběl kvůli zranění.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
delfin

Skvělý.

Reagovat
lampas

K čemu prezentovat prodloužení smlouvy o jeden rok V létě je tak prakticky neprodejný...

Reagovat
Imos

vždycky Ludva tají o kolik prodloužil a najednou tohle třeba je to vyhlášení do éteru "v zimě ho klidně prodáme"

Reagovat
lampas

Reagovat
Imos

To je jen dobře jen nechápu jen o rok snad se ho povede prodat někam do Holandska, tam by mu to mohlo sednout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele