Ghana ve zbytku APN kvůli úrazu kolena nevyužije Babu Rahmana

19.01.2017, 11:21
Aktuality
Velkou ránu utrpěla ghanská výprava hned ve svém prvním utkání na Africkém poháru národů. Baba Rahman si v něm otočil koleno a dnes bylo potvrzeno, že si přetrhl přední zkřížený vaz, takže se ho zbytek turnaje týkat rozhodně nebude. Dost možná si v této sezoně nekopne ani za Schalke...

Levý bek, na něhož chtěl Avram Grant v Gabonu velmi sázet, už v doprovodu ghanského doktora odcestoval do Německa, kde klub provede další šetření a pravděpodobně se přikročí k operaci. Zprávy ghanského lékařského týmu hovoří o poraněném menisku i předním zkříženém vazu v levém koleni.

Kmenový hráč Chelsea, který před dvěma roky na cestě do finále Afrického poháru nevynechal ani minutu, si tedy tentokrát na kontinentálním svátku odbude pouze necelý jeden poločas. Proti Ugandě střídal již po 38 minutách, kdy ho nahradil Frank Acheampong.

Letošní Africký pohár národů je zatím zraněními i vinou špatné kvality trávníků poznamenán více než obvykle. Během prvního kola se zároveň zranili egyptský brankář El Shenawy, malijská opora Sambou Yatabaré či hvězda Burkiny Faso Jonathan Pitroipa.

Autor: Tomáš Daníček / kingfut.com, ghanafa.org

Komentáře (8)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Simulant

Reagovat
hyper01

Smůla, tak hodně štěstí a rychlou a bezproblémovou léčbu

Reagovat
icka

rychla nebude ani nahodou

Reagovat
db18

To se dost možná vrátí rovnou do Anglie, ne?

Reagovat
hyper01

Asi ano, Chelsea si stahuje hráče na dobu léčení k sobě

Reagovat
db18

Spíš jsem myslel úplně, protože v takovém případě nemá moc cenu to hostování nechat běžet... (pokud tedy Schalke pořád nepřemýšlí o tom, že by uplatnili opci, ale to asi bude záležet i na Kolasinacovi)

Reagovat
Marv

To snad Schlake ani nemůže napadnout.. sice jsem je viděl na podzim jen dvakrát, ale zrovna proti Leverkusenu to od něj byl tak žalostnej výkon, až mi ho bylo líto, že ho trenér nestáhnul třeba ve 20. minutě. A ani v tom druhém zápase mi rozhodně nepřišlo, že by měl výkonost na Bundesligu

Reagovat
db18

Zase je to Weinzierlův kůň (i když i on žasnul, když Chelsea přišla s tou řepálenou nabídkou )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele