Gekas opět střílí góly. Ve Frankfurtu jsou nadšeni

20.10.2010, 16:00
Aktuality
Z Theofanise Gekase se během osmi bundesligových kol stal obávaný střelec, kterého si fanoušci pamatují z působení v Bochumi. Nyní dělá řecký útočník radost příznivcům Frankfurtu. Podle svých slov jen pomáhá týmu, vlastní statistiky neřeší.

30letý Gekas po střelecké explozi v Bochumi na dalších angažmá v Leverkusenu či Portsmouthu poněkud zvadl, nyní je však zpět na scéně. Za Frankfurt nastřílel v osmi zápasech sedm branek. "Je neuvěřitelné, jak si dokáže najít místo. Dokonale ví, kam běžet," chválí svého svěřence trenér Eintrachtu Michael Skibbe.

Zkušený útočník se naposledy projevil o víkendu proti Kaiserslauternu, dvěma brankami zařídil svému týmu výhru. "Přivedli jsme ho jako střelce a on svoji úlohu dokonale zvládá," mne si ruce klubový předseda představenstva Heribert Bruchhagen. Ve Frankfurtu všichni věří, že Gekas dokáže navázat na sezónu 2006/2007, kdy si vystřílel korunu krále střelců.

Gekas už v Německu strávil víc než čtyři roky, přesto se ještě pořádně nenaučil tamní řeč. I po zápase v Kaiserslauternu mu tak musel před novináři pomáhat spoluhráč a krajan Amanatidis. "Nemám žádné tajemství, prostě chci pomáhat týmu. S tím jdu na hřiště, víc me nezajímá," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / bundesliga.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
Paddy

no fenin by mel jit o dum dal

Reagovat
Carlos Juan Pablo

o 2

Reagovat
smazaný uživatel

Do Shalke, jako náhrada za Raula

Reagovat
minoLFC

jak sa zbavím tých debilných reklamných banerov v opere na eurofotbale? flash to asi není

Reagovat
smazaný uživatel

pravý tlačítko na banner a Blokovat obsah

Reagovat
smazaný uživatel

akorát mi nejde zablokovat ten na straně...

Reagovat
minoLFC

no ved prave

Reagovat
REPLIKATOR

Mě taky nejde zablokovat ten pohyblivej na straně

Reagovat
smazaný uživatel

NESPAMUJ!

Reagovat
Liquid

Gekas je kvalitní útočník, narozdíl od Fenina.

Reagovat
homeles8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Pan střelec.

Reagovat
Josifek

Hlavně Fenin, jak se tehdá radoval když on nehrál a Frankfurt dostal někde 4:0, ten má asi největší radost ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele