Galatasaray vyměnil trenéra, na špici tabulky ho má vrátit Buruk

23.06.2022, 11:39
Aktuality
Galatasaray loni zažil mizernou sezonu a v průběhu léta v istanbulském klubu dojde k velkým změnám. Jedna už proběhla na lavičce, z funkce trenéra byl propuštěn Domènec Torrent, jehož nahradí Okan Buruk...

Torrent v lednu vystřídal Fatiha Terima a s týmem nakonec skončil až na třinácté příčce tabulky. Jeho osud definitivně zpečetil výsledek prezidentských voleb, do čela slavného celku se dostal Dursun Özbek a ten dal už dopředu najevo, že s kormidelníkem nepočítá a nechá ho odejít.

Buruk je někdejší záložník, během kariéry hrával za Beşiktaş nebo Inter Milán a její nejpodstatnější část strávil právě v Galatasarayi. Dres tohoto týmu oblékl v 306 zápasech, dal 43 gólů a na dalších 55 nahrál. Se spoluhráči vybojoval celkem patnáct trofejí včetně sedmi tureckých titulů nebo jednoho triumfu v Poháru UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík / galatasaray.org

Komentáře (1)

Přidat komentář
Keeper117

S Basaksehirom mal úspech ale potom ho vyhodili lebo boli na zostup... čiže tak 50/50 čakal som trochu lepšie meno ale Galatasaray má v krvi čiže snáď trafí posily a posunie nás tam kde patríme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele