Hašek: Hrůzostrašný výkon, musíme mít výsledky, jinak tu ani já nemám co dělat

07.09., 22:41
Aktuality
Ivan Hašek (© AFP)

Trenér Ivan Hašek vzal vysokou porážku českých fotbalistů 1:4 v Gruzii v úvodním utkání nového ročníku Ligy národů z velké části na sebe. Hru národního celku považoval kouč za hrůzostrašnou a za zklamání označil i výkon jeho realizačního týmu. Gruzínci podle něj dominovali v rychlosti. Na tiskové konferenci také připustil, že v úterním druhém zápase skupiny B1 doma proti Ukrajině může jít o jeho pozici.

Hašek ve třináctém utkání na lavičce české reprezentace musel překousnout suverénně nejhorší výsledek. Mužstvo převzal v lednu, předtím jej krátce vedl bez porážky v pěti zápasech v roce 2009.

"Všichni mají naprosté právo nás kritizovat, protože výkon byl hrůzostrašný. Není se na co vymlouvat. Byli jsme horší. Před zápasem jsem říkal, že kdo dá první gól, bude ve výhodě. Každý protiútok do naší obrany byl pak nebezpečný," řekl Hašek v Tbilisi.

"Největší rozdíl byl v rychlosti hráčů. V tom, že oni hrají čelem k bráně, my zády. Prvních 15 minut druhého poločasu jsme úplně vypadli ze hry. Po druhém inkasovaném gólu na mužstvo padla deka, nebyli jsme si schopni dát kloudnou přihrávku. Nebyla to dobrá propagace našeho fotbalu. Největší zodpovědnost za ten výsledek mám já jako trenér," uvedl kouč, který v pátek oslavil 61. narozeniny.

Jeho svěřenci v součtu s nepovedeným Eurem v Německu, kde ve třech zápasech skupiny uhráli jen remízu 1:1 s Gruzií, počtvrté za sebou nezvítězili. Hašek připustil, že v úterním závěrečném utkání zářijového srazu doma proti Ukrajině se může hrát i o jeho pozici.

"Samozřejmě to tak prostě je. Tady musíme mít výsledky, jinak tu také nemám co dělat. To je naprosto jasné. Musíme ukázat úplně jinou tvář a obraz hry. Z hráčů musí být cítit úplně jiný entuziasmus," prohlásil Hašek, jenž má s vedením FAČR smlouvu do konce nadcházející kvalifikace mistrovství světa, která začne v příštím roce.

Přemítal, zda neměl v utkání udělat něco jinak. "Zanalyzuji si to sám se svými asistenty, uděláme si rozbor. Viděli jsme, že se nedá vyhrát zápas, když v něm hrajete jen prvních 20 a posledních 10 minut. Jestli jsme měli postavit někoho jiného nebo ne, to je vždy otázka, kterou si člověk klade. Nikdo z hráčů nepodal optimální výkon. Náš výkon jako trenérského týmu je samozřejmě také zklamání. Prohráli jsme 1:4, pro to není žádná výmluva," řekl Hašek.

Po zápase si mužstvo slabý výkon v kabině vyříkávalo. "V tuhle chvíli všichni moc dobře vědí, že je to průšvih, že to vůbec nebylo dobré. Křičet na hráče v tuhle chvíli nemá cenu. Měl jsem krátkou řeč, hráči si také řekli své sami bez nás trenérů. Máme jen tři dny do dalšího zápasu. Musíme se revanšovat, na hřišti musí být vidět úplně jiný tým," řekl Hašek.

Český tým inkasoval čtyřikrát v utkání po dvou letech. O tři branky prohrál poprvé od loňského října, kdy ještě pod předchozím trenérem Jaroslavem Šilhavým utrpěl debakl 0:3 v evropské kvalifikaci v Albánii.

"Viděl jsem ten zápas, bylo to něco podobného. Když na nás hraje tým brejkově, tak i když to víme, připravíme se na to a ukazujeme si to na videu, nejsme schopni tomu po ztrátách míče čelit. Je to hrubá chyba. Věděli jsme, co budou hrát, ale nestíhali jsme. Rychlost Gruzínců byla v přechodové fázi větší," podotkl Hašek.

Proti Ukrajině plánuje udělat změny v sestavě. "Prostor dostanou další hráči a věřím, že chytnou příležitost za pačesy. Možná donominujeme jednoho hráče, protože (levý bek) Matěj Ryneš je zraněný. Za tři dny asi nebude připraven. Je škoda, že musel střídat, ze začátku vypadal dobře," řekl Hašek.

"Budeme hrát doma, bude to úplně jiný zápas než tento. Musíme dnešní výkon napravit. Zavinili jsme si to sami, musíme se z toho sami dostat. Nikdo nám nepomůže," dodal bývalý reprezentační záložník.

Autor: ČTK

Komentáře (118)

Přidat komentář
kasparko

Před zápasem jsem říkal, že kdo dá první gól, bude ve výhodě.

Reagovat
zasranej malíř

"čím víc gólů dáme, tím větší výhodu máme"

Reagovat
Martin2626

Reagovat
Modi6

To je myšlenka poukazující na genialitu toho kdo ji vyslovil. V Emirátech tu nadčasovou myšlenku rozebírali hráči a realizační týmy celé měsíce.

Reagovat
Axelrose

Tak už máme za Ivana náhradu, horší než on nebudeš, neboj

Reagovat
delfin

"Před zápasem jsem říkal, že kdo dá první gól, bude ve výhodě. Každý protiútok do naší obrany byl pak nebezpečný."

Skoro geniální strategie, je to buď a nebo.

Reagovat
Jason_

keby nevymysleli ligu národov bol by to nezmyselný priatelský zápas

Reagovat
Grupma

asi tak. Přáteláky chybí.

Reagovat
deiw

Doba hájení skončila. Nemám rád, když se trenér už od začátku kritizuje, ale žádný z jeho předchůdců neměl takové možnosti, jak si vyzkoušet a vytvořit kádr, hru. Od eura reálně nikdo nic čekat nemohl, vše by se navíc dalo omluvit tím, že je u týmu krátce.

To, co se na euru ukázalo, že by mu i mohlo fungovat, vůbec nevyužil. Jsme na tom teď vlastně skoro stejně jako v době, kdy repre přebíral.. každopádně je asi stejně zbytečný se rozčilovat nad Haškem, toho by nikdy žádnej aspoň trochu normálně fungující vedení do nároďáku vybrat nemohlo.

Reagovat
Selänne

Jsme na tom hůř, protože se zbytečně promarnilo 9 měsíců.

Reagovat
Firkraag

Nesmysl. Ještě není hotová analýza.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Selänne

Reagovat
Sasha

Reagovat
hornito

Reagovat
mayday

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
deiw

Pravda

Reagovat
ACSeRw!n

neskoncila, pripravuje tym na MS, vyhodi ho jedine pokud nepostoupi na MS

Reagovat
deiw

Přitom i kdyby ho vyhodili, přijde maximalne tak někdo jako Suchopárek, možná Lavička, prostě někdo kdo je snadno k dispozici, ale žádnej posun bych nečekal.

Reagovat
Zephyr

Můžu leda doufat, že tenhle zápas zapůsobí jako léčba šokem. Protože jestli z tohohle srazu odjedou s nasranými novináři a fanoušky v zádech, tak je to možná mentálně zesere na hodně dlouho dobu. Už teď před Ukrajinou budou pod šíleným tlakem

Reagovat
Grupma

jsme neúprosní.

Reagovat
kylo ren

Větší zoufalec na trenérské lavici reprezentace hodně dlouho nebyl

Reagovat
Beči

Reagovat
Odborný diskutér

Vrba tam byl celkem nedávno, takže tohle tvrzení nesedí.

Reagovat
Csaplárova past

Vrba přicházel jako někdo, koho všichni chtěli. Že odcházel jako psanec je věc jiná, s touhle nálepkou tam končí všichni

Reagovat
mayday

Reagovat
raduinho

Vrba v repre rozhodně nebyl průser

Reagovat
Odborný diskutér

Reagovat
raduinho

Jj ať žijí Jarolím, Bílek a Rada.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
lampas

Reagovat
8lampard8

Reagovat
bobis21

Vrbův výkon u repre byl o několik parníků jinde nez co zatím předvedl Hašek.

Reagovat
Odborný diskutér

Za Vrbajze to byla cílená likvidace, ze který se vzpamatováváme dodnes a ještě to pár let potrvá. Ale to ty přece sám víš, nedělej Jarouše.

Reagovat
romeo351

To jsou tu zase hovna

Reagovat
Salfovic

Strašný, jemu snad musel Vrba přebrousit starou.

Reagovat
Odborný diskutér

Jsem panic, vole.

Reagovat
Neutron

Vsak to sa nevylucuje

Reagovat
Sosi

Reagovat
lampas

Reagovat
raduinho

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Sosi

Vrba naopak bral ty co hraji v klubech.... a castecne na to dojel, protoze musel stavet jen kluky z ligy.... ale v kvalde hral suverene nejlip od dob Brucknera... EURO zadrbal, to jo... ale myslim, ze kdyby hral dalsi cyklus, pouci se...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
lampas

Myslíš trenéra, který dokázal vyhrát svojí kvalifikační skupinu před Nizozemskem a Tureckem?

Reagovat
Feind

tak koho za nej proti Ukrajine?

Reagovat
Damis

Zidane

Reagovat
oli9

Hašek tam hkavne nemá co dělat, naivně jde si myslel, že svaz přijde s nějakým trenérem se zahraničí nebo dá šanci Svědíklvi. Ten jim byl málo..

Teď to trénuje děda který 20 let netreneoval pokud nepočítám velbloudy.. Nemá absolutně žádný systém nebo výsledky...

kvalda na MS s ním nemá žádný smysl..

V to týmu nejsou určitě horsi hráči než má Albánie nebo Gruzie.. Jenže oni mají zážitky systém, zvládnutí situace atd.. Kdežto my nastupuje s tím že hrajeme na náhodu a doufáme že Schickovi tam něco padne

Reagovat
Axelrose

Proč sem pořád někdo cpe Svědíka.

Copak jste už zapomněli na to, že ze Slovácka odešel také proto, že si chtěl od trénování odpočinout a hlavně proto, aby si konečně mohl nechat operovat ty nohy.

Plus má mít dohodnutou stáž, tuším někde v Anglii, nebo Německu.

Jako jasný, dinosaurus Hašek je hrůza od začátku, ale i kdyby to Svědíkovi nabídli, tak by to po konci na Slovácku stejně nevzal.

Reagovat
oli9

No možná na to tenkrát čekal... Pochybuju že by odmítl repre. Ale nebyl pro ně dobrý..

Takto vidím jedinou cestu v zahraničím trenérovi

Reagovat
Axelrose

Hele věř, nebo né, ale odmítl.

Co vím, tak už měl s těmi koleny, nebo kyčlemi takové problémy, že na tu operaci musel. A navíc chce nejdříve zkusit "velký" český klub.

Jj, v Čechách asi nikdo jiný, "mladý" a progresivní není, na druhou stranu mě nenapadá ani nikdo, kdo by se k nám hrnul z venku.

Ještě před dvěma - třemi, roky bych řekl Trpisovsky, ale už zhruba dva roky si to nemyslím. Hořejš a další mladí nejprve musí dokázat že mají potřebnou a dlouhodobou kvalitu.

Zahraniční trenér by stejně musel mít "kupu" pomocníků z Čech, aby si zmapovali českou ligu. A potom nevím, jestli by se dokázali odstřihnout od některých českých hráčů, kteří už do repre nepatří.

Bohužel, jak tu už někdo psal, přišli jsme jmenováním Haška o devět měsíců před kvalifikací na MS.

To byla nejlepší chvíle pro "novou" krev.

Takhle bych to viděl až na další kvalifikační cyklus, aby měli šanci si vše připravit.

Tvl, to mi dalo fušku napsat a přitom taková blbost

Reagovat
Beči

Reagovat
veikko

Horejšovi je 47 a trénuje už docela dlouho. Normálně trenér na vrcholu kariéry... A to je ten problém, protože byly náznaky, že Hašek bere i na české poměry docela malý plat. Když chceš fakt kvalitu, tak můžeš udělat dvě věci - buď ji zaplatit nebo mít jasnou koncepci, věřit jí a angažovat podle toho trenéra. Proto by třeba byla blbost angažovat trenéra, který má hru založenou na nějaké rychlé kombinaci po zemi, protože na to prostě nemáme hráče. Zároveň hrát vykopávkový fotbal s kupou jalových centrů na stojící hráče je úplně cesta do pekel.

Přijde mi, že se novináři shodují, že změna trenéra nic neřeší, že to není ten hlavní problém. Za mě je hlavní problém Fousek a jeho nepotismus, což je pak ale i důvod, proč trénují reprezentace trenéři jako Hašek a Suchopárek.

Reagovat
Axelrose

No a to je druhá věc, že by měl taky přijít podobný typ trenéra k 21.

Aby hrála 21 to samé, co potom praktikuje i áčko.

Trošku odbočím, je to z jiného sportovního prostředí, ale třeba tohle chce Dědek (i když to je taky magor) v HC Pce.

Proto si udělal v Chrudimi béčko, které by mělo připravovat mladý na styl áčka. To že se tam z béčka málokdo dostane je už zase jiná věc, ale ten projekt smysl má.

Pak sice má rozpočet jak kráva, když kromě áčka platí i béčko, ale ten lump si peníze vždycky nějak sežene.

Za mě by byl ideál, aby trenérský tým 21 úzce spolupracoval s trenérským týmem áčka, hrál stejným (nebo alespoň hodně podobným) stylem, aby se trenéři odstřihli od agentů a vybírali hráče podle aktuální formy. A je jedno, jestli to je Souček, nebo nějaký mladý kluk.

Já třeba vůbec nepochopil, jak je mohlo napadnout nominovat M. Juráska, který je v současné době naprosto bez formy. A mohl bych jmenovat další.

Třeba Ševčík nehraje v základu ani v SKS. Krejčí v Gironě a Lingr ve Feynoordu odehráli možná 20 minut včetně přípravy, atd.

Je pravda i to, že technicky zdatné hráče u nás hledat nemůžeme, ale určitě i po našich trávnicích v současné době běhá několik kluků, kteří mají lepší formu než většina nominovaných.

No, v podstatě máme na věc podobný názor.

Já tedy ještě doplním, že podle mě reprezentace slouží hlavně k tomu, aby se na ní zranili kluci, co táhnou ligové kluby (Plzeń, Spartu, SKS) .

Reagovat
veikko

Jj, já to vidím stejně. Tohle dělá třeba dlouhodobě Uruguay a má s tím úspěchy. Ale abych to nakonec glosoval, tak bohužel současná U21 hraje stejně jak Áčko. Typickým znakem je přihrávka mezi stopery a centr na stojící hráče.

Reagovat
Axelrose

Takže tohle jím vyčítat nemůžeme

Reagovat
delfin

Reagovat
Cotton

Reagovat
wwwx

Pseudoexperti zdraví pana Fouska. Tak co teď? V duchu nastoleného trendu Suchopárek k repre a Holoubek k U21. Hlavně ať to nestojí moc peněz.

Reagovat
TenHagIN

Pokud by Hašek skončil, tak musí skončit i celý výbor v čele s Fouskem

Reagovat
O.Giroud

Určite, lebo takto to funguje.

Reagovat
Firkraag

Peníze už nejsou. Protože máme nového manažera Hübschmanna

Reagovat
Losinho

Šílený že se s tím jeho životopisem vůbec repre trenérem stal..

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
pobody's nerfect

Nejde o výsledky. Jde hlavně o hru. Hra naší repre postrádá myšlenku a z toho plyne, že výsledky nebudou, protože soupeři si nedají každý zápas tři vlastnaky. Navíc bez sehranosti nejsou ani vyhlídky na zlepšení. Hašek měl být vyhozen nejpozději v letadle. Jako odstupné měl dostat padák.

Reagovat
Grupma

letadlo, padák... ty ho fakt nemůžeš ani cejtit

Reagovat
Salfovic

Kdyby ho neměl rád, tak mu nedopřeje ani ten padák.

Reagovat
Grupma

Reagovat
sensei25

Paradoxne mate na papiery lepsie muzstvo ako my a pritom my mame lepsie vysledky ako vy.A ak to pritiahnem za vlasy,tak aj ta hra z nasej strany vyzera podstatne lepsie.Takze chyba v trenerovi?

Reagovat
Beči

Rozdíl je v tom, že vy tam nějakého trenéra máte. My tam máme akorát dinosaura, který 20 let trénoval v pralese a ani tam neměl žádné výsledky a nikdo alespoň trochu kompetentní by si ho v životě nevybral jako trenéra repre, což ukazuje, jak fotbalu rozumí náš svaz.

Reagovat
messi80

No ono sa to isté hovorilo aj u nás, ved pred našou repre netrenoval nikde ale aj u nás máme dosť problémov, napr. Totálna ignoracia dvojice z mallorcy( greiff a valjent)

Reagovat
Beči

Tak zase celou dekádu dělal asistenta, což je v podstatě skoro to samé, jako kdyby byl trenér. A bere místo nich alespoň hráče s lepší formou, nebo je prostě jen ignoruje bezdůvodně?

Reagovat
Odborný diskutér

Těma papierama bych si nebyl tak jistej.

Reagovat
deiw

Protože u vás, stejně tak zrovna třeba u Gruzie, Albánie, Maďarska..., je trenér, co něco opravdu chce budovat. Je vidět, kam jste se vy i ti ostatní během nějakých dvou let posunuli.

U nás ani absolutně ve vedení nejsou lidi, co by byli schopni někoho takového vytypovat. Přitom čas na to byl. Místo toho se jednoduše vezme Hašek, protože je zrovna volnej a kdysi měl nějaké jméno. A i když je i teď jasné, že to byl omyl, protože jediné, na co se teď vlastně spoléháme je, že to byla facka, která nás může na zápas s Ukrajinou probrat a jinak se to nikam se neposune, tak se obávám, že tam Hašek stejně bude tak dlouho, dokud nebude definitivně něco ztraceno. A mezitím se bude svaz spoléhat, že bude k dispozici někdo jako Svědík, Trpišovský.. protože jinak nic jinýho schopni vymyslet nejsou.

Reagovat
oli9

Hele vy jste před dvěma roky nebo kdy hráli absolutní sračku z které krvaceli oči... Ano my ty hráče nemáme horší než Gruzie nebo Albánie ale nemáme systém absolutně žádný.. Všechno jde za trenérem.. A u vás to bylo to samé.. Jen jste měli koule změnit trenéra že zahraničí.. A nezkoušeli žádné další Weisse atd.

Reagovat
kattos

Reagovat
ACSeRw!n

mame horsi hrace nez Gruzie a Albanie

Reagovat
Tevezinho

nech toho....

Reagovat
mayday

Takhle bych to řekl - Gruzie nebo Albánie tam má dva tři hráče lepší, než dokážeme postavit my. Jako tým dohromady lepší nejsou, tam by měla být kvalita přece jen na naší straně.

Reagovat
ACSeRw!n

my mame jen Schicka.. hrace jako Lobotka, Hancko nebo Haraslin nemame

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Salfovic

To teda nemáme.

Reagovat
Acrocephalus

Tak kdo sledoval zapas, tak vidi, ze i ten nejposlednejsi gruzinsky hrac prevysuje technicky jakehokoliv naseho. Presne prihravky, prace s micem, reflexe, rychlost... Nic z toho nasi nemaji. Souboje neumi. A hrat do stojne nohy a cekat, ze vykouzlim kouzelnou prunikovku, to je snad specialitka ceske ligy.

Reagovat
veikko

To není o individuální technice, ti hráči vůbec netušili, co na tom hřišti mají dělat, jak systémově bránit ani jak útočit. I kdyby to skončilo jen třeba 1:0, tak to byl totální debakl, trenérský debakl.

Jsem na 85 % přesvědčený o tom, že kdyby včera proti Gruzii stálo české all-stars z domácí ligy pod vedením Trpišovského nebo klidně i Koubka, Horejše... tak ten zápas neprohrajeme, minimálně aspoň ne tak nedůstojným způsobem. Hašek má jediný plán, kopat centry z kraje, a to ještě podpoří naprosto nesmyslnou sestavou i pro takový pseudoplán. Ven prostě, okamžitě ven. Jenže u nás se nepojmenuje ten problém konkrétně, že je to v nekompetentním vedení jak svazu, tak těch národních týmů. Bude se nadávat na konkrétní taktiku pro zápas s Gruzií a hezky si slíbíme, že příště to bude lepší.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Acrocephalus

No to nakopavani dopredu, kdyz nasi neumi nakopavat presne + tezky mic kvalitne zpracovat, za tohle bych bicoval na pranyri. Je to samozrejme dusledkem nefungujici zalohy, ktera proste neexistuje a bez zalohy dnes v mezinarodnich soutezich kvalitne neodehrajete. Jako co tam bude delat Schick, na ktereho se nakopava, kdyz ho celou dobu brani tri hraci? To proste neni Koller, kterej zbori obranu a da gol hlavou zpoza vapna. Ten potrebuje do nohy presnou prihravku, 1 na 1 a Patrik uz si s tim poradi. Jenze on takovy servis nedostane, protoze nikdo na to nema kvalitu. Coufal bude centrovat do zblbnuti, ale kazdej je na to uz pripravenej, protoze Cuf proste nic jineho neumi.

Ja nam trochu preju debakl s Ukrajinou, ktery by vyprovodil Haska ven. Toto nikam nevede.

Reagovat
veikko

Ono to začíná už tím rozestavením, které mělo být spíš asi nějaké 3-4-2-1, ale Hašek z toho udělal strašně roztáhnuté 3-4-3 se Schickem na hrotu a Provodem vpravo, ach jo, jako budu hnusný, nejsem trenér, neuměl bych to, ale přesto bych za to Haškovi roztrhal licenci. Mimochodem já to debilní 3-4-3 tak nesnáším, je to dost specifický systém, který vyžaduje sehranost, protože odkrývá díry mezi wingbekem a stoperem. Trpí na to i Sparta, která to má nacvičené mnohem líp než reprezentace, která v tom hoří úplně brutálně.

Reagovat
Transfermarkt

Neskutečný rozbor

Reagovat
veikko

Dík, od experta jako ty to vždy potěší

Reagovat
kattos

Reagovat
oli9

Reagovat
Rudy

Ivan muze byt v klidu. O jeho vhodnosti zde bylo jasno jeste pred nastupem do funkce. Vzasade jen potvrdil, co se ocekavalo. Nic noveho. Sypat popel na hlavu by si mel ten, kdo ho dosadil. Tunel ale nebere konce, svetlo stale v nedohlednu.

Reagovat
Calgary_CZ

Co jsem fakt nepochopil byla obranná fáze. Víme že Gruzie je nejsilnější v (hodně) rychlých brejcích, všichni mleli, jak se na to připravovali. A přitom se to opakovaně stávalo, snad desetkrát, kdy šli v brejku dva nebo tři na jednoho. Můžeme nadávat že Zima blbě vystoupil, nebo že Krejčí udělal chybu.

Ale kde sakra furt byla vystoupená celá stoperská lajna? A kam až byli vytažení záložníci?

Vždyť my jsme je do těch brejků sami zvali. Celý zápas a opakovaně. Fakt skvělá taktika.

Reagovat
oli9

Ten tým neví co hrát... Nemá systém.. Nemá žádnou souhru natož tak aby věděli co dělat v situacích.. Hasek to poskladal úplně alibisticky a věřil, že to nějak dopadne..

Reagovat
veikko

Jj, to reálné vypadalo, že se úplně vysrali na nějakou přípravu na soupeře. "Je to jen Gruzie", že jo...

Reagovat
mayday

To říkal i Souček, že začali nesmyslně vysoko napadat a nechali střed volnej. Borci z toho v poklidu vyjížděli a pak nás rozebírali v brejcích.

Napadat má buď celej tým anebo se na to vysrat a ustoupit za míč. Vypadal to naprosto směšně, to bylo jak někde na okresu.

Reagovat
Calgary_CZ

Přesně. Ale když se to stane a potom podruhý, tak snad se na to musí nějak reagovat. A ne to tak hrát až do konce

Reagovat
mayday

Reagovat
PL28

Tenhle děda tam vůbec neměl být, to víme všichni. Víc to není třeba rozebírat.

Teď k hráčům. Někde ta kvalita není špatná, ale ty klíčový pozice nám hrozně chybí. Nemáme jediného slušného středního záložníka, co dokáže tvořit, diktovat tempo,..nemáme jediný slušný křídlo, který dokáže obejít protihráče, v útoku máme sice tři hráče z Bundesligy, ale dva náladoví a Hložek, no zatím se hledá..

Máme prostě fajn silový posouvače balonů jako je Souček, Král, atd a to je tak vše. Když se to skloubí s neumětelem trenérem, je to průser. O MS snad žádnej soudnej člověk nemohl uvažovat už při nástupu tohodle ňoumy k týmu.

Reagovat
Acrocephalus

Ještě budeme jednou s láskou vzpomínat na Daridu, jaký to byly s ním zlatý časy.

Reagovat
Salfovic

Darida byl výbornej hráč, bohužel z něj ale v repre bůhví proč dělali špílmachra.

Reagovat
mayday

Protože ty špilmachry nemáme.

Jinak souhlas, za mě výbornej, v podstatě nedoceněnej hráč.

Reagovat
kattos

Hložek Černý Šulc... Ve formě hráči ty zkusit na ty křídla mohl.

A pak tam šel Lingr

Reagovat
oli9

přesně tak.. Nacpe tam Lingra který odehrál tuhle sezónu dohromady 60 minut

Ale největší průser byl i ten jak bránili.. Oni nevěděli absolutně co čekat od druhého a co mají hrát..

Reagovat
PL28

Hložek je nej ze středu hřiště. Černý když bude mít formu, ano. Sulcik je fajn hráč, dříč, ale taky hroznej pohrk.

Ještě k obraně. Krejčí i Hranáč ok, musí makat, ale nejlíp aby mezi sebou měli stopera typu Panaka, aby je podirigoval. Kromě Panáka ale žádnýho takovýho nemáme.

Reagovat
HonzaKoller

Tak kde jsou teď ty borci, co pochvalovali příchod Haška? Předpokládám, že najednou tu žádný nebude.

Reagovat
Odborný diskutér

Já to nebyl! Mně to o tlamu neomlátíš. To oni!!!

Reagovat
Salfovic

Tak zrovna tady jich bylo naprosté minimum, jen pár sparťanů.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Koho místo něj ? Svedik, Lavička, Horejš, nebo ..? Ptam se normálně

Reagovat
kattos

Svědík a Trpiš jediná ok volba z ČR

Reagovat
Infeld Prácheňský

Vždycky jsou tady debaty o tom, že oba jsou kluboví trenéři, co musí hráče pro repre připravovat

Reagovat
mayday

Trpiš nechce a Svědíka nechce svaz. Jestli chce on sám nevím.

Reagovat
Salfovic

Koubek a postoupíme na MS se skóre 6:1.

Reagovat
delfin

Nic mic dobrého na důchod, stresovat se u repre.

Reagovat
delfin

Nic moc*

Reagovat
GjøvikFF

Není to o Haškovi, ale o těch, kteří ho do funkce instalovali. Každému soudnému člověku bylo jasné, že to je 20 kroků zpátky, průběh jeho angažmá, výsledky a předváděná hra jsou přesně takové, jaké se daly očekávat. Je úplně jedno, kdo povede repre po něm, dokud žádný trenér nebude mít volnou ruku a bude se muset přizpůsobovat těm, kteří tahají za nitky.

Reagovat
kattos

Ale hovno nitky, Hašek je prostě špatný trenér a to že ve vedení je kamarádství se ví dlouho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele