Gerets si počká v Saúdské Arábii na Zenit Petrohrad

05.06.2009, 13:47
Aktuality
Úspěšný trenér Eric Gerets nedávno překvapivě opustil Olympique Marseille a vydal se za exotickým angažmá do Saúdské Arábie, kde povede Al-Hilal. Nemuselo by to být na dlouho, belgický kouč se netají plány v zimě nahradit u kormidla Zenitu Petrohrad Dicka Advocaata.

Vedení Zenitu Petrohrad si v předstihu našlo nástupce v zimě odcházejícího Dicka Advocaata. Tím vyvoleným má být podle deníku Sport-Express Eric Gerets. "V Rusku bych chtěl trénovat, tím spíše v Petrohradu. Můj dobrý přítel Advocaat říkal, že mu vedení klubu vytváří všechny nezbytné podmínky pro práci. Pracovat v takové atmosféře je vždy zajímavé," prozradil ruskému listu Gerets.

Gerets se sice na konci sezóny 2008/09 upsal Al-Hilal, ale jeho smlouva byla sestavena tak, že s jejím předčasným ukončením by neměl být žádný problém. Nic tak nebrání tomu, aby se Gerets v zimě klubu z Petrohradu upsal.

Osudy trenérů Geretse a Advocaata jsou, zdá se, navzájem propojeny. Po Dicku Advocaatovi už Eric Gerets převzal PSV Eidhoven a na úspěchy nizozemského kouče dokázal navázat. A ještě jedna podstatná věc, Erik Gerets byl dlouhou dobu jasným favoritem na převzetí belgického národního mužstva. Odmítl a jeho kormidla se ujal Dick Advocaat...

Autor: David Kubáň / Sport-Express

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No tak poslední dobou se mi ani moc nezdá, že by byl na prachy

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, on mu Zenit vlastně mimo finance nic zajímavého nemůže nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

tak takhle se veci maji

Reagovat
smazaný uživatel

Gerets se od kamarada Advocaata dozvedel, ze v Zenitu si vydela spoustu penez a jeste dostane penize na nakup hvezdnejch veteranu a uz kvapi do Petrohradu....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele