Goretzka odpověděl na spekulace i Tuchelovy poznámky. V Bayernu chci zůstat, vzkázal

23.07.2023, 22:00
Aktuality
Leon Goretzka (© AFP)

V minulých sezónách patřil ke stěžejním pilířům středové zálohy Bayernu. Leon Goretzka se stal především neodmyslitelným parťákem Joshuy Kimmicha na pozici defenzivního štítu, a přestože se v nedávných týdnech objevily spekulace, že by řady mnichovského celku možná mohl opustit, sám vzkázal, že se nikam stěhovat nechce. Otázkou je, jakou pozici vlastně má.

O Goretzku jevily zájem v nedávných dnech dva účastníci Premier League, a to Manchester United a West Ham, osmadvacetiletý středopolař by však rád zůstal v Bundeslize. V jeho rozhodování ho evidentně ani neznervózněla slova trenéra Thomase Tuchela, který naznačil, že by hráč nemusel figurovat v hlavních plánech pro blížící se nový ročník. "V Bayernu nemá nikdo žádnou záruku. Není žádným tajemstvím, že Leon neměl povedený konec sezóny,” uvedl nedávno šéf lavičky Stern des Südens.

V Mnichově má Goretzka platnou smlouvu do roku 2026. A hodlá ji dodržet. "Mohu říct jen jedno. Miluji klub, miluji tohle město, miluji fanoušky a chci zde pokračovat. Nemyslím na odchod,” odpovídal po Tuchelových komentářích pro německý týdeník Sport Bild. "Vždy ze sebe chci vydat všechny síly a udělat vše pro to, abychom byli úspěšní. Minulou sezónu to vypadalo dlouho dobře, ale v poslední třetině jsme přišli o možnost získat dva poháry,” popisoval.

Ve finále ovšem nevyloučil, že se situace během léta ještě může změnit. "Každý ví, jak rychlý umí byznys být. Tohle přestupové okno je velmi bláznivé,” pokračoval. "Výkonnostní křivka týmu i ta moje šla strmě dolů. Chceme se znovu dostat na požadovanou úroveň a dost tvrdě na tom teď pracujeme. Jsem v tomhle ohledu docela optimistický. Osobně se cítím dobře, momentálně máme hodně práce se stavbou základů.”

Autor: Patrik Sandev / getfootballnewsgermany.com, sportbild.bild.de

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Sága je u konce: Pavard přestoupil z Bayernu Mnichov do Interu Milán
30.08.2023, 21:50
Bayern Mnichov podepsal pětiletou smlouvu s izraelským brankářem Peretzem
26.08.2023, 09:10
Kane přestoupil z Tottenhamu do Bayernu Mnichov
12.08.2023, 10:39
Kane souhlasil s přestupem do Bayernu, čeká ho zdravotní prohlídka
11.08.2023, 09:57
Sommer podruhé v tomto roce mění dres, z Bayernu ho získal Inter Milán
07.08.2023, 20:33
Al-Nassr má další posilu z Evropy, z Bayernu přestupuje Mané
01.08.2023, 20:20
Bayern má zájem o obránce Walkera. Budeme o něj bojovat, vzkazuje Guardiola
27.07.2023, 10:54
Sabitzer bleskově opustil Bavorsko, z Bayernu zamířil do konkurenčního Dortmundu
24.07.2023, 19:40
Bayern představil očekávanou posilu, z Neapole dorazil Min-jae Kim
18.07.2023, 17:54
Kane zůstává objektem zájmu Bayernu, Tottenham požaduje více peněz
17.07.2023, 13:52
Hernández si poprvé zahraje ve Francii, přestupuje z Bayernu do PSG
09.07.2023, 14:22
Kim Min-jae jde z Neapole do Bayernu. Stál víc než miliardu
08.07.2023, 19:14
Bayern se dohodl s PSG, Hernández míří do Ligue 1. Z Neapole do Bavorska přijde Kim
29.06.2023, 17:47
V Mnichově představili Guerreira. Pro Bayern jsem se rozhodl rychle, řekla posila z BVB
23.06.2023, 11:33
Barcelona si může nechat zajít chuť. Zůstávám tu, vyjádřil se ke spekulacím Kimmich
13.06.2023, 11:50
Bayern začíná s posilováním, z Lipska přivedl záložníka Laimera
09.06.2023, 10:33
Od vicemistra k mistrovi: Guerreiro se z Dortmundu přesune do Bayernu
08.06.2023, 10:49
Záložník Bayernu Goretzka přijde po operaci kolena o úvod sezony
18.07.2022, 17:38
Goretzka prodloužil s Bayernem Mnichov do roku 2026
13.09.2021, 17:39
Bayern Mnichov do konce sezóny přišel o Goretzku
10.05.2021, 20:04

Komentáře (214)

Přidat komentář
bayern987

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Rich

Goretzka. Jinak Tuchel si může prohlašovat, co chce, pokud tým nebude podávat výkony a ani on sám se prezentovat, tak ho vedení odvolá... Dost mi přijde, že jediný Uli ho chtěl, ostatní spíše nějak se smířili..

Reagovat
castelL

Kimmich by mohol prísť do Liverpoolu, bože, v zahraničí prišli z nejakou teóriou, že prestup Fabinha môže stroskotať na jeho psíkovy , reálne by som bol rád, pokiaľ by zostal.

Reagovat
Bandita_Harry

Fake news, jeho pes nepatrí medzi zakázané plemena. Som zvedavý, nezvykneme kupovať hráčov z top klubov az na par výnimiek.

Reagovat
castelL

ale bola by to TOP posila do zálohy, ja fakt netuším čo tento rok čakať

Reagovat
avicii

Tiež som niečo zachytil, ale asi nič seriózne, každopádne by to bola pre nas posila ako pre Arsenal Rice

Reagovat
fenixLFC

vobec. rice prichadzal ako najklucovejsi prestup okolo ktoreho planovali dalsie prestupy a bez neho by mali zasadny problem. k nam by kimmich prisiel ako plan, s ktorym sa nepocitalo a muselo by sa prekopavat co chceme hrat a musel by sediet bud trent alebo on

Reagovat
avicii

To by ma zaujímalo prečo si toto myslíš?

Reagovat
fenixLFC

co konkretne myslis? kimmich nie je DM ktore ti bude kryt stoperov, je viac tvorcom hry. jeho profil je az prilis podobny trentovi, pravy bek ktory sa presunul do stredu zalohy. trenta pritom nehra klasickeho zaloznika, stahuje sa tam z beka. takze mas niekolko moznosti- bud bude hrat kimmich namiesto trenta alebo naopak a jeden z nich ti teda logicky sedi. alebo bude jeden hrat klasickeho zaloznika a druhy beka, co ti ale meni to co sme hravali posledne mesiace a kvoli comu sa privadzali dalsi hraci. pritom s odchodom fabinha nemas ziadne krytie stoperov a mas tam miliardu kreativnych hracov, ktori ale nie su stity. realne v tom vidim viac problemov ako uzitku- na otvaranie obrany z hlbky pola sa privadzal uz thiago a nefungovalo to. ked privedies kimmicha ako nahradu za fabinha, tak to je rovnaka situacia v prehodenom garde, ako privadzat soucka ako typologicku nahradu za thiaga do bayernu postav kimmicha bez istenia do stredu a budeme dozadu neskutocne horiet a budes mat troch zaloznikov (vsetky letne posily) ktore to taha viac dopredu. prestup kimmicha proste nie je premysleny a zapadajuci do daneho herneho systemu ako byvali vsetky nase prestupy doteraz

Reagovat
fenixLFC

kimmich je skvely hrac ale pre nas uplne zbytocny, nemame ho kam postavit a neriesi nase problemy. keby odisiel fabinho tak kimmich nie je jeho nahrada

Reagovat
Bandita_Harry

Zo spájaných hracov teda asi dáva najvacsi zmysel ten Amrabat, dobra cena a k tomu to je skúsenejší hráč

Reagovat
fenixLFC

je to ako jednooky medzi slepymi no...

Reagovat
Bandita_Harry

Príde ti malo kvalitný?

Reagovat
fenixLFC

oproti fabinhovi to upgrade rozhodne nie je, aj napriek fabinhovej poslednej sezone

Reagovat
Bandita_Harry

No na Fabinha sa hľadá upgrade dosť ťažko to je ako keby keby chcel upgrade na RW, GK, LCB lepšieho materiálu po svete veľa nebeha

Reagovat
Melda

To ale není důvod spokojit se s horším.

Reagovat
Bandita_Harry

Kúpiť niekoho treba, zobrať najlepšieho z dostupných

Reagovat
Rudnevs

Tuchel je schopny predat Goretzku i Kimmicha a priviest miesto toho nejakych priemerakov z PL

Reagovat
romeo351

Nejhorší je, že máš pravdu

Reagovat
Nickname 9

Naštěstí o tom nerozhoduje sám

Reagovat
Rich

Tuchel může chtít, co chce, ale má tak trochu smůlu, že Kahn a Brazzo už tam nejsou, tudíž Uli a Rummenige toto nedopustí.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
O.Giroud

Prečo by sa chcel niekto zbaviť Kimmicha?

Reagovat
Bandita_Harry

Možno sa mu nepozerá do oči keď si podávajú ruku

Reagovat
Ferragamo7

Je pravda,že Leon nemal dobrú sezónu,ale môžem napísať,že dobrú sezónu nemal celý Bayern.No a v prípade Kimmicha,ktorý je absolútne kľúčová postava v systéme Bayernu,tak jeho predaj,by bola rovnaká chyba,ako predaj Kroosa.Tuchel je zrelý na facku,alebo sa asi načisto pomiatol. Dúfam,že vedenie bude mať viac rozumu a zmetú to zo stola.

Reagovat
Gerd 13

Goretzka by měl určitě zůstat, je to srdcař!! A uvažovat o prodeji Kimmicha může jen blázen. Sabitzer ať jde. Ovšem hlavní priorita přestupového období je samozřejmě vyrazit už to nemehlo jménem Mané!!

Reagovat
Bandita_Harry

Možno vám pomôžu Saudi a nasypu Manemu a on bude môcť postaviť ďalšie školy a nemocnice v Senegale a všetci budú spokojní. Nekukam na Bayern to sa tak zhorsil ? Neveril by som pred rokom že Mane za 30 moze byť zlý obchod pre vás.

Reagovat
Gerd 13

Vím že byl v Liverpoolu hvězda, ale u nás totálně propadl.

Reagovat
Bandita_Harry

Ak u vás zostane verím ze ďalšia sezóna bude lepšia

Reagovat
Rich

Sabitzer směr Dortmund, škoda, že mu nevyšel United, tam se mi zdálo, že hrál slušně... Ale pro Bayern mega průměr... Srovnal bych ho úrovní Rudyho...

Mané obrovská škoda, ale to je pozůstatek lajdáctví Brazza a Kahna, nedokázali udržet Lewu, přivést 9, tak přivedli Pokemona, který nemá na to hrát základ Bayernu... Snad půjde pryč a vyčistí se vzduch... Už jenom to, že jakým právem tyhle dva kašpaři ho přivedli a dali mu nejvyšší plat z celého týmu? Je jasné, že pokud nenaplní očekávání, bude pod tlakem a to i pod tím týmovým... Obrovský plus, Saudi se zcvokli a chtějí každého přivést, tak ať si jde, na konec své kariéry si něco vydělá a bude klid v týmu... Včera při prezentaci týmu Mané vypadal jako když mu uplavaly hračky do kanálu, ani fanoušci ho nějak nevítali...

Reagovat
Rudnevs

Na Sabitzerovi a Rudym aj tak Bayern ale nakoniec zarobil. Ja sa čudujem, že vám tie tímy dávajú také prachy za váš odpad, ktorý ste oportunisticky niekde zadarmo alebo za drobné kúpili, tam je veľmi očividné, že je za toho hráča prirážka už len za to, že ide z Bayernu. Za Rudyho sme vám doplácali ešte aj v druhej lige, po tom, čo sa u nás nepresadil, nesnažil, strelili sme mu extrémny plat, nakoniec trucoval a neprišiel na tréning, museli sme mu dať odstupné, aby sme sa zbavili jeho platu a o pár dní neskôr zadarmo podpísal v Hoffenheime. Najhorší nákup klubovej histórie.

Reagovat
Rich

Já bych tyto hráče nenazýval odpadem... Rudy přišel zadarmo a startoval z lavičky a s tou rolí byl tak nějak spokojený a snažil se opravdu... Ani nevím, proč odešel, asi chtěl změnu...

Sabitzer byl top v Lipsku, nikdo nemohl vědět, že nebude top v Bayernu, ač někteří to předpokládali... Problém byl, že Sabitzer šel do klubu, kde se vlastně nemohl nikdy prosadit... Už jenom to, že záloha složená z Kimmicha a Goretzky a když Sabitzer hodně kazil, tak byl na lavičce a hrál tam Musiala... Prostě mu to nevyšlo v Bayernu... V United hrál dobře... Ale já upřímně jsem rád, že je pryč... Mě mrzí, že se nedotáhl Florian Neuhauss, protože toho chtěl původně Flick přivést a ten by byl top, bohužel ho Kahn a debilní Brazzo vyštvali... Ono celkově poslední dobou Bayern neměl moc kvalitní lavičku... Tolisso, Vidal, Javi, všichni tyto nějak se točili s klasickým základem a prostě top hráči.. Teď? Zase je tam Laimer a Gravenberch... Ten se přivedl úplně zbytečně, když nedostane šanci...

Reagovat
VTID94

https://twitter.com/premierleague/status/1683243960536375296?t=iPq3NP3Gu66k2Ug4ZOi9fw&s=19

Kamera na rozhodcovi na zápase Fulhamu. Celkom zaujímavé

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Melda

Reagovat
tuny

Goretzka + 70 za Harryho?

Reagovat
Neutron

to by som bral...

Reagovat
tuny

Já nemyslel Harryho z MU, tam by to bylo spíš "Goretzka za Harryho + 70"

Reagovat
Neutron

ja viem, ktoreho si myslel, ale podobna vymena by sa mi pacila aj za nasho Harryho, mozno ani tych 70 by nemuselo byt

Reagovat
Manchestersky Krocan

No to nie, pekne Goretzka + 70 a potom tie peniaze + Martial poslať za Harryho Kana

Reagovat
Neutron

tak sme si zasnivali...

Reagovat
tuny

Když jsem tu blbost psal, tak mě fakt nenapadlo, že to půjde ještě vyšperkovat do větší fantasmagorie

Reagovat
esmuellert

Hrozný nesmysl, ale za pokus to stálo.

Reagovat
Heresy

Tuchl v bayernu stejne dlouho nebude ..

Reagovat
db18

Reagovat
Rich

Tipuji tak maximálně do ledna a pak půjde pryč.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
esmuellert

Doufám v brzký návrat Hansiho

Reagovat
Heresy

to bych si pral i ja

Reagovat
Rudnevs

Ja taktiež. Pre reprezentáciu len a len dobre.

Reagovat
Rich

Výměna? Tuchel do repre, Flick do Bayernu.

Reagovat
Rudnevs

Nagelsmann do repre. Tuchel môže ísť kopať nejake kanále alebo niečo

Reagovat
Rich

Raději Klopp než tito dva...

Reagovat
Heresy

je to bida no ..

Reagovat
Rich

Snad.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Co máte proti Tuchelovi? Však je skvělý a letos Bayern vyhraje na domácí scéně všechno, co se dá.

Reagovat
Civers

To by vyhrál i kdyby jsi je trénoval ty

Reagovat
Miguel19

Těžko, protože by si přivedl Havertze...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Civers

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Tak to by sme vyhrali úplne, pretože by mám vyhral CHL, presne ako vám.

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

A na domácí scéně hovno, přesně jako nám.

Reagovat
M0rb1D4S

Pořád že nám to vyhrál Havertz ty vole Byl to jediný gól, který v tom ročníku vstřelil. Tak, tak, že vůbec obešel Edersona a nespadnul u toho. A při tom navíc nejdůležitější práci odvedli Werner s Mountem

Reagovat
Maximm9

To bude jako s Torresem, ktery nam vyhral LM, kdyz dal gol Barcelone

Reagovat
tuny

Čím vám vyhrál ten gol LM? Ten gol ani vůbec neměl vliv na postup Chelsea do finále

Reagovat
fenixLFC

ukoncil cele to semifinale. dovtedy barcelone stacil jediny gol aby postupovala, po nom uz bolo po zapase

Reagovat
tuny

Vsak padl v 93. minutě, prakticky bylo po zápase. Barcelona tlačila celý zápas, ale šance, že ten gól za těch posledních asi 30 sekund dají, byla minimální (byť ho samozřejmě dát mohli). Jasně, potvrdil postup, ale na výsledek neměl vliv žádný...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Manik...

Reagovat
IgorMičinec

Tucehl radši přeplacený pokémony z PL co nemají ke klubu žádný vztah

Reagovat
Hlahart

Za Amrabata by mohlo stačit 25-27mio £. Do toho bych teda šel, třeba v kombinaci se snahou o prodej Freda

Reagovat
romeo351

Casemiro nic?

Reagovat
Hlahart

Proč nic? Amrabat dokáže hrát i víc pozici jako Kante. Casemiro je jiný typ defenzivního záložníka, navíc techničtější, mají od sebe 5 let. Myslím, že bychom je uživili

Reagovat
romeo351

Ok

Reagovat
ManUnited

tam se čeká asi na ten odchod Freda, jinak by to asi mohla bejt fajn posila

Reagovat
Dawon

Pokud by prisel, tak bych ale doufal, ze se Mainoo posle hostovat, protoze s takovou by tam prakticky nemel zadnou realistickou sanci na smysluplne minuty. A podle toho jak vypada zastim v preseason uz by byla pro nej podle me velka skoda jen trenovat s ackem a hrat za juniorku.

Reagovat
Hlahart

Tak šanci by měl přibližně stejnou, jako kdyby Fred neodešel a Amrabat nepřišel

Reagovat
Dawon

Tak ja prave furt tak nejak pracoval s premisou, ze Fred odejde skoro najisto a teoreticky uz by nikdo prijit nemusel Furt tam mas Mounta, Eriksena, Caseho a McToma na 2 posty, v podstate by se jen swapnul Mounta za Freda...takze teoreticky by tam na Mainoo nebyl takovy tlak, ale zaroven by snad nejake minuty sbirat slo, obzvlast pokud by navazal na tu prozatimni preseason.

Reagovat
Busby babes

Za me ma spatnej vekovej profil. Dalsinzaloznik, kteryho budem chtit za 2-3 sezny nahradit. No uvidime

Reagovat
vilp

Vždyť bude mít 27, klidně může odehrát 5-6 let na podobné úrovni.

Reagovat
Busby babes

Vsak prave. Jedinej mladsi zaloznik v tymu je Mount. Jinak Casemiro a Eriksen 32, Bruno 29, Scott temer 27, Fred 30. Jako my potrebujem i nejak budovat smerem do budoucna a takhle si jen pripravujem pudu proto, ze pak jedno leto budem hledat 3 zalozniky.

Takhle imho dovre rizenej klub nejedna.

A nerikam ze je obecne starej, mit mladsi hrace v kadru tak jsem pro, ale to neni nase situace

Reagovat
vilp

Když si zároveň můžete dovolit pustit talent, jako je Iqbal, tak asi nejedná. Jinak mi Amrabat místo McFreda přijde věkově pořád jako dobrý tah, spíš mi typologicky nesedí ke Casemirovi.

Reagovat
JohnnyBravo

Tak uvidíme kolik toho ten talent Iqbal odkope. Neřikám, že to talent neni, ale kolik bylo povyku, když jsme nechali odejít náš největší talent Garnera, kterej se moc nechytil ani v zoufalým Evertonu

Reagovat
vilp

Já mu věřím dost, navíc si vybral dobrý tým i ligu. Což se o tom druhým říct nedá, možná se nechytil právě proto, že je Everton tak zoufalý.

Reagovat
Busby babes

Hmm, hele o tom, jakej je to talent ukazuje to, ze o nej melo zajem jen jeden tym v holandsku.

Pro to, o cem pisu je Iqbal uplne irelevantni

Reagovat
vilp

Královský argument. Podle podobné logiky by měl být Maguire nejlepší na světě, protože byl nejdražší. Ale dobře.

Reagovat
Dawon

Tak je asi pomerne nepravdepodobne, ze by hrac z juniorky United, ktera je asi skautovana dost, nejak zazracne proklouzl sitem vsech skautu, ne? Takze zrovna tady v tom pripade ta cena, za kterou odesel, asi precejen neco vypovida.

Nikde neni receno, ze nebude mit dobrou karieru, ale kdyby v nem nekdo neco zasadniho videl, tak by asi sel vyrazne za vic/byla by o nej nejaka bitka/zustal by u nas. I ten Garner sel oproti nemu snad za 10nasobek

Reagovat
Busby babes

Ja o cene nerekl ani slovo. ale zadnej jinej tym v evrope o nej zajem nemel.

Reagovat
vilp

Však jsem psal podobné. A to máš vlastně odkud, že neměl zájem?

Reagovat
Busby babes

Jinoi nabidku jsme nedostali, dle Athleticu a dalsich

Reagovat
Edgar Davids

zahrnujes do toho i analytickou obec?

Reagovat
Hlahart

Ale do jistý míry je blbý, že je mu 20 a nebyl nikde nikdy mimo juniorku. Kdyby šel třeba někam do toho Utrechtu, tak by to mohlo být prospěšnější

Reagovat
Busby babes

To je ale uplne jina debata. Realita je takova, ze Iqbal neni dost dobrej ani na zo byt v sirsim kadru United. Takze pro to, co pisu o vekove strukture nasi zalohy je to irelevantni, ze odesel

Reagovat
Dortmunder

Sabitzer do Dortmundu

Reagovat
Nickname 9

Užívejte

Reagovat
esmuellert

Reagovat
Dortmunder

Ďakujeme, užijeme.

Reagovat
Nickname 9

Podle posledních vyjádření je odmala váš fanoušek, takových moc není

Reagovat
Rich

Reagovat
Rudnevs

Som zvedavý, či ho opäť budete vedieť naštartovať. V United vraj nebom taký márny.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Hlahart

Tenhle je úplně top. 100% budu kupovat

Reagovat
Mastný Chobot

Vyzerá to, že jediní tu máme dobrý módny vkus

Reagovat
romeo351

Aj ty rukávy se ti líbí?

Reagovat
Hlahart

Ty rukávy jsou trochu nezvyklé, ale docela cool retro teda

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Ledaže ...

Reagovat
Busby babes

Hehe pritom mi prijde ze nasi fans spis nadavaj stejne jak vy. I na tenhle se po prvich obrazcich picovalo a ted se to meni.

Za me je fajn

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

???! Zobrazuje se mi stejnej jako vám?

Reagovat
O.Giroud

3x som to pre istotu otvoril

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Trand

Reagovat
mistr129

Reagovat
BenB

Reagovat
Mastný Chobot

Ja nechápem ten hejt, však je úžasný

Reagovat
avicii

To ten váš vonkajsi sa mi páči ďaleko viac ako toto

Reagovat
avicii

Inak mne dnes prišiel vonkajší dres Liverpoolu #10MacAllister

Reagovat
Neutron

a ten ti pride pekny, spravne?

Reagovat
avicii

Paci sa mi veľmi ... zato co som videl tretie ak sa potvrdia hnusný odtieň fialovej

Reagovat
avicii

Aby si to mal teda v celku er nejde o to ze ide o vásš hnusný klub, tu som posudzoval dizajn dresov

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale prosimtě, vyděluješ to zbytečně, má to na sobě logo United, tak je to prostě odpad.

Reagovat
avicii

Reagovat
Neutron

Ako ide o cisto subjetivnu vec, ale teda tie rozlisovacky co mate vy

Reagovat
Nickname 9

Zrovna teď jsem ho někde viděl v žebříčku nejhorších dresů PL podle veřejnosti. Byl tam i s domácím Chelsea, ale za mě oba krásný.

Reagovat
nani92

Reagovat
Trand

Mně to přijde dost hrozný, reálně bych tomu dal třeba 2 body z 10. To i ten náš venkovní mi přijde lepší.

Reagovat
Dortmunder

Teraz už len nájsť spodok k tomu vršku pyžama a budeš úplný chobot

Reagovat
Maximm9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
chicuita

Reagovat
bbbauch

Jako neni to na bliti uplne ale ze by me to nejak nadchlo to vubec

Reagovat
Nizzie

Reagovat
hornito

Reagovat
Shottack

Reagovat
Amon

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Werkrider

Newcastle změnil logo?

Reagovat
JohnnyBravo

Je to zelený, to už nikdo nemůže mít dresy s pruhama?

Reagovat
kissak

není United jako United

Reagovat
kissak

ten bych si koupil možná i já jen přelepil logo

Reagovat
Hlahart

Kdy jste měli naposledy zeleně pruhovaný dresy?

Reagovat
kissak

nikdy, ale smrdí to Arábií

Reagovat
avicii

Za mňa teda veľmi zle

Reagovat
fenixLFC

rashford v nom vyzera uplne ako spoluobyvatelia ktorych som videl na vychodnom slovensku vyberat rano odpadkove kose

Reagovat
Bayern +

Ale Di Maria by bol lepší.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Manik...

Reagovat
nani92

s krátkymi rukávmi áno

Reagovat
Breze

Reagovat
andkoo

ako pyzamo super

Reagovat
Dortmunder

Reagovat
Melda

Jako z nějaký basy

Reagovat
chicuita

to je strašný

Reagovat
M0rb1D4S

Tak promarněná příložitost, nechat v tom vyfotit Greenwooda.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hornito

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Swarley

Ok, uz chapu, v praci jsem na to klikl a prislo mi to na Newcastle dost hnusny, ale ok, to je jeste horsi, ze to je nase

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Salfovic

To bych si na sebe nevzal, ani kdybych se šel upálit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
SunFells

Když jsem to viděl poprvé, hned jsem měl z těch našich lepší pocit.

Reagovat
Zark

Reagovat
Bakary3

Inspirováno antonym a greenwoodem?

Na mě teda pyzamovity, ošklivý

Reagovat
Nikikrew

*Pyzamovy set

Reagovat
fenixLFC

jak z Chlapec v pruhovanom pyzame

Reagovat
JohnnyBravo

Hodně povedený

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Vtip?

Reagovat
r.mrazik

je super

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/shorts/qkS8CYNt1IQ

k tomu jeste ty strupny...parada

Reagovat
Mastný Chobot

keby som bol mufan (brr) tak tento si kupim urcite

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Werkrider

Je dobře ze Goretzka zůstane v Bundeslize.

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; Bradley, Konate, Van Dijk, Robertson, Alexander-Arnold, Mac Allister, Gakpo, Doak, Diaz, Jota

Substitutes: Adrian, Pitaluga, Gomez, Nunez, Salah, Jones, Elliott, Tsimikas, Matip, Clark, Scanlon, McConnell, Koumas, Quansah, Frauendorf

Reagovat
O.Giroud

Szobo už zranený?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano

Reagovat
kissak

tak to je pech

Reagovat
Melda

Ten je taky zraněnej

Reagovat
avicii

Nemalo by byť nič vážne

Reagovat
O.Giroud

to poznáme

Reagovat
kissak

byla by škoda propásnout začátek EPL

Reagovat
Breze

Reagovat
Rudnevs

BREAKING: A leading figure in Premier League football has been accused of raping two teenage girls, one girl was 15-years old at the time.

V tej PL by im mali fakt znížiť tie platy, lebo keď sa tupci dostanú k rýchlym prachom, tak im z toho asi fakt jebne

Reagovat
Rudnevs

Aha tak leading figure a vraj sa prešetruje aj nejaky prípad z deväťdesiatych, takže to neni žiaden hráč a asi by som sa mal naučiť čítať. Ale to v podstate aj tak nemení nič na tom, čo som napísal.

Reagovat
Hlahart

Nemění, je to pořád stejná kokotina

Reagovat
Rudnevs

Sam si kokotina

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Sullivan tipuju ...tedy osoba, od které ty platy jdou, takže ...

Reagovat
Busby babes

At je to Glazer

Reagovat
Kinky7

Levy

Reagovat
Breze

Reagovat
Swarley

Ten je v klidu, ten kdyby ji oj-bal, tak leda o penize

Reagovat
Godwinson

Tady se Kimmich srovnava s Ricem, ty kraso.

Reagovat
Bakary3

A... Co je na tom šokujícího ? Nebo pro koho z nich to má být ponižující?

Kimmich toho má víc za sebou, je obecně asi uznavanejsi, Rice má strop zřejmě před sebou.

Ale oba skvělý hráči .. tak co?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Godwinson

Dobrý, položíš debilní otázku a pak si sám odpovíš. Jeden je o dvě třídy lepší než ten druhý, naprostý top na své pozici.

Reagovat
Bakary3

Tak na tvůj debilni příspěvek možná debilni otázka.

Jo, možná o 10 tříd...

To si nemyslím,no. Takže si ani nemyslím, že by to srovnávání mělo být pro jednoho z nich nějak urážející.

Rice teď nepatří k top DM?

Reagovat
fenixLFC

hlavne ich nikto nezrovnava z hladiska kvality

Reagovat
avicii

Skor to bolo prirovnanie o to co by ten prestup znamenal, samozrejme Kimmich toho dokázal nespocetne viac..

Reagovat
fenixLFC

citanie s porozumenim 0 bodov....

Reagovat
Robertson

To len Tvoje vnímanie, a arogancia,Ti robí problém...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele