Grammozis se stal pátým trenérem Schalke v sezoně

02.03.2021, 20:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
Markus07

Minimální šance na udržení? Ve hře je ještě 33 bodů a jim na záchranu stačí 9 bodů... WTF?

Reagovat
Keeper117

S ich hrou a celkovo situáciou v tíme, klube aj keby sa o 40 hralo nemajú šancu sa zachrániť matematickú áno športovú ani náhodou

Reagovat
Rudnevs

Teoreticky a matematicky šanca ešte je, prakticky však už nie.. každému, kto pozerá bundesligu, musí byť jasné, že záchrana Schalke je menej pravdepodobnejšia než príchod mimozemšťanov. Grammozis prichádza najmä s ohľadom na budúcnosť a na druhú ligu. Vlastne by som bol radšej, keby prišiel až v lete, takto ešte hrozí riziko, že do leta bude už vyhorený a psychicky zničený.

Reagovat
oli9

Kdy končí Gazprom??

Reagovat
Rudnevs

Zmluva s Gazpromom neplatí pre druhú ligu. Je tam však udajne klazula, že i v prípade pádu by mohli opäť začať rokovania, z čoho vyplýva, že samotná druhá liga by pre Gazprom nemusela byť tak veľký turn off. V kombinácii s tým, že v Schalke už nepôsobí Tönnies, ktorý má s Rusmi nadštandardné vzťahy a celý ten kontrakt vybavil, si však myslím, že to turn off bude.

Reagovat
smazaný uživatel

No prijde mi ze vyhorety uz ma minimalne dum

Reagovat
vanGomm

Přesně tak teoretická šance na záchranu sice je,ale prakticky vlastně nulová.To je podobné jako když v Leicestru na konci 91.minuty vedla Slavia 0:2 a Leicester by vyhrál 3:2.Teoreticky by to šlo dát za 3 minuty 3 góly,ale v praxi těžko.Jinak při pohledu na tabulku bude u Schalke spíše než v těch trenérech bude problém u hráčů

Reagovat
uff

Čo sa vlastne stalo zo Schalke? Prečo ešte pred pár rokmi úspešný klub je na vypadnutie?

Reagovat
Rudnevs

Schalke malo od stavby Veltins Areny dlhy. To by bolo v pohode, pokiaľ to dokázali dorovnávať úspechmi, z ktorých získavali príjmy. Potom však prišli veľmi nepodarené prestupy, keď vyhádzali kopu peňazí za priemerákov, pomer cena/kvalita nesedel a prestalo sa dariť, tým pádom sa minuli aj peniaze a každý ďalší funkcionár po Heidelovi (ten robil tie nepodarené prestupy) mal extrémne zviazané ruky. Schalke sa dostalo do začarovaného kruhu. To všetko samozrejme ešte zhoršila corona, kvôli ktorej má Schalke ešte väčšie finančné problémy než predtým. Ono je tam samozrejme viac rôznych faktorov, ale toto by malo byť také najstručnejšie vysvetlenie.

Reagovat
Elliasson

Devět bodů jim stačí na dotažení 16.týmu. Takže reálně více.

Reagovat
PH8

Což je stejný počet, jako nahráli za 23 kol

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rekord?

Reagovat
Kily

asi v 1. Bundeslize, celosvětový nejspíš ne, minimálně v Brazílii byly nějaké případy, kdy to vedení měnilo ještě rychleji

Reagovat
Jeňa

Palermo

Reagovat
Shevchenko

Určitě neměli 5 trenérů za rok, tam se maximálně točili dokola pořád ti samí.

Reagovat
Rudnevs

V Bundeslige dorovnali rekord piatich trénerov (doteraz to mali Duisburg a Offenbach v 70. rokoch a povedzme že Hertha v 11/12).

Palermo v nejakej sezóne urobilo tuším deväť zmien so siedmimi trénermi, ale predpokladám, že rekord bude, ako vravíš, Brazília alebo nejaka taká exotika, možno nejake Bulharsko alebo tak.

Reagovat
Kily

jak píše Shevchenko, to Palermo mi taky nesedí, Zamparini tam trenéry točil, ale s tím, že jednoho během sezony vyzkoušel hned třikrát, dalšího dvakrát. To Bulharsko je další varianta, tam určitě nějaký šílenec s pistolí namířenou na trenéry byl

Reagovat
EAG le grand amour

Palermo v 16/17 mělo dle mého také minimálně 5 trenérů - jen co jsem rychle dohledal - Ballardini, De Zerbi, Corini, Diego Lopez,Bortoluzzi.

Reagovat
oli9

No nejspíš to nebude trenérem ale týmem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden by řekl, že to možná bude vedením...

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
j_mrazik

Wahnsinn!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad uz jsou smireni s 2. Ligou

Reagovat
Robertson

Tupci,mali to risknúť,a najať si do konca sezóny experta...Tonyho Pulisa...

Reagovat
Kily

tuhle zkušenost už mají za sebou, když najali Di Mattea, navíc je určitě neminul příběh ze španělské ligy, kde kouzla experta nezafungovala ve Valencii

Reagovat
Robertson

Ale no tááák Kily,no nemajú...Di Matteo a Neville nesiahajú Tonymu v rámci záchrany klubu ani po členky

Reagovat
Rudnevs

Zachranar bol Gross (mimochodom, tiez s minulostou v PL), teraz to uz chce pozerat i na buducnost a druhu ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to tenhle Aristoteles nějak splňuje?

Reagovat
Rudnevs

Jj, Grammozis nie je žiaden záchranca, je to primárne tréner na nový začiatok v druhej lige... Nikto z klubu to síce takto priamo nepovedal, ale všetko iné by bola blbosť. Len mi príde škoda, že to preberie už teraz, do konca sezóny to mohol dotrénovať Mike a/alebo Huub (a pokiaľ by nechceli, tak kľudne aj ten Neururer) a Grammozis mohol ísť do novej sezóny nezaťažený zostupom.

Reagovat
smazaný uživatel

ten sestup za ním nepujde tak jako tak. Pokud má přebrat co je na skladě, není čas ztrácet čas. Ale vůbec ho neznám, myslel jsem si že na to jméno budem schopni ještě nějakou kvalitu splašit. Ikdyž to bylo jen přání.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PH8

Co se tam stalo, že z týmu 2018, který skončil 2. v lize a došel do semifinále poháru je tohle?

Reagovat
jack_donaghy

treba brat do uvahy aj to, ze 2. miesto bolo vtedy vysoko nad ich moznosti

Reagovat
Rudnevs

Viď vyššie A súhlasím s tým, že to druhé miesto bola taká celkom haluz, pretože vtedy už Schalke bolo prakticky v kríze.

Reagovat
smazaný uživatel

s takovou jim ten sestup začínám i přát co za moribunduse to tam vede celkově ? neuvěřitelný amaterismus

Reagovat
frank

Pořád si myslím, že je to o jedné výhře. Jestli teď porazí doma Mainz, ještě se z toho klidně můžou vyhrabat. Já jim i tu záchranu přeju.

Reagovat
Mass

Já ne, dokud tam mají neschopné vedení.

Reagovat
Rudnevs

Momentálne nemajú vedenie, všetci boli vyhodení

Reagovat
Werkrider

Inak mi napadlo že by bolo zaujímavé vedieť bonusovú klauzulu v prípade udržania sa v 1. lige.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych věřil tomu, že tam bude mít pokutu za neodvrácenej sestup.

Psal jsem to už po Wagnerovi, tohle není vůbec o trenérovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele