Ghanská nominace na barážovou odvetu

04.11.2013, 22:17
Aktuality
Trenér ghanského národního týmu Kwesi Appiah zveřejnil nominaci na odvetu baráže o postup na MS 2014, v níž jeho svěřenci budou v Egyptě hájit náskok 6:1 z prvního zápasu. Do nominace se vrací Kevin-Prince Boateng.

Brankáři: Fatau Dauda (Orlando Pirates), Adam Kwarasey (Stromgodset), Daniel Agyei (Free State Stars);

Obránci: Harrison Afful (Esperance), Jerry Akaminko (Eskisehirspor), Daniel Opare (Standard Lutych), Mohammed Awal (Maritzburg United), Samuel Inkoom (Dněpropetrovsk), Rashid Sumaïla (Mamelodi Sundowns), David Addy (Vitoria Guimaraes), Edwin Gyimah (SuperSport United);

Záložníci: Michael Essien (Chelsea), Andre Ayew (Marseille), Sulley Muntari (AC Milán), Kwadwo Asamoah (Juventus), Emmanuel Agyemang Badu (Udinese), Christian Atsu (Vitesse), Mubarak Wakaso (Rubin Kazaň), Albert Adomah (Middlesbrough);

Útočníci: Kevin Prince Boateng (Schalke 04) Gyan Asamoah (Al Ain), Abdul Majeed Waris (Spartak Moskva), Jordan Ayew (Marseille), Dominic Adiyiah (Arsenal Kyjev).

Autor: Petr Vaněček / fifa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Lorcan

pořádně nadupaná nominace

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně nadupaná záloha, ale tím to končí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele