Gallasovy požadavky jsou extravagantní, Arsenal ho zřejmě nechá odejít

13.05.2010, 11:09
Aktuality
Z Arsenalu v posledních letech pravidelně odcházejí hráči základní sestavy a nejinak tomu zřejmě bude i letos. Kanonýry zřejmě opustí jejich bývalý kapitán William Gallas, tomu končí smlouva a vedení londýnského klubu se nedaří dohodnout se s francouzským obráncem na nové...

Manažer Arsenalu Arsene Wenger hráčům starším třiceti let pravidelně nabízí prodloužení kontraktu jenom o jeden rok a nejinak tomu má být i v případě 32letého Gallase. I on by chtěl zůstat déle, hlavním problémem ovšem jsou jeho finanční požadavky.

"Jeho požadavky jsou trochu extravagantní a nemyslím si, že jsme připraveni je odsouhlasit. Byli bychom moc rádi, kdyby zůstal, ale spíš jenom na jeden rok a ne za podmínek, jaké žádá. Je to dobrý hráč, ale je třeba určit nějakou mez," řekl předseda Arsenalu Peter Hill-Wood.

"Pokud tyhle peníze dostane někde jinde, tak mu přeji hodně štěstí. Stále doufáme, že podepíše u nás, ale když ne, tak ne. Není to tak, že bychom byli nepříčetní. Musíme hledět do budoucnosti s tím, že cena hráče se neplatí jenom při přestupu, ale promítá se i do jeho platu. Tohle zkoumáme hodně pečlivě, nechceme zbankrotovat," dodal Hill-Wood.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (316)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele