GATTUSO JE PYŠNÝ NA ZÁJEM MANCHESTERU

23.04.2007, 18:16
Aktuality
Dva hodně prestižní zápasy čekají Gennara Gattusa. Jeho AC Milán se v semifinále Ligy mistrů střetne s Manchesterem United, tedy klubem, který italského reprezentanta lákal do svých služeb...

"Nějaké kontakty proběhly, ale moje budoucnost je teď v Miláně. Ale nemůžete být nic jiného než pyšní, když vás chce získat manažer United. Už jsem jednou říkal, že mým snem bylo zahrát si v Anglii a United byli mým oblíbeným klubem," svěřil se bývalý záložník Glasgow Rangers.

Gattuso je neodmyslitelnou součástí sestavy AC Milán, jednou však chtěl ze San Sira odejít. V roce 2005 jen těžce nesl porážku ve finále Ligy mistrů od Liverpoolu. Rossonerri tehdy po prvním poločasu vedli již 3:0, po změně stran však tento náskok během deseti minut ztratili a po pokutových kopech nakonec odešli s prázdnou. Nyní Gattuso prahne po odvetě.

"Po finále s Liverpoolem jsem z klubu chtěl odejít, ne proto, že bych Milán už neměl rád, ale byl jsem zklamaný tím, co se stalo. Teď bych si proti Liverpoolu znovu rád zahrál ve finále," prohlásil Gattuso.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gattuso je bomba hráč, toho uznávam / aj keď bol aj lepší už /. Nas jeho poste bude za chvíľu ďalší skvelý hráč - Mikel od strýca Mourinha.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele