GALATASARAY JDE PO VELKÝCH JMÉNECH

15.07.2007, 17:56
Aktuality
Podle španělských médií se ambiciózní Galatasaray Istanbul snaží získat velká jména. Turecký klub je spojován s Fernandem Morientesem z Valencie a nově i s Juliem Baptistou z Realu Madrid. Galatasaray už dříve získal třeba Lincolna a Linderotha.

Jako první se objevily zprávy a nabídce za Fernanda Morientese. Toho se prý snaží Turci vykoupit z Valencie za pět milionů eur. "V těch příbězích není ani trocha pravdy. Nejednáme o prodeji Morientese," odmítá spekulace mluvčí španělského klubu.

Galatasaray se nyní zaměřuje na Julia Baptistu, jehož přestup se jeví reálněji. V Realu Madrid s ním příliš nepočítají a viceprezident Galatasaraye Adnan Polat, už přicestoval do Madridu, aby zahájil jednání. Baptista navíc brzy získá pas země Evropské unie, což z něj učiní na trhu ještě atraktivnější zboží.

Poslední sezóna skončila pro Galatasaraye třetím místem, což je v konkurenci městských rivalů Besiktase a Fenerbahce jasným nezdarem. Vedení se proto snaží přes léto výrazně posílit, aby příští sezóna byla, pokud možno, mistrovská. Do klubu už přišli například Tobias Linderoth z FC Kodaň a Lincoln z bundesligového Schalke.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*madridcan

radsej do porta keby isiel vymenou za quaresmu

Reagovat
HOST*

,který je neprodejný.

Reagovat
smazaný uživatel

neni .)

Reagovat
HOST*madridcan

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Když budete postupovat jak u Pepeho, tak to asi není, no.

Reagovat
HOST*CeceFCB

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele