Haaland po Tottenhamu kritizoval sudí. Erling je zklamaný, uvedl Guardiola

04.12.2023, 11:14, aktualizováno 04.12.2023, 20:25
Aktuality
Erling Haaland a rozhodčí Simon Hooper (© AFP)

Kanonýr Manchesteru City Erling Haaland nemohl po nedělním šlágru anglické fotbalové ligy proti Tottenhamu (3:3) přijít na jméno sudímu Simonu Hooperovi, kterého po utkání zkritizoval i na sociální síti X. Hlavní rozhodčí ve čtvrté minutě nastavení přerušil akci ve chvíli, kdy Jack Grealish běžel s míčem sám na brankáře, za což se na sudího následně sesypali protestující hráči "Citizens".

Anglická Fotbalová asociace dnes klub obvinila z toho, že při zápase neměl své hráče pod kontrolou a nezajistil, aby se nechovali nevhodně. Vedení City se k tomu může do čtvrtka vyjádřit. Další obvinění FA vznášet neplánuje, Haalandovi tak žádný dodatečný individuální trest nehrozí.

Haaland byl rozčilený o to více, že byl ústřední postavou celé akce. U středového kruhu nejprve ustál ostrý zákrok, za což Hooper signalizoval výhodu pro City. Následně norský útočník z otočky přesně našel nabíhajícího Grealishe a ten mohl s velkým náskokem na bránící hráče běžet sám na gólmana Guglielma Vicaria. V ten moment se ale Hooper po několika sekundách vrátil k předchozímu faulu a hru přerušil.

Haaland dostal za protesty žlutou kartu a sudí si od něj vyslechli ostrá slova i po závěrečném hvizdu. Nejlepší střelec Premier League po zápase sdílel na sociální síti X video celé akce, ke kterému připsal zkratku "wtf", která v on-line komunikaci znamená expresivní vyjádření údivu.

Emoce naopak krotili na tiskové konferenci oba trenéři. "Erling je trochu zklamaný. To je normální. I sám pan rozhodčí, kdyby hrál dnes za Manchester City, by byl po zapískání naštvaný," řekl kouč Manchesteru Pep Guardiola. "Nechci rozhodčí kritizovat. Neřekl bych, že dnes bereme jen bod kvůli téhle situaci," dodal.

Obhájci titulu remizovali potřetí za sebou a v tabulce jsou třetí. Proti Tottenhamu doma dvakrát vedli, skóre atraktivního duelu uzavřel v 90. minutě záložník hostů Dejan Kulusevski.

"Nemyslím si, že by ta situace ze závěru měla být hlavním tématem dnešního zápasu. Byl to především skvělý fotbal, na to bych se soustředil," podotkl manažer londýnského celku Ange Postecoglou, jehož svěřenci jsou na pátém místě.

Autor: ČTK

Komentáře (305)

Přidat komentář
Losinho

Slušnej zářez.. jak ještě dával výhodu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
eibe

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pospovič

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl zářez jak za časů 2010 - 2015 pro Viktoriji Plzeň.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
EZ

a este potrestaju Haalanda a rozhodca si bude vypiskovat nezmysli dalej

Reagovat
Salfovic

Rozhodčího potrestají zápasem v Champu.

Reagovat
fenixLFC

a za trest dostane najvacsi zapas dalsieho kola

Reagovat
Golasso

To je spíš trest pro ty chudáky v Champu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
EZ

trest by bol piskat turnaj predskolakov s rodicmi na tribune, nie piskat Champ

Reagovat
SunFells

Dřív tohle PL rozhodčí dělali běžně a nebyl to ani trest.

Reagovat
Busby babes

a co by sis predstavoval za trest, kdyz prerazeni do nizsi souteze ti nestaci?

Reagovat
Neutron

Tu sa vela spolocensky korektnych ludi razom meni na stredoveke bestie

Reagovat
Kucka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Unai

Reagovat
Salfovic

Rozhodně by tam měl zůstat delší dobu a vrátit se jen po dobrých výkonech.

Problémem je, že pak by neměl kdo pískat PL.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

celkem sis sam odpovedel. + bych dodal, ze jedna chyba preci nemaze dobre vykony z predchozich zapasu treba. Hrace taky po jedne velke chybe vetsinou nevyradis z kadru...

Reagovat
EZ

ja nebudem navrhovat riesenia do systemov, ked nevidim do toho ako funguju. Od toho su ludia v FA.

Ale ked sa na nich nebude tlacit, nebude to pre nich priorita. V najbohatsej lige sveta maju dost prostriedkov taketo veci riesit. Miesto toho za kritiku daju ban hracovi a rozhodcovi hrozi papierovy tiger

ty si si to urcite cele nastudoval, ked si mi tu 2x hodil hook, tak mi povedz preco je konkurencia rozhodcov tak slaba? Preco (z dlhodobeho hladiska), nemozu pridat rozhodcom na plate a zvysit konkurenciu? Podla googlu maju avarage platy. Z kratodobeho hladiska, preco nemoze v tom champe zostat a sancu miesto neho dostat najlepsi rozhodca z champu (kym sa neukaze ako top TIER v champe)?

Reagovat
Busby babes

nevim, ale prijde ti, ze se na rozhodci vyviji malej tlak? vsak kazdej tyden si nekdo stezuje, porad se o tom pise a tak. FA ma nejaka pravidla a procesy, kteryma ty vykony vyhodnocuji a podle toho pak nasazuji dal nebo i prerazuji do nizsich soutezi...

a proc je konkurence tak slaba? predne je otazka, jestli je slaba... mozna jo. druha vec je, co se deje na urovni mladeze a nizsich soutezi vuci rozhodcim. Nikdo to moc nechce delat, protoze jim vsichni nadavaj. A hraci a manageri v PL tomu dost napomahaji. Lidi to vidi u nejvetsich hvezd, tak to pak delaj i jinde.

a k tomu proc nedostava prilezitost nejlepsi rozhodci z champsu... ale to se preci deje. Rozhodci maji nejakou hierarchii a na zaklade svych vykonu se v te hierarchii pohybuji.

https://www.theguardian.com/football/2023/mar/21/inside-world-premier-league-football-referees-pgmol-howard-webb-andre-marriner-darren-england

tady to mas popsane:

Since the 2012/13 season, PGMOL has been evaluating its Select Group referees solely through analysis of match footage. Instead of travelling to games, as they once did, an anonymous analyst watches a silent video recording of the match, breaking it down into hundreds of discrete decisions, from corner kicks to last-minute penalties, and judges each as either incorrect or correct. An evaluator, normally a former referee, checks each decision and labels each one as “Expected”, “Non Routine”, or “Difficult”.

Once the referee has given their input, the report is sent to the Independent Panel, a judging body introduced this season, comprising an anonymous group of three former players and managers, plus one Premier League representative and one from PGMOL, who make sure that the labelling of each key match decision is accurate. Marks are awarded or deducted for each decision, but the number of marks depends on the type of decision, where it occurred on the pitch and its difficulty. A few days later a final report is issued to the referee, which includes their overall mark and a percentage accuracy score. This is what decides their place on the refereeing merit table.

Reagovat
TheTopFootbaler

No ale tlak myšleno ve smyslu nějaké zodpovědnosti, ne že se o tom píše v médiích

Reagovat
Busby babes

no tak kdyz tady se jako odpovednost asi bere jen vyrazeni na 3 mesice nekam do League two jinak je cokoliv jineho nedostatecne... to pak nebudou lidi spokojeni nikdy a porad budou psat, ze ty chyby nemaj zadne nasledky...

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak já nevím, já samozřejmě považuju ty výkřiky za trochu moc emoční, ale když nějaký rozhodčí hru co hru předvádí kompletní hovno, starý známý firmy jako Atkinson, Taylor a podobně, tak už je na místě něco víc, ne?

Reagovat
Busby babes

taylor je hodnocenej treba UEFou nebo FIFOu jako top 10 rozhodci na svete...

Reagovat
TheTopFootbaler

Oukej, to jsem nevěděl, ale zrovna UEFA a FIFA jsou slušný mafie, tak úplně nevím no Jako jo, já si myslím že v první řadě musí přijít větší respekt k rozhodčím na hřišti, absolutně žádný vybrekávání si, sáhnutí na rozhodčího bude červená apod. V druhé vlně overhaul VARu a ve třetí vlně masivně větší odpovědnost rozhodčích

Reagovat
Talker

Tak co si budeme povídat, jeden zápas v Champu aby pískal největší zápas víkendu o týden později je fakt výsměch.

Když už ho chtěli poslat zpátky do PL, tak měl pískat nějaké menší zápasy třeba měsíc a ne Citizens-Chelsea.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

defakto to same co jsem psal vejs. mas rozhodciho, co dlouhodobe patri k nejlepsim, pak udela velkou chybu, tak ho kvuli tomu preradis na dlouho mimo? udelal bys to u hrace? Enzo by posral zapas, tak ho das sedet a pak ho mesic budes hrat jen proti Nottinghamu nebo Lutonu, ale proti City ne?

Reagovat
ZJEV

No dobře, ale u hráče je to věc jen tvého týmu a "riskuješ" svoje body. Rozhodčí to posere někomu jinému, případně zkazí celou ligu. Takže tam je úplně jiná odpovědnost a prostě to nepůsobí dobře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Jenže tady je problém hlavně v tom, že tohle celý zkreslila média, lidi to pak převzali a vžila se představa, že byl Taylor za trest poslán do Championshipu.

Taylor nebyl vůbec potrestán. To, že bude v daném kole pískat zápas v Championshipu, bylo rozhodnuto dlouho dopředu - to se prostě občas děje, že sudí z Premier League dostane zápas druhý ligy. Stejně jako bylo déle dopředu dané, že pak dostane Chelsea - City.

Akorát v tom zápase před Championshipem odpískal spornou penaltu?? (mám dojem, nepamatuji si přesně), tak se z toho tak nějak udělalo to, že byl za trest přeřazen níže a pak zas nesmyslně dostal top zápas.

Reagovat
fenixLFC

takze on ani nebol potrestany?

Reagovat
O.Giroud

piskat vesnici a najlepsie cesku alebo slovensku

Reagovat
elChe

Toto se stát u nás ve Vrahovicích, tak sudí plave v Hloučele...

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mass

Podle názvu vaší obce soudím, že už tam i kdysi museli žít hodní lidé.

Reagovat
Y.N.W.A

Nebo že už tam nějakej rozhodčí jeden předčasnej konec domácím foukl....

Reagovat
kissak

a nebo je tam naopak nejvyšší procento zmizelých rozhodčích

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Neutron

Reagovat
Kejza

Reagovat
SunFells

Reagovat
diastan

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
vodka

Reagovat
PP

já hrával 4. třídu v Tichově, na konci světa na Valašsku.. Dvakrát skončil sudí v hasičské nádrži..

Reagovat
pingla

Cichov hlavně že tě nepřejelo auto když si vyšel z kabin na hřiště

Reagovat
PP

a kurva, znalec! Ale vzpomínám na to rád.. Teď po 15ti letech jsem oprášil kariéru ve Hvozdě u Olomouce a stále se divím, jak jsou tady spořádaní, slušní lidé. V Tichově to pod 2 litry slivovice / zápas nešlo, Jiřího nebo Josefa byl obecní svátek a lilo se už od rána.. jooo, zlaté časy..

Reagovat
pingla

jednou jedinkrát jsem si klesl na takovou úroveň, že jsem si u jeleňů zahrál, nikdy více

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Připískával Jastřabjanom?

Reagovat
PP

Asi největší derby s Drnovicema za nás..

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
kissak

ty kráso až teprve nyní jsem si všiml, že nás téměř po 8 letech čeká Tyne-Wear derby a sice ve 3. kole FA Cupu, to bude mazec

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
diastan

Reagovat
Kucka

Reagovat
Nizzie

Reagovat
RickNash

z 156 soutěžních zápasů je v Tyne-Wear derby bilance 53-50-53

Reagovat
Kinky7

tak on sunderland byl jeden cas jeden z nejlepsich tymu Anglie

Reagovat
kissak

a my jsme se potáceli na chvostu, zápasy byly celkem vyrovnané

Reagovat
kissak

ano přesně tak, bude to velmi prestižní a rozdílové utkání

Reagovat
kilobyte

Bylo nějaké vyjádření rozhodčího? To by mě dost zajímalo.

Reagovat
dede737

Ne to je prave to co mě se*e na PL, bud o tom nevim nebo proste tyhle jejich "přešlapy" nikdo nekomentuje, zase se jen bude řešit to kolik hráču se tam seběhlo - jestli vubec :D byt to Arsenal, tak to zase bude halo..každopádně mě jako fanouška Arsenalu tenhle zářez ani tak nebolí

Reagovat
forrest

Reagovat
Talker

Letos se celkem roztrhl pytel s tím, jak se kritizují rozhodčí, ne? Přijde mi, že oproti předchozím sezonám se do nich šije nonstop.

Bude zajímavé sledovat, jak to bude FA řešit, protože tohle očividně neutichne - buď budou trestat kluby, trenéry a hráče nebo přijdou s nějakým řešením.

Reagovat
El Cid z City

Koho myslíš? Třeba trenér Totáče i Gvardiola jsou dost v klidu.

Reagovat
Talker

Nepřipadá ti to? Teď Haaland, předtím Arteta, Klopp, Ten Hag a je jich určitě více.

Reagovat
Mastný Chobot

Pamätám si časy, kedy akákoľvek čo i len nepriama kritika rozhodcov bola tabu. Dnes si každý druhý manažér otvára ústa na nich.

Reagovat
Agent z Melmacu

If I speak I'm in big trouble

Reagovat
Vrubozubec

To řekl José ne?

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

protoze to funguje...

Reagovat
Mastný Chobot

Skôr mi ide o to, že predtým to bolo hneď spojené s trestami a preto to málokto robil. Dnes sa na to kašle.

Reagovat
J0EL

Zli, zli manazeri, no fuj...

Reagovat
Golasso

Já si to samé pamatuju se Sovětským svazem.

Reagovat
xjert02

Reagovat
El Cid z City

Asi jo, moc to nesleduju, jen jsem zaznamenal, že to dělaj v zájmu fotbalu, a busby psal ,že se pomáhá City. Spíš mě to sere tady, všechno se zpochybňuje, každá píč... i otočenej aut.. to jak tady letos reagují fans arsenálu si nejde povšimnout. Diskuze jenom o rozhodčích.

Beru to,co se stalo Liverpoolu, neuvěřitelná chyba, ale nikoli proto,že někdo ho chtěl úmyslně poškodit. Sedíš v knajpě s chlápkama, a z 6 lidí by pentli 3 pískli, zbytek ne. Ve fotbale to tak je, třeba intenzita vždycky bude na posouzení rozhodčího, chce to klid.

Reagovat
Neutron

Reagovat
J0EL

Not this shit again Uz tu chyba len Busbyho okopirovany tweet ako sa musi posudzovat "kontext" lebo keby mali piskat podla pravidiel tak by bolo v zapase 5 cervenych a 10 penalt.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

pretoze robia este vacsie a nepochopitelnejsie chyby nez zvycajne. a myslim ze moc tomu nepomohlo ani to ze sa zacali davat karty za kecy hracom a trenerom pretoze to ti neschopni kreteni dost zneuzivali a dalej chaosili. takze ked je jedna strana bita za to, ze strana ktora o tom rozhoduje je neschopna, tak je pochopitelne ze to vsetkych frustruje. najma v tak vyrovnanej lige ako je PL kde chyba moze rozhodovat o trofejach a zostupoch. vlastne jediny kto bol mimo a zbytocne hystericky bol arteta, v tom rozhodcovia chybu nespravili. naproti tomu taky wolves byt big 6 tim tak by viedli pogrom na FA za to ako ich tuto sezonu rezu...

Reagovat
Mastný Chobot

"jediny kto bol mimo a zbytocne hystericky bol arteta" - fanúšik klubu, ktorého manažér chcel opakovať zápas kvôli chybe rozhodcu

Reagovat
fenixLFC

klopp po tom co neuznali jasny gol ktory potvrdil aj VAR povedal ze by to bolo fer ale ze sa to nestane

arteta po zapase kde rozhodca nepochybil pri gole a este mu pomohol nevylucenim havertza dostal hysak ze to bolo najhorsie rozhodnutie ake kedy videl. keby mu neuznaju gol ako nam tak by tam dostal mozgovu porazku

Reagovat
Mastný Chobot

Som rád, že tú definíciu hysterickosti máš pevne danú a určite nie je ovplyvnená tým, komu fandíš. To vidno, no.

Reagovat
fenixLFC

nie nie je ovplyvnene komu fandim. klopp povedal ze by sa to malo opakovat ale ze by to vytvorilo precedens takze sa to nestane. ale na tu druhu cast sa evidentne velmi rado zabuda. a znova, po jasnej chybe a neuznani golu, ktory uznal aj VAR kde sme boli evidentne poskodeni.

arteta prisiel s hysterickym zachvatom v zapase kde poskodeny nijak zasadne nebol a ta reakcia bola nemiestna. keby to je po zapase ake mavaju wolves, po nasom proti tottenhamu alebo keby bol na meiste pepa vcera tak to chapem. ale on si ako spravna hysterka vybral uplne nevynimocny zapas

Reagovat
Mastný Chobot

“If not, I can say immediately, and probably some people don’t want me to say it, not as the manager of Liverpool but much more as a football person, I think the only outcome should be a replay. That’s how it is."

"I never saw a game like this with the most unfair circumstances, crazy decisions," he said.

Toto nie je hysterické ofc

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

roztomile ako si tam vynechal tu cast kde pvoedal ze by to vytvorilo precedens takze sa to nestane

Reagovat
Mastný Chobot

A čo to presne mení na podstate toho vyjadrenia?

Mne skôr príde roztomilé, ako ty napíšeš koninu bez rozmyslenia ("Arteta jediný hysterický") a teraz ju budeš brániť, aj keby čo bolo na miesto toho, aby si uznal, že Klopp je v tomto dlhodobo rovným súperom.

Reagovat
mistr129

Takže oba řekli, že je to crazy a unfair/disgrace a ani jeden nechtel opakovat, kde je rozdíl?

Reagovat
fenixLFC

v tom ze u kloppa to bolo po rozhodnuti ktore bolo objektivne zle a uznala to aj FA a u artetu to bola kritika rozhodnutia ktore bolo spravne?

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

Pravidelná klasika od toho kašpara

Reagovat
fenixLFC

artetova hajici garda uz prichadza

Reagovat
Front hell

Akorát že zrovna u mě nenajdeš že bych Artetuv pláč hájil. A už vůbec ne po zápase s Newcastlem. Narozdíl od nějakého kašpara,který tady psal jak můžou být jiné týmy vděčné,za hysterický výlev placky kloppa to spíše tady dorazil kloppuv hájící kašpárek

Reagovat
Busby babes

to je jednoduchy a plati to pro vsechny tymy a vsechny fanbase: dela to nas manager? pak se snazi zlepsit uroven rozhodcich v lize.

Dela to manager jineho klubu? je to hystericka placka... Liverpool, Offended by everything, ashamed of nothing!

Reagovat
Neutron

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

od teba to sedi ked tu hajis rozhodcov kaze kolo ale ked zapiskaju proti vam tak zrazu to je inak

ja som ten zapas opakovat nechcel, bola to evidentna chyba ale co uz. chcel som trest pre rozhodcu, podobne ako pre taylora ci kto to zarezal wolves. to ze to bola chyba uznala aj FA takze kloppova kritika bola na mieste

naproti tomu arteta zuril po gole ktory uznali spravne a robil z toho najvacsiu shitshow....ked ti to rpide porovnatelne tvoja vec.

Reagovat
Busby babes

lol. ja tu o rozhodcich pisu porad to same. delaji chyby ale delaji jich min. jen u kazde chyby nabehnou lidi jako ty a zacnou hystericky psat o tom, jak jsou ted nejhorsi ever a podobny srandy.

a ano, vcera udelal chybu no. deal with it. Btw Taylor prave patri k nejlepsim rozhodcim... na svete. to jen k tomu: meli by byt lepsi rozhodci... no, jen kde je vzit, ze jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Kritizuješ tu sudí hodně často

Reagovat
Busby babes

kritizuju Hoopera treba i ted. udelal chybu. ale nedelam z toho zaver, ze jsou rozhodci v anglii nejhorsi ever, to je rozdil. Stejne tak nikomu nevycitam, kdyz nesouhlasi s nejakym vyrokem. spousta z nich je subjektivnich, tak je uplne ok byt nastvanej na to, ze treba udela chybu nebo si myslim, ze udelal chybu. jsou to dve ruzne veci

Reagovat
Mastný Chobot

"robil z toho najvacsiu shitshow"

žiadal replay či tvrdil, že taký zápas ešte nikdy nevidel?

Reagovat
fenixLFC

it's a disgrace, embarrassing.

"It is how I feel. The amount of messages we've sent saying this cannot continue. I'm sorry, embarrassing. I'm defending my players when I have to, I defend my job when it is not good enough. I have to be here, to say it now, it is not acceptable, too much at stake."

"We have to talk about the result and talk about how the hell this goal stands. I feel embarrassed, I have to be the one to come in here and defend the club and ask for help because it is a disgrace that this goal is allowed."

"Because it is not a goal, for more than one reason, it is not a goal. Too much at stake, we put so much effort in and it is a disgrace. I feel embarrassed, I did 20 years in this country and this is nowhere near the level to describe this as the best league in the world.

t is not a goal, it's simple, it's not a goal. For a goal to be allowed there are things that prior to that that are not allowed in football. In here, China, Japan, Spain, Italy, Portugal. They are not allowed."

jojo, pokojna nehystericka reakcia na gol ktory bol spravne uznany

Reagovat
Mastný Chobot

Však bola hysterická a prehnaná, písal som to hneď. Takisto ako Kloppova.

Reagovat
fenixLFC

a to je presne ten rozdiel. mne by nevadilo keby arteta po nejakom jasnom zareze (ako bol ten nas alebo co sa deje wolves) vykrikoval, to by som chapal. ale on robil dramu z uplne normalnej situacie ktora bola rozhodnuta spravne. presne to pisem aj hore- arteta jediny hystericky aka nemal dovod takto vybuchnut, klopp, pep, oneill ano

Reagovat
Golasso

Reagovat
Frony

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Reagovat
Salfovic

Hezká prezenční listina gunnerů

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
bbbauch

Pochytal je vsechny

Reagovat
J0EL

Ked napises kokotinu, tak je logicke, ze dostanes takuto reakciu. Ty by si to mal vediet najlepsie no.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
aragorn

Reagovat
jk

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

nerobi

Reagovat
EZ

Vela kritiky som tu videl ku nekonzistencii piskania, nieco je zlta krata tu a nie je tu a podobne.

S tym az tak problem nemam, tomu celkom rozumiem, ze tie pravidla treba vnimat v kontexte a nie "mechanicky" a vela krat to posudi rozhodca aj na zaklade predoslich udalosti a pod.

Ale taketo kiksy su proste neospravedlnitelne. V najlepsej lige na svete musia byt proste piskat ti najlepsi rozhodcovia.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

btw, kteri ti nejlepsi rozhodci to jsou? nebo kde je vezmem? protoze treba podle FIFA nebo UEFa tam patri ti anglicti taky

Reagovat
Nizzie

Hele ale toto zase minimálně nepůsobí jako chyba ala neviděl, přehlédl, měl špatný úhel. Toto je chyba, která by se stávat neměla. On tu situaci vyhodnotil, nechal výhodu naprosto jednoznačně, viděl, že jde hráč City sám na bránu a pískl. Jasně, chybovost se výrazně snížila, ale za takovou chybu by ten rozhodčí měl být razantně potrestaný. Tam je prostě obrovský rozdíl a za mě toto bylo zaměrné. Evidetně měl celou situaci krásně před sebou, i ji dobře vyhodnotil, ale naprosto nepochopitelně pískl. Tam nemůže být řeč o ničem jiném. A toto není chyba, za kterou by si rozhodčí zasloužil hájit. Samozřejmě hysterické reakce Artety nebo Kloppa jsou špatně, ale kdy jindy by to měl rozhodčí obsrat, než teď. A pískat někdo bude muset tak jako tak. Ale toto by prostě nemělo zůstat bez trestu. I tomu rozhodčímu by si myslím prospělo chvilku zmizet z hlavní scény a sklidnit situaci kolem něj.

Reagovat
Busby babes

vsak celou dobu pisu, ze udelal chybu. je to clovek, lidi delaj chyby. ale rika: meli by ji piskat nejlepsi rozhodci... ok, kteri to jsou? ti ze Spanelska? nebo odjinud z evropy, kde se chyby rozhodcich taky bezne dejou?

Reagovat
Nizzie

Hele ještě se dívám níž, kde to rozebírá kašpar z kurníku s ostatníma a má tam celkem slušný argument, že možná pískl, ale v hluku to nebylo slyšet, tak signalizoval faul a slyšet bylo až to druhý písknutí. To by za mě dávalo smysl teda a v tom případě se mu (Hooperovi) omlouvám. Tak to objektivně neposoudíš a ani bych tohle nechtěl. Mě stačí, když budou pískat rozhodčí, kteří budou minimálně dělat tak velké chyby. Bohužel, letos je takových chyb hafo. Vždyť jen my dva si o tom píšeme letos už tak popáté.

Reagovat
Busby babes

tak do detailu uz to asi neresim. aspon by ho to omluvilo pripadne. ale proste i kdyby ne a tu chybu udelal, tak nahore pise: maj to piskat ti nejlepsi a na to jsem reagoval, protoze ok, ale kteri to teda jsou a jak je dostanes do PL no

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kattos

Musí se hledat dál, více do toho zaučovat a dávat si pozor, mávnout rukou že nikdo není lepší není řešení

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

ja nad tim nemavam rukou, ja reaguju na hrabeci rady: meli by to piskat ti nejlepsi... coz casto plati uz ted.

Reagovat
kattos

Reagovat
Pospovič

Není se čemu divit, když to řídí jak dementi včetně FA

Reagovat
Golasso

Tak už to asi každého jebe, no. Čím dál víc prachů teče do té ligy, fotbal se zrychluje, konkurence zvyšuje, technologie zlepšuje, ale rozhodčí máš furt jak za krále Klacka.

Reagovat
Pablos

Za video v článku

Reagovat
Luc-Luc

Proc se pripiskava letos slepicim? Minule nam neuznaj regulerni gol, ted takto zarizne city

Reagovat
jk

Reagovat
kilobyte

Chtějí nasrat Kanea titulem slepic.

Reagovat
r.mrazik

proti MU hrali hazenou a taky jim to proslo

Reagovat
Talker

I proti nám měli "štěstí" na rozhodčího, že jim nevylil tu dvojici retardů výrazně dříve.

Reagovat
jk

Pičovina.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Mluvit v tomto zápase o jakémkoliv štěstí pro slepice je prostě píčovina.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to zas jo

Ale ti 2 mohli být vyloučení už předtím. Ale zas by to bylo bez penalty Takže v případě Romera dokonce asi štěstí pro nás

Reagovat
Salfovic

A hlavně by se ten zápas vyvíjel jinak a třeba k těm zraněním nemuselo vůbec dojít. Takže ve výsledku na to špatné rozhodnutí rozhodčích doplatily slepice.

Reagovat
Talker

Doplatily slepice...

Rozhodčí je v první půlhodině podržel, když je nechal hrát dále v jedenácti - tam měli prostě štěstí na to, že ani jednoho z těch dvou nevylil, přičemž klidně mohl (a řekl bych, že i minimálně jednoho měl).

To, že pak dostali stejně 4:1 je věc druhá a byli vyloučení 2 hráči, kdy ty další zákroky už rozhodčí ignorovat prostě nemohl.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
vodka

nám proti nim nepískli jasnou ruku Romera, abych si přihřál polívečku

Reagovat
O.Giroud

Lebo im Australan leze do zadku

Reagovat
Agent z Melmacu

dodatočný ban pre Haalanda za pičovanie!

Reagovat
jk

Podle mě první písknul faul a čekal, že city budou rozehrávat a pak to vrátil. Necitlivý no…

Reagovat
fenixLFC

nepiskol. on ukazoval vyhodu, potom si to rozmyslel ze ide piskat, vybral pistalku, nechal vyhodu a az potom zapiskal

ja by som chapal keby to omlouva tym ze si myslel ze je grealish v ofsajde a nebola by to vyhoda. bola by to trapna vymluva a chyba tak ako tak ale toto bol proste fail. a ako vysledok da este haalandovi kartu a ten bude rieseny za pindanie???? wtf?

Reagovat
masly008

Jedním z vysvětlení má být, že Hooper foukl do píšťalky při prvním faulu, následně chtěl nechat výhodu, ale uvědomil si, že musí hru přerušit.

Tohle bylo na seznamu.

Tak jsme třeba to písknutí neslyšeli.

Reagovat
jk

V zápase jsem to teda neslyšel jeslti pískl, ale určitě si při tom gestu jednou rukou dal píšťalku k puse. Z toho mi plyne, že pískal faul ne dával výhodu, tu by bez píšťalky signalizovat dvouma rukama (ne nutně). A pak se v tom trochu ztratil…

Ale pokud fakt pískl, měli City rozehrávat tak jak požadoval.

Dokážu pochopit, že jsou lidi nasraný, ale klasicky se z toho dělá něco co se dost možná ani nestalo.

Reagovat
Neutron

Reagovat
El Cid z City

Jediný možný logický vysvětlení, ta poskytovaná výhoda byla chyba mozku.

Reagovat
fenixLFC

riesili to aj v MOTD. on dal pistalku k ustam ale hralo sa dalej, ukazoval vyhodu. piskol az potom

Reagovat
jk

Hrálo se dál. Ale pokud fakt pískl tak bohužel…

Reagovat
fenixLFC

nepiskol. ono pocas zapasu niekto na canal sport tvrdil ze to mohol odpiskat kvoli tomu ze mohol ovplyvnit hru tym ze dal pistalku k sutam a hraci mohli prestat hrat. co je ale tiez nezmysel. tak ako tak on to zapiskal az na konci, keby hned tak sa tolko nezuri

Reagovat
jk

Nepískl nebo to nikdo neslyšel?

Reagovat
Kinky7

Nepiskl, piskl až později protože si myslel že je Grealish v offside a nechtěl udělat botu. Stane se

Reagovat
jk

To mi přijde hrozné nepravděpodobné, pokud to nesignalizoval čárový, což teď už nevím.

Reagovat
Kinky7

Opravdu ukázal a piskl až později. Pouštěl jsem si to několikrát.

Reagovat
jk

Ale takhle přeci rozhodčí nesignalizuje výhodu

https://ibb.co/QPbLmCN

Reagovat
J0EL

Ale signalizuje. Bezne aj jednou rukou ädoplom ak v tej druhej ma ako tu pistalku). Nechapem co sa tu snazis navodit znova.

Reagovat
jk

Ano. Použití jedné ruky je přípustné. Ale furt nechápu proč by signalizoval výhodu a zároveň si dal do pusy píšťalku. Ale nepískl.

Nehledě na to, zle většinou rozhodčí při výhodě zapojí i tu druhou ruku byť následně.

Hooper to proste uspěchal a necitlivě odpískal zbytečně brzo.

Reagovat
fenixLFC

s tym koncom suhlas ale odpiskal to az pri tej prihravke. to ze preco ukazoval vyhodu a daval pistalku do ust ale mozes interpretovat obomi sposobmi. vo vysledku ale nefukol, ukazoval vyhodu a ukazoval ju aj potom. az potom piskal

Reagovat
J0EL

Daval si ju k ustam, lebo si myslel, ze Haaland ostane lezat a z toho vyhoda nebude. nasledne zbadal, ze hra dalej tak do pistalky nefukol, fukol az potom (nezmyselne), ked sla lopta na Grealisha.

Reagovat
jk

Běžně se stává, že píšťalku mikrofony nezachytí. Když se zaměřím na to jak signalizoval, tak je to naprosto běžná reakce rozhodčího na nicneřešící faul na půlce.

Naopak na to, že by dával výhodu mi to přijde hodně neobvyklý.

Reagovat
fenixLFC

tu pistalku nezachytili lebo do nej nepiskol. ani ziaden z hracov neprestal hrat aby sa dalo tvrdit ze ju niekto pocul atd. on zapiskal nespoxhybnitelne az potom. a presne preto sa to riesi, pretoze to vyriesil "neobvykle"- ukazoval vyhodu, potom rozmyslal ze piskne, ukazal vyhodu a az tak zapiskal. tam nie je fakt co riesit, proste to posral

Reagovat
jk

Já tam teda vidím jen to, že chtěl písknout faul. Pak nesmyslně ukazoval něco rukou, protože sám byl překvapený, že se Haaland zvednul a pak zastavil hru, protože chtěl nechat rozehrát tak jak napoprvé signalizovat.

Tohle je podle mě ten nejjednodušší popis toho co se stalo. Ale věřím, že pro lidi, kteří hledají senzace a chtějí pochcat rozhodčí to bude moc obyčejný

Hooper to určitě posral, ale z úplně jiného důvodu než tvrdíš.

Reagovat
Vrubozubec

Mě napadlo jestli to nevyhodnotil tak, že to Grealish nestihne před obráncem. Ale to je taky píčovina. Zářez jak svině

Reagovat
Kiss Me Polka!

Podle mě prostě přehlédl grealishe a myslel, že ten dlouhý míč k ničemu nepovede, tak zrušil výhodu

Reagovat
r.mrazik

taky mi prijde,ze si proste myslel,ze ten mic jde do kelu a neuvedomil si,ze to grealish ma

Reagovat
Busby babes

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
HalaMadrid_Flx

tak tak

Reagovat
jk

Já si tohle teda nemyslím. Podle toho jaké dělá gesto a píská to prostě vidím na odpískaný faul. Rozhodčí tu výhodu signalizují jinak.

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
jk

Proč? Nehodí se to do narativu dementních rozhodčích?

Reagovat
fenixLFC

ved ti hore vysvetluju a sam to uznavas ze tu vyhodu neukazuju vzdy inak a znova mzoem obratit tvoj narativ- to ze sa upiskol ti nesedi do toho ze vas rozhodca zas nezachranil?

Reagovat
jk

Ta poslední věta

Reagovat
fenixLFC

ja si nemyslim ze vam rozhodcovia pomahaju, ale ked ty prides s tym ze sa mi neico nehodi do nejakeho narativu, tak to iste mozem tvrdit ja o tebe

Reagovat
jk

Tak kolem toho Hooperova včerejšího rozhodnutí je tolik konspiračních teorií proč a jak to posral, jen proto aby mohli lidi na rozhodčí nadávat. Většina těch zdůvodnění je přitom úplně WTF, třeba, že pískal offside Grealishe, který nikdo nesignalizoval. Přitom nejjednodušší rozhodnutí většinou bývají ta správná…

Reagovat
fenixLFC

lenze najjednoduchsie vysvetlenie v tomto pripade je to ze to je proste kreten a proste to posral

Reagovat
jk

Je to tak. A všichni ti, kteří nadávají na rozhodčí by mu měli poděkovat, protože jinak by tento týden neměli na co pičovat.

Reagovat
fenixLFC

kludne by sa bez toho zaobisli

Reagovat
jk

To si fakt nemyslím

Reagovat
Neutron

Anglicky rozhodcovia zachranuju EF komunitu chvala im.

Reagovat
Losinho

jednoznačně, ale je to hrozný

Reagovat
anarchochuligan

Česká komedie o lásce k ženám i k fotbalu... Spolu s hrdiny komedie navštívíme hned dvě atraktivní prostředí najednou: holičský salón Hygie a několik prvoligových hřišť. V obou kraluje pan František Kastl, v civilu holič a kadeřník a ve volných chvílích fotbalový rozhodčí.

Reagovat
Greny

Tak to bude trest na minimálně jeden zápas ne??

Reagovat
Referee©

To je klasický blackout. Jako, když hráč překopne z metru bránu nebo brankář nechytí slabou střelu doprostřed brány. Myslím, že sám Hooper si říkal, že to strašně posral. Tady to musíš vzít jako chlap a omluvit se. Už to nevrátíš, ale nic neuděláš.

Ale ten Ederson na půlce, aby mohl píčovat. To je brutál

Reagovat
Referee©

A ještě k Haalandovi. Jednou bych to zkusil otočit a udělat experiment. Rozhodčí by píčoval hráče viz Haaland a jeho netrefení prázdné brány. Rozhodčí (všichni 4) by přiběhli a vyřvali ho do zmrdů a jak to, že to neproměnil, když vydělává takové prachy vemeno, hezky v kroužku, typicky fotbalově.......zajimalo by mě, jak by se to hráčům líbilo

Reagovat
masly008

Většina by se sesypala jak děti.

Proč myslíš že je nikdo nekritizuje?

Protože by to nezvládli.

Reagovat
Miguel19

A to, že Haaland nepromění šanci nějak zkurví sudího výkon v zápase nebo jeho "týmu" sebere body?

Reagovat
Greny

No když neproměnis velkou šanci a zápas skončí 3:3 tak to jeho týmu body sebere

Reagovat
Miguel19

No a jak to ovlivní výkon sudího nebo o co sudí přijde, když tady týpek chce, aby sudí řval na Haalanda?

Reagovat
jackinho10

Myslim si, ze mu slo o to, ze kazdy dela chyby, ktere muzou stat body. Rozhodci neda vyhodu a hrac nepromeni sanci.

Reagovat
Miguel19

Ok, beru.

Reagovat
ZJEV

To jo, ale ten jeho příměr potom už je mimo a na to naráží Miguel. Smysl by to dávalo, kdyby Haalanda obestoupili jeho spoluhráči a řvali po něm, že je idiot, když takovou šanci nedal. Ale to neudělají, protože by ho zdeptali a příště by udělal další chybu. Takhle radši zmrdaj rozhodčího a budou doufat, že ta příští rozhodčího chyba bude v jejich prospěch

Reagovat
Miguel19

Reagovat
jackinho10

Ale podle teto logiky, kdyz udela chybu rozhodci, tak ho maji obestoupit rozhodci a ne hraci

Reagovat
ZJEV

No ani ne, stěžovat nebo nadávat prostě budou vždy ti, kteří na té chybě tratí. Rozhodčí by neměli tratit nikdy, pokud teda nemají vsazeno...

Reagovat
jackinho10

Tak tratit na chybe by za me meli vsichni, hrac na premiich, rozhodci nepiskanim napr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v obou případech na tom tratí tým, ne rozhodčí, takže by to byly neporovnatelné situace.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
jackinho10

Samozrejme, ze to jsou neporovnatelne situace, ale nemeni to nic na faktu, ze ani jedna by nemela nastat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

včera niečo podobné urobili chlapcovi v puberte v Zámene manželiek, nechcel jesť jedlo od novej maminy a hned odchádzal od stola. Tak mu dali urobiť večeru a jeho otec mu urobil to isté a chlapec bol mimo

Reagovat
Neutron

Reagovat
bbbauch

Do pici

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

A za dva dny se synek houpe na trámu ve stodole

Reagovat
Kucka

Reagovat
drussbarb

Tak tohle bych rád viděl, boží nápad!

Reagovat
smazaný uživatel

za nápad jako vystřižený z Monty Pythonu

Reagovat
Salfovic

Tak tohle je spíš jako kdyby brankář místo odkopu napálil míč do brány.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Greny

Ja doufám že Haaland dostane zápas stop a proti Aston Villa nebude hrat...

Reagovat
Pospovič

A k čemu ti to bude?

Reagovat
John Obi Mikel

Asi chce vsadit na Villu

Reagovat
Greny

K tomu že kdyz dostal trest James z Chelsea tak chci ať jsou konzistentní a dostane i Haaland

Reagovat
vitasrp

James ji dostal trochu za něco jinýho, vypíčoval sudího na parkovišti po zápase, ve kterém nehrál, to je trochu jiná úroveň

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/beINSPORTS_EN/status/1731398105076060306

oblibena sekce Richard Keys a jeho standup

Prej mame vzit Xabi Alonsa a nechat mu 5 let. Na to je nejlepsi (kdyz pominu to, ze Xabiho by klub neoslovil a on by nemel nejspis zajem protoze Pool a tak), ze za dva roky by tenhle jouda zase volal po jeho vyhozeni. Porad rikaj: dejte jim cas no matter what. a pak kdyz se trochu nedari, tak hned volaj po vyhozeni.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Stejne by Grealishe dobehli.

Reagovat
SunFells

Čekal bych ho na zemi, ať už by kontakt byl pro sudího dost nebo ne.

Reagovat
O.Giroud

stejne by Grealish hneď strielal a Vicaria obstrelil lebo bol moc vybehnutý

Reagovat
Busby babes

a netrefil

Reagovat
Nikikrew

Dobehnut mohli, ale skor by to sekol a pockal na hracov z 2 linie

Reagovat
Busby babes

pointa je, ze se neda moc rict, jak by ta akce dopadla...

Reagovat
Nikikrew

Ano, ale mali sme vediet

Reagovat
r.mrazik

hh...vzhledem k tomu,ze na zacatku sezony se davaly karty za pomaly aut,tak...

Reagovat
Greny

Tak Reece James dostal stop na jeden zápas za nadávky rozhodčím...

Doufám že FA bude konzistentní

Reagovat
Busby babes

vydrzelo to asi dve kola.

Reagovat
r.mrazik

jojo, bylo to hodne rychly

Reagovat
Front hell

Kdyby v tom pokračovali tak my nemáme s kým hrát

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
wild

Anglický futbalový brankár Nick Pope sa medzi žrďami Newcastlu nepredstaví štyri až päť mesiacov. Príčinou je zranenie ramena.

Som zvedavy, ci budu verit Dubravkovi alebo budu zhanat nejaku kratkodobu nahradu.. napr De Gea

Reagovat
Busby babes

o DDG uz pise mail

Reagovat
SCELO

de gea by bol super pre newcasle, skoda, dubravka je nekonzistentny.....

Reagovat
Salfovic

4-5 měsíců To si tam musel urvat nějaké vazy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kissak

komu jinému než Martymu, však na svou šanci čeká už hodně dlouho a dle výkonů v repre doufám, že ji chytne za pačesy

Reagovat
kattos

Ty vole máš tam Dúbravku máš tam i fajn trojku, shánět ted golmana je nesmysl... dle mého si Dúbravka zaslouží šanci

Reagovat
Salfovic

A ještě de Geu, kterej si půl roku válí šunky.

Reagovat
Busby babes

hehe, na tuhle diskuzi jsem zvedavej, pokud by fakt sel do Newcastlu

Reagovat
wild

Absolutne suhlasim. Voci Dubravkovi by to bolo fakt nefer a tu sancu si urcite zasluzi aj zastane. Ak by priviedli nahradu, tak by som na jeho mieste odisiel hned v januari

Reagovat
kattos

Nejde o to nefér, ale on je fakt dobrý golman.

Na druhou stranu, Lloris, Navas, De Gea... to jsou ideální možnosti na ten půl rok asi nikdy jsem neviděl tak furt dobré golmany (hlavně Navas a De Gea) k mání.

Reagovat
John Obi Mikel

Není Navas marod?

Reagovat
LyEX

Robili sa chyby vždy, nepoviem fakt niečo čo je hraničné a podobne, s príchodom VARu sa išli všetci úradničkovia dosrať, že to pomôže férovosti futbalu, preto je pochopiteľne kritika väčšia, ale čo je nepochopiteľné, je úroveň rozhodcov, nie je možné, že v najdrahšej lige sveta, najlepšej lige sveta, sa zápas čo zápas a špeciálne túto sezónu (čiže namiesto vzostupnej krivky prechádza na zostupnú) od prvého kola kedy boli poškodení Wolfes robia absurdné chyby, ktoré sa nemôžu stať bez videa, nie to ešte s videom. Už to pochopte tí čo tú stále vypisujete p..y, teraz to nepíšem konkrétne ako fan jedného klubu, ale poškodené uź bolo asi každé mužstvo túto sezónu takýmto nezmyslom a to nie sme ešte ani v polovici ročníka. O to viac iritujucejšie je, že hráči hneď dostávajú tresty a k rozhodcom sa vyjadria len tak, že ok choď si na zápas pískať nižšie a ďalší týźden ideš na Chelsea, žiadna pokuta, lebo klub môže prísť o milióny, hráči tiež ale sudi nie. Zaviesť nejaké pravidlo 3-krát a dosť. Alebo nakupovať rozhodcov ako hráčov zo zahraničia ala Saudi, keď v anglicku nevidia. P.S. hlavne, že riešim a pokutujem hráčov zato, že prirovnajú zo srandy spoluhráča k čokoládovej tyčinke. Amaterizmus.

Reagovat
Greny

Jestli chtějí rozhodčí tak třeba takovýho Berků nabídneme za odvoz

Reagovat
fenixLFC

O to viac iritujucejšie je, že hráči hneď dostávajú tresty a k rozhodcom sa vyjadria len tak, že ok choď si na zápas pískať nižšie a ďalší týźden ideš na Chelsea, žiadna pokuta, lebo klub môže prísť o milióny, hráči tiež ale sudi nie.

Reagovat
janinho

tu na vychode je obec Chrast nad Hornadom kde by svojho casy nevyhral ani Real so Zidanom... raz tam domaci prehravali o gol, tak sudi (v strachu o zivot) nadstavoval tolko kym Chrast nevyrovnala a ked schadzal dole tak mu taky dedo krici "a aj tak dostanes cez picu"

ani neviem preco som vlastne skoncil s piskanim... asi ked som raz bol na ciare a hlavny usporiadatel najebany na kasu nesuhlasil s verdiktom hlavneho tak zobral rohovu zastavku, zapichol ju do stredoveho kruhu a sadol si k nej mi pomohlo s rozhodnutim

Reagovat
Golasso

Reagovat
Neutron

Na tychto dedinach to je uplny horor a celkovo sa cudujem, ze tam vobec niekto piskat ide. Raz bola v nedalekej dedine piskat zena, to bolo inteligentnych pokrikov. Pritom objektivne piskala rovinu.

Reagovat
Nizzie

To jsem taky zažil a místní elity ukázaly svou úroveň.

Reagovat
masly008

no však proto.Jako pískat rovinu? Se zbláznila

Reagovat
Neutron

tak vies, zeny maju aky taky zmysel pre spravodlivost

Reagovat
J0EL

Na dedine piskat rovinu je samovrazda

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nikikrew

nie len tam, ale i u nas. Bol som toho svedkom, hralo sa asi 120 minut Akoze mafia to brala pekne od podlahy, nezavidel som tym rozhodcom a za ten peniaz by som sa im vysral nato, aby nejaki chudaci sa isli na teba vyventilovat cez vikend, potom sa necudujme, ze je tak malo rozhodcov a casom to bude este horsie.

Reagovat
janinho

jednak divaci na rozhodcov a tiez hraci medzi sebou. ja som futbal aktivne nehraval, preto som ostal na zaciatku v soku ze sli jak zmyslov zbaveni. miesto toho aby tam cutali pre zabavu a po zapase vsetci na pivo, tak si tam sli nohy zlamat a v pondelok rano 2/3 krivali na sichtu. ja som zacinal este tusim v stvrtaku na gympli ale obdivoval som tych starych bardov, co to vedeli uplne s prehladom ustat a vedeli aj usmernit tych blaznov na travniku. na takeho zasrana jak som bol vtedy ja si tam kazdy dovolil o to viac.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se tohle dělo běžně v letech 2010 - 2015 pro Viktoriji Plzeň. Anglii je zase pozadu.

Reagovat
Benzema

Keby radšej premenil jednu z tých X šancí čo mal a nevyplakával a nerobil zo seba debila, ešte ako si rozpustil vlasy Tarzan strašný ksicht

Reagovat
vladis271

Este si nevidel Darwinove vlasy asi.

Reagovat
Benzema

To je další šašo, čo sa týka účesu

Reagovat
dantetomas

Jak splasena trinastka z prelomu tisicrocia

Reagovat
vladis271

Kolko bodov tento rok podla vas vyhra ligu?

Reagovat
J0EL

Podla mna to bude pod 90b. Bude to velmi vyrovnane az dokonca si myslim, takze tych bodov bude pomenej.

Reagovat
ZJEV

Super, takže jsme pořád ještě v pohodě ve hře

Reagovat
J0EL

Samozrejme, vsetci s vami pocitame.

Reagovat
vladis271

Tiez by som si tipol tak 87-88 bodov.

Reagovat
Kinky7

88

Reagovat
dantetomas

Approved by Marian K.

Reagovat
Kinky7

Eric Lindros

Reagovat
Front hell

I Tomáš Ortel by zajasal

Reagovat
LaVolpe

84-86, letos je to našlapaný, a body se dají ztratit i na Lutonu nebo Sheffieldu.

Reagovat
forrest

81 jako v sezone, kdy vyhral Leicester

Reagovat
Kinky7

Tak zrovna až na to upisknuti na konci měl Hooper naprosto skvělej zápas.

Reagovat
jk

Reagovat
aragorn

Podle mě patří rozhodně mezi to lepší ale pro něj je škoda, že když chybuje jsou to zápasy kde je to sakra vidět (United x Wolves, Spurs x Liverpool i včera).

I ten náš zápas se Spurs odpískal dobře (až na první žlutou pro Jotu o které se dá vést debata) a pak samozřejmě ten fuck up s gólem za který primárně může VAR.

Poslední dobou se mi celkem líbí i Rob Jones.

Reagovat
Frony

Grealish by jim stejně neutekl.

Reagovat
Losinho

Možná proto zrušil tu výhodu

Reagovat
Frony

Reagovat
martin.b

Ale je zajímavý, že tenhle baldhead má během pár týdnů na svědomí dvě skandální rozhodnutí ve prospěch Spurs, ač za to první nemohl

Reagovat
Kinky7

Nakonec to FA vyřešila šalamounsky. Obvinila klub že nezvládl chování hráčů ale jednotlivé hráče ne. Zdroj Guardian

Reagovat
jk

115 nebo 116 obvinění, kdo by to počítal…

Reagovat
Doubas

Mně přijde pravděpodobná varianta s tim, co už se tady taky nakouslo. Podle mě při tom faulu lehce písknul, ale nevěděl, jestli to někdo slyšel, pak dal výhodu, no a potom si to radši rozmyslel

Reagovat
RickNash

Já tam teda vidím sudího, co chce zastavit hru: nesignalizuje oběma rukama, což je běžné, neběží rychle do pozice, do který by šel, když by počítal s pokračováním akce a brejku, má píšťalku v puse... A písknutí fakt nemusí na plném stadionu být slyšet dobře napoprvé.

A hlavně podle mě ta situace moc k výhodě nevybízela - hráč byl faulovanej zády k bráně na svý půlce, není to přečíslení... Haaland byl skvělej a udělal z toho gólovku, kterou nikdo moc nečekal. Ani sudí.

Což je chyba - rozhodčí by měl dát prostor i pro míň očekávaný řešení faulovanýho hráče. A zářez to je taky. Navíc ve šlágru, v nastavení, za stavu 3:3.

Ale zároveň mám pocit, že v ten okamžik faulu to vypadalo jako situace, ze který žádná šance nebude, a že by to písknul lecajkej (i lepší) rozhodčí.

Reagovat
jk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele