Galliani vyloučil lednový příchod Zambrotty

22.11.2007, 15:45
Aktuality
Gianluca Zambrotta se možná bude stěhovat z Barcelony do AC Milán, rozhodně tomu tak ale nebude letos v zimě. Tuto variantu vyloučil vice-prezident Rossoneri Adriano Galliani...

"Pokud by měl Zambrotta přijít, bude to v červenci. V lednu nechceme dělat žádné změny. Máme dobrý tým, jedinou aktivitou bude oficiální potvrzení přestupu Alexandreho Pata," prozradil Galliani.

Zambrotta v minulosti přiznal, že AC Milán byl odmalička jeho oblíbeným klubem. Rossoneri se o něho také již několikrát ucházeli, pokaždé je ale někdo předběhl.

"Zambrotta je skvělý hráč. Snažili jsme se ho získat ještě když hrál za Bari, avšak Juventus byl rychlejší. Myslel jsem, že by mohl přijít v roce 2006, kdyby se nestala ona slavná událost," připomněl Galliani vítězství Itálie na světovém šampionátu v Německu a zároveň korupční aféru, po níž byl Juventus i se Zambrottou přeřazen do Serie B. Toho nakonec využila Barcelona a italského obránce z Turína společně s Lilianem Thuramem vykoupila.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím, že už všichni znají Gallianiho. Ani bych se nedivil, kdyby Zambrotta v lednu v AC skončil. U Gallianiho často ne unamená ano a naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká, že tam půjde. Do AC ho to táhne...

Reagovat
GEGE

kez by...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak .. :)

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tam 100x radši viděl Sergia Ramose než Lucu, ale když přijde, tak přijde, ale přes koho se prosadí teda nevím, dvojice Oddo-Jankulovski se mě zdá jako docela silný blok, navíc mají spolehlivou výkonnost

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Zambrotta je lepší než oba dohromady.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele