Guaita po sezoně opustí Getafe, získá ho Crystal Palace

03.02.2018, 12:54
Aktuality
Vicente Guaita před sebou má poslední měsíce v dresu Getafe. Španělský brankář se po sezoně poprvé vydá do zahraničí a okusí anglickou Premier League, hotovou věcí je jeho odchod do Crystal Palace, s nímž už podepsal předběžnou dohodu...

Londýnský celek o gólmana usiloval v průběhu celého ledna a Guaita se dokonce měl v hlavním městě Anglie podrobit zdravotní prohlídce. Společnou řeč ovšem nenašly kluby a Crystal Palace nebyl ochoten přistoupit na požadavky madridské strany, která za přestup chtěla čtyři miliony eur.

31letý Guaita v minulosti působil ve Valencii a v Getafe kroutí svou čtvrtou sezonu. Smlouva mu běží jen do konce června a Crystal Palace tak nebude muset platit odstupné.

"Podepsali jsme předběžnou dohodu s Vicentem Guaitou, takže se k nám připojí 1. července," oznámil manažer Roy Hodgson.

"Samozřejmě jsme ho chtěli koupit už v lednu a usilovali tak o přestup, ale nechtěli ho prodat. Bylo to jejich právo, jelikož smlouva běží až do konce sezony. Jeho příchod znamená dobrou zprávu, zvýší kvalitu naší skupiny brankářů přesně tak, jak jsem doufal," dodal někdejší kouč anglické reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
FC Porto FC

Nezdá se mi že by CP měli špatný brankáře . Nebo ano ?

Reagovat
LeonardoUžoa

Od léta jo.

Reagovat
Kucka

Hennessey není vyloženě provar, ale body ti moc často nevychytá a Speronimu je příští rok 40, takže bych se nedivil, kdyby po sezoně skončil. Právě místo Speroniho asi přijde Guaita zvýšit konkurenci.

Reagovat
LidoOP

Z bláta do louže

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele